Kust leida infot One X mudeli uuenduste kohta? Mõtlen siis näiteks toote numbrit CYV-00008 jne. Panin tähele, et meie edasimüüjad pakuvad päris mitut erinevat varianti, aga infot selle kohta internetist ei leia. Näiteks Arvutitark müüb isegi kahte erinevat varianti, minimaalse hinnaerinevusega. PS4 kohta leiab kõik info, mida vaikselt paremaks tehakse Või oskab keegi vähemalt öelda, mis järjekorras need jooksevad? Loogiliselt kasvavas või just vastupidi?
Kas kellelgil on veel esinenud selline probleem Live Goldi ostmisel, et ütleb, et ei saa osta, kuna on mingisugune probleem ja vaja võtta ühendust supportiga. Support ütleb, et mingi jama on kaardiga (ei saa osta ei nii läbi Paypali kui lihtsalt krediitkaardi). Samas kaart mujal ju ostudega toimib. Nii regioon, kasutaja andmetes, maksemeetodites on valitud kõik üks ja sama US aadress.
Netis jäi ühes teemas silma, et sellest vabanemiseks ongi ainult võimalus uus kasutaja teha, kuid seda ma küll ei soovi... Kui mul 360 oli, siis töötas kõik mul kenasti. Nüüd soetanud One'i endale ja enam selle kasutajaga osta ei saa,,,
Hetkel 3-kuud Live on suht soodne seal. Ning ikkagi lõppude lõpuks tahaks ikka sellele asjandusele lahenduse leida, kuna kindlasti sooviksin ka edaspidi sealt ju asju osta ilma, et ma peaksin rahakaartide jms-ga jändama.
Mina oma kaardi ja paypaliga ei saa ka asju MS Storest osta, kui regiooniks USA pandud. Tavaliselt olen vajadusel siis kas USA amazonist ostnud või mõnelt keysaidilt. Või regiooni muutnud.
Muudatuse kohta ma ei oska öelda. Viimane kord jamasin Forza Horizon 4-ga. Tahtsin osta dollarites. Proovisin nii arvutis kui xboxis oma paypali ja kaardiga. Andis errorit. Siis otsin mängu koodi USA amazonist. Minu meelest pidin selle aktiveerimiseks Xboxi regiooni muutma USA peale. Pärast muutsin UK peale tagasi ja kõik toimib. Ju siis mingi kontroll toimib selle koha pealt, kus kaart välja antud. Paypalis muutsin ka aadressi USA omaks, aga see ei aidanud.
Kas mingi lihtne võimalus oli ka EU Goldi kaarti kuidagi ära siduda minu enda US kontoga? Ma sain ka 3-kuulise EU kaardi kaasa, kuid hetkel seda kasutada ei saa. Goldi staatus vist ju on seotud ühe kindla kasutajaga, mitte ei ole sedasi, et konsoolis on üks Gold kasutaja ja see staatus tuleb üle ka teistele konsooli kasutajatele (ehk teeksin ajutiselt endale EU konto, kuhu selle Goldi topin)?
Ilma, et ma peaksin regiooni muutma enda tavalisel kasutajal.
Kurat, jube mõru maik ikka tekib suhu jälle selle konsoolide regiooniteema nusperdisega.
GOLD peaks olema region free - ehk ei mängi rolli mis regiooni konto (konto peab olema ametlik LIVE riik) _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Ma ise mõtlesin sama, kuid koodi sisestades ütleb, et minu regioon ei sobi antud koodiga. Konto on US regioonis.
Terve see Live Gold 3-kuu kaart on vist poola keeles ning üleval nurgas märgitud UE/ESWH, mis vist tähendab EL-i?
Kaasas oli veel 1-kuu kaart ka, see läks ludinal sisse ning hetkel aktiveeritud.
Ma ise mõtlesin sama, kuid koodi sisestades ütleb, et minu regioon ei sobi antud koodiga. Konto on US regioonis.
Terve see Live Gold 3-kuu kaart on vist poola keeles ning üleval nurgas märgitud UE/ESWH, mis vist tähendab EL-i?
Kaasas oli veel 1-kuu kaart ka, see läks ludinal sisse ning hetkel aktiveeritud.
