Ma ei näe mõtet mängida mänge ilma pildiiluta. Kõik ultra näeb mäng ikka kõvasti parem välja kui muudmoodi.
Vana kaardiga said sellised sätted pandud, et parim pilt-perf tulemus oleks ja kui RX 580 ostsin, siis jäin tulemusega väga rahule.
Praegu panin esimesed 3 High peale ja muu Ultra peale, tundus ok. Eks peab testima hakkama ja asja paika saama. _________________
Ma ei näe mõtet mängida mänge ilma pildiiluta. Kõik ultra näeb mäng ikka kõvasti parem välja kui muudmoodi.
Vana kaardiga said sellised sätted pandud, et parim pilt-perf tulemus oleks ja kui RX 580 ostsin, siis jäin tulemusega väga rahule.
Praegu panin esimesed 3 High peale ja muu Ultra peale, tundus ok. Eks peab testima hakkama ja asja paika saama.
Seal mängus paraku pane foliage very low peale. Oletame, sina mängid oma high peal ja arvad, et kükitad põõsas aga teine vend mängib very low peal ja temal pole põõsast, ehk easy kill.
See vist oli ainuke säte mis andis/võttis vastase ees eelise.
Sai ka uut mappi esimest korda suht tehtud peale test servu. Kohe võit ka käes Mingid päris hullud ghilli suidid on. Vend lumepeal pikali keset lagedat ja no ei näe Nibin nabin sain ära tapetud.
Mudugi see suht kõik very low vs ultra teema
Ma nüüd ei tea, eelistan verylo kuna pilt teravam
Mu seaded
Spoiler
ja mäng näeb välja selline
Spoiler
ning kui lükata kõik põhja näeb mäng välja selline
Spoiler
Nüüd tekibki küsimus, kas on vaja neid uduseid puid ja rohkem varje metsaalla, et vastast raskemalt märgata.
Või siis 4km kaugusel näha vaja puid? (vaata pildi keskele kaugusesse...) Samal ajal söövad need FPSi metsikult. Ning see AA ei tee midagi peale udustamise mu meelest
muidu renderdab sama kaugelt olgu foliage very low või ultra. Ja ka põõsaste renderduses tegelikult pole vahet mingis mõistlikus ulatuses (neid renderdab nagunii kaugemale kui heina ning kui heina enam ei renderda siis seal põõsa vahel tiksudes üldiselt jalad jõle hästi näha nagunii (et see very low vs ultra ei aita).
Aga noh, maitse asi _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Tekstuurid medium, ülejäänud väga madalaks ja on veel paremini tüüpe näha.
Mul endale meeldis see asi, mida sai vahepeal kasutada, mis tegi ruumid seest valgemaks ja oli väga hästi sisse näha. A see keelati ära 🤨 Selle nimi ka meelde ei tule 😶 Selle asendus, Nvidia Experience oli päris korraliku perf hitiga. Peakski proovima, kas on paremaks läinud.
Selle mängu põhiline probleem on siiski stereo heli, paras ürgaeg.
salatoimik, me mängime vist täiesti eri mänge kui sul selline vahe on. Teine screenshot tundub eriti randoomse kvaliteediga ka. Millega tegid?
Renderdamise kaugus on ikka draw distance küsimus, foliage on tihedus, muru, jne.
Ise ütleks, et kõik vlow või low peal on mäng ühtlane ja lame, kõrgemate seadetega tekib ruumilisust juurde ja pildiilu konkreetselt. R9 290 -> RX 580 liigutusega sai seda eriti hästi kogetud kui kõik põhjas järsku jooksis
busta, eks maitse asi, ise potatot mängida ei taha. Või kui tahan, siis mängin potatot . _________________
Noh, eks muud rohtu pole kui soovitaks natukene ümbrusele keskenduda mõned mängud, siis kõik põhja kruvida ja sama teha. Vahe on ikka küll ja veel ning eks nähakse seda, mida tahetakse, st. kui ei vaata, siis ei näe. A'la nagu IPS vs. TN paneelid või audio bitrate, jne. Ei sunni midagi peale, ofc, ent vahe peaks kõigile arusaadav olema.
Endale igatahes meeldib igalpool pilti juurde keerata (motion blur jmt. maha). Vikendi meeldib ikka väga, kuigi loot üpris naljakas (a'la 3 vertical gripi ühes kohas või 2 SR sussarit, jne.). _________________
vaatasin et pubg-le mingi äge export ja replayde tuunimise võimalus lisatud. No panin seal keyframe ja kaamera liikumised paika, võttis vähe aega et saada täpselt aru kuidas toimib, kõik valmis vajutan export ja mis ikka juhtub. game crash. Proovisin igast resosi ja asju ja no ikka crashib... Kadgi, teagi kuidas teistel see toimib. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
rmc, Kas ta just cheat on. Väga raske on 7.1 klappidega aru saada, kust tegevus tuleb. Jah, balantsist väljas. Näiteks: tahad samme kuulata siis on teised helid liiga valjud jne.
HRTF off, muidu taustal lasud liialt valjud.
Osadele sobib lihtsalt Stereos.
Mul suht equalizer tõmmatud sedasi, et samme kaugemalt kuulda.
Kuigi klappides ka suht hull vahe. Päris mitmeid kordi olnud, et ma ei kuule veel ühtegi sammu, kaaslane ütleb, et seal suunas sammud, mul suht wtf _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
gunplay on selles mängus tõesti üks parimaid, aga mis ta'st tolku on kui ta ei tööta normaalselt
https://www.youtube.com/watch?v=WgT_mMS3fuo _________________ mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda
busta, kas see ei peakski nii olema, et kui muud müra peal kosta on, siis samme ei kuule? Cheat ju ilmselgelt.. equalizer on veel nõrk tase, see su oma on juba KONKREETNE eelise andmine 3rd party tööriistadega.
Brunn1985, endal on sinine pandud.
EDIT:
viimati muutis rmc 21.01.2019 13:54:19, muudetud 1 kord
Brunn1985, Parandanud, uuesti tõmmanud, installinud oled? Kiire fix > pestav marker rmc, Mul jumala savi, mis sa sellest arvad, kui mäng on mängimatu siis võtan midagi ette. Kahju muidugi. Need on minu enda kõrvad, mis saavad mürakahjustuse.
viimati muutis busta 21.01.2019 13:58:46, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.