Kuradi hea on mitte klaasiga case i omada.
Jäävad need "millise välimusega komponenti võtta" monoloogid ära ja saab võetud ainult perfi ja hinna järgi
usun, et muidu võin ka dark side'i (loe:rgbsse) kukkuda
Kuradi hea on mitte klaasiga case i omada.
Jäävad need "millise välimusega komponenti võtta" monoloogid ära ja saab võetud ainult perfi ja hinna järgi
usun, et muidu võin ka dark side'i (loe:rgbsse) kukkuda
Ega ei pidanudki silmas, et välimus peaks kõige tähtsam olema hinna ja perfi arvelt. Antud juhul lihtsalt minu silmis subjektiivselt "kenam" mälu oli ca 20€ odavam ka.
G.Skill lasi välja uue mälude seeria.
G.SKILL TridentZ Royal
Konkreetne Guru3D review on 3200Mhz CL14 XMP2.0 kiti kohta, millel Samsungi B-die mälu.
Testisid seda siin Inteli 8700K prosega. Kuid max OC kiirus mille said CL14'ga automaatselt tööle oli 3333mhz. Proovisid ka 3466Mhz, kuid sellega ei bootinud.
Testisid seda siin Inteli 8700K prosega. Kuid max OC kiirus mille said CL14'ga automaatselt tööle oli 3333mhz. Proovisid ka 3466Mhz, kuid sellega ei bootinud.
Koomiline oli see, et testi viimasel lehel prooviti, et kas ka AMD platvormil antud mälukitt toimib, toimis! Ning lisaks bootis 3466mhz'ga sisse ning default 14-14-14-34 T1 timingutega Ning Inteli platvormil ei toiminud.
z370-f on klass odavam plaat kui crosshair vii. ja nende 8700k on es.
2700x ja high-end platedega pole mälud juba pikalt eriti probleemsed.
royal on üsna puhtalt bling värk. mälud ise on ju täpselt samad kui muu trident-z seeria (ja tehniliselt mõni muu seeria ka). kiiruste-timingute tabelist on näha, et mälukivid on tegelikult sama kiired, lihtsalt binnitud vastavalt takti saavutamisele.
edit:
kogu see guru3d lugu on väga vigaselt kirjutatud. jutt on konkreetselt võssa, paljuski numbrite osas. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Eem, paras saan tundub olevat
No see on ikka epic @ 2018
tsitaat:
Lenovo's default panel in the ThinkPad A285 is a 1366x768 TN panel, while a 1920x1080 IPS panel is offered as an upgrade option. I find it hard to believe that anyone really wants the TN, but clearly people are still buying it to save a few dollars, especially when they buy in bulk
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
AsRock AB350M Pro4 peal on Ryzen 5 1600 ja 2x16GB mälu (BLT2C16G4D30BET4, õigetes pesades, ehk A2, B2) näitab BIOS'is küll 32GB, ent single channelit ja Windowsis (10 Pro, aktiveeritud) näitab "32,0 GB (15,9 GB usable)" ning msconfigu Boot alt mälu hulga paika panemine ei muutnud ka seda (peale rebooti 0 peal). Milles asi olla võiks? _________________
AsRock AB350M Pro4 peal on Ryzen 5 1600 ja 2x16GB mälu (BLT2C16G4D30BET4, õigetes pesades, ehk A2, B2) näitab BIOS'is küll 32GB, ent single channelit ja Windowsis (10 Pro, aktiveeritud) näitab "32,0 GB (15,9 GB usable)" ning msconfigu Boot alt mälu hulga paika panemine ei muutnud ka seda (peale rebooti 0 peal). Milles asi olla võiks?
Võta prose korraks pesast välja ja pane korralikult sisse tagasi, võib tööle hakata. Mul hakkas.
Kas CES2019 võiks näha uut Ryzeni generatsiooni? Hetkel plaan endale ITX Ryzen masin hankida ja mõtlen, et kas tasuks uus gen ära oodata? Nii hullult selle ostmisega ei põle tegelikult, et kui veebruari alguses võiks uut gen juba saada, siis pigem äkki ootaks.
Kuna multitasking on tähtis, siis hetkel oleks 2400G ilmselt valik pigem 2200G asemel aga kui 2 lisa tuuma uue gen saab sama raha eest, siis pigem tahaks oodata
Googeldasin natukene, mingid väited, et isegi Ryzen 3 tulevad 6/12 on see usutav jutt?
