keegi presidendi kõnesid on vaadanud
juttu oli, et oli tõbine, ehk pumbati ravimeid täis ja sellepärast oli sihuke nö laksu all käitumine
või ongi ta alati selline
Kuradi maksu ja tolliamet helistab ja ahistab juba aastaid, maksmata ja võlglane. Tembeldavad pätiks.
Vaatasin mingi maksehäires firma (enam ei tegutse) on minu numbri all inforegistris.
Kellelgi kogemusi sama jamaga?
Paneks kirja teele, et see on eranumber, ma pole ei Jan ega Priit ja muutke ära.
Kas nad ka muudavad.. kurat, ei tea.
1. Kõigepealt esitad neile teabenõude, kus paljud välja selgitada, missugustes registrites on sinu isiklikud kontaktandmed ja millised on seosed sinu kontaktandmetega.
2. Siis palud välja selgitada, kes on need seosed loonud ja kes on sinu andmed edastanud.
3. Lõpuks nõuad viimasena, et sinuga seotud andmed kustutatakse, kui ned ei ole seostatud ja on ebaõiged.
4. Kuna juhtumid on olnud korduvad, siis vajadusel ähvardad halduskorras kohtuga, kui sinu poole alusetult pöördutakse.
mis see junior level java progeja palga suurusjärk võiks olla?
Naise peika väljamaalane lõpetas ülikooli ca aasta tagasi ja u aasta tööd teinud (austraalias)
Tahab nüüd Eestisse tulla ja saadad cv-sid laiali, küsis infi, mis nri võiks panna, sest juba huvi ta vastu on.
hetkel pani "negotiable"
ma suunasid palgad.ee/salaryinfosse vmt.
Keegi, kes Mündipesulat kasutanud, kuidas kogemused sellega on? Eelkõige pean silmas žetoonide ostmist ning nende kasutamist. Nüüd sellel kuul kahel korral olen käinud pesemas ning mõlemal korral hulgi probleeme sellega. Esimesel korral oli žetoonide ostmisega raskusi, kuna masin pidevalt tühistas maksed millegipärast ära ja nii oli ka mitmeid kordi teistel seal olnud inimestel, kes žetoone osta soovisid. Ning lõpuks, kui žetoonid kätte sain, siis sõi masin enamus žetoone üldse ära ilma pesuaega juurde andmata.
Ja nüüd teisel korral žetoonide ostmine seekord õnnestus suhteliselt ladusalt ja ka masin ei söönud žetoone ära, kuid pangaväljavõtet vaadates on makseautomaat mul topelttasu võtnud.
Kirjutasin ka neile nii esimesel korral, millele nad vastanud pole ning nüüd uuesti.
Mis kiiaegne koht see selline mündipesula on, et zetoonidega peab jamama? Ma arvestan, et 50c; 1€ ja 2€ peab rahakotis olema, loobin vajadusel juurde ja saangi pestud. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
mis, kes, kuidas? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Mis kiiaegne koht see selline mündipesula on, et zetoonidega peab jamama? Ma arvestan, et 50c; 1€ ja 2€ peab rahakotis olema, loobin vajadusel juurde ja saangi pestud.
Normides pesulates on mingid mälupulga laadsed asjad kasutusel, kuhu saad vahel meelepärase summa laadida ja siis seda kasutada ilma mingite müntidega arveldamata. Kunagi ühe pesula haldaja andis kui oli ka mingi jama pesemise ajal ja katkestas lambist ära.
eei... ei, ei ei taha mingei junne iga jumala lahenduse jaoks. Nagu igal poel oma kliendikaart jmt. jama
Raha on universaalne lahendus, toimib igal pool, too mälupulgajunn aga ainult ühes pesulas(grupis)
Vaadake, weekwnd tegi ka sarnase totra sularahavaba lahenduse ja mis sai.. pankrot
Mäletab veel keegi seda lugu
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 25.02.2019 18:52:50, muudetud 1 kord
Neil on moodne avatud suhe noh. Ühe peikaga on füüsiline ja teisega vaimne klapp. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
eei... ei, ei ei taha mingei junne iga jumala lahenduse jaoks. Nagu igal poel oma kliendikaart jmt. jama
Raha on universaalne lahendus, toimib igal pool, too mälupulgajunn aga ainult ühes pesulas(grupis)
Mündid ja sularaha on siis parem variant?
Mina väldin sularaha igal võimalusel
need digimaksjad on oma usku, nagu jehhoovakad, muud ei tunnista ja teisi naeravad välja. Aeg-ajalt läheb jälle kusagil vaidluseks, et keegi pole enam aastaid sulli kasutanud ja kui kaardiga ei saa siis on koht mõttetu. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 25.02.2019 21:39:46, muudetud 1 kord
Kellelgi mingeid sidemeid/infot/tuttavaid firmas Arcticcat kliima oü, https://www.ackliima.eu ?
