Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MadEstx
HV vaatleja

|
13.11.2003 14:47:14
Tee oma Hercules 3D PROPHET 9800 >>> HERCULES 3D PROPHET 9800Pro'ks |
|
|
Muuda Hercules 9800 Pro versiooniks
Kui sul on Samsungi (2.8, 3.0 or 3.3ns) mäludega Hercules 9800 (none pro) seeria videokaart, siis järgides seda juhendit on sul võimalik raha kokku hoides oma graafikakaardist teha jõulisem Hercules 9800 Pro versioon!
TÄHTIS : Sul peavad kaardil olema Samsungi (2.8, 3.0 or 3.3ns) mälukivid, et see tegevus tulemust kannaks. Küsi oma toote müüjalt või vaata graafikakaardilt millised kivid sinu kaardil on.
Kõik Hercules 3D prophet 9800np kaardid tunduvad olevat vähemalt Samsung 3.3ns mäludega.
Alustagem:
1. Valmista DOS`i boot disk (DOS 6.22, täpsemalt).
Kui DOS boot disk`i teha ei saa, siis tõmba http://www.madshrimps.be/files/herculesproflash-boot622.exe.
2. Valmista ka teine floppy diskett millel on Flashrom programm ja 98-8004.BIN fail.
Kui sul pole neid, siis Flashrom programmi, 9800 Pro BIOS`e ja vajalikud failid saad tõmmata http://www.madshrimps.be/files/herculesproflash.zip.
Ära unusta 98-8004.BIN faili kopeerida samale disketile millel on ka Flashrom programm.
3. Ma valmistasin ka batch faili millel käsklus minu praegusest biosest varukoopia teha.
Juhul kui peaks juhtuma, et peale flashimist enam arvuti pilti ette ei võta, siis tuleb arvuti lihtsalt käivitada dosi disketiga, vahetada see flashrom`i disketiga ja kirjutada käsureale "restore" või "restore.bat".
Varukoopialt taastamise käsklus kirjutatud Notepadis:
flashrom -p 0 original.bin
flashrom -p 0 original.bin -->See on null ennem "original"`i
Seda tekstirida sisaldav fail tuleb salvestada disketile nimega "restore.bat"
4. Ennem arvuti taaskäivitamist eemaldasin ma oma graafikakaardi vanad driverid!!!
5. Sisesta DOS 6.22 boot diskett.
6. Kui jõuad A: käsureale, siis vaheta DOS`i diskett sellega millele oli salvestatud Flashrom.
7. Tee varukoopia oma praegusest bios`est. Selleks sisesta käsureale käsklus:
[color=red]flashrom -s 0 original.bin -->See on null ennem "original"`i.
Vajuta enter ja varukoopia salvestatakse flashrom`i disketile.
8. Graafikakaardi Radeon 9800 Pro`ks flashimine.
Käsureale A: kirjuta:
flashrom -p 0 98-8004.BIN ->See on null ennem "original"`i.
Vajuta Enter ja oota natuke aega, ära oma arvutit mingil juhul praegu välja lülita!
9. Mõne aja pärast peaks ekraanile ilmuma kiri edukast flashimisest ja nüüd võid sa oma arvuti taaskäivitada.
TÄHTIS, kasuta ctrl-alt-del klahvikombinatsiooni, ära vajuta reset nupule!
Peale käivitamist
10. Peale Win 2000 laadimist tunneb Win 2000 ära graafikakaardi nagu uue riistvara ja selle nüüd nime all 9800 Pro.
siis installid Catalyst 3.5 draiverid või muu Catalyst driveri mis sulle meelejärgi on ja radeon 9800Pro'le sobib.
11. Taaskäivita Win 2000.
12. Kui kõik toimis õieti, siis Core ja mälu peavad olema Pro settingutega.
Proovi jooksutada Benchmarke nagu 3D Mark 2001SE ja 3D Mark 2003 ning veel muidki mis sul käepärast on ja vaata kas moonutusi esineb.
Jõudluse kasv:
Nii siis sai selline muutus ära tehtud, et Hercules 3D Prophet 9800'st sai kenasti peale biose flashimist Hercules 3D Prophet 9800Pro )
Siis sai natukese proset peale keratud nö. 2300MHZpeale ja kaardile määrasin Core: 398Mhz ja Ram: 358Mhz. Driver oli Catalyst 3.5.
