Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
MRB
HV vaatleja
|
28.12.2018 02:02:16
|
|
|
Ma ei tea kui paljud teist siin on kuulnud uue kampaania tulekust, siis järgmisel aastal jaanuaris pidi toimuma uus kampaania globalil, minu teada ei ole veel täpset kuupäeva välja pandud. Igastahes olen siin natuke vaeva näinud kus klannis seda korraldada ja ühesõnaga sain EST-D klanni juhtkonnaga jutule, et teeksime seal kampaania ja edasi vaatab, mis peale seda saab. Kõik kel soovi kampaaniast osa võtta on sinna teretulnud ja võite sinna poole liikuda kui muid plaane ei ole, juhul kui rohkem küsimusi siis ühendust võtta banaaniga(Pur3_DaLegend) mängus sees.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Da QoX
HV vaatleja

|
28.12.2018 10:56:25
|
|
|
Veidi teemat puudutav küsimus, BEST-i aegne Teamspeaki server mis eilseni veel funktsioneeris, karjub tänasest, et vale parool on sisestatud. Kes sellega tegeleb, kas saaks ehk uue parooli?
_________________ haxx
Kõik uus teretulnud. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
n3mesis
HV kasutaja

|
28.12.2018 12:28:31
|
|
|
Da QoX kirjutas: |
Veidi teemat puudutav küsimus, BEST-i aegne Teamspeaki server mis eilseni veel funktsioneeris, karjub tänasest, et vale parool on sisestatud. Kes sellega tegeleb, kas saaks ehk uue parooli? |
Ilmselt "eriüksus" ei luba tomatitel oma sidevahendeid enam kasutada. EST-D'l on oma TS, nii et selle pärast pole vaja muretseda.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
MRB
HV vaatleja
|
28.12.2018 16:10:41
|
|
|
Tuleb välja vist jah, et kas nüüd on tõesti parool muudetud ja lisaks olen saanud ise ka banni sealt --------You are banned permanently. Reason: "Võõras kuju"-------- tundub et Synts otsustas seal vähe puhastust teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
alyster
HV vaatleja
|
28.12.2018 19:38:59
|
|
|
Suur ja lai BESTi meeskond ei mahu muidu TSi ära. Rahvusvaheline eliit klann ju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
29.12.2018 12:20:18
|
|
|
See oli suht rumal otsus tema poolt. BB4 toimiv TS oli üks väheseid põhjuseid miks kunagised liikmed seal kokku said veel.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
MRB
HV vaatleja
|
30.12.2018 20:42:04
|
|
|
Ühesõnaga asi oli selles, et ma panin BB4 ts-i ka teate, et kampaania toimub EST-D klannis et kellel huvi liikuge sinna poole. Põhjus miks ma sinna panin, kuna paljud kes ei olnud kas klannides või istusid niisama käisid tihti seal ts-is, aga kuna ma ei küsinud härra Syntsilt luba pani ta mulle lihtsalt banni. Kuid ma arvan et tegelik põhjus miks ta mulle banni pani oli see, et kellelgi oli nii suur ego ega ei suutnud taluda seda, et lõpuks ei toimu kampaania BB4-s vaid toimub kuskil teises eesti klannis. Ju siis ei pidanud närv vastu ja otsustas mind ära bannida ja ju siis olen mina ka see põhjus, miks siis synts otsustas ts-i parooli ära muuta. Selline lugu siis lühidalt eks teheke omad järeldused, et vabandust kes seal ts-is pidevalt käisid ja sinna enam sisse ei saa, kuid väidetavalt härra Syntsi jutu järgi pidite sinna tagasi saama või siis noh endised Besti liikmed ainult.
Tekst Facebooki BEST grupist:
Syne Jablonski
Administraator · 9 tundi
Kuna ei viitsi seelikukandjate foorumisse kontot teha , siis kirjutan siin: TS3 parool sai vahetatud kuna Härra Banaan läks liiale sealsete postitustega ja sai sealt ka banni. Kõik teised on alati seal teretulnud , kes tahavad aega surnuks lüüa. Aga austada tuleb seda et see on ikkagi OLT teamspeak.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
30.12.2018 23:43:10
|
|
|
Progetto 46, kolm mängu järjest kukkus...
