|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
24.01.2019 21:19:07
|
|
|
| kuskilt eesti.ee lehe pealt kunagi leidsin selle. Hetkel ei viitsi otsida
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
24.01.2019 22:28:01
|
|
|
| Ja juhiloa oma mnt e-teeninduses.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.01.2019 23:05:37
|
|
|
| LKits kirjutas: |
Kusagilt ID-kaardi / juhiloa pilti saab alla laadida?
V.a ID-kaardi pealt lugejaga. |
ID-kaardi pealt alla laadida ei saa mingit pilti, sest pilti ei ole sinna salvestatud (vanematel kaartidel polnud selleks piisavalt mälugi, nüüd midagi juba mahuks hea tahtmise korral). See mida utiliit lubab alla laadida, oligi kusagil riiklikus registris. Ma kunagi nuhkisin selle aadressi välja kusagilt vanast utiliidist ja laadisin siis otse veebilingilt teda ka, aga ei mäleta enam isegi domeeninime. Ju see eesti.ee või rahvastikuregister oli.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
24.01.2019 23:26:48
|
|
|
--- Täpp, loll küsimus ---
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
25.01.2019 00:46:11
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
| LKits kirjutas: |
Kusagilt ID-kaardi / juhiloa pilti saab alla laadida?
V.a ID-kaardi pealt lugejaga. |
ID-kaardi pealt alla laadida ei saa mingit pilti, sest pilti ei ole sinna salvestatud (vanematel kaartidel polnud selleks piisavalt mälugi, nüüd midagi juba mahuks hea tahtmise korral). See mida utiliit lubab alla laadida, oligi kusagil riiklikus registris. Ma kunagi nuhkisin selle aadressi välja kusagilt vanast utiliidist ja laadisin siis otse veebilingilt teda ka, aga ei mäleta enam isegi domeeninime. Ju see eesti.ee või rahvastikuregister oli. |
Ahnii - ma arvasin, et see pilt asub ID-kaardi peal... aga tundub loogiline, seetõttu oli ka vajalik PIN1.
Igatahes, Eesti.ee portaalist sai pildi kätte, küll mingis veidras formaadis, aga sai rasteriks üpris lihtsalt.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
25.01.2019 14:02:27
|
|
|
Kust saaks osta väiksemaid ja suuremaid (tähis)koonuseid?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.01.2019 14:44:59
|
|
|
| softis kirjutas: |
| Kust saaks osta väiksemaid ja suuremaid (tähis)koonuseid? |
Uhh, ma hiljuti just nägin müügil kusagil... Oli ehituspood mingi äkki? Küllap jah. Ei mäleta enam täpsemalt.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 25.01.2019 14:45:40, muudetud 1 kord |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
25.01.2019 14:45:40
|
|
|
Mõtled neid oranže liikluskoonuseid?
Guugelda liikluskorraldusvahendid ja sealt saad päris mitu lehte kust uurida.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
25.01.2019 14:59:23
|
|
|
Sain Yle ja Warreniga kontakti.
Tähiskoonus annab paremaid tulemusi kui üldiselt liikluskorraldusvahendid.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
25.01.2019 15:46:45
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
LKits, taustinfoks. Taotlesin uut passi ja pidin tegema uue dokumendipildi.
Kui nüüd päev hiljem pärast taotlemist sai ID-kaardi utiliidiga pilti vaadatud, oli seal juba see uuem pilt. |
Tundub loogiline - kui minna ka passi ja ID-kaarti koos tegema siis tehakse sinust fotoputkas ikka üks pilt.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
26.01.2019 08:51:46
|
|
|
tuli kiri postkasti, et luba lõppeb peagi.