Oskab pajatada, et mis seal toimub ja kas tellitud tooteid on võimalik veel kätte saada või rahagi?
Siin kasutaja MetsPanter pannud kodukaks antud firma lingi, kuid üks post ja ammu eemal olnud...
Ehk siis tarvijakaitsest vastus ja läbi lillede öeldi, et pühkige suu rahast puhtaks.
Ning lisaks kirjas, et firma võib satuda sundlikvideerimisse või kuulutada välja pakroti ja kohtusse minek oleks ka perspektiivitu.
Üle tonni korstnasse inimestel _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Nüüd on veebileht ka maha võetud. Selliste äritegijate eest ei kaitse tarbijat tegelikult mittemiski asi. Olgu neid tarbijakaitsjaid palju tahes. tolku on neist mitte alati. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Keegi, kes Mündipesulat kasutanud, kuidas kogemused sellega on? Eelkõige pean silmas žetoonide ostmist ning nende kasutamist. Nüüd sellel kuul kahel korral olen käinud pesemas ning mõlemal korral hulgi probleeme sellega. Esimesel korral oli žetoonide ostmisega raskusi, kuna masin pidevalt tühistas maksed millegipärast ära ja nii oli ka mitmeid kordi teistel seal olnud inimestel, kes žetoone osta soovisid. Ning lõpuks, kui žetoonid kätte sain, siis sõi masin enamus žetoone üldse ära ilma pesuaega juurde andmata.
Ja nüüd teisel korral žetoonide ostmine seekord õnnestus suhteliselt ladusalt ja ka masin ei söönud žetoone ära, kuid pangaväljavõtet vaadates on makseautomaat mul topelttasu võtnud.
Kirjutasin ka neile nii esimesel korral, millele nad vastanud pole ning nüüd uuesti.
See mingi pidev probleem seal?
See tondi rimi maa-alune pesula? See on täisjura jah, ainus eelis on soe parkla talvel. Ma pidin viimane kord kõiki žetoone reaalselt 10x masinast läbi laskma enne kui sisse võttis. Mustamäe hoodist soovitan Liimi tn pesulat. Seal kaardimakse ilma žetoonideta. Ainult bokside numbritel tasub silma peal hoida, need seal kaardimakseterminalis natuke ebaloogiliselt.
See tondi rimi maa-alune pesula? See on täisjura jah, ainus eelis on soe parkla talvel. Ma pidin viimane kord kõiki žetoone reaalselt 10x masinast läbi laskma enne kui sisse võttis. Mustamäe hoodist soovitan Liimi tn pesulat. Seal kaardimakse ilma žetoonideta. Ainult bokside numbritel tasub silma peal hoida, need seal kaardimakseterminalis natuke ebaloogiliselt.
Need viimased kaks korda Stroomi keskuse maa-alune parkla. Esimene kord ei võtnud ka enamus žetoone vastu ja viskas neid tagasi, kuid pärast uuesti proovides sõi üldse enamus žetoonid lihtsalt ära, tagasi ka ei andnud.
Mäletan, et kunagi ammu olen veel kasutanud paar korda Mündipesulat ning siis oli ka jube keberniit žetoonide ostmisega ning ka pidevalt viskas žetoone tagasi, kuid varem sellist asja pole olnud, et lausa need ära sööks ilma pesuaega juurde andmata.
Tundub siis, et tõepoolest neil sellised probleemid "tavalised" ja ei vist ei viitsita neid ka lahendada.
Katleris on Kärcheri seadmetega pesula. Sööb ka kaarti. Minu meelest parim tulemus ja hinna/kvaliteedi suhe. Žetoonidega ei pea ka jaurama, veeretad münte sisse ja voila. Ainukeseks miinuseks on vaid kaks pesukohta.
Need Mündipesula logodega kohad on paras saast kui aus olla..
Küsimus ka: mis maksaks umbkaudu tavalise printeri mõõtmetega plastkuubiku 3d printimine?
Siledad pinnad ja ei mingit tilu-lilu.
viimati muutis Valvejoodik 25.02.2019 22:33:52, muudetud 2 korda
See päälinnas Peterburi teel EhituseABC juures on vist analoogne? Ei meenu, aga vist korra olen seal käinud isegi. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
See päälinnas Peterburi teel EhituseABC juures on vist analoogne? Ei meenu, aga vist korra olen seal käinud isegi.
