Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 76 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 25.11.2018 11:36:03 vasta tsitaadiga

mäng on keysaitidel juba <30€ kukkunud ja ametlikemates kohtades 35-40€.
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vici
HV kasutaja

liitunud: 06.02.2008




sõnum 25.11.2018 16:51:56 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
mäng on keysaitidel juba <30€ kukkunud ja ametlikemates kohtades 35-40€.


30-40 euri on ka palju selle käkerdise kohta max 15-20

_________________
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 26.11.2018 11:00:38 vasta tsitaadiga

nii, peale mõnda tundi ringi jooksmist:
- maailmale ja keskkonnale on bethesda ikka hästi pihta saanud. sama rida edasi, mis fallout4 aga siin-seal vähe ilusam. ilmad-efektid siis eelkõige.
- jookseb samamoodi kui fallout4 ehk siis mitte eriti hästi. fps kõigub mul ikka päris korralikult 70-80 kuni 165 välja. võimalik, et cpu limited sest cpu load on kõrgem kui gpu oma (aga mitte maxed). tõenäolisem muidugi, et pole optimeeritud. 60fps on samas lukus kui sinna sihtida. 1440p maxed ja rtx2080/i5-8400.
- gunplay kusjuures on seekord täitsa söödav. mitte just hea aga enam mitte nii õudne nagu tavaliselt. tänu läägile ja ilmselt mingile kuuli väljumise punkti bugile lähevad küll point-blank lasud enamik aega mööda.
- survival on tüütu, mitte raske aga tüütu. iga 5 minuti tagant süüa-juua on vähe liig.
- online-only mäng on üsna pidevalt aru saada. asju maailmas ringi liigutada ei saa nagu 3/nv/4, bugid on üks asi, serverid ilmselt siiski peamine põhjus. läägi korral käiakse serverist viitega kapisolevaid asju toomas. aeg-ajalt käib mäng nõka-nõka ja mitte kohaliku masina tõttu vaid miski lagspike, eriti tore kui see fighti ajal juhtub.
- panin turretid mingi vastaste spawnpointi kõrvale ükskord ja sai näha vastaste spawnimist uut mängu laadides, turretid lasid kõigepealt kuhu kurat - maa alla, taevasse, seina, kümmekond sekundit hiljem ilmusid vastased välja, osalt juba surnult icon_biggrin.gif
- mängumehaanikat ei kiputa väga lahti seletama. näiteks kuidas camp toimib ma siiani päris hästi aru ei saa. oleks võinud mõni viide olla, et retsepte ja plane tuleb manuaalselt käia inventoryst applyimas. holotapede kuulamisel on mingi bug kus maailmast neid kuulama võttes tegelikult need ei mängi. kogu multiplayer aspekt on ikka 100% tume maa ja kuskil ei seletata korralikult.
- questid pole seni iseenesest halvad olnud, täitsa enam-vähem. eventid on küll tore mmo pask. korja n asja ja kaitse n aeg.
- tühi maailm on tühi. no npc-s on räigelt nõrk koht. mingid (inim)traderid ja muu säärane kraam võiks ikka olemas olla. praeguse multiplayeri korralduse juures ma ei näe mitte kuidagi võimalust sella lubatud emergent gameplay jaoks, kus keegi mängiks traderit või poodi või misiganes. ehk siis see maailm ei saagi olla muud kui tühi. jätkuks, mis kuradi idee neil need scorched oli. tahtsid seda oma no npc lubadust meeleheitlikult pidada ja leidsid, et raiderid peaks olema vahel jutlevad kodanikud ja neid ei saa mängu panna?
- uus special/perkide süsteem seebiks. kes ei ole lähemalt lugenud, siis alustad igas statis 1, iga level (kuni 50) saad ühe statpunkti juurde panna omal valikul, ühe stati max on 15. prk kaartidel no stat cost, saad equippida kaardipakist vastavalt sul olevatele stat pointidele. perk kaardid on nähtavasti (pool)random ja mis mind päris tigedaks ajas on skillide characteri küljest kadumine ja perk kaartidele tõstmine. et saaks ust lockpickida või terminali häkkida või relva/armorit ehitada on sul vaja skille. mida saab perk kaartidest. randomiga. wtf.
- eelmisest (ja mmo-ndusest) johtuvalt leveled gear. noh, et kohe ei saaks korralikku geari kasutada, sest leida võid seda kohe. näiteks 10mm püstolit saad kasutada alles level 5, lihtsalt nii igaks juhuks. ma ei saa ikkagi aru, miks seda statidega ei võinud selle asemel siduda. craftingu unlockid tulevad suuremalt jaolt asjade laiali lammutamisest nagu fallout4-ski.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
velz83
HV Guru

