Ah mis seal ikka nii valesti teha saab. Ilmselt lõpetab liiga mängimise liiga vara ära.
Closed beta ajast saab vist nii 1000 h kokku, et igat liigat ainult mõnikümmend tundi pelad?
Võib muidugi pea laiali otsas ringi joosta ilma sihita, aga nii sa ei teeni midagi või jäädki lootma ainult oma droppidele. Palju annab valesti teha. Aeg on currency (raha). Pead flippima hakkama, pole muud öelda Selleks on muidugi vaja algkapitali. Lõpuks, on oluline, et endal lõbus oleks, eksole? _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
pole igat liigat mänginud ka ja tõesti vb liiga vara lõpetanud, lvl 90 pole veel jõudnud ühegi tegelasega...flippida ei viitsi, viimasel ajal ainult SSF mänginud, kuna nii kui midagi paremat ostan, rikub see enda jaoks mängu. tahaks ikka ise leida paremaid asju, et oleks mingi progress. muidu kui ostan mõne uber eq, siis ise leida midagi paremat on pea võimatu ja mängu point, leida paremaid asju, kaob
pole igat liigat mänginud ka ja tõesti vb liiga vara lõpetanud, lvl 90 pole veel jõudnud ühegi tegelasega...flippida ei viitsi, viimasel ajal ainult SSF mänginud, kuna nii kui midagi paremat ostan, rikub see enda jaoks mängu. tahaks ikka ise leida paremaid asju, et oleks mingi progress. muidu kui ostan mõne uber eq, siis ise leida midagi paremat on pea võimatu ja mängu point, leida paremaid asju, kaob
Täpselt nii!
Kuigi saan aru ka nendest kes agaralt (või siis ogaralt) kauplevad. Vahendeid on vaja igasugu uute buildide katsetamise jaoks vajaliku varustuse ostmiseks, droppide peale loota ei saa. Lihtsam grindida hunnik C/EX endale ja siis vajalik jubin osta. Paljudele on kauplemine ka omaette mäng. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Täpselt nii!
Kuigi saan aru ka nendest kes agaralt (või siis ogaralt) kauplevad. Vahendeid on vaja igasugu uute buildide katsetamise jaoks vajaliku varustuse ostmiseks, droppide peale loota ei saa. Lihtsam grindida hunnik C/EX endale ja siis vajalik jubin osta. Paljudele on kauplemine ka omaette mäng.
nii ta on:D endal sõber vapsee päeval magab ja öösel tleb ülesse et hommikuni flippida marketit. kuna öösel on hinnad kõrgemad:D
teenind ligi 30 exalti nii:D
Soovitaks su sõbral aktsiaturgudel kätt proovida, kui nii fanaatiline.
Mind ennast need süüdimatud poe.trade orderid ajavad täiega kettasse, kus hinna mõjutamiseks on hea hinnaga asi sees, aga tegelikku kaupa ei pakuta. Mingi turumanipulatsiooni nupp peaks sellise koha peal olema.
Muidu, kas div kaartide droprate on mängija ja ala lvl vahega kuidagi seotud? Kuulsin kõlakat, et droprate pidi kõvasti kukkuma, kui nt act3 poet's pen kaarte taga ajades ise juba 20 lvl üle oled.
Leo tegi hilise jõulukingi ja droppis Tabula.. aga kasutama ei hakka - ootan kuni saan Locus of Corruption ruumi templisse ning proovin selle double-corrupt asja ära. Kui ei joppa siis pole hullu, 4L chestiga ajab ka asja ära hetkel veel. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Leo tegi hilise jõulukingi ja droppis Tabula.. aga kasutama ei hakka - ootan kuni saan Locus of Corruption ruumi templisse ning proovin selle double-corrupt asja ära
Minu 6L Shavsist (~4 ex / 600c) jäi nii palju alles pärast templit
Tegin uue video
Seekord siis COCk shenanigans
Uber endgame build, mis maksab vaid mõni exalt.. aga tundub, et kogu content saab suht faceroll olema. Map clear on ülinice ja bossid\betrayal vennad kukuvad 1-2sekundiga.