seal selline märge''Juhiloa vahetamiseks on vajalik kehtiv elektrooniline foto ja allkiri ning alaline elukoht Eestis''
Kui ma hiljuti vahetasin ID kaarti, kas neil on siis kehtiv foto olemas? Või kuda ma selle neile edastan? Arstitõendi esitasin digilugu.ee lehel ära.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
26.01.2019 09:32:56
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
seal selline märge''Juhiloa vahetamiseks on vajalik kehtiv elektrooniline foto ja allkiri ning alaline elukoht Eestis''
Kui ma hiljuti vahetasin ID kaarti, kas neil on siis kehtiv foto olemas? Või kuda ma selle neile edastan? Arstitõendi esitasin digilugu.ee lehel ära.  |
pista ID-kaart lugejasse ja sealt salvesta foto. siis saada sinna kus vaja.
ulme, et neid andmebaase pole suudetud siiani liita...
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
26.01.2019 11:21:26
|
|
|
| Keegi Tartus kuivi küttepuid müüb?
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.01.2019 13:25:53
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
Kui ma hiljuti vahetasin ID kaarti, kas neil on siis kehtiv foto olemas? Või kuda ma selle neile edastan? Arstitõendi esitasin digilugu.ee lehel ära.  |
Kui sul see vahetus oli vähem kui 6 kuud tagasi, siis on sul kehtiv elektrooniline foto juba olemas, seda saad vaadata ID-kaardi tarkvara abil ja seda ei pea üldse kusagile saatma.
Juhul kui see pilt on vanem, siis on vaja uus teha dokumendifoto putkas või teha nõuetekohane pilt ise või lasta see teha fotograafil ja siis see uus pilt saata.
Dokumendifoto nõuded leiad politsei.ee lehelt.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.01.2019 13:57:28
|
|
|
Moblale äpp olemas. Valge uks taustaks ja tehtud
E:
Kas krokodillipea on trofee?
EMTA kodulehelt
| tsitaat: |
| surnud ja töödeldud krokodilliliste (Crocodylia spp.) isendeid (välja arvatud liha ja jahitrofeed) – 4 surnud isendit, nende osa või nendest valmistatud toodet inimese kohta |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
26.01.2019 14:11:06
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| Hiid, kas on foto alla 6 kuu vana? |
vist jahh
peab vaatama siis
28 aug, 2023 kehtib sert
ju siis tehtud on 28 aug
seega aega on 1 kuu
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
26.01.2019 15:37:55
|
|
|
Kui ei jõua õigel ajal, käi lihtsalt läbi lähimast dokumendibüroost. Kabiinis saad foto ära teha ja saad edasi ajada kodust seda asja.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
26.01.2019 19:40:29
|
|
|
Kaks meest korteris kes peaks tööl olema ja kolmas saabunud naine lastakse maha.
Mida naine nägi, et kuuli vääris oleks minu küsimus
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.01.2019 19:52:41
|
|
|
| Kui juba vene ruletti mängitakse, siis pole küsimus tõenäoliselt selles kas ohver kuuli vääris vaid mingis psüühikahäires mille puhul pole see määrava tähtsusega, kes ja mille eest kuuli saab. Võimalik, et olid mängus ka alkohol ja/või narkootikumid kuigi artiklist seda otseselt välja ei loe.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
27.01.2019 18:16:37
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| Kui juba vene ruletti mängitakse, siis pole küsimus tõenäoliselt selles kas ohver kuuli vääris vaid mingis psüühikahäires mille puhul pole see määrava tähtsusega, kes ja mille eest kuuli saab. Võimalik, et olid mängus ka alkohol ja/või narkootikumid kuigi artiklist seda otseselt välja ei loe. |
pigem pidas ykshuntka silmas seda, et seal ei mängitudki seda vene ruletti vaid kaks mees politseinikut ajasid mingit kahtlast asja kuskil korteris ja siis see nais politseinik sattus peale ning otsustati ta ära koristada . See rulett on toredaks jutuks lihtsalt, samas ega tea inimesi on ikka igasugu imelikke , kes teab
küsida tahtsin ka. kust saab kassimuru osta ?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
28.01.2019 12:29:22
|
|
|
Mul on selline olukord: saan mõnikord tasuta puunodi, mida on vaja pliidikoldele sobivasse mõõtu lõigata.
