Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1919, 1920, 1921 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.12.2018 12:03:05 vasta tsitaadiga

statistik, tegelikult indrekp või mis ta nimi nüüd ongi tõi selle rahva ette. Mulle lihtsalt see meelde jäänud.

Samas see täiesti loogikavastane ja ükski normaalne inimene seda valikut ei leia, kellel motorola boksi polegi olnud.
Seda olen ka siin maininud, et see valik peaks ikka arrise all olema

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

sõnum 17.12.2018 12:22:13 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
statistik, tegelikult indrekp või mis ta nimi nüüd ongi tõi selle rahva ette. Mulle lihtsalt see meelde jäänud.

Samas see täiesti loogikavastane ja ükski normaalne inimene seda valikut ei leia, kellel motorola boksi polegi olnud.
telia teemad on ju pidevalt täis töötajate ebaloogilisi seletusi ja mõistusevastaste valikute taevani kiitmisi icon_cool.gif
nad võiks selle lausa ärapatenteerida icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 17.12.2018 12:23:58 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

telia teemad on ju pidevalt täis töötajate ebaloogilisi seletusi ja mõistusevastaste valikute taevani kiitmisi icon_cool.gif

Täpsusta. Mina arvan - sina arvad saunataguse vestluse stiilis ütlemine.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 17.12.2018 12:40:10 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Mnator kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Täpsusta. Mina arvan - sina arvad saunataguse vestluse stiilis ütlemine.
otsi üles vanad postitused, kus ma olen viitsinud tähelepanu juhtida ebamõistlikele asjadele, üks markantsemaid oli indreku poolt taevani kiidetud nuppudest ilmajäetud juhtpult --- leidub väga palju inimesi, kes ei soovi muudkui mööda nõmedaid menüüsid vajalikku taga otsida ja tahavad võimalust otse soovitud asja saada....
(et see taevani kiitmine väär oli näitab kasvõi elisa viimatisele juhtpuldile omistaud innovatsiooniauhind)
Ja loomulikult võiksid ometigi ka sina tähele panna paari minu postitusele eelnunud postitust mille tõttu ma nüüd viimatise märkuse postitasin - taas ju ebaloogiline valik ja see pole teps mitte lihtsalt minu algatatud arvamus icon_wink.gif
tagasi üles
kauposss
HV vaatleja

sõnum 17.12.2018 13:10:35 vasta tsitaadiga

kuna lastetoas on veel vana motorola digiboks (jube uimane ikka võrreldes arrisega), siis ühendasin selle telerile järgi. Esmapilgul nagu aru ei saagi, kas pilt on parem või halvem. Aga kui kuvasin multiviwes korraga mõlema pildi ekraanile (ühel pool arris, teisel poolt motorola), siis on vahe märgatav! Ja seda arrise kasuks! Panin mõlemal digiboksil salvestusest käima snookeri. Ja kui ma võrdlesin lippe, mis on mängijate nimede kõrval, siis arris kuvab seda selgelt, kuid motorola puhul on nähe värelus, lipp nagu vibreerib. Aga üllatus saabus siis, kui lükkasin motorola boksi puhul sisse - lg ultra hd deep colour. See töötab!!! Kuigi, kui aus olla, siis selle viie sekundi jooksul, mis ma ekraani jõllitasin, mingit erilist vahet ei märganud. Aga eks tuleb veel rohkem detalidesse laskuda ja teen asja selgeks. Lihtsalt nii kiire oli kohe siia kirjutama tulla. Ja ikkagi on minu jaoks ebaselge, miks arrise puhul hd deep colour ei tööta.
tagasi üles
Raisum
HV vaatleja
Raisum

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2018 15:13:22 vasta tsitaadiga