Kas CES2019 võiks näha uut Ryzeni generatsiooni? Hetkel plaan endale ITX Ryzen masin hankida ja mõtlen, et kas tasuks uus gen ära oodata? Nii hullult selle ostmisega ei põle tegelikult, et kui veebruari alguses võiks uut gen juba saada, siis pigem äkki ootaks.
Kuna multitasking on tähtis, siis hetkel oleks 2400G ilmselt valik pigem 2200G asemel aga kui 2 lisa tuuma uue gen saab sama raha eest, siis pigem tahaks oodata
Googeldasin natukene, mingid väited, et isegi Ryzen 3 tulevad 6/12 on see usutav jutt?
ma ei loodaks selle peale. uuest epycust räägitakse kindlasti, ülejäänud (kaasa arvatud konkreetne spec) on uudisteagentuur nsr.
best guess ryzen 3000 kohta on muidu paremal juhul kevad-suvi, mitte aasta algus.
poolteist nädalat oodata, see ei ole kaua. vähemalt on midagi selgem. _________________ - londiste
viimati muutis londiste 31.12.2018 11:50:58, muudetud 1 kord
AsRock AB350M Pro4 peal on Ryzen 5 1600 ja 2x16GB mälu (BLT2C16G4D30BET4, õigetes pesades, ehk A2, B2) näitab BIOS'is küll 32GB, ent single channelit ja Windowsis (10 Pro, aktiveeritud) näitab "32,0 GB (15,9 GB usable)" ning msconfigu Boot alt mälu hulga paika panemine ei muutnud ka seda (peale rebooti 0 peal). Milles asi olla võiks?
Endal hakkasid sarnased jamad peale videokaardi vahetust. ROG STRIX 1070Ti on pikem ja raskem eelmisest videokaardist ning ilmselt painutas miskit. Sai korraks kompott lahti võetud ja uuesti kokku pandud. Kuna korpus toetab vertikaalset videokaardi asendit siis sai ka vajalik jubin tellitud. Rohkem pole probleeme olnud.
ma ei loodaks selle peale. uuest epycust räägitakse kindlasti, ülejäänud (kaasa arvatud konkreetne spec) on uudisteagentuur nsr.
best guess ryzen 3000 kohta on muidu paremal juhul kevad-suvi, mitte aasta algus.
poolteist nädalat oodata, see ei ole kaua. vähemalt on midagi selgem.
Ma kardan, et sul on õigus. Hirmsasti kipitaks ikkagi 2600 masinasse panna, mitte 2400G aga budget ITX asja puhul tuleks graafikakaart siis juurde osta
Perfi vahe peaks olema märgatav, eriti kui Hyper-V mingeid serveri keskkondi labori eesmärgil üles panna?
hyperv ja testmasinate jaoks (eriti kui neid palju vaja) leia ikka võimalikult palju tuumi ja mälu. 2700 ja 4 mälupesa nimel matx
kui vaid paar masinat vaja, siis 4/8 või 6/12 ilmselt nii suur vahe pole. _________________ - londiste
Perfi vahe peaks olema märgatav, eriti kui Hyper-V mingeid serveri keskkondi labori eesmärgil üles panna?
Perfi vahe on siis nähtav kui sinna sisse ka midagi panna. Lahjasid linuxeid (näiteks igasugused kodukasutaja ruuterid, mailserverid, DNSi mürgitajad, torrent jmt sodi) mahutab ka paari tuuma peale kõvasti ära.
Perfi vahe on siis nähtav kui sinna sisse ka midagi panna. Lahjasid linuxeid (näiteks igasugused kodukasutaja ruuterid, mailserverid, DNSi mürgitajad, torrent jmt sodi) mahutab ka paari tuuma peale kõvasti ära.
.
Ma mõtlesin pigem AD, DHCP, DNS, SQL, SCCM + lisaks paar W10, W7 clienti ja muud sellist. Eks muidugi alati on lihtsam panna see 2k ja osta selle jaoks mõeldud riistvara ja siis näppida seda aga hetkel oleks vaja mingit lahendust soodsalt, millega kodustes tingimustes mängida.