liitunud: 24.04.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2018 11:33:13 vasta tsitaadiga

Jee... mul ikka veab. Sain endale uue game breaking bugi, ei saa powerarmorist välja. Ausalt öeldes, on see esimene mängi, mida ma mänginud olen kus bugid rikuvad tõsiselt mänguelamust. Wasteland 2-e mõni pekkis quest või mõne teise mängu suvalised crashid on olnud küll tüütud kuid see on ikka uus tase. Seda enam, et enamik neist bugidest on teada juba betast peale, rääkimata mõnest, mis on sama vana kui see mängu mootor.
_________________
Palun ära küsi krediiti, sest löök vastu molli teeb tihti haiget
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 159
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renka
HV Guru
Renka

liitunud: 01.04.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2018 12:00:49 vasta tsitaadiga

Bethesdal pole mittemingit pointi aga oma strateegiat muuta uute asjade arenduses. Nagu siit teemastki näha siis vahet ei ole mis seisus mäng on maksate te endiselt selle eest neile raha. Nurisete küll - aga endiselt maksate. Kui müük on tehtud siis pole neil sellest virinast enam sooja ega külma. Kasutavad rõõmuga sama vana ja ammu ajale jalgu jäänud mootorit edasi ning fundamentaalsed bugid ei saagi kunagi korda. Ka järgmised mängud tulevad neil selle sama mootori peal (Starfield, ES6). Nad ise väidavad ju, et neile väga meeldib see mootor kuna mängumaailma saab väga kiirelt luua sellega. Kõik muu seal juures on "as-is". Fundamentaalselt uue platvormi/mootori arendus tähendaks aga, et kõik tööriistad ja töövõtted tuleb üle käia - see maksab meeletut raha. Pole ju pointi seda ette võtta kui kasuminumber tuleb praegu suhteliselt kergelt.
_________________
There is no place like 127.0.0.1

Vaata kasutaja äripakkumisi
PT: Frontend arendaja - Svelte / SvelteKit 0442
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
velz83
HV Guru

liitunud: 24.04.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2018 12:40:20 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Bethesdal pole mittemingit pointi aga oma strateegiat muuta uute asjade arenduses. Nagu siit teemastki näha siis vahet ei ole mis seisus mäng on maksate te endiselt selle eest neile raha. Nurisete küll - aga endiselt maksate. Kui müük on tehtud siis pole neil sellest virinast enam sooja ega külma. Kasutavad rõõmuga sama vana ja ammu ajale jalgu jäänud mootorit edasi ning fundamentaalsed bugid ei saagi kunagi korda. Ka järgmised mängud tulevad neil selle sama mootori peal (Starfield, ES6).


No Sarfieldi ootasin ikka huviga. Arvestades milline käkk oli viimane ME, siis panin oma lootused kosmose RPG osas Starfieldile. Aga võrreldes FO76-ga oli ME isegi täitsa ok mäng. Aga jah, mis raha maksmist puudutab, siis ma tõsiselt kahtlesin maksmise osas, aga sõber kiitis mängu nii ülesse ja ametlikud arvustused polnud veel suuresti väljas. Ma ei ootanudki, et tegu on hea falloudiga. Arvasin, et umbes selline nagu FO4, täitsa hea kui käsitleda seda kui RPG shooterit, aga kehv kui käsitleda seda kui Fallouti.

