|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Scart
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
30.01.2019 19:46:29
|
|
|
Kahju! Mul ei ole probleemi kasutada mitut launcherit, aga selline mõttetu eksklusiivitamine ja seda paar nädalat enne väljatulekut....ei. Epic tehku parem platvorm, pakkugu paremaid hindu ja ostku eksklusiive nagu Journey, mis võibolla ei oleks tulnudki PC'le muidu. Selline konkurent Steamile oleks väga hea.
Väga ebaaus lüke Deep Silveri poolt nii mängijatele, mängu arendajale ja Steamile.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
30.01.2019 20:01:19
|
|
|
ma arvan et seda mängu päris eksklusiiviks ei saa nimetada,kuna see tuleb ju ka konsoolidele aga arvan et kui see mäng lahti häkitakse, siis piratakse seda rohkem kui ostetakse, kuna selleks ei ole vaja tõmmata arvutisse jälle mingit launcherit. Mõtlen et kunagi oli ikka elu hea.ostsid mäng v sõber tõi pani plaadi sisse installisid ära ja mängisid ,mingeid muid programme polnud vaja nüüd on mingi iga uue mänguga tuleb uus programm mis arvab et on parem kui eelmised. Praeguse seisuga meeldib mulle kõige rohkem uplay, steam on ka ok aga kõik muu on praht, origin on kuidagi aegunud Pole seal ühtegi mängu ka installitud momendil,pole seda mitu kuud käivitanud... aga jah seda uut Metrot tahaks ikka mängida,arvan et tuleb kindlasti äge mäng.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
30.01.2019 22:20:08
|
|
|
| Gap kirjutas: |
ma arvan et seda mängu päris eksklusiiviks ei saa nimetada,kuna see tuleb ju ka konsoolidele aga arvan et kui see mäng lahti häkitakse, siis piratakse seda rohkem kui ostetakse, kuna selleks ei ole vaja tõmmata arvutisse jälle mingit launcherit. Mõtlen et kunagi oli ikka elu hea.ostsid mäng v sõber tõi pani plaadi sisse installisid ära ja mängisid ,mingeid muid programme polnud vaja nüüd on mingi iga uue mänguga tuleb uus programm mis arvab et on parem kui eelmised. Praeguse seisuga meeldib mulle kõige rohkem uplay, steam on ka ok aga kõik muu on praht, origin on kuidagi aegunud Pole seal ühtegi mängu ka installitud momendil,pole seda mitu kuud käivitanud... aga jah seda uut Metrot tahaks ikka mängida,arvan et tuleb kindlasti äge mäng. |
gamespy jne?
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
03.02.2019 15:46:15
|
|
|
vist ei ole siia veel postitatud https://www.youtube.com/watch?v=yPIjAy-6HuE
natuke siis gameplay'd vähe teistsuguses environmentis. tundub isegi päris hea
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
03.02.2019 21:44:37
|
|
|
Demovideod võivad nii ja naa olla. Eelmisest osast hoidsin alul eemale, kuna tundus ellujäämis horror olema, tegelt oli päris fun shooter.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.02.2019 15:33:03
|
|
|
Ei tule esimesel aastal, tehti juba konkreetselt selgeks.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maddog
HV kasutaja
|
06.02.2019 16:34:45
|
|
|
| Gameplay videod on muljetavaldavad, kindel ost.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
06.02.2019 17:13:07
|
|
|
| maddog kirjutas: |
| Gameplay videod on muljetavaldavad, kindel ost. |
Kurat teab... vana hea klaustrofoobilise metroo asemel "avatud" maailm ja Moskva varemete asemel mingi Kaspia merest järgi jäänud kõrb, nagu neid kõrbesid vähe mängudes oleks... Ei kiirusta ma seda mängu veel ostma.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
06.02.2019 18:52:23
|
|
|
Eks raamatus oli ka päris palju mööda prospekte kondamist. Oleks äge ka mängus kui oleks kollid kellest jagu ei saa ja keda liigne paugutamine, kolistamine, jooksmine jne. ligi meelitab ning kelle eest linnas pead kuhugi majadesse peitu jooksma ja üritama jälilt kaotada Tõenäolisem on muidugi piu ja pau.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.02.2019 21:14:22
|
|
|
see on arvutimängu maailmas tundmate concept vist ainult üks selline mäng on olnud läbi aegade, alien isolation
ega ei maksa arvata küll, et see mäng nüüd teab mis avatud maailmaga tuleb. mapid on lihtsalt kahe kitsa paralleelse seina asemel jalutamisest selle võrra erinevad, et seinad on viidud omajagu kaugemale. lineaarne on ta ju ikka. ka esimeses metros juba oli kohti, kus käisid ringi "open worldis". minumeelest kokkuvõttes ei ole vahet, kumbapidi ta tehtud on...oluline, et environment oleks hästi ja läbimõeldult realiseeritud ja et sellel oleks sisu ning unikaalsust. vaevalt, et nüüd siin mängus ka palju mingisugust tühja kõrbe olema saab
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
06.02.2019 21:40:51
|
|
|
Ega peagi suur maailm olema - kui mingit sidequest jura pole mis sellesse ei sobikski siis pole megasuurel kaardil pointi.
