Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
silverk11
HV vaatleja
|
30.12.2004 17:40:23
probleem pildi saamisega telekasse |
|
|
Selline siis probleem. Tean, et sarnaseid teemasi on palju ja olen neid lugenud kuid siiski lahendust ei leidnud. Seega:
Kaart: Gainward FX 5700 LE ultra 256mb
Emaplaat: leadtek Winfast K7 ncr18Gm nforce kiibiga (omab ka integr soundi ja videot)
prose: sempron 2800+
mälu: 3700 PQI 756mb
telekas: Siemens ei tea kui vana aga toetab S-videot
Üritan saada ilusat pilti telekasse, kuid miskipärast jäävad õrnad jooned pilti sisse. Draiverid on uued ja õiged, kaabel on korras ja testitud (s-video), telekas on vanem aga toetab s-videot ja näitab teiste arvutitega normaalset pilti. Display prop. on õigesti seadistatud Pal-B ja puha. Milles võiks olla probleem? Selgituseks veel öeldud, et on katsetatud ka teisi gforce kaarte, nii integreeritud (emaplaadil) kui ka gforce 4200TI-d. Ikka tulemus sama õrnad jooned. Kui aga tuleb keegi teine oma läppariga on pilt korras.
Milles võiks seisneda probleem?
Kõiksugused soovitused teretulnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
30.12.2004 23:57:51
|
|
|
Maanduse teemasid lugesid?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
silverk11
HV vaatleja
|
31.12.2004 01:18:45
teised juhtmed? |
|
|
ehk siis teised juhtmed võivad segada või mis?? ole hea ja seleta lahti...
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
31.12.2004 01:35:19
|
|
|
Et kui teleka ja arvuti kered pole maanduse kaudu ühendatud siis lisandub videosignaalile võrgumüra, mida pole näiteks läpakaga, mille kere satub läbi video juhtme sama voolu alla nagu on telekas. Võib aidata teleka tagant antenni ära tõmbamine.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
silverk11
HV vaatleja
|
31.12.2004 15:43:55
Lahendus leitud! |
|
|
Suured tänud sulle selle info eest. Kui su eilset postitust lugesin saingi selle pildi LÕPUKS korda. Olen sellega jamanud u pool aastat ja selle peale ei tulnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
24.12.2005 16:40:05
|
|
|
mul oli sama probleem, et triibud sees... samuti maanduskaabliga on pilt enamvähem OK, kuid arvutist mineval helil ressiiverisse on tugev müra sees... maanduskaabel küll vähendab müra, aga ikkagi undab... kuidas ma nüüd pean tegutsema? Ning kui tõmban ressiiverilt antennikaabli tagant ära on heli puhas... :S
Ressiiver on samuti maanduskaabliga ühendatud arvuti kerega...
milles probleem???
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
WaHur
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
30.12.2005 00:00:07
|
|
|
see vidin lahendas kogu probleemi
EDIT:
nüüd mul 1 natuke OT küsimus... Kõik nagu korras, kuid tv-l on ikka 1 horisontaale triip sees ja seda ei saa kuidagi ära... olen kõiksugu signaali juhtmed tagant ära kiskunud ja ka antenni pesa tv taga maandanud jne jne...Teistes telekates seda triipu pole, seega asi ei tule kaablist(ei saagio tulla, sest kui antenni taga pole siis see triip ikka olemas... sellest triibust ei saa ma kuidagi lahti... Oskate öelda millest see tingitud on? TV garantiisse? JA märgin siia juurde ka veel seda, et seda triipu on näha ainult heledatel toonidel... tumedatel toonidel seda näha pole...
TV-st pilte:
www.zone.ee/reixx10/tv1.jpg
www.zone.ee/reixx10/tv2.jpg
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
silverk11
HV vaatleja
|
17.03.2006 16:52:43
|
|
|
Kusjuures, panin antenni kaablile ka selle vidina vahele ja kõik ok! Nüüd ei pea enam antenni kaablit iga kord seinast välja tõmbama kui filme tahad vaadata Suured tänud sulle elukaz
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|