Aga FO76d saaks kindlasti parandada... Näiteks luues fraktsioonid, kus fraktsiooni kuulumine annab sulle mingid boonused, aga PvP on kohustuslik, kui satud kokku mõne rivaalitseva fraktsiooniga. No ja need kes on neutralid, need saaksid siis selle poonuse, et PvP on sama elamustevaba nagu praegu. Ma saan aru, et FO76 on teatud mõttes andmete kogumise projekt, kuidas teha ja mida teha ja mis mängijatele meeldib, et kogutud infot tulevikus ära kasutada, aga selles mõttes on originaalhind ikka väga küüniline.

_________________
Palun ära küsi krediiti, sest löök vastu molli teeb tihti haiget
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 159
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

liitunud: 04.02.2002




sõnum 26.11.2018 13:43:19 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Bethesdal pole mittemingit pointi aga oma strateegiat muuta uute asjade arenduses.


Todd lasi oma viimase goodwilli selle mänguga alla ja ei andesta talle ka publisher ega retailerid. Arvad, et Amazonile meeldib müüa mängu kuuekümne asemel kolmekümnega?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2018 15:57:06 vasta tsitaadiga

... mäng on selle bugihunniku all tegelikult täiesti olemas ja ei saaks kindlasti öelda, et idee iseenesest paha oleks. Kahjuks on kogu mäng ilmselgelt poolik ja enneaegselt letile paisatud pelgalt seepärast, et pühadeaegsest müügitulust osa saada. Varasema kogemuse järgi ütleks, et 2/3 mängust on olemas, kuid see viimane kolmandik, mis peaks kogu teema korralikult kokku siduma on kas täiesti puudu või alpha staadiumis. Ma siiralt loodan, et nad traageldavad selle frankensteini siiski nii palju kokku, et kui nad ise ei suuda kõike lõpuni poleerida, siis vähemalt modijad annavad viimase lihvi ja sellest saab midagi, mida võib nautida. Praegu kõlbab see vaid neile, kes on Fallout teemas väga sees ja suudavad ninasarviku järjekindlusega ennast bugidest mööda mängida. Kuid kõik teised võiks mängu vähemalt pooleks aastaks riiulile panna, loodetavasti selle aja jooksul selgub, palju arendajad mängu veel ressurssi panustavad ja kas sel on tulevikku või mitte ...
_________________


viimati muutis DigeBeni 26.11.2018 15:58:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 26.11.2018 15:59:20 vasta tsitaadiga

millised gamebreaking bugid seal on? power armorist mitte välja saamine jah (ja kas see mitte fallout4s ka ei olnud paaril-kolmel erineval moel). aga muud?
questide (niipaljukest kui neid mängus on) buge juba patchid parandasid mingil määral.

ma selle 2/3 osas oleks ettevaatlik. ma seal ikka peale frameworki midagi küll ei näe.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
velz83
HV Guru

liitunud: 24.04.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2018 16:31:45 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
millised gamebreaking bugid seal on? power armorist mitte välja saamine jah (ja kas see mitte fallout4s ka ei olnud paaril-kolmel erineval moel). aga muud?
questide (niipaljukest kui neid mängus on) buge juba patchid parandasid mingil määral.