Praegu on mul mingi 3-eurone käsisaag. See piinab kätt julmalt, mõne laua saagimise järel on ranne paar minutit lausa halvatud.
Kas on olemas normaalsemat käsisaagi? Võibolla leidub selline tööriist, millega saab kenasti saagida nii euroalust kui ka 50 aastat vana tihket põrandalauda?
Või ehk saaksin kuskilt kuni 50 euroga mingi komplektse aku najal toimiva sae?
Akutööriist on vajalik seetõttu, et kuuris puudub elekter ja sinna ei saa juhtmeid vedada.
Kui muud üle ei jää, tuleb ilmselt mingi odav tiigersaag osta ja toas läbustada.
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
28.01.2019 12:44:08
|
|
|
Kassmees, võid ju normaalse käsisae osta aga oluline on et saag ka püsiks terav. Kui materjal on mullane/liivane siis lähevad ka el. sae hambad kiirelt nüriks.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
28.01.2019 13:13:03
|
|
|
Minu kuuriboks on maja lähimast nurgast umbes paarikümne meetri kaugusel. Aga maja on suur. Trepikodades pole seinapesasid. Ma ise elan kolmandal ehk pööningukorrusel. Alumised naabrid mulle korraks enda mõnd seinapesa ei "laena". Mu korteri asend on selline, et juhet tuleb kas vedada läbi käänuliste trepikodade või lasta aknast välja ja viia ümber nurga. Sellest majanurgast mu kuuriboksini on lausa umbes 40 meetrit. Kui pikka pikendusjuhet siis oleks vaja, et enda elamisest särts kuurini tõmmata?
Mootorsaag ei tulnud kohe mõttesse. Kuid see võib loosi minna.
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.01.2019 13:33:20
|
|
|
Elektri-kettsaed on suts äkilised võrreldes bensukatega. Akuga kettsaed on jälle kallimad vist? Akuga sae eeliseks on kordades vähem müra ja kinnises ruumis vingugaasimürgituse saamise ohu puudumine.
Võrgu vaheldupingel töötavad kettsaed, millega ma ise kokku olen puutunud, on suhteliselt äkilised - töötavad on/off režiimis ainult, kiirust reguleerida ei saa. Kui käsi häda teeb, siis ei pruugi kõige parem valik olla.
Aga küllap üks kettsaag ja saagimispukk kuluks ära sulle sinna kuuri. Kettsaele kohe kaasa ka üks-kaks varuketti ja terituseks viil ja viilirakis (mis hoiab õiget nurka teritamisel). Võib ka lasta teritada mõnes hoolduskohas, aga igaks juhuks ikka viil peaks ka olema endal ikkagi, sest nüri saag ei taha üldse lõigata ja nüriks läheb väga kergelt, piisab mõnest liivaterast.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
28.01.2019 13:44:46
|
|
|
| Seoses kettsaagidega meenus üks asjaolu: elektrikas on äkiline, aga vähemalt nendel, millega ma töötasin, puudus vibratsioon. Järsk stardijõnks ei lõhu kätt. Samas mõni bensusaag vibras nii, et tunnine töö retsis käe ära üsna mitmeks päevaks. Sõrmed olid tundetud, käsi surises.
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.01.2019 13:47:39
|
|
|
Kettsae kasutamine üldiselt nüüd mingit väga suurt füüsilist pingutust ei nõua. Vanu euroaluseid jms. tükeldades peab muidugi jälgima, et mõnele naelale pihta ei saaks, sel juhul võib tõesti suht vastikult tagasi lüüa... aga noh, seda peab nagunii jälgima kuna naelale pihta saamine lõppeb tõenäoliselt poodi uue keti järgi minemisega.