MIs riigi alla sul email on regatud? promo kaardid (14 päeva või 1 kuu on tihti peale tehtud nii et töötavad igatmoodi). Kolme kuu ja aastased kaardid nõuavad, et konto oleks korrektselt tehtud. Emaili riik ja konto riik peavad ühtima _________________ GT: janrist
ma ostsin 3rd party lehelt 6 month EU gold kaardi ja jändasin tükk aega, et seda redeemida saaks. iga kord ütles et this card is not for your region.
proovisin xboxis erinevaid EU riike, microsofti kontol erinevaid EU riike ja isegi MS store keeli jms. lõpuks määrasin igast võimalikust kohast regiooniks/keeleks Hollandi ning ühendasin end ka Hollandi VPNi ja siis sain koodi ära redeemida.
paypaliga pole aga probleeme olnud. paypali konto on Eestis ja xboxi regioon on ostu ajaks Soomeks määratud ja läheb ilusti läbi.
Siim159, US kontoga maksta eestist võimalik pole. Peaksid saama cross-region reject errori. Selle lahendamiseks, soovitan regada Xbox enda regiooni või võimalikult lähedale endale (minul nt. Soome pandud). Samas regioonis olles, toimib krediitkaardimakse kui ka paypal ilusti. See tekkis eelmise aasta lõpus, kui EU käskis hakata taxi arvestama vastavalt kodaniku riigile kus ta resideerub mitte pole kus ta ostab. Kui ainult Kulda osta tahad, siis soovitan saiti https://www.cdkeys.com/ _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Seda ma arvasingi, et vahepeal mingeid muudatusi tehtud. 360 ajal sai edukalt maksta.
Kahju.... Eks peab vist siis tõesti kuhugi Soome kontoga ära kolima, kuigi kohati EU hinnad US omadest kallimad.
//EDIT: Vahepeal muutsin konto regiooni Soome ning nüüd saan krediitkaardiga Store'ist asju osta. Konsooliga kaasasolnud 3-kuu kaardile vist leidsin ka lahenduse läbi support'i, kes väitis, et seda koodi poldudki nn aktiveeritud kasutamiseks ning support lubas ise 3 kuud kasutusaega juurde lisada mulle.
viimati muutis Siim159 25.12.2018 14:38:23, muudetud 1 kord
Üritasin gamepassi 1kuu/1eur pakkumist ära kasutada. Varasemaid kogemusi selliste asjadega ei ole.
Võtsin siis punktid.ee 5 euri kinkekaardi, sain ilusti arvele aga kui gamepassi tellida siis tahab ikkagi juurde raha?
Ei saagi aru kas edasiste kuumaksete jaoks või kohe rohkem tahavad.
Jah tõesti, olen ajast maha jäänud ja ei ole paypali ja muid asju.
Kas keegi seletaks lahti, miks ma ei saa kohe oma euride eest seda gamepassi asja või kuidas üldse otstarbekas/turvalisem oleks edasi tegutseda.(paypal, krediitkaarti andmetega?)
Üritasin gamepassi 1kuu/1eur pakkumist ära kasutada. Varasemaid kogemusi selliste asjadega ei ole.
Võtsin siis punktid.ee 5 euri kinkekaardi, sain ilusti arvele aga kui gamepassi tellida siis tahab ikkagi juurde raha?
Ei saagi aru kas edasiste kuumaksete jaoks või kohe rohkem tahavad.
Jah tõesti, olen ajast maha jäänud ja ei ole paypali ja muid asju.
Kas keegi seletaks lahti, miks ma ei saa kohe oma euride eest seda gamepassi asja või kuidas üldse otstarbekas/turvalisem oleks edasi tegutseda.(paypal, krediitkaarti andmetega?)
Kas varem juba on game passi kasutatud või selle 30'e päevast triali?
Ei kordagi, see 14 päeva proovikas tahab samamoodi maksmissüsteemi määramist.
Ei saa aru, tahavad 1eur, palun, võtku accoundi pealt maha, miks neid paypale ja krediitkaardi asju veel vaja.
Subscription põhine asi nagu kõik muu, andmeid on ikka vaja. _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
Ta minumeelest nõuab neid andmeid sellepärast et automaat uuendus on default peal, kui selle ära keelad, siis ei tohiks nõuda _________________ GT: janrist
Kas keegi on HDD välja vahetanud SSD vastu?
Tean et SSD-le üle minek vähendab mängude load time omajagu, aga kuidas vahetus xboxi dashboardi mõjutas?
Sisemise HDD vahetus sul suurt võitu ei anna - kuna konsool jookseb SATA2 baasil. Pigem pane väliseks kettaks SSD _________________ GT: janrist
2jalga, ega peale OS käivituse muud võitu ei tohiks olla (kui mängud juba on externali peal). Väline endal pandud M.2 liidesega koos väikese karbiga otse USB auku ja ei ole mingeid muid suuri karpe ega juhtmeid vedelemas
Ma ei tea kas päris õige koht, aga soov osta xbox one kinecti, kas keegi oskab soovitada millist kinecti, sest olen erinevaid näinud. Kas on mingit vahet neil peale hinna? Huvitav on see, et e-poes enam väga müügis ei näe, kas juba nii vanad, et ei müüda enam.