On küll. Põhimõtteliselt ainuke isepesu millega rahule olen jäänud. Kaubamärgiks on Nutipesu ja Tallinnas ongi neil vaid kaks pesulat kahjuks: Katleris ja Ehituse ABC juures Peterburi teel.
Nüüd on veebileht ka maha võetud. Selliste äritegijate eest ei kaitse tarbijat tegelikult mittemiski asi. Olgu neid tarbijakaitsjaid palju tahes. tolku on neist mitte alati.
Ega jah. Selgub, et esimesed jamad olid vast juba 6 kuud tagasi. See tähendab siis seda, et tarbijakaitse pidi asjast juba ammu teadma, kuid vist ei olnud petta saanud inimesi veel piisavalt palju.
Hetkel on saanud inimesele öelda, et kirjutaks politseile avalduse kelmuse alusel, sest 400euri oli otse sissemakse neile.
Liisist tuli järelmaks, et neile ka kohe kirjutada lepingu tühistamine ja uurida, mis nüüd nende poolt tuleb - mõttetu edasi maksta, kui toodet ega teenust pole.
Ja et nende ac kliima meilile (millelt viimane vastus tuli kunagi ammu), sinna teavitada, et politseisse läheb avaldus - tavaliselt paneb inimesed kiiremini tööle, kasvõi raha tagastamisel.
Eks ole näha, mis edasi saab... _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Need viimased kaks korda Stroomi keskuse maa-alune parkla. Esimene kord ei võtnud ka enamus žetoone vastu ja viskas neid tagasi, kuid pärast uuesti proovides sõi üldse enamus žetoonid lihtsalt ära, tagasi ka ei andnud.
Mäletan, et kunagi ammu olen veel kasutanud paar korda Mündipesulat ning siis oli ka jube keberniit žetoonide ostmisega ning ka pidevalt viskas žetoone tagasi, kuid varem sellist asja pole olnud, et lausa need ära sööks ilma pesuaega juurde andmata.
Tundub siis, et tõepoolest neil sellised probleemid "tavalised" ja ei vist ei viitsita neid ka lahendada.
Stroomi omas käisin suvel ühe korra ja rohkem mitte. Kaardimakse jamas (hiljem vaatasin, et raha oli maha läinud, aga mitte midagi selle eest ei saanud), seega käisin üleval infoletis pangaautomaadist raha välja võtmas ja müntideks vahetamas. Seejärel kõik toimis, kuni kõrvalboksi sõitis keegi veel oma autot pesema ja seejärel kadus minu pesurist veesurve. Rohkem sinna enam tagasi ei läinud.
Kas Kärcheri pesulates on nüüd normaalne ajatabloo ka pandud või on ikka veel 5 tulukest ja tuleb enne alustamist ise arvutada, mis aja saad? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kas Kärcheri pesulates on nüüd normaalne ajatabloo ka pandud või on ikka veel 5 tulukest ja tuleb enne alustamist ise arvutada, mis aja saad?
Viimati olid tulukesed. Aga mis seal rasket? 50c üks minut, euro 2min, 2€ 4minutit vist? Vajadusel pudistad juurde. Mingi mündivahetusmasin oli ka veel.
Kaardiga veel lihtsam.
Huvitav, kes need 69 ahvi on, kes senimaani selle keskmise pealkirja taha piilunud? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Mina piilusin, sest ma ei saanud aru mida ta kirjutas
Mis burksiputkast jutt oli ringvaates?
Ma nägin vaid seda lamba lõppu ainult _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ertai, ok. Ma mõtlesin, et reklaamiti mingit putkat ka. Midagi oli, et aasta pärast veel toimivad. _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Niipalju kui ma kuulnud olen noorematelt sugulastelt, siis YT teeb talle liiga vist rahastamisega vms. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Selle toetuseks, et ta ei kaotaks oma kohta kui enim subscribetud Youtuber. See ju lausa kirjas seal. _________________ There is no place like 127.0.0.1
siis on miski Hindude läila esikohal. Kes seda ikka tahab?
Aga eks see ole sama hea vast, et kas mõni võistlus või asi lõpetada esimesel või teisel kohal.
Midagi ju reaalselt ei muutu. Lihtsalt esikohal on alati mõnusam olla _________________ There is no place like 127.0.0.1
Lätlane ei suutnud mulle kaardiga müüa ja lubas arve saata.
Nüüd küsib meilis please write me your name, last name and ID number (Your personal number as a person. Like personal code, so we can write it in invoice)
Mida kuradit ta tahab?
Mis personal number tal vajalik on, et arvet teha? _________________ Hapud viinamarjad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.