Edit: kassmees, kas sul on varsem kogemus druzba-ga? Tänapäevased bensukad küll väga hullult ei vibreeri. Ma muidugi ei tea, võibolla see väike vibra siis annaks tunda kui päev läbi sellega töötada, aga nii pool tundi midagi saagides küll tunda ei anna.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
28.01.2019 13:49:40
|
|
|
kuna naelale pihta saamine lõppeb tõenäoliselt poodi uue keti järgi minemisega.
|
Ketti saab teritada ka
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.01.2019 14:00:25
|
|
|
| Kassmees kirjutas: |
| Seoses kettsaagidega meenus üks asjaolu: elektrikas on äkiline, aga vähemalt nendel, millega ma töötasin, puudus vibratsioon. Järsk stardijõnks ei lõhu kätt. Samas mõni bensusaag vibras nii, et tunnine töö retsis käe ära üsna mitmeks päevaks. Sõrmed olid tundetud, käsi surises. |
Jah, mootori vibratsioon lisandub keti omale.
Sellepärast akuga kettsaed olekski ehk paremad mitmes mõttes.
Samas bensumootoriga saega saagimisel võiks kanda vibratsiooni vähendavaid kindaid ja pöörded saagimise ajal peaksid olema maksimaalse lähedased, siis on vibra vähem. Korras ja terav kett on ka abiks - kui pead saele peale suruma, et ta sisse lõikaks, on kett nüri ja nii nüri kett kui pealesurumine tekitavad lisavibratsiooni ja väsitavad ka käsi. Kett peab ise ennast puidu sisse "sööma", maksimaalseks pealesurumisjõuks sae enda raskus.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.01.2019 14:03:01
|
|
|
| Janis kirjutas: |
|
Ketti saab teritada ka |
Saab kui on mida teritada. Kui hambad maha lased, siis pole seal enam midagi teha. Mul üks kord on õnnestunud kett kõveraks ka saada, proovisin küll sirgeks väänata, aga ei hakanud ikka korralikult jooksma ja pidi uue ostma
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
28.01.2019 14:05:46
|
|
|
| Janis kirjutas: |
|
Ketti saab teritada ka |
Saab kui on mida teritada. Kui hambad maha lased, siis pole seal enam midagi teha. Mul üks kord on õnnestunud kett kõveraks ka saada, proovisin küll sirgeks väänata, aga ei hakanud ikka korralikult jooksma ja pidi uue ostma |
No siis pead sa mingi looma jõuga suruma ka saagi, et seal puhas töö teha mingi naelaga. Ning kui liiga kõvasti suruma pead, siis olekski aeg ju ketti teritada.
Mismõttes kett kõveraks? Latti mõtlesid?
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
28.01.2019 14:11:04
|
|
|
| Janis, ei, keti tõmbas kõveraks. Aga kui nüüd õigesti mäletan, siis polnud tookord kurja juur mitte nael vaid mingi traat, mille vahele vedas nii, et visaski keti lati pealt maha ja tõmbas kõveraks.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
28.01.2019 14:54:20
|
|
|
Elektri-kettsaed on suts äkilised võrreldes bensukatega. Akuga kettsaed on jälle kallimad vist? Akuga sae eeliseks on kordades vähem müra ja kinnises ruumis vingugaasimürgituse saamise ohu puudumine.
Võrgu vaheldupingel töötavad kettsaed, millega ma ise kokku olen puutunud, on suhteliselt äkilised - töötavad on/off režiimis ainult, kiirust reguleerida ei saa. Kui käsi häda teeb, siis ei pruugi kõige parem valik olla.
Aga küllap üks kettsaag ja saagimispukk kuluks ära sulle sinna kuuri. Kettsaele kohe kaasa ka üks-kaks varuketti ja terituseks viil ja viilirakis (mis hoiab õiget nurka teritamisel). Võib ka lasta teritada mõnes hoolduskohas, aga igaks juhuks ikka viil peaks ka olema endal ikkagi, sest nüri saag ei taha üldse lõigata ja nüriks läheb väga kergelt, piisab mõnest liivaterast. |
2€, 2.50€ maksab teritamine, ootetööna mõni hetk kannatada.