Sai siis jooksutatud 3DMark 2001SE
2003-11-13
CPU: AMD Duron(tm) Processor 2305 MHz
GPU: ATI RADEON 9800 PRO
Res: 1024x768 32bit .....
..... ja põmsti: 18190 punkti. Default Radeon
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7221125
9800Pro setingutega sain:17720 punkti
Date: 2003-11-13
CPU: AMD Duron(tm) Processor 2205 MHz
GPU: ATI RADEON 9800 PRO
Res: 1024x768 32bit
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7221008
NB: Ise tegin need toimingud oma kaardiga ära ja nüüd olen rõõmus HERCULES RADEON 9800Pro omanik
Jõudu FLASHIMISEL
NB: See on juhis mille aluselt tehtud toimingute tulemuste eest me mingil viisil ei vastuta.
Siin ka inglise keeles ja win XP ga: http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=40
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Beanladen
HV kasutaja

|
13.11.2003 15:54:45
Re: Tee oma Hercules 3D PROPHET 9800 >>> HERCULES 3D PROPHET 9800Pro'ks |
|
|
Palju siis ilma pro'ta andis punne?
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadEstx
HV vaatleja

|
13.11.2003 16:32:19
Re: Tee oma Hercules 3D PROPHET 9800 >>> HERCULES 3D PROPHET 9800Pro'ks |
|
|
Beanladen kirjutas: |
Palju siis ilma pro'ta andis punne? |
Ilma Pro'ta andis: 16365 punkti
Date: 2003-11-12
CPU: AMD Duron(tm) Processor 2205 MHz
GPU: ATI RADEON 9800
Res: 1024x768 32bit
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
13.11.2003 17:50:57
|
|
|
Arvatavasti ostan ise sama kaardi varsti.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadEstx
HV vaatleja

|
13.11.2003 18:05:54
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Arvatavasti ostan ise sama kaardi varsti. |
Ex ta õige tegu ole, et mix maxta rohkem kui saab ka odavamalt, aga enne ostmist kui võimalik, siis püüa välja uurida, et sellel isendil mida sa osta kavatsed ka õige mälu on, kuid räägitaxe et kõikidel Hercules 3D Prophet 9800 on vähemalt 3,3ns mälud. Minagi ostsin selle kaardi teadmata mis mälud seal peal on, kuid nagu näha võib siis olid teised täiesti õiged.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
13.11.2003 19:33:37
|
|
|
...mitte, et ma nüüd tahaks öelda, et sellist protseduuri ei ole mõtet läbi viia, aga huvitax siiski, mis sellise asja mõte on???
kui ma kogu sellest õpetuse textist õieti aru saan, sis on tegemist 9800'st (mitte 9800SE'st!) nö. pro versiooni tegemisega, tavalise pöörete juurde kruttimise teel? ma pole küll end viimaste videoleiutistega väga kursis hoidnud, kuid minuteada on tavaline 9800 (mitte SE) siiski 8-pipeline enabled jupp, järelikult saab kaardi kiirus kasvada ainult pöörete põhjal!
kui aga updatetaxe kaardi biosi, sis mulle teadaolevatel andmetel (kuigi netis on igasugu jutud ringi liikunud;) ei saa see kuidagi muuta ei core'i ega memory pingeid! pinge muutmine on aga ainuke asi, mis pöörete lisamisel midagi juurde saaks anda.
Seega, mul tekib kysimus, milleks on vaja teha lihtsalt kaardi klokkimisex biosi vahetus??? kas lihtsam ei ole kaarti lihtsalt kõrgemale klokkida, pro tasemele sis näiteks...
kui mingitmoodi tuleb välja, et biosi kaudu neid pingeid siiski muudetaxe, sis omn muidugi teised lood...või sis toimub mingi teistsugune "tuunimine", millest minusugune pole kuulnudki
aga MadEstx võiks natuke lähemalt rääkida sellest värgist, et mis täpselt seal sis ikkagi muutub, peale kaardi nime omalgi plaanis varsti justnimelt 9800 osta, ja vb saaks enne natuke targemaxki 8)
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
13.11.2003 19:56:16
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
...mitte, et ma nüüd tahaks öelda, et sellist protseduuri ei ole mõtet läbi viia, aga huvitax siiski, mis sellise asja mõte on???.......aga MadEstx võiks natuke lähemalt rääkida sellest värgist, et mis täpselt seal sis ikkagi muutub, peale kaardi nime omalgi plaanis varsti justnimelt 9800 osta, ja vb saaks enne natuke targemaxki 8) |
Aga vinge ju vaadata- PRO!
ega eriti mõtet pole jah, kui just mälu taimingutega ei mängi vms.