Kui on plaan Windowsit jooksutada siis peab jah ressurssi loomamoodi panema.
Eks jah, mida rohkem seda parem aga ma väga hulluks ei lähe. 2400G oleks hea valik just selle pärast, et graafika on seal sees, saaks mänge ka sellega mängida, 2600 puhul peaks graafikakaardi foorumist juurde hankima aga ikkagi 2 lisa tuuma.
Ega siin peale Su keegi teine vastust ei tea . Üldiselt on ikka hea proovida hakkama saada võimalikult piiratud ressurssiga, paneb loovalt mõtlema ja lahendusi otsima.
Ma mõtlesin pigem AD, DHCP, DNS, SQL, SCCM + lisaks paar W10, W7 clienti ja muud sellist. Eks muidugi alati on lihtsam panna see 2k ja osta selle jaoks mõeldud riistvara ja siis näppida seda aga hetkel oleks vaja mingit lahendust soodsalt, millega kodustes tingimustes mängida.
windows server koos kogu selle kraamiga eeldab ikkagi midagi stiilis 4 threadi ja 8 või isegi 16 giga mälu, et enam-vähem mõistlikult liigutada. pool, kui hädapärast loomkatseid teha vaja on ja kannatust palju.
windowsi klienti ma ka alla 2 threadi ja 2 giga mälu ei jooksutaks, jälle sama jutt - kui hädapärast loomkatseid, siis poolega võib õnnestuda.
see tähedab ka hädapärast ikkagi 6 threadi + host/hypervisor. mõistlikult liigutamiseks korruta kahega.
mäluga on lood lihtsamad, itx peale laod 32 giga ära aga rohkem ei saa. kui tulevikus midagi rohkemat tahad, siis enneta ja võta matx, võimalik 64 laduda peaks esiotsa mõistlikult palju olema küll. _________________ - londiste
windows server koos kogu selle kraamiga eeldab ikkagi midagi stiilis 4 threadi ja 8 või isegi 16 giga mälu, et enam-vähem mõistlikult liigutada. pool, kui hädapärast loomkatseid teha vaja on ja kannatust palju.
windowsi klienti ma ka alla 2 threadi ja 2 giga mälu ei jooksutaks, jälle sama jutt - kui hädapärast loomkatseid, siis poolega võib õnnestuda.
see tähedab ka hädapärast ikkagi 6 threadi + host/hypervisor. mõistlikult liigutamiseks korruta kahega.
mäluga on lood lihtsamad, itx peale laod 32 giga ära aga rohkem ei saa. kui tulevikus midagi rohkemat tahad, siis enneta ja võta matx, võimalik 64 laduda peaks esiotsa mõistlikult palju olema küll.
Jah ma olen juba mõtetega mATX + 2600 peal. Hind praktiliselt sama.
mäluga on lood lihtsamad, itx peale laod 32 giga ära aga rohkem ei saa. kui tulevikus midagi rohkemat tahad, siis enneta ja võta matx, võimalik 64 laduda peaks esiotsa mõistlikult palju olema küll.
Kust sa sellised numbrid võtad? WinSrv käib ühte tuumaga kenasti, baasteenuste jaoks on ka giga mälu piisav (eriti Core peal). Isegi SCCM+SQL kodulaboris - 2 tuuma ja mõni GB mälu võibolla. Lokaalses konsoolis torkides võib lisamälust/prosedest abi olla, kuid kaughaldusega pole vahet.
IMHO 95% VMidest mis ma näinud olen, on retsilt üle provisioneeritud…
Vaikselt midagi tilgub. Aga mida lähemale CES 2019 saame, seda rohkem usun hakkab ka paremat infot lekkima. Tundub, et E samplid on suhtkoht olemas ning käib nende testimine. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
AMD esineb esmakordselt CES'l kui peaesineja. Kogu maailma vaatab. Loomulikult nad teevad endast kõik, et see oleks "Legend... wait for it... dary!"
EDIT:
Nonii hakkab tulema ... üks vene edasimüüja listis väidetavalt uued Ryzeni CPU'd oma kodulehel!
https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-9-3800x-matisse-listed-with-16-cores-and-125w-tdp It is hard to determine whether this is a leak or just a placeholder for attention, but it the timing seems quite interesting, considering we are just days away from CES 2019 Keynote where Zen2 are expected to be announced.