Muidugi unistada võib, et oleks pela kus suur kaart ja kuigi eesmärk üks siis võimalusi mitu - a'la liigud vaikselt jala, kaua ja aeglaselt. Leiad kuskilt töötava auto ja uhad sellega mingi maa kiiresti ning kollid ei jõua järgi - väiksematest paned üle, samas lärmakas ja ringi ei saa töllata kuna bena saab otsa. Kuskil pleissis on weapon shop, mingi military baas värk vms. kust saad kapimaid relvi ja ammot, granaate, nightvision/termo prille, flashbange mis kollid ajutiselt eemale peletab jne. Liigud aga seetõttu aeglaselt kui varustust rohkem. Painaks ka janu, nälg - vaja mingit canned shetti ja pullosid leida. Painab unetus - aeglane, blurry vision, vaja leida mingeid safe spotte ehk kuskil ronida katusele vms. kuhu koll ei klaari tulla. Ööse üsna pime, kolle rohkem - ka selliseid keda päeval pole. Osad kiskjad oskavad trackida. Kogu mänga toimuks mingi randomizeriga ehk siis kindlapeale pole midagi ja kui satub kehva rng siis võidki lihtsalt fucked olla
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
06.02.2019 22:20:40
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Muidugi unistada võib, et oleks pela kus suur kaart ja kuigi eesmärk üks siis võimalusi mitu - a'la liigud vaikselt jala, kaua ja aeglaselt. Leiad kuskilt töötava auto ja uhad sellega mingi maa kiiresti ... samas lärmakas ja ringi ei saa töllata kuna bena saab otsa. .. Painaks ka janu, nälg ... Painab unetus - aeglane, blurry vision ... Ööse üsna pime, kolle rohkem - ka selliseid keda päeval pole. .... Kogu mänga toimuks mingi randomizeriga ehk siis kindlapeale pole midagi ja kui satub kehva rng siis võidki lihtsalt fucked olla |
Kõlab nagu mõne mehe argipäev tahaks ikka gramm eepilisemat, kasvõi läbi musta huumori.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.02.2019 22:45:51
|
|
|
Ei pea jah olema, ei tahagi et oleks. väga vähe on mänge, kus suur maailm on suudetud ka mingi sisuga mõistlikult täita, seega raske on seda taga nutta ning ei näe põhjust miks peaks sellest unistama. hetkel meenub vaid fallout 3 ja noh, seal tegelikult oli selline hästi kaval visuaalne efekt, et maailm tundub pigem hästi suur...tegelikult ta nii suur ei olnud kui ta tundus
selline poolrandom gameplay muidugi oleks jube lahe (jällegi meenub natuke fallout 3 miskipärast). samas selline mäng ilmselt väga paljudele ei müüks või ei sobiks ja jälle oleks suur häda. kuigi huvitav tegelikult, tänapäeval on mängude market täiesti universal ja sa leiad tegijana tee põhimõtteliselt iga võimaliku fännini kui tahad ja oskad. aga erinevaid ja omapärasemaid mänge tehakse pigem vähem kui rohkem
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
07.02.2019 19:54:22
|
|
|
| Nii ta kahjuks on - suur maailm tihtipeale igav ja väga kuiv võrreldes väiksemaga kus kõik ikkagi sätitud. Samas ka sellises Crysis stiilis "nagu oleks vähe vabadust aga tegelt mitte" võiks ka miski kulunänni rändom värk saada vähe olla kus kord on mingi nänn ühe maja varemetes, kord teises - vahest mingi rng rollib rohkem ammot vahest vähem. Aitaks kaasa just sellele, et ka uuesti võiks olla põnev mängida. Kõva scrpitiga see häda, et teed läbi ja 0 põhjust uuesti pelada.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
08.02.2019 03:34:30
|
|
|
Sihuke värk on epicu kohta kirjas siin ja seal:
| tsitaat: |
• They have terrible security. ( 80 MILLION ACCOUNTS were exposed last week!)