Ma ei tea kas päris õige koht, aga soov osta xbox one kinecti, kas keegi oskab soovitada millist kinecti, sest olen erinevaid näinud. Kas on mingit vahet neil peale hinna? Huvitav on see, et e-poes enam väga müügis ei näe, kas juba nii vanad, et ei müüda enam.
* Xbox One töötab ainult ühe Kinectiga, ehk vana Kinect360 ühilduv pole uue Xboxiga. Mõlemad mudelid pole enam tootmises. Viimased tükid on ilmselt lennujaamad, pommitehnikud ja muud hobistid ära võtnud mis lettidel on. Kui kusagilt leiad siis igati väärt tükk ajalugu.
* Lisaks Kinectile, pead ostma Xbox One S ja X puhul ka kolmanda osapoole vooluadapteri (lisakulu ca 30€ + shipping, ilmselt AliExpressist).
* Mängu valik on olemas ja täielik - ehk ainult need 15 mängu
* Tänasel päeval Gesture kontroll Xbox One puhul enam ei tööta (ja kui sa otsustad vana versiooni kasutada kus see toetatud on, siis ei saa sa internetii ühendada, vähemalt mängude jaoks. Pole kindel kuidas rakendustega olukord).
* Kinect oskab olla üsna kallis IR blaster (Alternatiiv 15€ - https://www.amazon.com/Xbox-Extender-Blaster-Cable-Head-WeaKnees/dp/B01J4JV434)
* Kinect oskab olla suhteliselt asjalik mikrofon (8 mikrofoni array) ning fullhd kaamera millel on pan and zoom (mida oled harjunud viimasel ajal nägema ja seostama pigem Facebooki kõneseadmega) ning on üks odavamaid konverentsilahendusi koos Xboxiga. Alternatiiviks on tavaline veebikaamera kuid sellega subjekti jälgimist pole.
* Xbox Fitnes, tõsi küll võrratu toode vist ei ole enam kasutatav kuna selle subscriptionid pandi kinni. Aga theres always Zumba Fitness... _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Kuidas olukorda lahendada kui üldse. Ühele kasutajale on ostetud mäng digitaalselt, seda soovitakse mängida nüüd teisel Xbox One-l offline's, tegelikult jätkata kust pooleli jäi koos savedega ja samaagselt oleks onlines sama kasutaja teise mänguga. Konto sharemisega peaks olema kuidagi teostatav?
edit:
kõik muu toimib aga save game-i ilmselt jätkata pole võimalik?
Ja mida sa neile "sitapeadele" siis ütlesid? Sellise suhtumistiili üle juba saab eeldada, et eks sa siis üks selline tüütu tegelane oledki ja ei suuda oma emotsioone taltsutada? Eriti veel, kui juba korduvalt sama asja eest oled "karistada" saanud.
No aga mängus selle asja pärast teisi idioodiks sõimata ka ei ole normaalne. Jah, sõima oma ette, kui muud moodi ei saa, kuid juba sellistele eraldi sõnumeid saata... Suht mõttetu ja arusaamatu tegevus. Mängimine peaks olema meelelahutus, mitte võtma seda niivõrd tõsiselt, et vist juba tervisele hakkab. Mina näen küll, et täiesti asja eest oled saanud.
Mul on tõesti veel närvid vist korras, kuna ei kipu absoluutselt selliste asjade pärast kellelegi sõimavaid sõnumeid saatma, eriti veel mingi mängu pärast. Kui leiad, et selline asi on kuidagiviisi mängu reeglite rikkumine, siis lihtsalt reportidki selliseid või avad arutelu ja juhid ka mängutootjal sellele probleemile tähelepanu. Kui sa arvad, et sõimavate sõnumite saatmine toob lahendusi, siis see reageering on just vastupidine ja seetõttu ka ma täielikult taunin selliste sõimavate sõnumite saatmist.
Või kui mängutootja ei soovi sellisele probleemile lahendust tuua, siis no mis teha... Kui see sind niivõrd palju häirib, siis mängid midagi muud vms.
Kokkuvõttes, mis ma tahan öelda, et sõimavate sõnumite saatmine ei aita siin ju karvavõrdki ja see, et sind on selle eest "karistatud" on täiesti loogiline.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.