The Ryzen 9 3800X would feature 16 cores and 32 threads, twice as many as current Ryzen 7 2700X mainstream flagship. The CPU is listed with 125W TDP, which is 20W more than 2700X.
Probably the most interesting bit of information is the clock speed. According to retailer’s information, Ryzen 9 3800X would boost up to 4.7 GHz, 400 MHz higher than 2700X.
E-Katalog also lists new Ryzen 7 and Ryzen 5 series. If the information holds true, then Ryzen 5 will now feature 8 cores (just like current Ryzen 7 series), whereas Ryzen 7 3000 would sport 12 cores.
Interestingly the Ryzen 7 3700X is listed with 5.0 GHz turbo clock, making it the first Zen CPU to feature such a frequency.
See konkreetne leke kinnitab seda, mida AdoredTV oma kurikuulsas "lekke/spekulatsiooni vidoes" näitas- seal müügisaidil ei ole Ryzen 9 3850X'i mainitud, sest selle announcment või launch pidi olema alles mai kuus. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
http://www.e-katalog.ru/AMD-3700X.htm päris julged tüübid need venelased, et nii avalikult juba reklaamivad
Isegi paper launchi ei jõudnud ära oodata. Aga eks me näe kas see ka tõele vastab. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Kui see tõele vastab, siis Ryzen 7 3700X tundub olevat kena asi, millele kolida. Yes, please.
Loodaks, et saadavus on kiire ja okei, seda ka mobodel. _________________
rmc, Q1 launchitavad peaks olema X470 ühilduvad. Usun, et ka 3850X mis tuleb Mai kuus on tegelikult X470 ühilduv aga loogiline, et AMD-l läheb aega, et parimad isendid välja valida. Noh parimad 16c/32t isendid enivei, sest 12c/24t peaks 5Ghz mudel kohe saadaval olema.
Mai kuus pidavat tulema ka X570 koos PCI-E 4.0 toega. See huvitab mind tegelikult samapalju kui kellade ja IPC tõus. Tuumade arvu kasv minu jaoks nii oluline pole. Arvan, et ise ootan 3850X ära kuigi kui mul kohe vaja oleks, siis ilmselt ostaks hoopis 3700X.
Üks võimalus on ka osta X470 ja 3700X kohe ja Mai kuus vahetada X570 vastu. Vaatame. Ma loodan, et RAM hinnad langevad veelgi ja seega oleks Mai kuus üsna optimaalne uuele platvormile kolida.
Noh, ausaltöeldes olen ka võimeline natukene veel kannatama, ent eelistaks juba kohe kolida
Mingit vahepealset sammu tegema ei hakka.. kohe korralik set ja loodetavasti purjetan pikemalt muretult, anubis'e poolt viidatud Upgrade-dodge'i tehes _________________
Aga B350/450? St tegelikult ei tea me ju niiehknaa ju suurt midagi...
Ryzen 3, 5 ja 7 ma arvan on ühilduvad aga kahtlen kas Ryzen 9 B seeria platede peal jookseb. Võibolla ilma boostita siis vms aga ei tea. Ootame ära mis AMD ise ütleb.
Ryzen 1700 ja 2400G ja 2700x ostsin ma kõik launchi päeval, 1700 pidin küll poolteist nädalt tarnet ootama kuid 2400G ja 2700x olid letil olemas kohe.
Ehk et väljakuulutatud müügipäeval/reviewde NDA kukkumisel võiks ka kohalikel edasimüüjatel saadavus kohe olla.
Ma võib-olla ajan nüüd midagi sassi aga kas see CESi raames toimuv üritus on announcement ja seal siis kuulutatakse ka suure tõenäosusega launch date?
Kui eelmiseid generatsioone vaadata, siis ilmselt enne aprilli küll väga midagi loota ei tasu?
Jah, ma seda mõtlesingi, et kui müügipäev kätte jõuab siis võib kohalikult letilt tõenäoliselt prose kätte saada kohe. CESi keynote on (eeldatavasti) lihtsalt esimene ametlik vaade Zen2'le AM4/TR4 pesasse sobivate isenditele ja launch day väljakuulutamine.
Märts-Aprill kõlab loogiliselt eelmisi aastaid vaadates.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.