• They have terrible customer service. (Just Google it)
• Games are more expensive on Epic due to regional pricing . (Metro Exodus being an example since while is US price is lower,
the EU price is still around the same as it was on Steam. Let that sink in. )
• You can't play games offline .
• Limited social features .
• No screenshots .
• No controller support .
• They broke EU laws! (And still do!)
• Scummy tactics. (You had to tick a box to opt out of emails, etc.)
• They are partially owned by Tencent. (A Chinese company that SELLS USER DATA TO THE CHINESE GOVERNMENT! Read that again. )
• No achievements .
• No cloud saves .
• No game forums. (Many people went to Steam for Subnautica support.)
• Epic makes you pay the transaction fee when purchasing games (Like this.)
• They are anti-consumer! (They pay for exclusive rights to games to try and force you to use their store.)
• They can refuse refunds even if you meet the criteria . Read that again.
• No reviews , so you can't tell if a game is bad or not unless you Google it.
• No Linux support.
|
Kas see värk on kõik tõsi? Kui nad tõesti on müünud user datat kellelegi siis ma epicu accounti ei julge teha milleks mulle seda jama vaja.
Lisaks sai Metro Exodus tasuta reklaami steamis mis on ebaaus nagu, kuna mäng tõmmati steamist maha.
Kuskohast seda veel osta saab peale epicu (ja tulevikus steami)?
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.02.2019 05:40:12
|
|
|
mis user data see selline siis on, mida nad nii kangesti müüvad? sa teed sinna accounti, põmst pistad mingi kasutajanime ning suvalise passwordi, annad mingi random emaili ka ja kas see mitte ei ole kogu lugu? mitte, et whatever data müümine ja selline kahtlane tegevus ei oleks total bs...aga samas keda reaalselt huvitab??? mida see hiina valitsus selle minu "user dataga" peale hakkab? saavad teada, mis arvuti mul on ja mis kell ma metrot mängin ning hakkavad mulle spämmi saatma?
üldiselt, eks seda mängu vast saab "mujalt" ka hankida kui ta ühel hetkel välja tuleb. kui ikka üldse ei taha siis ilmselt ei peagi epicu accounti tegema. samas kogu see nutt kõlab ka pisut liiga dramaatiliselt kuidagi. pikast nimekirjast sealt on reaalselt väga vähe punkte, mis karva liigutavad. tundub selline hirmsasti pingutatud nimekiri, suuresti otsitud põhjustega halamiseks. fakt on see, et steamiga on samuti ILGELT palju igasugust jama ikka way liiga tihti...ja ma kasutan seda veel suhteliselt vähe ning mul pole seal nii palju mänge, et seda jama peaks sellisel määral esinema.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a
|
08.02.2019 08:19:23
|
|
|
Alati saab konsoolil seda mängida kui nii suur hirm on ja samas tung on peal.
Rotikatest ostes ei pea täishinda kah maksma või siis alati saab ka netist "demo" tömmata mida vist seekord isegi peaks tegema.
_________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!! |
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
08.02.2019 11:16:35
|
|
|
| sant kirjutas: |
Sihuke värk on epicu kohta kirjas siin ja seal:
| tsitaat: |
• They have terrible security. ( 80 MILLION ACCOUNTS were exposed last week!)
• They have terrible customer service. (Just Google it)
• Games are more expensive on Epic due to regional pricing . (Metro Exodus being an example since while is US price is lower,
the EU price is still around the same as it was on Steam. Let that sink in. )
• You can't play games offline .
• Limited social features .
• No screenshots .
• No controller support .
• They broke EU laws! (And still do!)
• Scummy tactics. (You had to tick a box to opt out of emails, etc.)
• They are partially owned by Tencent. (A Chinese company that SELLS USER DATA TO THE CHINESE GOVERNMENT! Read that again. )
• No achievements .