Või tegelikult on ÜKS eelis Herculese-ga- nimelt originaal clokimise utiliit töötab(s) ainult PRO-ga
Ja ega seal BIOS-s ei muutu midagi peale kellade ja selle ID, mis ütleb draiverile, et ta "pro" on.
Aga noh, võib ju kirjutada BIOS-i üle, saab ju kohe kirjutada sisse need sagedused, millel kaart kindlalt käib, siis pole vaja start-up-s mingeid rivasid eraldi.
Kirjutage siis kohe 9800XT ID BIOS-i- siis on veel vingem
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadEstx
HV vaatleja

|
13.11.2003 21:34:41
|
|
|
...mitte, et ma nüüd tahaks öelda, et sellist protseduuri ei ole mõtet läbi viia, aga huvitax siiski, mis sellise asja mõte on???
kui ma kogu sellest õpetuse textist õieti aru saan, sis on tegemist 9800'st (mitte 9800SE'st!) nö. pro versiooni tegemisega, tavalise pöörete juurde kruttimise teel? ma pole küll end viimaste videoleiutistega väga kursis hoidnud, kuid minuteada on tavaline 9800 (mitte SE) siiski 8-pipeline enabled jupp, järelikult saab kaardi kiirus kasvada ainult pöörete põhjal!
kui aga updatetaxe kaardi biosi, sis mulle teadaolevatel andmetel (kuigi netis on igasugu jutud ringi liikunud;) ei saa see kuidagi muuta ei core'i ega memory pingeid! pinge muutmine on aga ainuke asi, mis pöörete lisamisel midagi juurde saaks anda.
Seega, mul tekib kysimus, milleks on vaja teha lihtsalt kaardi klokkimisex biosi vahetus??? kas lihtsam ei ole kaarti lihtsalt kõrgemale klokkida, pro tasemele sis näiteks...
kui mingitmoodi tuleb välja, et biosi kaudu neid pingeid siiski muudetaxe, sis omn muidugi teised lood...või sis toimub mingi teistsugune "tuunimine", millest minusugune pole kuulnudki
aga MadEstx võiks natuke lähemalt rääkida sellest värgist, et mis täpselt seal sis ikkagi muutub, peale kaardi nime omalgi plaanis varsti justnimelt 9800 osta, ja vb saaks enne natuke targemaxki 8) |
Vaata PlatoonSgtElias'e postitust :
see asi töötab efektselt PRO'na. Ei tohiks nüüd sama olla mis 9800SE to 9800PRO mis ainult pixel shaderile kiirust lisab.
Terve pikk jutt sellest on siin http://www.sysopt.com/forum/showthread.php?s=6e1206d9e2d91ba67a22736970cc997c&threadid=145610
Minupoolt siis niipalju:
Kui alguses kellasin teda niisama 9800-na siis nii häid 3DMark tulemusi ei saanud, muidugi ma ei lähtunud testides ka ainult 3DMargist, proovisin kaardile võimalikult palju tööd anda ja joksutada mänge, mis vajavad ikka tasemel graafikat ja panevad Max setingutega ka kaardi ning systeemi proovile, üks neist oli NFS Hot Pursuit 2...niisiis nagu ennist ytlesin oli kaart praegu veel klokitud 9800 nonPro mille kellad keerasin ma PRO tasemele e. 380/340. Max setingutega hakkas ikkagi natukese aeglaseks jääma kuna ei jooksnud päris puhtalt, siis võtsin world-, car- ja texture detaile 1x vähemax ja siis jooksis juba lõpuks lisasin ikagi car detaili Max peale-kannatas pelada küll...nüüd kus mu kaart oli läbinud uuenduskuuri e. siis saanud PROks ja lisasin veel kellasid ka natsa juurde, et asi vägevam oleks Core: 398 ja Ram:358 Käivitasin uuesti mängu NFS Hot Pursuit 2 ja panin kõik setingud põhja Max peale ja jookseb kenasti FULL LOADIS
Nagu asja uurinud olen ja aru saanud siis peaks see BIOSI vahetusega muutuma ka seadistused mälule mitte ainult kellamise eesmärgil vaid ka pingete osas ja ka prose kiirus tõuseb seadistused optimeeritakse prole.