1. Keskkonda kinni jäämine, aga ilma selleta ei oleks tegemist Bethesda mänguga icon_lol.gif
2. Serveri ja arvuti vahelises suhtuluses olev viiteaeg, mille tulemusel mõnikord otse sihitud lasud mööda lähevad võib teatud oludes mõjuda otseselt mängu kahjustavalt.
3. Tiimis questi tehes võib juhtuda, et üks tiimi liige ei saa questi teha, sest mingid elemendid on puudu või lihtsalt ei lähe arvesse.
4. Respawn ei lase mõnkord "boss" vastastelt looti koguda, sest laibad kaovad ära.
5. Ükskord oli ming välja venitatud keerlev käsi või ei saanudki aru mis asi see oli, mis kahjustas HP-d kui selle keerlemisele ette jäin.

Rohkem pole isiklikult täheldanud. Teised tekstuuride probleemid või vee puudumine vms. isenesest mängimist ei sega.

_________________
Palun ära küsi krediiti, sest löök vastu molli teeb tihti haiget
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 159
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.11.2018 16:57:07 vasta tsitaadiga

londiste, mida rohkem mängid, seda rohkem näed ja leiad vihjeid, et see mäng peaks olema märksa rohkem, kui välja paistab, suvaline näide:
Spoiler Spoiler Spoiler

... natuke utreerides, ma miskipärast ei imestaks, kui keegi leiaks koodist NPC-d ja palju muud, mida pole võimalik toimivana veel kasutada icon_biggrin.gif "toimiv" on selle mängu juures muidugi väga suhteline mõiste, mis tähendab sisuliselt, et seda saab kasutada, kuid selle funktsionaalsus on puudulik või viimistlemata. Kogu mäng on selles samas kontekstis toimiv, kuid kaugel sellest, et võiks olla valmis ...

_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

liitunud: 14.12.2009




sõnum 27.11.2018 02:02:20 vasta tsitaadiga

Pärast FO3 esimene FO, mida mängida ei soovi. Ja sellest on kahju. 60€ täiesti katkise, sisutühja ja 10 aastat vana graafikaga mängu eest... icon_eek.gif
Õnneks nüüd juba 30€ ja review'd väga negatiivsed. Okei, bugid äkki ajaga tehakse korda (mis ei õigusta nii katkise mängu välja laskmist), aga storyline, questid ja npc-d on peamised põhjused, miks varasemaid FO mänginud olen. See on ikka next level lüpsmine ja pohhuism Bethesda poolt. Naljakas on see, et Steamis ei saa seda mängu osta - ju nad teadsid ise ka, kui vigane see mäng on (Steamis on hea võimalus refundi saada).

Enne ostaks konsooli, puldid ja Red Dead Redemption 2, kui selle FO76 arvutile. Kui konsool juba olemas, siis pole vist küsimustki, kumb mäng osta icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zim01
Kreisi kasutaja
zim01

liitunud: 29.10.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 12:15:05 vasta tsitaadiga

Kuradi kahju, et Bethesda nii madalale langenud on. Class action lawsuit incoming.

https://www.spieltimes.com/news/bethesda-to-face-a-class-action-lawsuit-for-not-fulfilling-fallout-76-refunds/
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 12:17:18 vasta tsitaadiga

... üldiselt mulle selle tüübi üle vindi keeratud videod väga ei meeldi, kuid seekord sobib konteksti:
Spoiler Spoiler Spoiler

_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 27.11.2018 12:19:51 vasta tsitaadiga

vaatasin just. tüübi mölapidamatus ja karjumine mulle absoluutselt ei istu.
päris mitu kurdetud asja on tänaseks ära patsutatud icon_smile.gif
mõned asjad lahmib niisama ka.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 13:08:12 vasta tsitaadiga

... paari vea parandamine seda mängu küll ei päästa icon_lol.gif arendaja peaks peeglisse vaatama ja mängu reaalselt valmis tegema, hetkel on see nii poolik, et üksnes vigade parandamisega ei tee sellest mängust mängu ...
_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 27.11.2018 13:09:37 vasta tsitaadiga

video kommenteerimiseks käib päris hästi. seal üle poole aja karjus ikka üsna selliste bugfix tüüpi asjade pihta.
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 16:22:21 vasta tsitaadiga