Spoiler 
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
31.12.2018 00:17:16
|
|
|
Enam rohkem ei saanud "erilist" laskemoona kasutada?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
31.12.2018 08:38:07
|
|
|
bladerunner, tundub, et pole mõtet AP'd üldse lasta selle masinaga. See lendab vaid 929m/s, eelsihtida sellega midagi vähegi kaugemal kui otse nina ees on suht õudne. Lennukaar on ebanormaalselt kõrge 90mm AP kohta. Samas APCRiga hästi lastes jääb täiesti normaalsesse kasumisse ja see lendab 1250m/s, hea flat trajektoor.
Mängisin esimesed 25 mängu tavamoonaga, siis vaatasin tulemusi, ja imestasin, kuidas ma nii maas saan olla avg dammi mõttes tippudest. Noh ega seal kaua nuputada ei tulnudki, kui full APCRis kasumlikud mängud hakkasid tulema, oli müsteerium lahendatud.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
31.12.2018 10:34:55
|
|
|
Kui mõni siin veel ei usu siis hea näide nüüd, et tegemist skilli tõstmise versiooniga nr2 2klicki. Samas on inimene loomult laisk ja miks näha vaeva tava moonaga kui saab lihtsamalt, vajuta nr2 2 korda ja lihtsalt lase. Loodetavasti järgmine aasta teeb mängu vähe rohkem mängitavaks ja ei ole enam nii lihtne.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
31.12.2018 11:09:58
|
|
|
erick, no kui sa tärne torule sõidad siis loomulikult. Samas 100K teenimiseks selle masinaga oli eile vaja teha ~2k dmg, isegi minusugune kollanokk sai sellega hakkama...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
fellanor
HV kasutaja
|
31.12.2018 14:02:51
|
|
|
Eile öösel ajasin advendikalendrist ostetud Cromwell B garaažist välja. Tavamoona lennukiirus on 785 m/s ja kaugemalt laskmisega oli ikka omajagu tegemist. APCR kiirus nüüd ka väga kiita pole (981 m/s), aga ilmselt teinekord tuleb seda rohkem kasutada, et paremini pihta saada.
Õnnestus Cliffis T6 lahingus 1 vs 6 seisust välja rabeleda ning üle pika aja sm Kolobanoviga patsu lüüa.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
31.12.2018 14:08:13
|
|
|
Cromwell b on päris hea asi jah, kui ei viitsi t9-10 lasta. Ltg on päris kõvasti meeldima hakanud, kumba liini peale lttb tasuks ajada?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
dollarstar
HV vaatleja
|
31.12.2018 14:38:22
|
|
|
Mulle meeldis T-54 ltwt rohkem kui T-54 kuna selle mediumi eest armor oli minu jaoks pettumus eriti praeguse MM-ga ja torn,toru töötab mõlemal lihtsalt skaut palju mobiilsem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mauno Lurbe
HV kasutaja

|
31.12.2018 14:51:49
|
|
|
dollarstar kirjutas: |
Mulle meeldis T-54 ltwt rohkem kui T-54 kuna selle mediumi eest armor oli minu jaoks pettumus eriti praeguse MM-ga ja torn,toru töötab mõlemal lihtsalt skaut palju mobiilsem. |
Julgeks samuti T-54 ltwt soovitada just mobiilsuse pärast. Mõne lasu bouncib kah.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
31.12.2018 15:50:10
|
|
|
arny kirjutas: |
Kui mõni siin veel ei usu siis hea näide nüüd, et tegemist skilli tõstmise versiooniga nr2 2klicki. Samas on inimene loomult laisk ja miks näha vaeva tava moonaga kui saab lihtsamalt, vajuta nr2 2 korda ja lihtsalt lase. Loodetavasti järgmine aasta teeb mängu vähe rohkem mängitavaks ja ei ole enam nii lihtne. |
Selle kohta öeldakse, et lae prem sisse ja proovi ise järele teha, vaata kas piisab ainult nr2 vajutamisest
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
31.12.2018 16:08:14
|
|
|
erick kirjutas: |
Kui mõni siin veel ei usu siis hea näide nüüd, et tegemist skilli tõstmise versiooniga nr2 2klicki. Samas on inimene loomult laisk ja miks näha vaeva tava moonaga kui saab lihtsamalt, vajuta nr2 2 korda ja lihtsalt lase. Loodetavasti järgmine aasta teeb mängu vähe rohkem mängitavaks ja ei ole enam nii lihtne. |
Selle kohta öeldakse, et lae prem sisse ja proovi ise järele teha, vaata kas piisab ainult nr2 vajutamisest  |
siiani on tõesti piisanud kuigi need korrad on jäänud jube eelmisesse aastasse, see aasta vist ei olegi nr2 saanud vajutada, ainuke tank millel nr2 moon on kaasas on superpershing.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
31.12.2018 19:35:50
|
|
|
Head uut dämmi uuel aastal !
Veits nalja kah selle aasta lõpus
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
fellanor
HV kasutaja
|
31.12.2018 21:53:25
|
|
|
erick kirjutas: |
Selle kohta öeldakse, et lae prem sisse ja proovi ise järele teha, vaata kas piisab ainult nr2 vajutamisest  |
siiani on tõesti piisanud kuigi need korrad on jäänud jube eelmisesse aastasse, see aasta vist ei olegi nr2 saanud vajutada, ainuke tank millel nr2 moon on kaasas on superpershing. |
Selle peale ütleks, et kullamoona mitte kaasa võtmine võtab skilli maha ja näitab, et võitmisest on täiesti pohui. Vahel ei saa muud moodi vastasest läbi lihtsalt. Mõnikord ei aita seegi, nt T-44ga distantsilt Type 4 ja 5 Heavy lasta on suht lootusetu isegi kullaga.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
31.12.2018 22:23:20
|
|
|
ahahaha ja pfff, hea näide, et miks vaeva näha kui saab lihtsamalt. Ma ei hakkagi sel juhul laskma nii vaid ootan võimalust kõrvale või taha saada. Mis põnevust see mäng pakub kui istud kaardi servas ja vajutad nr2 ja lased igast asjast läbi. Palju põnevam on proovida antud juhul saada talle külje alla või kasvõi vaheta asukohta, et teda küljelt või tagant lasta. Selline laiskus selle premm moona asja peeti keerasidki. Mina olen siiani hakkama saanud ilma ja saan ka edaspidi, kui mina saan hakkama siis peaks ka suurem osa hakkama saama. Ma ei aja miskit pede värvi taga ka ja ei kolm märki torul pole eesmärk. Samas pole ma kindlasti ka alla keskmise mängija.
Eks uuel aastal saame näha mis juhtub kui premm moon kaotab dmg siis peaks asi paremaks minema, ei ole enam nii lihtne dmg teha. Hetkel parem läbistavus annab sama dmg mis tava moonal aga kui enam mitte siis peab rohkem vaeva nägema, et dmg kogust üleval hoida sest sellest sõltub ju see pagana wn8 mida suur osa vahivad kui nobeli auhinda.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
31.12.2018 22:46:38
|
|
|
arny, vaatasin su Super Pershingu tulemusi - 1274 avg dam per game, tier 8 medikaga (noh olgem ausad ta pigem heavy kui medikas). Lihtsalt võrdluseks - mul on ühe tier 5 tankiga 1297 avg dam üle 74 mängu. Liigne agarus (premm moona vältimisel) on ehk kohati ikkagi ogarus.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
31.12.2018 23:01:06
|
|
|
Ah ärge nüüd aasta viimasel päeval oma epeene kõrvutama hakake.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
01.01.2019 01:22:50
|
|
|
Puhta AP kohta kindlasti arny tulemus on täitsa üle keskmise, küsimus peamiselt selles, et miks ennast ja oma tiimi ise invaliidistada halvasti balansseeritud tanki madala penniga AP mürskudega. Ma saan aru et puhast kulda ei pea spämmima, aga mingi varu ikkagi võiks olla juhuks kui sellest sõltub võit või kaotus.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
01.01.2019 10:58:55
|
|
|
jep nõus erick aga asi ongi selles, et seda mängu saab mängida ka liigse kulutamiseta. Kuna ma raha ei kuluta wg peale siis see hõbe on seal ikka hinnas ja selle teenimiseks nagu ei raatsi premmi kulutada. Ei viitsi nii palju ka mängida selleks, et mingite asjadega premmi põrutada ja siis nühkida mingid päevad premm tanki, et raha tagasi teha. Nagu ka ennem mainisin siis premm moon kaotab minu jaoks ka selle põnevus, et kas mul õnnestub mõnest super tankist läbi lasta kuidagi, et kust ja kuidas pean liikuma, et teda kiusata. Vahel tekib lausa hasart, et kas ikka õnnestub või mitte ja kui kaotan selle pärast siis so what vähemalt ma proovisin. Olen vahepeal selle shishix või mis ta on seda ilma premm kontota mänge vaadanud ja ta ka ikka peab rohkem keerutama tihti. A noh vahet pole kuidas mina mängin ja siiani ei ole peale mängu ka selle eest sõimata saanud nii et kõik hästi.
Ah jah head uut aastat kah siinsetele.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|