Mul on probleem just selline, kui uus boks on väljas olnud (ca 6h) ning siis tööle paned, hakkab heli alguses hakkima kuni lõpetab üldse ära. Korraks boksile restarti tehes kaob probleem ära.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
slax
HV kasutaja

sõnum 17.12.2018 17:46:18 vasta tsitaadiga

kauposss kirjutas:
siis pole ma vähemalt ainuke, kelle lg c8 ja uus boks omavahel kooskõla ei leia. Ma ei saa ka ultra deep colorit sisse lülitada, sest pilti näitab ainult hetkeks mõned korrad ja siis on ekraanil vaid digimüra. Eks lepin sellega, et telepilt on sitt mis sitt. Nagu varem kirjutasin, siis eriti snooker. Samuti NBA kanal. Täiesti jube. Jah, terevisiooni kannatab hommikul vaadata, samuti AK, ka eurosport on üsna ok. Kui ongi asi juhtme pikkuses, siis kuna mul juhtmed seina sees, siis ei saa alla 3m juhtmega hakkama. Ja ikkagi küsimus - kas on võimalik panna digiboksi seadetest HD? Mul pakub UHD ja seda muuta ei saa. Mina arvan, et kala ongi just seal peidus. Igal juhul olen ülimalt pettunud. Uus teler, uus digiboks (kaks tükki teleka taga), kõik uued juhtmed ja ka uus ruuter. Ja tulemus - pilt on jube. Enne oli samsungi es8000 ja telia app. Pilt super. Kuna olen suur snookri sõber, siis silm lausa puhkas.

sul pakub eraldi UHD? Minul uue digiboksiga kas SD või HD ikka
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Inspiro
HV kasutaja

sõnum 17.12.2018 17:58:46 vasta tsitaadiga

slax kirjutas:
kauposss kirjutas:
siis pole ma vähemalt ainuke, kelle lg c8 ja uus boks omavahel kooskõla ei leia. Ma ei saa ka ultra deep colorit sisse lülitada, sest pilti näitab ainult hetkeks mõned korrad ja siis on ekraanil vaid digimüra. Eks lepin sellega, et telepilt on sitt mis sitt. Nagu varem kirjutasin, siis eriti snooker. Samuti NBA kanal. Täiesti jube. Jah, terevisiooni kannatab hommikul vaadata, samuti AK, ka eurosport on üsna ok. Kui ongi asi juhtme pikkuses, siis kuna mul juhtmed seina sees, siis ei saa alla 3m juhtmega hakkama. Ja ikkagi küsimus - kas on võimalik panna digiboksi seadetest HD? Mul pakub UHD ja seda muuta ei saa. Mina arvan, et kala ongi just seal peidus. Igal juhul olen ülimalt pettunud. Uus teler, uus digiboks (kaks tükki teleka taga), kõik uued juhtmed ja ka uus ruuter. Ja tulemus - pilt on jube. Enne oli samsungi es8000 ja telia app. Pilt super. Kuna olen suur snookri sõber, siis silm lausa puhkas.

sul pakub eraldi UHD? Minul uue digiboksiga kas SD või HD ikka

kauposss Lülita UHD Deep Color sisse ning siis tekivad ka resolutsioonivalikud VIP5305-le

tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.12.2018 18:44:35 vasta tsitaadiga

Inspiro, >> Ma ei saa ka ultra deep colorit sisse lülitada, sest pilti näitab ainult hetkeks mõned korrad ja siis on ekraanil vaid digimüra.
Lisaks pakun, et isegi kui ta selle mingil moel sisse lülitab ja resolutsiooni ära muudab ja seejärel DC uuesti välja lülitab, siis hakkab boks uuesti 4K pilti saatma. icon_rolleyes.gif

tofay
HV kasutaja

sõnum 17.12.2018 20:00:17 vasta tsitaadiga

Huvitav teema. Nüüd keegi võiks toimiva uue boxiga minna külla kellelegi, kellel viimane ei tööta hdmi ultra hd deep colour sätet kasutades ühestki teleri sisendist. Oma kaabliga ja ilma.
Lõhnab praagi järgi, meenutab kangesti miboxi hdcp probleeme.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
kauposss
HV vaatleja