• No cloud saves .
• No game forums. (Many people went to Steam for Subnautica support.)
• Epic makes you pay the transaction fee when purchasing games (Like this.)
• They are anti-consumer! (They pay for exclusive rights to games to try and force you to use their store.)
• They can refuse refunds even if you meet the criteria . Read that again.
• No reviews , so you can't tell if a game is bad or not unless you Google it.
• No Linux support.
|
Kas see värk on kõik tõsi? Kui nad tõesti on müünud user datat kellelegi siis ma epicu accounti ei julge teha milleks mulle seda jama vaja.
Lisaks sai Metro Exodus tasuta reklaami steamis mis on ebaaus nagu, kuna mäng tõmmati steamist maha.
Kuskohast seda veel osta saab peale epicu (ja tulevikus steami)? |
k6ik nad müüvad su emaile ja muudki kraami lehitsejalt. Sa peaksid rohkem oma mobla äppide pärast muretsema.
Aga sellest listist ainuke asi mis häirib on et pole offline mode. Väga halb!
_________________ zero |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
08.02.2019 11:29:27
|
|
|
mis user datat nad ikka edasi annavad, ega sa oma kodust aadressi ja telefoni numbreid ikka ju sinna ei pane ja seda mis sa vabal ajal teed.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maddog
HV kasutaja
|
08.02.2019 15:00:26
|
|
|
| Gap kirjutas: |
mis user datat nad ikka edasi annavad, ega sa oma kodust aadressi ja telefoni numbreid ikka ju sinna ei pane ja seda mis sa vabal ajal teed.  |
Jep no kõik kes seda user datat kardavad ja selle põhjuseks toovad, ma loodaks et googlet ka need inimesed ei kasuta ja üldse internet välja lülitatud
kle mu tööarvutis ma pole KUNAGI sisse loginud kuhugi googlisse ja maili ja google teab mis mu 5 aastat tagasi salvestatud home aadress on ( ma pole seal 5 aastat töötanud veel), kui mappi vaatan ma enam ei ela ka seal, et savi, aga jah eks igaüks kardab midagi, internet on suur ja kuri
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.02.2019 06:48:20
|
|
|
suht üllatavad numbrid kohati. mis aga sealt ülevaatest minule kõige rohkem silma jäi olid need RTX on vs. RTX off numbrid ja eriti selle RTX efekt mängus. vähemalt piltide põhjal julgen küll hetkel täiesti ausalt öelda, et ma ilmselt eelistaks mängida ilma selle uhke raytracing värgita, ja seda kusjuures jättes kõrvale massiivne perf drop võibolla pean neid pilte lauaarvuti ja korraliku monitori taga uuesti vaatama aga no ei tundu nagu ühegi pildi pealt, et väga tahaks seda übertechi sisse lülitada antud mängus. kindlasti ei tahaks seda sisse lülitada niivõrd märkimisväärse performance dropi juures ning kindlasti ei hakkaks ostma uut ja uhket riistvara selle nimel. but maybe its just me..
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
14.02.2019 12:53:00
|
|
|
| Ma arvan et see mäng on ilma selle raytracing über effektita ka ütlemata vägev.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
14.02.2019 17:40:08
|
|
|
Ma ütleks just, et viimase review järgi pilte võrreldes annab Ray Tracing palju juurde pildile, aga eks paneb tõesti nina kirtsutama see, et isegi 2080ti suudab 4K resoga keskmiselt 71fps näidata.
Aga positiivne on jällegi see, et lõpuks jõuavad mängud graafikakaartidele järele ning tootjatel on põhjust paremaid kiiremaid teha.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
14.02.2019 17:44:15
|
|
|
no las ta siis olla.. paljudel siin seda 4k resoga ekraane ikka on enam jaolt ollakse ikka fullhd peal ja enamjaolt ka wqhd resoga. aga kui selle mängu jaoks on vaja osta 1300€ kaarti siis palun andke minna keegi ei keela arvan et saan oma 1080ti-ga ka seda mängu ilusa pildiga mängida.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
14.02.2019 18:52:46
|
|
|
| Mis kellast me nüüd saame siis proovida?