... eks ta karjub selle peale, mis ilmselgelt igaühele silma paistab, sest kui inimene pole just harjunud varajase juurdepääsuga katkiste ellujäämis mängudega, mida siin mõni ikka leidub, siis AAA mängu puhul samasugust käkki kogeda, ajab harja ikka punaseks küll. Arendaja on küll tuntud oma vigase käekirja poolest, kuid varasemalt on olnud tegemist terviklike mängudega, 76 on aga nagu katkine lego, millest peaks vist mängur ise oma mängu kokku panema või miskit ...
_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
velz83
HV Guru

liitunud: 24.04.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 18:11:37 vasta tsitaadiga

Jurasin tükk aega, et powerarmorist lahti saada... lõpuks sain lahti nii, et raam kadus kah ära... Siis otsisin 2h uut raami, nii kui raami kätte sain oli bug tagasi. Nüüd proovisin umbes tunni erinevaid nippe nii, et raam ära ei kaoks.... null tulemust. Aga selle kõige käigus olen kaotanud veel mängu esemeid, sest pidin stashi ruumi tegema ja tulemus on ikka 0. Mulle aitab!
_________________
Palun ära küsi krediiti, sest löök vastu molli teeb tihti haiget


viimati muutis velz83 27.11.2018 18:43:49, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 159
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 27.11.2018 18:18:59 vasta tsitaadiga

kuidas sellest lahti said?
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
velz83
HV Guru

liitunud: 24.04.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 18:34:28 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kuidas sellest lahti said?


See variant aitab lahti saada nii, et ei tohi enam powerarmori raami sisse minna. Saab ilma powerarmorita edasi mängida.
https://www.reddit.com/r/fo76/comments/9yj1tu/important_fix_for_power_armor_bug/

_________________
Palun ära küsi krediiti, sest löök vastu molli teeb tihti haiget
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 159
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
firemark
HV Guru
firemark

liitunud: 11.03.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 19:12:20 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif seda mängu ei tasu praeguses seisus isegi üritada mängida. Pakun,et poole aasta pärast on palju stabiilsemaks muutunud ning enamus puuke kadunud.
_________________
PS4 PSN: markomoisa
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 20:43:04 vasta tsitaadiga

... noh, kellel juba olemas on ja raha tagasi küsida plaanis pole, siis üht-teist avastamist ikka leiab. Kuigi jah, läbi tegemise rahulolu või võistlusmomenti teiste mängijate vahel praegu kindlasti oodata ei maksa, pigem saab kätte umbkaudse tunnetuse, mida kujutab endast mängude testija amet icon_biggrin.gif kellele see midagi pakub, siis andku minna, Bethesda on kindlasti tänulik icon_lol.gif
_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
486
HV Guru

liitunud: 19.04.2004




sõnum 27.11.2018 21:21:54 vasta tsitaadiga

Neti ülevaadete järgi on nagu, fuck you in face mänguga tegemist. FO4 oli nii edukas ju, miks see seeria nii ära retsida? Hea kui 5. osa jaoks infestoreidki leiavad, rääkimata fännidest kes seda pärast ostaksid.
_________________
zero
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

liitunud: 06.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2018 22:05:42 vasta tsitaadiga

... nii ja naa, kuna tänapäeval enam ei teha mänge, vaid toodetakse ja välja lastakse mitte selle järgi, kas mäng on valmis, vaid kas mingi marketingi ja finantsi pintsaklipslaste komisjon arvab selle valmis olevat, siis polegi midagi paremat tahta. Puhtalt PR-iga seda ilmselgelt ära ei silu ja mulle tundub, et vähemalt arendajad on siiski valmis andma endast parima, et sellest mängust lõpuks siiski mäng saaks. Natuke ülevaadet, mida lähitulevik tooma peaks:

Spoiler Spoiler Spoiler

_________________
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 76 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.