Ahjaa, möllasin hideoutide kallal ka veits. Desert oli ka suht mõnus aga selle muusika on nii nüri kuidagi.. paljudel teistel sama probla, hakkab närvidele.. aga muusikat muteda ka ei taha totaalselt.. uskumatu, et senimaani ei saa ise valida millist mängu soundtracki hideout mängib.
Naljakas mõelda, et mängin siin SSF, ning kukkunud on 10 Ex'i viimase 3 nädala jooksul, mis on rohkem kui enamik kunagi näevad ühe league jooksul. Andis isegi multi-mod crafti niisama möödaminnes ühele jupile peale panna. Rääkimata sellest, et kui kukkunud geari väärtuse kokku lööksin tuleks oma 20 Ex'i vist veel lisaks, kui mitte rohkem. League lõpuks on Mirrori jagu vara koos.
Nats kahju on, et ei saa tuhandetes Chaos'des ujuda nagu trade leagues, aga noh, vähemalt saan korralikult Ex crafte lasta.
E:
Täna hea päev. Kokku 3 exalti leitud. Üks sai fossiliga chancitud. Niisama nalja pärast otsustasin ühele vaatajale näidata kuidas Gilded Fossil töötab ja: https://www.twitch.tv/videos/357422032
Ma jõudsin lõpuks KÕIK T1-15 mapid ära teha Level 91
Tegin kõike selle samase COC Cyclone-IceNova-Frostbolt buildiga!
Ostsin lvl 68 peal Cospri\Lycosidae\Gifts from Above ning Starkonja helmeti. Kokku siis kuskil 3.5EXALTI. Pluss rare itemid, mis suht tavalised on, pikka aega olin Tabulaga.
Põhimõtteliselt selle samase geariga jooksin kuni endgame T15 mappideni ära probleemivabalt ulme püss build!
Esimesed surmad tulid alles punastes mappides T10-15 vahemikus.. ei midagi hullu. Elusi suht vähe 4600-4900 terve selle aja aga bossid ja betrayal vanad kukkusid alati kuskil 1-5seki sees.
Punastes läks veidi rohkem aega.. kuskil 5sekki ja vahest rohkem veidi, et neid singletargetedi maha saada.. bossid polnud üldse probleem, enamvähem nagu tavalised rared.. ja seda kõike mu pasase geariga
Nüüd siis bunker down ja hakkan esimesi Shaper influence mappe tegema, siis elder.. siis üritan aru saada mida nende liigutamine teeb ja kuidas neid bosse spawnin.. Uber Elder vist tekib kui Elder influence keskele läheb ja T16 bossid Elder Influence all maha võtan? Pole uurinud aga tundub loogiline
Mingi 5EXALT-i hetkel istub puhtalt stashis.. kogun korraliku 6link Loreweave jaoks, mis on kuskil 6.5-7EX ja siis ostan 5EX amuleti ka veel juurde ja peaks päris kobe olema juba.
Lisaks tahan kiire APS Cospri juurde liikuda, atm 3% APS build aga kui 14% Cooldown belti saan siis saab 3.7APS Cospri buildi teha more deeps
Kui keegi tahab siis mu chari saab siit näha:
TanelCOCIceNovaFB
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/HDTanel/characters _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma sain esimest korda elus Elderi tapetud lõpuks (kollane elder T6 Fields)
Üsna kerge oli kuna lvl91 ja suht hea gear.
Assassin Ice Nova Frostbolt COC
Next up Shaperi tahan ära tappa ning siis Uber Elder.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma ei taju seda tseremooniat. Ma jooksen lihtsalt mööda ja corruptin oma tavaari ja liigun edasi. Ebausk? _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.