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
14.02.2019 19:01:04
|
|
|
| Slazenger kirjutas: |
| Mis kellast me nüüd saame siis proovida? |
Viimasega läks ainult nädal enne kui proovida sai
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.02.2019 19:19:13
|
|
|
no wirxi point iseenesest on täiesti õige. krt n*hhui mingi 5 aastat juba on täielik paigalseis olnud PC mängude maailmas ja sellega seonduvalt ka graafikakaartide maailmas. mängud ei ole arenenud absoluutselt mitte kuskile ja graafikaartide kiirus on viimase 5a jooksul sisuliselt paigal seisnud, naeruväärne
aga jah, selle konkreetse mängu puhul ei näe piisavat visuaalset effekti konkreetselt raytracil, samas on graafika muus osas ilmselt väga muljetavaldav, nagu ma omal ajal oli esimesel metrol, mis tõmbas kogu eksisteeriva ja veel tulevikus letti jõudvagi riistvara täielikult kooma. selliseid reaalseid mängitavaid mänge (mitte mingeid pagana bentsmarke) on vaja, et toimuks ka mingisugune areng ja edasi liikumine.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
14.02.2019 21:46:15
|
|
|
Wiltz, ega midagi enne ei muutu ehk kui tulevad jälle uued kansoolid. ega see ülehaibitud DX12 ka midagi eriti ei muutnud. paljud mängud crashivad sellega
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.02.2019 22:35:44
|
|
|
ei ole tähele pannud jah, et see dx12 midagi erilist annaks. aga noh, isegi kui seal tehnoloogia mõttes on mingeid ägedaid võimalusi siis sellest kõigest pole mingit kasu nagunii enne kui mängutootjad seda kõike maksimaalselt ära kasutavad ja implementeerivad. aga 12 põhiline point pidi vist üldse olema see, et tõuseb performance ja silmailu ei muutu.
seda raytracingut vs. tavalist tahaks ausalt öeldes näha videovormis, mitte pildi pealt nagu vana kooli aegadel
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
14.02.2019 23:48:11
|
|
|
steamis pidavat preloadida saama, epicu poes vaikus.
_________________ ツ |
|
| Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
15.02.2019 09:10:43
|
|
|
| Hardi kirjutas: |
| steamis pidavat preloadida saama, epicu poes vaikus. |
Mis kasu sellest preloadist on kui alles 2021 mängida saab.
|
|
| Kommentaarid: 251 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.02.2019 11:34:30
|
|
|
| SilQ kirjutas: |
Mis kasu sellest preloadist on kui alles 2021 mängida saab. |
üritasid mingit nalja teha v???
preloadida said inimesed kes olid mängu ostnud ja nii kui eile 00:00 kukkus sai mängida.
kõva naljamees oled
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
15.02.2019 13:50:26
|
|
|
| siven kirjutas: |
| SilQ kirjutas: |
Mis kasu sellest preloadist on kui alles 2021 mängida saab. |
üritasid mingit nalja teha v???
preloadida said inimesed kes olid mängu ostnud ja nii kui eile 00:00 kukkus sai mängida.
kõva naljamees oled |
Ei üritanud, pigem imestasin. Aga tänud komplimendi eest.
Ja kohe steamis mängivad?
|
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
15.02.2019 14:32:42
|
|
|
SilQ, 7898 mängijat hetkel Steamis.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
15.02.2019 20:25:02
|
|
|
| Kuskil pool tundi mängitud ja ei meeldi. See kuradi käe hoidmine ajas sita keema, et ei suutnud rohkem mängida seda. Kogu aeg on keegi kaasas kes seletab "õu õu tule vaata seda - ma tahan ise omas tempos sealt läbi joosta. Siis mingi kuradi vajuta E tähta et kuskil torru roniks millele järgneb 3 kuni 5 sekundit animatsiooni ja gaasimaskiga põrsa häält. Mäng vist ka kehvasti optimiseeritud olen kuulnud et PS4 peal on FPS päris madal, Ise mängin PC´l GTX 970-ga ja peab graafikat kogu aeg maha keerama, sest mingi hetk tekib "choke" siis graafika maha keeramine menüüs on et mäng vist renderdab kogu maailma uuesti, sest miks kuradi pärast % protsess jookseb ekraanil mingi 2 minutit.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.02.2019 20:55:35
|
|
|
| Goon kirjutas: |
| Kuskil pool tundi mängitud ja ei meeldi. See kuradi käe hoidmine ajas sita keema, et ei suutnud rohkem mängida seda. Kogu aeg on keegi kaasas kes seletab "õu õu tule vaata seda - ma tahan ise omas tempos sealt läbi joosta. Siis mingi kuradi vajuta E tähta et kuskil torru roniks millele järgneb 3 kuni 5 sekundit animatsiooni ja gaasimaskiga põrsa häält. Mäng vist ka kehvasti optimiseeritud olen kuulnud et PS4 peal on FPS päris madal, Ise mängin PC´l GTX 970-ga ja peab graafikat kogu aeg maha keerama, sest mingi hetk tekib "choke" siis graafika maha keeramine menüüs on et mäng vist renderdab kogu maailma uuesti, sest miks kuradi pärast % protsess jookseb ekraanil mingi 2 minutit. |
no 970 on ju täiesti vanaraud???