Mul pärast jalatsivabrikut käed vägq vibrat ei taha, aga käest läbi käinud 3 bensiinisaagi midagi halba ei teinud. Kui vaja õli lisada, ongi hea pooletunnine paus ja siis edasi, õhtul on käed korras olnud.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
28.01.2019 15:38:34
|
|
|
99€ bensiinisaag ilmselt vibreerib kõvasti. Sellist saagi pole küll kasutanud, aga odavat (~80€) Hiina trimmerit sai millalgi proovitud. Umbes poolteist tundi niitmist ja käed värisesid pärast kaks päeva. Pikad käepidemed muidugi veel võimendasid ka seda värinat, saag on selle poolest parem.
viimati muutis von Wu 28.01.2019 15:40:43, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
   |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
28.01.2019 15:40:03
|
|
|
| von Wu kirjutas: |
| käed värisesid pärast kaks päeva. |
äkki oli pohmakas
|
|
| Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
252 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
28.01.2019 15:55:11
|
|
|
| 99€ bensiinisaag ilmselt vibreerib kõvasti. Sellist saagi pole küll kasutanud, aga odavat (~80€) Hiina trimmerit sai millalgi proovitud. Umbes poolteist tundi niitmist ja käed värisesid pärast kaks päeva. Pikad käepidemed muidugi veel võimendasid ka seda värinat, saag on selle poolest parem. |
Trimmerit ja saagi võrrelda ei saa vibra osas.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.01.2019 16:06:14
|
|
|
| Märt. kirjutas: |
| 99€ bensiinisaag ilmselt vibreerib kõvasti. Sellist saagi pole küll kasutanud, aga odavat (~80€) Hiina trimmerit sai millalgi proovitud. Umbes poolteist tundi niitmist ja käed värisesid pärast kaks päeva. Pikad käepidemed muidugi veel võimendasid ka seda värinat, saag on selle poolest parem. |
Trimmerit ja saagi võrrelda ei saa vibra osas. |
Trimmer on see tõeline väristaja, saag ei värise kunagi nii palju, ükskõik kui odav ta siis ka pole.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
28.01.2019 19:28:37
|
|
|
Edit: kassmees, kas sul on varsem kogemus druzba-ga? Tänapäevased bensukad küll väga hullult ei vibreeri. Ma muidugi ei tea, võibolla see väike vibra siis annaks tunda kui päev läbi sellega töötada, aga nii pool tundi midagi saagides küll tunda ei anna. |
Ei ole Druzbaga saaginud. Eelmisel suvel tegin kellelegi küttepuid mingi hiina saega. Selle oli omanik ostnud veel ajal, mil eksisteeris tuntud pilusilmse päritolu kauba pood nimega Hinnapomm. Vot see saag värises tõesti samamoodi, nagu sama päritolu murutrimmer. Seegi on ära proovitud, nii et oskan võrrelda.
|
|
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
28.01.2019 20:19:58
|
|
|
| Märt. kirjutas: |
Trimmerit ja saagi võrrelda ei saa vibra osas. |
Trimmer on see tõeline väristaja, saag ei värise kunagi nii palju, ükskõik kui odav ta siis ka pole. |
Tuleb vastav trimmer osta, nõka kallimates on vibrasummutajad külge pandud
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
29.01.2019 01:04:05
|
|
|
Keegi ostis tõepoolest hinnapommist mootorsae?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
29.01.2019 02:55:59
|
|
|
| Valvejoodik kirjutas: |
Keegi ostis tõepoolest hinnapommist mootorsae?  |
Eks sealt osteti omal ajal kõike, korralike lääne asjade hinnad olid tolleaegset keskmist palka vaadates ju müstilised
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
29.01.2019 07:44:51
|
|
|
| Valvejoodik kirjutas: |
Keegi ostis tõepoolest hinnapommist mootorsae?  |
Ei, aga häid asju oli seal ka-200 EEK maksnud teksad pidasid vastu 12 aastat.
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |