Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Panganduse teema (Küsitlus: Millist panka eelistad?) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 273, 274, 275 ... 487, 488, 489  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millist panka eelistad?
Swedbank
34%
 34%  [ 17 ]
SEB Pank
20%
 20%  [ 10 ]
LHV
36%
 36%  [ 18 ]
Luminor
0%
 0%  [ 0 ]
Coop
6%
 6%  [ 3 ]
Holm Bank
0%
 0%  [ 0 ]
Bigbank
0%
 0%  [ 0 ]
Inbank
0%
 0%  [ 0 ]
Mõni muu pank
2%
 2%  [ 1 ]
hääli kokku : 49

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2019 11:34:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

SEB peatab kõigepealt sul internetipangas muud tegevused kuniks oled andmeid uuendanud.

Jup, näinud seda isiklikult

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 14.01.2019 13:21:43 vasta tsitaadiga

See peaks siiski seadusest tulenevalt tekkinud nõue olema et finantsasutus peab oma klientuuri kohta up to date infot hoidma. Ega teisiti seda välja ei pressigi kui et siis teenust ei osuta kui ei uuenda/kinnita enda infi.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 14.01.2019 13:39:59 vasta tsitaadiga

Samas minu näite puhul - kindlasti on seda kunagi konto loomisel vms. küsitud, kas sündisin Eestis. Miks krt seda uuesti peab küsima? Huvitav et sugu ei küsitud, see võib ju teoreetiliselt muutuda, aga sünnikohta ei saa inimene ise kuidagi muuta.
Kui järgmine kord panka asja on, siis varun igatahes rohkem aega ja kiusan vastu.... näiteks sünnikoha kohta saab anda ausa vastuse, et kuulujutte olen ju kuulnud, aga ei hakka parem kõlakaid edasi rääkima kuna ise ei mäleta sellest asjast küll midagi icon_biggrin.gif
Soo kohta saab ka vastata, et mingi isiklik arvamus mul selle kohta ju on, aga ei hakka parem spekuleerima kuna pole kunagi lasknud pädeval meditsiiniasutusel kromosoome kokku lugeda icon_biggrin.gif
jne.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 14.01.2019 13:43:05 vasta tsitaadiga

Sündisid Eesti Nõukogude Sotsialistlikus Vabariigis aga praegune elukoht Eesti Vabariik icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 14.01.2019 16:16:29 vasta tsitaadiga

Pankasid parem vastu kiusata nii, et iga kord, kui kontorisse asja, küsid neilt paberi peal majandusaastaaruannet, vastutuskindlustuse poliisi, seifi turvasertifikaate jpm.

Justkui see formaalne taustaküsimustik terroriste või rahapesijaid vähimalgi määral kotiks. Aga kõrgepalgaline euro(panga)ametnik on saanud "töötegemist" presenteerida.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 14.01.2019 16:59:57 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Pankasid parem vastu kiusata nii, et iga kord, kui kontorisse asja, küsid neilt paberi peal majandusaastaaruannet, vastutuskindlustuse poliisi, seifi turvasertifikaate jpm.

Kas mul on õigus neid asju küsida st. kas nad on kohustatud mulle selle info andma kui olen lihtsalt eraisik ja miljoneid seal pangas ei hoia?
Muidugi saab mängida selle peale, et teller ka ei tea kas on kohustatud seda infot andma või mitte, siis kutsutakse mingi kõrgem jupijumal kohale ja saab tund aega jaurata, aga enne oleks ikka hea teada, mida mul on õigus nõuda ja mille osas peab lihtsalt bluffima ja lolli mängima, et nende aega kulutada ning lõpuks pisut solvunud näoga alla andma.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.01.2019 17:13:41 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

Justkui see formaalne taustaküsimustik terroriste või rahapesijaid vähimalgi määral kotiks. Aga kõrgepalgaline euro(panga)ametnik on saanud "töötegemist" presenteerida.

Tõepoolest hea soovitus. Siiani, kui kontoris olen käinud need harvad korrad, olen ca 20-30 minutit oodanud järjekorras. Kui keegi leiab, et paari hiirekliki tõttu võiks kontoris kiusu pärast mingit absurdset teemat ajada ja tellerit, kes seda seadust ja protsessi loonud pole, tund aega pedereerida, siis palju õnne teile. Eriti tänulikud on teile ülejäänud kliendid, kes teiesuguste lammaste pärast kauem järjekorras peavad passima. Pole midagi hullemat kui mingid kummis rinnaga "põhimõttekindlad eestlased" õigust taga ajamas icon_confused.gif
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 14.01.2019 18:01:14 vasta tsitaadiga

Aga kuidas selle idiootsuse vastu siis võidelda kui olen olnud panga klient aastast 1995, maksehäireid pole olnud, kriminaalselt karistatud pole, sissetulek on olnud pidevalt ametlik ja regulaarne ning laekunud sama panga kontole ja ikka kuulatakse üle nagu terroristi või kelmi?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 14.01.2019 18:08:53 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Aga kuidas selle idiootsuse vastu siis võidelda kui olen olnud panga klient aastast 1995, maksehäireid pole olnud, kriminaalselt karistatud pole, sissetulek on olnud pidevalt ametlik ja regulaarne ning laekunud sama panga kontole ja ikka kuulatakse üle nagu terroristi või kelmi?

See kui tihti ja mida sinult tuleb küsida - ei ole panga otsustada.
See on vastava kontrollorgani poolt pangale ette antud käsulaud - kui ei täida maksab pank trahvi või võetakse litsents.

Euroopa keskpank ja muud juhtorganid on need, kes saavad olukorda muuta - meie väikeses Eestis asuv pangakontor selleks voli ei oma.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 15.01.2019 10:53:49 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:

Kui politsei su auto peatab, et rutiinset kontrolli teha ja sind puhuma paneb, kas siis tunned kurjategija või roolijoodikuna? Tunned, et sinu õiguseid on riivatud, sest sa pole midagi teinud ja oled eeskujulik kodanik? Tõenäoliselt juhtub seda sagedamini kui pank sult seda paari hiireklikki küsib.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 15.01.2019 22:40:02 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Eriti tänulikud on teile ülejäänud kliendid, kes teiesuguste lammaste pärast kauem järjekorras peavad passima. Pole midagi hullemat kui mingid kummis rinnaga "põhimõttekindlad eestlased" õigust taga ajamas icon_confused.gif

Eks lambaks pidada võib sedagi, kes sihilikust utreeringust aru ei saa. Samuti seda, kes absull sõrgu vastu ajamata ükskõik mis paska endale pähe valada laseb. Et mina, väike lammas, niikuinii midagi mõjutada ei saa.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.01.2019 10:34:56 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Betamax kirjutas:
Eriti tänulikud on teile ülejäänud kliendid, kes teiesuguste lammaste pärast kauem järjekorras peavad passima. Pole midagi hullemat kui mingid kummis rinnaga "põhimõttekindlad eestlased" õigust taga ajamas icon_confused.gif

Eks lambaks pidada võib sedagi, kes sihilikust utreeringust aru ei saa. Samuti seda, kes absull sõrgu vastu ajamata ükskõik mis paska endale pähe valada laseb. Et mina, väike lammas, niikuinii midagi mõjutada ei saa.

Räägi nüüd täpsemalt, mida täpsemalt annab see eelpool mainitud tegevus? Pigem nagu mingi ego teema. Mingi õnnetu blondiininääpsukesest telleri peedistamine annab sulle mingi maailmaparandamise tunde? Samas ma muidugi ei tea - äkki on keegi sind valinud lihtrahva õiguste eest seisjaks. Nagu Zorro Sipelga tänavalt icon_rolleyes.gif
Parem võta oma papp pangast välja ja lase palk sulas välja maksta. Ei küsi sult keegi seda klikkimist, kui pangakontot pole.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 16.01.2019 11:54:53 vasta tsitaadiga

Loe palun uuesti ja püüa enne vastamist loetust aru saada.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.01.2019 11:58:13 vasta tsitaadiga

Lugesin. Kui tahad oma isiklikku sõda panga vastu pidada, siis tee seda selliselt, et sa oma kaaskodanike aega ja närve ei raiskaks. Ette tänades.
Muideks, kui uhkeid võõrsõnu kasutad, siis kasuta neid õigesti. Seega soovitus teksti lugeda käib ka sinu kohta.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 16.01.2019 12:01:21 vasta tsitaadiga

Ma ei saa ka aru, mis rahulolutunde annab see kui teiste inimeste arvelt käiakse asjasse mittepuutuvat töötajat tüütamas-kiusamas ja siis pärast veel foorumis feimi tahetakse sellega? icon_rolleyes.gif
Kui tahad äge vend olla, siis pane endale mingi terviknõustamise aeg/kliendihalduriga kohtumine vms ja koti siis seda inimest. Vähemalt säästad teiste närve, vaesest haldurist on ikka kahju.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.01.2019 12:14:25 vasta tsitaadiga

Pmst on see telleri kottimine sama nagu minna poes kassapidajat sõimama, et poes on nii kallid hinnad. Seda viimast olen kahjuks mitmel korral pealt näinud ja ka sekkunud, sest tõesti oli kassapidajast kahju, kui mingi alfaisane pröökas viinahinna pärast.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.01.2019 13:09:55 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Pmst on see telleri kottimine sama nagu minna poes kassapidajat sõimama, et poes on nii kallid hinnad. Seda viimast olen kahjuks mitmel korral pealt näinud ja ka sekkunud, sest tõesti oli kassapidajast kahju, kui mingi alfaisane pröökas viinahinna pärast.

kopp.gif

krdi idikad.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 16.01.2019 16:47:03 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Muideks, kui uhkeid võõrsõnu kasutad, siis kasuta neid õigesti. Seega soovitus teksti lugeda käib ka sinu kohta.

Uhked võõrsõnad on kõik õigesti kasutatud, seepärast jääbki arusaamatuks, mis sind seda saagi nii käima tõmbama ajendas. Sai meelega toodud näited, mis peaks mõjuma piisavalt absurdsetena, et mitte tõe pähe võtta.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.01.2019 16:54:04 vasta tsitaadiga

Ei ole ju. Sellist asja nagu "utreering" pole olemas.
Aga su tekst ei tundu utreerimisena, kuigi tagantjärele võib kõike väita. Kahjuks sinusuguse ärapanemise mõttelaadiga inimesi on olemas. Ja liiga palju.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 16.01.2019 16:56:58 vasta tsitaadiga

Loe siis veel kord. Ei viitsi rohkem täiesti tühja koha pealt vaielda, et kumb kõvem mees on. Mina ei ole kunagi ei tellerit ega poemüüjat ründamas käinud.

viimati muutis rex 16.01.2019 16:58:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.01.2019 16:58:16 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Loe siis veel kord. Ei viitsi rohkem täiesti tühja koha pealt vaielda, et kumb kõvem mees on.

Ilmselgelt ju sina.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 31.01.2019 17:15:11 vasta tsitaadiga

https://tehnika.postimees.ee/6512535/eesti-pankade-vahel-liiguvad-tanasest-maksed-valgukiirusel
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 31.01.2019 17:36:05 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
https://tehnika.postimees.ee/6512535/eesti-pankade-vahel-liiguvad-tanasest-maksed-valgukiirusel
just sai proovitud ja Swed -> SEB ei tööta
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
bladerunner
HV Guru

sõnum 31.01.2019 17:40:57 vasta tsitaadiga

Huvitav kas Swedi internetipangast ka saab välkmakset nüüd teha või peab endiselt mobiilirakendust selleks kasutama?
Renka katse järgi justkui peab. icon_rolleyes.gif

Renka
HV Guru
Renka

sõnum 31.01.2019 17:43:50 vasta tsitaadiga

Mina makset ei teinud - ei tea kuidas Swedis asi käib. Mulle tehti sealt.

viimati muutis Renka 31.01.2019 17:44:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Panganduse teema (Küsitlus: Millist panka eelistad?) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 273, 274, 275 ... 487, 488, 489  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.