Nüüd kus ta mul Pro nime kannab ei ole mul küll mingeid pretensioone olnud, pigem kiidusõnu. Jõudlus on ikka parem kui lihtsalt 9800nonPRO kellates. Hea asi selle kaardi juures on ka see, et mäludel on korralikud radikad peal mis kenasti peale piinamist mälud maha jahutab
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
13.11.2003 21:47:31
|
|
|
MadEstx kirjutas: |
Hea asi selle kaardi juures on ka see, et mäludel on korralikud radikad peal mis kenasti peale piinamist mälud maha jahutab  |
Oh
Ok ma proovin siis selle kaardi osta... koguaeg mõtlen et miks radeonile mälude peale radikaid ei topita aga nüüd plahvatas endalgi et Herclules uutele kaartidele pani
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
14.11.2003 02:09:52
|
|
|
hmm, platooni postituses antud foorumi õpetuses on küll kirjas, et biosi flash tõesti TÕSTAB PINGEID, kuid nagu näha on tyybil sulgedes ka kirjas sama asi põmst, mis mul siin oli, et nii netis räägitaxe ma ei saa ka 100% nüüd öelda, et see võimalik ei ole, kuid nagu ei taha uskuda küll seda värki, minu loogika järgi ei ole võimalik pinget kaardil tarkvaraliselt tõsta...aga pead ei anna core'i puhul isegi ehk on võimalik, et mingi asi rakendub tööle, mis non-pro'l ei jooksnud, ja see sis vastavalt muudab midagi.
ühesõnaga, minu jaox on see üks suht segane ja hämane värk, ja ise jään ikkagi kindlax manuaalsele pinge tõstmisele ja selle kasutegurile aga respect kui tõesti mingid tyybid tarkvaraliselt pingete kallale on saanud
ahjaa, üks kyss veel MadEstx, lihtsalt huvi pärast, et kas maximum clockis nonpro'l ja pro'l sis mingit vahet ka nagu oli? et tõesti näiteks alguses sai ilma artifactideta panna mälu 340 peale, ja pärast 360ni, v sa lihtsalt alguses ei proovinudki 360 peale panna?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
07.01.2004 19:21:13
|
|
|
noo minul ka asi ilusti töötab ....
Clokid sellised ...
Memory Size 128 MB
GPU Clock 378 MHz
Memory Bus Properties
Bus Type DDR
Bus Width 256-bit
Real Clock 338 MHz (DDR)
Effective Clock 676 MHz
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
26.01.2004 14:09:42
|
|
|
Ma lisan siia juudre ühe märkuse:
Enne flashimist, vaadake kindlasti järgi, mis firma kiip on plaadil.
Kui teil on SST M25P05, siis kasutage flashrom v1.3,- atiflash teeb selle kiibi küll puhtaks, aga ei kirjuta sinna midagi
tuleb ette kiri: Timeout: Poll rom idle after bulk erase
Ja siis saab ainult lisa PCI kaart+flashrom-ga elu sisse.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
26.01.2004 18:22:23
|
|
|
HDD kirjutas: |
noo minul ka asi ilusti töötab ....
Clokid sellised ...
Memory Size 128 MB
GPU Clock 378 MHz
Memory Bus Properties
Bus Type DDR
Bus Width 256-bit
Real Clock 338 MHz (DDR)
Effective Clock 676 MHz |
kaart küll pro, aga 9800pro tasemel oc'imist see kaart loomulikult ei kannata.
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
26.01.2004 21:44:01
|
|
|
tsitaat: |
kaart küll pro, aga 9800pro tasemel oc'imist see kaart loomulikult ei kannata.
|
Noo jah ... Aga samas mis see bios'i flashimine ikka on ... See ka juu clokimine.
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
27.01.2004 00:13:38
|
|
|
ma ei tea kuidas 9800 nonpro ja pro vahe on, mäludele antakse vist ühepalju volte!? igatahes kui 9800 pro'le 9800 xt bios peale lasta, siis on mitmed saavutanud isegi kuni 30-40MHz suurema kloki, ei tea, kas xt' rohkem volte, suurem cas või mis veel...
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
27.01.2004 00:20:53
|
|
|
tomz kirjutas: |
ma ei tea kuidas 9800 nonpro ja pro vahe on, mäludele antakse vist ühepalju volte!? igatahes kui 9800 pro'le 9800 xt bios peale lasta, siis on mitmed saavutanud isegi kuni 30-40MHz suurema kloki, ei tea, kas xt' rohkem volte, suurem cas või mis veel... |
Aga kuidas non nonprole XT bios peale panna
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
27.01.2004 00:24:24
|
|
|
hmm, platooni postituses antud foorumi õpetuses on küll kirjas, et biosi flash tõesti TÕSTAB PINGEID, kuid nagu näha on tyybil sulgedes ka kirjas sama asi põmst, mis mul siin oli, et nii netis räägitaxe ma ei saa ka 100% nüüd öelda, et see võimalik ei ole, kuid nagu ei taha uskuda küll seda värki, minu loogika järgi ei ole võimalik pinget kaardil tarkvaraliselt tõsta...aga pead ei anna core'i puhul isegi ehk on võimalik, et mingi asi rakendub tööle, mis non-pro'l ei jooksnud, ja see sis vastavalt muudab midagi.
ühesõnaga, minu jaox on see üks suht segane ja hämane värk, ja ise jään ikkagi kindlax manuaalsele pinge tõstmisele ja selle kasutegurile aga respect kui tõesti mingid tyybid tarkvaraliselt pingete kallale on saanud
ahjaa, üks kyss veel MadEstx, lihtsalt huvi pärast, et kas maximum clockis nonpro'l ja pro'l sis mingit vahet ka nagu oli? et tõesti näiteks alguses sai ilma artifactideta panna mälu 340 peale, ja pärast 360ni, v sa lihtsalt alguses ei proovinudki 360 peale panna? |
kuidas ei ole siis võimalik biosiga volte tõsta....see ju sama mis tõstad prose volte biosist....minumeelest võimalik....olen kah siis üks nendest kes on oma radeon 9800nonpro pro-ks klokkinud......kui suured skoorid siis on saadud selle hercules radeoinga.....mul on club 3d oma..panin pro biosi peale ja tõstsin veel nac sagedusi....prose töötab kah 2200 mhz-i peal(barton 2500), mälu oli 256 ja 3d marki rekord on 6200 punkti.
|
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
27.01.2004 00:34:39
|
|
|
leidsin yhe lingi kus saab 9800np XT teha kas keegi on proovinud ??
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
27.01.2004 00:39:17
|
|
|
HDD kirjutas: |
leidsin yhe lingi kus saab 9800np XT teha kas keegi on proovinud ?? |
näita linki. aga pole ise tegelenud, kas neid volte saab ka nii nagu prosel tõsta, mingi % kaupa kuni mingi piirini, mis ilma vmodida kannatab? huvitav palju muudab cas settingute muutmine oc'itavust, 2 on stock üldjuhul, 1 peale muutmine ei oel kasulik, liiga suur kaotus oc'imisel, aga mida suudaks cas2,5 või 3...
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadEstx
HV vaatleja

|
27.01.2004 01:06:24
|
|
|
Mõtlen juba ise ka XT peale, aga kas tasub ka, sest mul jookseb 9800 to 9800Pro praegu niigi clokkidega Core=405 ja memory=365
Ja ei kurda et ükski mäng täisgraafikaga ei jooksex Barton 2500 on ka @ 2300MHZ ja FSB on 400
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
27.01.2004 01:23:42
|
|
|
rlf, mõtle enne natuke põhjalikumalt, kui nii julgelt seletama kukud!
mobo biosis prose pinge tõstmine on ikka way teine teema...mobol on see tõesti nii ehitatud, kuid kas video=mobo v? oled sa näinud mõnda videokaarti, millel lähed enne windooza lugemist umbes del nupuga biosi ja hakkad seal pingeid muutma? ei ole need asjad nii lihtsad, ja ausalt öeldes, mina ei usu siiani, et video bios neid pingeid muudab (vajadusel võib kasutaja jaani käest uurida sellekohta arvatavasti...). ma ei ütle, et seda ei oleks võimalik videol üldse realiseerida, mõtlen pinge muutmist...kuid ühelegi videole ei ole minuteada senimaani sellist ahelat kylge ehitatud!
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
27.01.2004 17:32:44
|
|
|
tsitaat: |
kuid kas video=mobo v? oled sa näinud mõnda videokaarti, millel lähed enne windooza lugemist umbes del nupuga biosi ja hakkad seal pingeid muutma?
|
aga kui sa muudad ära biosi siis uuel biosil on uued seaded......ise sa jah neid muuta ei saa......kuidas siis seletada seda et kaart lääb võimsamaks ja klokkida saab kah rohkem.......vb. ma eksin aga ma arvan ikka et uus bios tõstab ka nac mälu ja core pinget.....
|
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|