sõnum 17.12.2018 22:15:09 vasta tsitaadiga

Kuna Telia esindustes ka LG letis, siis täitsa huvi pärast võiks minna vaatama, kas esinduse teleris deep colour töötab või mitte. Samas ei saa ikka aru sellest, kuidas mõnel siin foorumis asi toimib ja mitmel ei toimi. Iseasi, kas see seade teeb teleripildi paremaks või mitte. Küllap teeb.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.12.2018 22:18:53 vasta tsitaadiga

hdmi ultra hd deep colour on chroma subsampling seade. kui väljas, siis 2160p@60hz ja 4:2:0, kui sees, siis 2160p@60hz ja 4:4:4.
telepildil (ja ka filmidel) sellest kasu ei ole, nii et võib julgelt digiboksi pordil selle välja lülitada.

tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.12.2018 22:42:51 vasta tsitaadiga

Mingil põhjusel on Arris otsustanud selle sätte siduda väljastatava signaali resolutsiooniga.
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 18.12.2018 09:59:34 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
hdmi ultra hd deep colour on chroma subsampling seade. kui väljas, siis 2160p@60hz ja 4:2:0, kui sees, siis 2160p@60hz ja 4:4:4.
telepildil (ja ka filmidel) sellest kasu ei ole, nii et võib julgelt digiboksi pordil selle välja lülitada.

Täpselt nii. Lülitasin ise telepildi HDMI sisendist selle välja ja panin on arvuti joaks.

Tava telepildi vaatamisel ei tohiks küll vahet olla kas vana Motorola digiboks või uuem Arris, mõlemad üle HDMI. Sama pildikvaliteet eks icon_rolleyes.gif
Kanalite vahetuse kiiruses jms võib vahe olla küll.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.12.2018 10:30:24 vasta tsitaadiga

Mul tükk aega enam millegipärast denoni ress ei taha end sisse lülitada C8 puldi power nupust.
Nüüd avastasin, et kui kanali nupuga käivitada, siis läheb see alati tööle eusa_think.gif

tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 18.12.2018 10:39:50 vasta tsitaadiga

LG B8 puhul Ultra HD Deep sisse lülitades pilt on ees aga paar korda minuti jooksul lööb ekraani umbes sekundiks hallilt sädelema (see vist siis see digimüra? )
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.12.2018 10:58:20 vasta tsitaadiga

Mu C8-ga ei ole mingit probleemi Deep colori puhul.
Tegelikult DC peaks teleka puhul mõikama, kui oleks 4k 10bit-ist sisu. Mida reaalselt ei ole, ega tule kui just mingi äpp seda ei toeta. HBO vist 4k HDR seepe ei näita?

tagasi üles
kauposss
HV vaatleja

sõnum 19.12.2018 12:50:13 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Tegelikult DC peaks teleka puhul mõikama, kui oleks 4k 10bit-ist sisu. Mida reaalselt ei ole, ega tule kui just mingi äpp seda ei toeta. HBO vist 4k HDR seepe ei näita?

Võibolla sul sellepärast pole probleemi, et lased pildi läbi ressiiveri? Kui paned digiboxi otse teleka taha, kas ka siis töötab ultra deep?
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 19.12.2018 12:50:51 vasta tsitaadiga

HBO äpp, tasuta vaatamine kuni 31.01.2019.
Probleem: valisin filmi https://www.imdb.com/title/tt0853153/?ref_=nv_sr_1 "Stuart: A Life Backwards (2007)" - HBO näitas, et hea lühike film (62min) ja jõuan õhtul hilja kenasti ära vaadata, ilma et magama jääks icon_smile.gif.
Film lõppes poolelt sõnalt peale 62min, seega läksin kontrollisin IMDB-st üle - film peaks kestma siiski 92min, aga HBO Telia äpp on lõiganud filmist maha 30min ja näitab nii ka infos.
Võibolla on vigaseid filme veel, peaks hakkama ükshaaval IMDB vs HBO äpp üle kontrollima. Hetkel kohe ei viitsi.
Kas saaks keegi palun kinnitada, et tal sama viga sama filmiga või on minu äpp vigane? Telia inimesed - palun kontrollige, kui viitsimist on, ja andke samuti teada. Vajadusel kirjutan sama probleemi siis infomeilile edasi.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.12.2018 12:55:42 vasta tsitaadiga

kauposss kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Võibolla sul sellepärast pole probleemi, et lased pildi läbi ressiiveri? Kui paned digiboxi otse teleka taha, kas ka siis töötab ultra deep?