60 fps @1080p on recomended 1080 ja @ 1440p 1080TI see siis et saaks kõigest 60 fps.
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.02.2019 20:58:49
|
|
|
so what, et seletab? oled liiga palju aega sõjaväes kükitanud et nii suur soov igat käsku täita või? kui täiskasvanud gamer juba siis võiks niipalju ikka olla õppinud, et mingi vend võib kuskil seletada ja öelda, et "kiire kiire, tule juba" - see ei tähenda 99% juhtudest, et sul kuskile reaalselt mingit kiiret oleks.
seda, et tänapäeva mängudes on cutscened ja animatsioonid võiks ka juba samahästi võtta paratamatuse ja iseenesest mõistetavana. ja miks sa arvad, et see torus ronimise animatsioon samamoodi korduma jääb terve mängu jooksul?
mida tähendab, et graafikat peab kogu aeg maha keerama??? kas üks kord (või noh okei, 2 korda siis näiteks) graafika seadete sättimisest ei piisa vaid peab seda koguaeg tegema? ei tahaks nagu uskuda, et mäng ise graafikat vägisi peale tagasi keerab
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
15.02.2019 21:22:20
|
|
|
| softis kirjutas: |
| SilQ, 7898 mängijat hetkel Steamis. |
kuidas see steamis siis ? ei pidanud ju steami tulema ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maddog
HV kasutaja
|
15.02.2019 21:39:34
|
|
|
| Kes ostsid, need said, algul oli Steamis, enne kui Epic tuli.
|
|
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
15.02.2019 23:15:25
|
|
|
| maddog kirjutas: |
| Kes ostsid, need said, algul oli Steamis, enne kui Epic tuli. |
Spoiler 
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kris1
HV kasutaja
|
16.02.2019 00:50:32
|
|
|
| Natuke mõnda striimi vaadanud, mäng näeb ikka super ilus välja. Ja story kulg paistab ka päris huvitav olevat. Alguses mõtlesin et jätan mängu üldse vahele, kuid võimalik et võtan siiski ära (see oleks esimene ost Epic poest).
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
16.02.2019 08:54:41
|
|
|
| Ma oleks kindlasti ostnud kui oleks Steamist saanud, kahjuks ei teadnud seda "hacki", et õigel ajal ostes ta ka seal on. Ilmselt proovin vabalevist ja kui kunagi saab siis steami ära võtma, teiste metrode kõrvale.
|
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
16.02.2019 21:48:31
|
|
|
Otsisin google-st metro exodus foorumit et lugeda mis toimub ja leidsin ainult steamifoorumi: https://steamcommunity.com/app/412020
Kas on veel mingi koht kus lugeda kasutajate\mängijate kommentaare mängu kohta?
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a
|
16.02.2019 22:11:26
|
|
|
Otsisin google-st metro exodus foorumit et lugeda mis toimub ja leidsin ainult steamifoorumi: https://steamcommunity.com/app/412020
Kas on veel mingi koht kus lugeda kasutajate\mängijate kommentaare mängu kohta? |
Kõige lihtsam vist Youtubest vaadata igasugu arvamusvideoid.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
16.02.2019 22:27:14
|
|
|
Kas on veel mingi koht kus lugeda kasutajate\mängijate kommentaare mängu kohta? |
Hea näide sellest, miks Steam > Epic.
Küsimusele vastates, siis youtube ja reddit. Igasugu videomängude "ajakirjanikke" ja portaale (kotaku, ign, motherboard, polygon jne) ma ei usaldaks.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
16.02.2019 23:32:18
|
|
|
Spoiler 
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |