[Horizon Seasonal] Playground Games: Grab a Retro Muscle Car, a flag, and some zombie repellent and meet me at Mudkickers. Winner gets the 2011 Hot Wheels Boneshaker, one of the rarest cars at Horizon.
Place 1st against other players: 2011 Hot Wheels Boneshaker
[Horizon Seasonal] Street Scene Championship: We’re gonna tear it up like it’s the 90s! Grab a Retro Hot Hatch and meet us in Edinburgh. I’ve got an exclusive 1994 Nissan Fairlady Z Version S Twin Turbo for the winner.
Place 1st against Expert Drivatars: 1994 Nissan Fairlady Version S Twin Turbo
Place 2nd against Highly Skilled Drivatars: Wheelspin reward
Place 3rd against Average Drivatars: 20,000 CR reward
[Horizonal Seasonal] Autumn Community Championship. Featuring awesome routes designed by Little Bigus and EmeraldSundisk. Win this Championship to take home the exclusive Quartz Regalia!
Place 1st against Expert Drivatars: Ken Block Race Suit
Place 2nd against Highly Skilled Drivatars: Lancia Stratos reward
Placed 3rd against Average Drivatars: 20,000 CR reward
[The Trial] Holyrood Park Trail
Place 1st against Unbeatable Drivers in Co-op Mode: Lancia Delta reward
[Seasonal PR Stunt] Roman Ruins Danger Sign: Jump further than 800 feet (244 m) to complete this seasonal PR Stunt.
[Seasonal PR Stunt] Aerodrome Speed Trap: Blow through this speed trap going faster than 230 mph (370.1 km/h) to complete this seasonal PR Stunt.
Need seasonal hüpe ja see speed trap on seekord eriti rasked ... mina ei tea mismoodi neid ära teha on keegi need ära teinud ka siis v ? seekord peab see hüpe olema 244meetrit, maximum mis ma sain mclaren sennaga oli 234m ja speed trapis siis 370km/h ja samamoodi proovisin ühe tuunitud porschega ja ferrariga ja max mis sain oli 360km/h .. natuke jäi puudu.... lihtsalt võimatu kuna hoovõtmiseks pole isegi asfaltteed kuskil pool...... lihtsalt selle mclaren sennaga olen saanud küll 370km/h kätte aga lihtsalt ei jõua seda hoogu ülesse Mis auto oleks piisava hea kiirendusega et võtaks ruttu kiiruse ülesse ?
ok tänud teile teen proovi selle stunt hüpe sain tehtud praegu 254meetrit selle toyota baja truckiga. no mclaren on ka mul X999 klass ja kiirendus on tal suht ok aga lihtsalt ei jõua piisavalt õigeks ajaks seda kiirust ülesse... kes on proovinud seda praegust seasonal speed trapi.see on kuskil keset põldu ja siis on seal mingi 2km ainult asfaltit hoovõtuks...
yeee sain tehtud Aventador on kõva pill jumala ruttu võtab isegi lühema maaga hästi kiiruse ülesse. sain 374km/h lausa mul on võidetud mingi Aventador speed skills boost aga seda FE nimega ma kuskil ei näinud ? mis see üldse tähendab FE ? Forza Edition siis v ? on neil siis mingi suur erinevus ? kuskil maantee peal on speed trapis vaja üle 400km/h kätte saada ei tea mis auto seda siis suudab ?
ok tänud teile teen proovi selle stunt hüpe sain tehtud praegu 254meetrit selle toyota baja truckiga. no mclaren on ka mul X999 klass ja kiirendus on tal suht ok aga lihtsalt ei jõua piisavalt õigeks ajaks seda kiirust ülesse... kes on proovinud seda praegust seasonal speed trapi.see on kuskil keset põldu ja siis on seal mingi 2km ainult asfaltit hoovõtuks...
yeee sain tehtud Aventador on kõva pill jumala ruttu võtab isegi lühema maaga hästi kiiruse ülesse. sain 374km/h lausa mul on võidetud mingi Aventador speed skills boost aga seda FE nimega ma kuskil ei näinud ? mis see üldse tähendab FE ? Forza Edition siis v ? on neil siis mingi suur erinevus ? kuskil maantee peal on speed trapis vaja üle 400km/h kätte saada ei tea mis auto seda siis suudab ?
Kui sa räägid, et sa oled võitnud Wheelspiniga Aventadori, millel on Speed skills boost, siis see ei saa sul muud olla kui Forza Edition auto.
Spoiler
FE autod ehk Forza Edition autod:
tsitaat:
Forza Edition cars are duplicate models of cars in the regular roster, but with a special Boost factor as well as widebody kits, lettered tires, and other upgrades installed. FE cars have Exclusive status, meaning they don't appear in the Autoshow list and can only be obtained as rewards or from other players in the Auction House.
tsitaat:
There are 3 FE cars gifted exclusively to VIP DLC owners (these do not get added to the Autoshow):
2011 Ford Transit SuperSportVan Forza Edition (Speed Skills Boost)
2016 Nissan Titan Warrior Concept Forza Edition (Destruction Skills Boost)
2010 Pagani Zonda R Forza Edition (Clean Skills Boost)
There are 5 FE cars available from the Car Mastery perk trees in other cars:
2008 Lamborghini Reventon Forza Edition (Miura) (Credits Boost)
2004 Maserati MC12 Forza Edition (Maserati 300S) (Speed Skills Boost)
2009 Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series Forza Edition (Mercedes 300 SL) (Drift Skills Boost)
1995 Nissan NISMO GT-R LM Forza Edition (Nissan R390) (Event Influence Boost)
2005 TVR Sagaris Forza Edition (Sagaris) (Speed Skills Boost)
17 other FE cars may be listed in the weekly Forzathon Shop or show up in Wheelspin or Ranked Adventure rewards:
2016 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Forza Edition (Event Influence Boost)
2007 Alfa Romeo 8C Competizione Forza Edition (Credits Boost)
2015 Alumi Craft Class 10 Race Car Forza Edition (Destruction Skills Boost)
2016 Aston Martin Vulcan Forza Edition (Clean Skills Boost)
2013 Bentley Continental GT Speed Forza Edition (Clean Skills Boost)
2013 BMW M6 Coupe Forza Edition (Drift Skills Boost)
1988 BMW M5 Forza Edition (Event Influence Boost)
2013 Caterham Superlight R500 Forza Edition (Drift Skills Boost)
1969 Chevrolet Nova Super Sport 396 Forza Edition (Speed Skills Boost)
1973 Ford Capri RS3100 Forza Edition (Skills Boost)
1972 Ford Falcon XA GT-H0 Forza Edition (Speed Skills Boost)
2012 Lamborghini Aventador LP700-4 Forza Edition (Speed Skills Boost)
1972 Land Rover Series III Forza Edition (Destruction Skills Boost)
1984 Peugeot 205 T16 Forza Edition (Skills Boost)
2010 Renault Clio RS Forza Edition (Clean Skills Boost)
1980 Renault 5 Turbo Forza Edition (Skills Boost)
1963 Volkswagen Type 2 De Luxe Forza Edition (Speed Skills Boost)
Selle 400+ km/h saad vabalt kas Koeniggseg Agera RS / Mosler / Bugatti Veyron / Bugatti Veyron Supersport (achievement ka selle kohta), Jaguar D-type jne.
tsitaat:
1. 471 km/h Jaguar D-Type - very hard to get to speed
292.667mph == 471.0018804 km/h
2. 459 km/h McLaren F1 (AWD) - slower accel than Koenisegg
285.209mph==458.9993929 km/h
3. 458 km/h Koenigsegg Agera RS
284.588 mph==457.9999903 km/h
4. 454 km/h Mosler MT900 S (482 km/h draftides onlines)
282.002 mph==454.0003068 km/h
5. 444 km/h EB110 SS (Veyron SS engine swap)
275.889 mph==444.0003068 km/h
6. 440 km/h Maserati MC12 FE
273.403 mph==439.9994776 km/h
7. 439 km/h Koenigsegg Regera
272.782 mph==439.000075 km/h
8. 437 km/h Veyron SS
271.5392 mph==436.99998228 km/h
9. 436 km/h Twin Mill
270.918 mph==436.0002578 km/h
10. 433 km/h Bugatti Chiron
269.0537 mph==432.99995777 km/h
Aventador FE saad osta ka marketplacest mingi 600 000 eest. Aventador on ainult kiirendusteks hea - üldine juhitavus on.. no.. nullilähedane. Agera RS kasutan nende pikkade circuitide jaoks ning speed trap.
Star 3 Level 286 käes, kõik autod ostetud ja 16.8 miljonit pangas raha ülegi. Puudu on veel jätkuvalt Ford Capri FE, tuleb veel vaeva näha + siis Update 7 autod. Update 7 järgselt Summer ja Autumn 100%. Liigume kohe talve suunas, olete valmis?
Star 3 Level 286 käes, kõik autod ostetud ja 16.8 miljonit pangas raha ülegi. Puudu on veel jätkuvalt Ford Capri FE, tuleb veel vaeva näha + siis Update 7 autod. Update 7 järgselt Summer ja Autumn 100%. Liigume kohe talve suunas, olete valmis?
3 star 300 siin. Raha pangas 62 milli, osta pole midagi, glitche pole kasutanud.
3 star 300 siin. Raha pangas 62 milli, osta pole midagi, glitche pole kasutanud.
ma teen ka igakord neid seasonal evente, ja rallin niisama ringi, aga mul seda raha küll selle ajaga niipalju pole kogunenud.... ma ei saa aru kuidas te seda niipalju suudate kokku kraapida ? ma nüüd lõpuks sain ka mingi 15 milli kokku ja plaan on see kindlus v loss ära osta mis 15 milli maksab ja siis jälle raha läinud wheel spinnidega tuleb ka ainult mingeid saapaid ja kaabusi talve hooaeg meeldib mulle kõige rohkem graafiliselt kõige ilusam ... järgmine forza horizon võiks jaapanis olla
Ajeee, oksjoni.get(); 2x nägin ja osteti nina eest ära Ford Capri FE, aga "third times a charm". Ja mõne päeva pärast saavad teised kah selle lahti, kui on kõik 100% peale teinud.
Mul oli vist bugi Microsoft Storega. Tegin "force update" ja sain ka lahti. Samas 2 autot on parem kui 1. Erinevate klasside jaoks. Tänud igastahes info eest, tundub ,et leiutasin jalgratast.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.