Mul boks otse teleka taga, ressi taga on vaid pc

Kui ma just valesti ei mäleta, siis oli hdmi1
hdmi2 oli arc ja see ressiga ühendatud

tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 19.12.2018 19:04:47 vasta tsitaadiga

timok kirjutas:
HBO äpp, tasuta vaatamine kuni 31.01.2019.
Probleem: valisin filmi https://www.imdb.com/title/tt0853153/?ref_=nv_sr_1 "Stuart: A Life Backwards (2007)" - HBO näitas, et hea lühike film (62min) ja jõuan õhtul hilja kenasti ära vaadata, ilma et magama jääks icon_smile.gif.
Film lõppes poolelt sõnalt peale 62min, seega läksin kontrollisin IMDB-st üle - film peaks kestma siiski 92min, aga HBO Telia äpp on lõiganud filmist maha 30min ja näitab nii ka infos.
Võibolla on vigaseid filme veel, peaks hakkama ükshaaval IMDB vs HBO äpp üle kontrollima. Hetkel kohe ei viitsi.
Kas saaks keegi palun kinnitada, et tal sama viga sama filmiga või on minu äpp vigane? Telia inimesed - palun kontrollige, kui viitsimist on, ja andke samuti teada. Vajadusel kirjutan sama probleemi siis infomeilile edasi.

Sama siin, film lõpeb vale kohapeal.
Sarja Curb Your Enthusiasm 9 hooaeg on ikka veel valesti kirjutatud XI, mis tähendab 11. thumbs_down.gif
Eelmine kord tuli siin vastuseks, et nii HBO need filmid ja sarjad saadab. Kuidas vigadest HBO-le teada anda seda ma ei tea.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.12.2018 20:37:09 vasta tsitaadiga

Saadan kopipeist need vead Teliale kes edastab need HBOle.
Sisuliselt on Telia digiboksi ekraanil HBO menüü mis kuvab HBO tehtud filmikausta. (sama FOXplayga, megogo sisuga jms.)
videofailide jms kraamiga Telia ise ei manageeri.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 19.12.2018 21:58:34 vasta tsitaadiga

Pilti näitab kuid menüüd mitte, viskab alla kirja teenuse töös on häireid tee restart ruuterile ja digiboksile kui teenus ei toimi 2h jooksul helistada 123. Kas ma ainus kellel selline jant või leidub keegi veel? Sest tund tagasi näppisin juhtmeid seal ja motlen kas kokkusattumus v mitte
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.12.2018 22:12:42 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
Pilti näitab kuid menüüd mitte, viskab alla kirja teenuse töös on häireid tee restart ruuterile ja digiboksile kui teenus ei toimi 2h jooksul helistada 123. Kas ma ainus kellel selline jant või leidub keegi veel? Sest tund tagasi näppisin juhtmeid seal ja motlen kas kokkusattumus v mitte

seadmete erinevate käivitusmomentide ja juhtmetega mängimiste käigus võib digiboks käivituda rikkereziimis.
kui digiboksi toitest restart ei aita, siis ruuterile restart ja boksile restart nagu juhendatakse.
viimasel juhul ruuteri reset.

mul salvestused käimas, üldist pole.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 19.12.2018 22:13:45 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Kevvare kirjutas:

seadmete erinevate käivitusmomentide ja juhtmetega mängimiste käigus võib digiboks käivituda rikkereziimis.
kui digiboksi toitest restart ei aita, siis ruuterile restart ja boksile restart nagu juhendatakse.
viimasel juhul ruuteri reset.

mul salvestused käimas, üldist pole.

Rike oli ikkagi kuskil mul endal siin jah ja polnudki sellisest rikkereziimist kuulnud. Tänud
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1919, 1920, 1921 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.