Bohemian Rhapsody oli päris mõnus vaatamine, soovitan.
Mitte meistriteos, aga päris hea.
Pole ise veel näinud aga juba häirib see, et mingid vead on sees. https://www.imdb.com/list/ls045145548/?ref_=tt_rels_2
Kas ei ole siis kõik faktid teada või millest tuleneb selline omalooming? Pole just mingi suur asi aga ikka.
May ja Rodgers väidetavalt olid ise filmi tegemise juures, aga seal on jah asju ajaliselt ringi tõstetud filmi tarbeks. Faktid ka teised. A la X sündmus toimus varem kui Y jne., on tõestetud ringi, et tavavaatajal oleks filmi huvitavam vaadata vmt....
Põhimõtteliselt pole film täpne, põhineb tõiesti sündinud loole. A la 90% on õige ja 10% on pandud kunstniku visiooni järgi. Mind ka häirisid osad asjad selle tõttu, aga keskendusin headele kohtadele filmis, mitte ei võtnud seda kui Freddy päris elulugu.
Hea film oli, siiani kummitab, üle nädala mõõdas juba... See oligi film mitte dokk ju, pole mõtet valesi ootusi omale seada. Rami mängis ka ikka hästi.
https://www.facebook.com/1693829704185781/posts/2285377781697634/ _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Mandy https://www.imdb.com/title/tt6998518/?ref_=nm_flmg_act_13
5/10
Eelmine nädal tuletasin juhuslikult meelde Grindhouse ja Death Proofi. Aitab küll paariks aastaks sellistest.
Vanameister Cage on hulludes filmides 5+. Hiilguse riimeiki sobiks igati
krt vaatasin taas 3D filmi ja mulle meeldivad, ei suuda mõista seda häda ja vingu, mis tehnoloogia turult ära kaotas
nüüd on vaja mingi vana teleri otsas istuda, kuna kari vingujaid suutsid oma soovi täita - daiboh, kui veganid sellega maha saaksid, siis läheb nugadele _________________ ☠
Netflix pidi järjest rohkem kinolinale kolima jah _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mõnikord on jah hübriidvariante, "What Happened to Monday" jaoks ostis Netflix mõnel turul striimimisõigused, Eestis sai seda kinos vaatamas käia. Ajaliselt oli vahe ca paar nädalat vaid.
Vaatasin Deadpool2, oli pm sama hea kui esiemene,ei olnud väga kulumist tunda peale esimest,nagu mõned on kurtnud.Hea _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
No mis sellest ikka arvata, kuna teine osa paljudele ei meeldinud ja seda maha tehti siis eelarvamusega kolmanda kallale minnes ei ole sealt ka midagi arvata, kui miinus rohkem teisest osast.
Mulle meeldisid üks ja kaks ja ootan ka kolmandat, kui head meeleleahutust, ilma eelarvamusteta. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Vaatasin siin Predator ja Rampage.Esimene oleks võinud küll olemata olla,teine oli selle kõrval ikka väga hea _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Vaatasin just ühel päeval viimast Mission Impossible-t. Ei teagi mis - hakkan vanaks jääma äkki vms - jube igav hakkas. Kaminatuld vaadata oli sõnaotseses mõttes palju kütkestavam.
Vaatasin just ühel päeval viimast Mission Impossible-t. Ei teagi mis - hakkan vanaks jääma äkki vms - jube igav hakkas. Kaminatuld vaadata oli sõnaotseses mõttes palju kütkestavam.
Või siis tomcruise hakkab vanaks jääma ja 80-ndate stiilis pinget kruvitakse nii et haigutama ajab. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Või siis tomcruise hakkab vanaks jääma ja 80-ndate stiilis pinget kruvitakse nii et haigutama ajab.
Tomi viimase aja filmidest on kõik sarnased. Jack Reacheridki sama teema, superkangelane kõiki peksmas, ilus naine kaaslaseks. Neid kõlbab korra küll vaadata IMO.
Viimane film temaga mis minu jaoks oli nauditav oli:
igatahes Jack Reacher tol hetkel oli küll äge. esimesest mäletan teatud stseene. teine total blank, ei mäleta, et vaadanudki oleks (kuigi tean, et olen).
IMO Tom Cruise-i parim film lähiminevikust on Oblivion. see sisu ja soundtrack on lihtsalt üle prahi _________________ nooope!
kunagi tatikana sai ahjus tuld vaadatud, tollal oli huvitav - praegu peaks ikka mingis joobes olema, et huvi leida
film ise oli täitsa ladna ja kannatas korra vaadata - suutsin ühe korraga kogu filmi ära vaadata
paljude filmidega on mul sama, nagu raamatutega, lihtsalt kinni ja vaatan teinekord edasi
vana olen ka _________________ ☠
Ei-noh Tom on hea näitleja ja eks ma tegelikult tunnen ära ka, et omas kategoorias oli viimane M:I täitsa okei, aga kuradi igav hakkas ikkagi.
Edge of Tomorrow, Oblivion, Minority Report, isegi War of the Worlds on kõik väga head filmid olnud (kõik on ulmekad, juhtumisi (khm saientoloogia? khm)).
igatahes Jack Reacher tol hetkel oli küll äge. esimesest mäletan teatud stseene. teine total blank, ei mäleta, et vaadanudki oleks (kuigi tean, et olen).
IMO Tom Cruise-i parim film lähiminevikust on Oblivion. see sisu ja soundtrack on lihtsalt üle prahi
Esimest korda (vist) siin kommenterida. Ei tunne kombeid ega oska istuda-astuda. Panin igaksjuhuks tagide vahele.
Mis mõistlik oleks?
Oblivion oli vinge ka jah, homse piir (Edge of Tomorrow) meeldis siiski enam. _________________ aeglaselt gurustuv tammjuuser
https://www.imdb.com/title/tt5734576/
7/10. Õudukana midagi põnevamat kui viimase aja klassika a'la mingi juhmivõitu psühhopaat tapab jõhkralt inimesi, aga keegi talle vastu ei saa. Samas ülivõrdes sellest ei räägiks, stsenaariumil polnud nagu viga, aga algus natuke venis ja midagi jäi nagu puudu
Natuke OT küsimus, aga kas keegi teab kuidas kinod filmide eest tootjale/levitajale/maaletoojale maksavad? On see lihtalt x summa eest õigus näidata filmi mingil perioodil, näitamiste arvu eest, müüdud piletite arvu pealt või kassa pealt?
Vahel paneb kukalt kratsima, et näed mingit kinos jooksvat filmi, mõtled et võiks vaadata ja siis juba ei nädatagi enam, aga mõnda teist filmi näidatakse kinodes mitu kuud.
Läksin puhtjuhuslikult kinno vaatama “Mortal Engines” ja olin väga meeldivalt üllatunud
Mu meelest oli väga ägedalt filmitud, kaasahaarav lugu ja üldse põnev vaatamine.
Nägin ka Mortal engines ära ja raamatut lugenud, Shrike tuli paremini välja kui lootsin ja lõpp võrreldes raamatuga suht öö ja päev _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.