Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  ONLINE-intervjuu 21.detsembril Starmaniga (intervjuu on lõppenud) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 15:15:39 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
anduke88 kirjutas:

Võibolla muidu kannataks šifreeritud signaali asja ära, kuid eriti vihaseks ajab see, et antud asi segab TV-d telekanalit salvestamast. Näiteks panen mingil X ajal terveks nädalaks mingi saate salvestama kui mind kodus ei ole, ja siis selgub, et näiteks 5-st korrast salvestas teler vaid 1 kord. Ehk see sama sifreeritud signaali jama segabki telerit, ja see ei hakkagi niimoodi salvestama.
Ükskord vaatasin ja katsetasin- panin saate salvestama X aja pärast. Ootasin, kuna teleri tuluke ära kustub (st et lülitab tööle, ilma et reaalselt ekraanil pilti näitaks) ja vajutasin teleri sisse, et ka mina pilti näeksin ja mis ma nägin- teleril ees sifreeritud signaal ja tuli kiri, et kanalit pole võimalik salvestada kuna signaali ei ole ja teler pani end kinni. Ja oligi kõik.
Tehke see šifreeritud signaali asi korda lõpuks ometi või selgitage välja, milles viga on.
Ja teine asi, kas see on normaalne, et teleka pilti hakkab oga teleri pealt niivõrd hilja nägema? Näiteks teler lülitab end sisse, näed seda nn kanaliinforiba ja et kas normaalne ongi, et pilt tekib alles 20-60 sekundi jooksul??? Lihtsalt oma jamade pärast, küsisin ka tuttavatelt, kellel nii digitelerid kaabi taga kui ka digibokside taga maal?

Ehk ühesõnaga, mis teema Teil selle šifreeritud signaaliga on?


See probleem ei kummita ainult sind, algasid probleemid suve lõpus ja isegi Starmani klienditeenindus oli ca. oktoobri keskel probleemist teadlik.
Soovitus nende poolt oli, et ostke Starmani CAM moodul asemele.
Levira poolt oli kommentaare, et Starman on oma dekrüpteerimisalgoritmi muutnud ja sellest ka need jamad.

Probleemi olemus on lihtsalt selles, et mingitel suvalistel ajahetkedel ilmub ekraanile kiri "sifreeritud signaal", kuna CAM ei suuda vastuvõetavat infot lahti arvutada. seega pilti sel hetkel ka vaadata ei saa.


Kui see probleem pole algusest peale kestnud, vaid sama teleri ja meie mooduliga alles tekkinud, siis peaksime seda lähemalt uurima. Sellest võiksite mulle teada anda.

Kui tegu ei ole meie mooduliga, siis paraku poodides müüdavate moodulite tase on samuti kontrollimata ja ei saa garanteerida nende töö. Kanalite krüpteerimine ja turvateema on nagu muudes valdkondades - lahtimurdjad on alati üks samm ees. Seetõttu peab Starman tihti krüpteerimismehanismi täiustama, et sulgeda turvaauke. Paraku kõik moodulid ei pruugi normaalselt töötada uute seadetega ja sel juhul pole midagi teha - tuleb pöörduda meie poole ja 1-aastase lepingu korral saate meilt mooduli kasutamiseks ilma midagi maksmata.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
softis
HV Guru
softis

liitunud: 07.09.2004




sõnum 21.12.2011 15:18:29 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
tsitaat:
http://www.starman.ee/et#start

Täpsustuseks.


Et mis siis ikkagi saab, kui ei soovi põhipaketti valida?
Võimalik peaks ju olema anda kliendile kasvõi paketi hinnaga ükshaaval kanaleid pakkuda?


Justnimelt, Tanel tegi õige märkuse.
Alati on vaja kohustuslik pahn juurde võtta.

KristiR kirjutas:
Pakettide kokkupanemisel oleme püüdnud lähtuda sellest, et need sisaldaks kanaleid igale maitsele. Ükshaaval kanalite valimise võimalus on täiesti olemas, vaata siit: http://www.starman.ee/et#start Tulevikus on plaanis valikkanalite nimekirja laiendada.


Miks teil pole paketid teemade kaupa? Pigem pange oma elustiili, venekeelsed jms kanalid eraldi pakettidesse. Täiesti siiralt tundub, et kogu teie paketisüsteem on ehitatud selle peale, et keskmine vaataja on vene keele huvidega ning alati toote te miskise demagoogilise vastuse a la "igale maitsele." Sellise "iga maitse huvide" pealesurumise aeg on juba läbi icon_exclaim.gif

_________________
www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 15:23:41 vasta tsitaadiga

MaxMan kirjutas:
Miks puuduvad pakutavast S paketist Fox life ja Fox crime?(võiks olla eraldi vene ja eesti pakett?) Kui võrrelda elioni kõige odavamat põhikanalite paketti ,mis maksab 3€ ja on S paketist nagunii juba odavam siis on need kaks kanalit juba seal olemas! Hetkel ei leia ühtegi argumenti mis paneks otsustama Starmani pakutavate teenuste kasuks, kuna isegi 5mb/s internetiteenus on Teilt tellides kallim? Kas on plaanis ka hindu langetada või mis on Teie peamine argument elioni ees?
Jaanuari kuust lisanduvad Sony ja Fox'i kanalid meie digiTV M-paketti, kus on kokku 40 kanalit (Elioni põhipaketis on 17 kanalit).
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 15:27:26 vasta tsitaadiga

ende kirjutas:
1. Mitu inimest töötab tech-supportis? (Mõtlen neid, kes tegelevad tehniliste probleemide lahendamisega, telefoni/meili teel suhtlemisega kliendiga)
2. Miks ignoreeritakse kliendi e-maile? (Mu meilile pole vastatud alates 28. novembrist. Helistasin 16.12.2011 ning siis öeldi, et tegeletakse ikka veel, paari päevaga võetakse ühendust. Eks näis.)
3. Miks on liitumisel mingite pistikute ja üleminekute eest tasu? kokku 4 euri, mingid üleminekud ja asjad. Elionil sellist jama pole. Olen Starmani kasutaja teist kuud, varem alati Elion olnud.
4. Miks on tulemus speedtest.net serverisse 120mbit(nagu lubatud), kuid reaalselt mitte ühestki (kaasa arvatud starmani enda) serverist ei saa üle 65mbit kiirusi? (Viga pole arvutis, puhtalt ühenduses;testitud).
5. Miks Starman ei võta ette midagi 4. punki küsimuses? Mõtlen riistvara uuendusi konkreetses piirkonnas, kus puudused esinevad seoses ülemüümisega. Teise liini vedamine konkreetsesse piirkonda oleks teie huvides, sest 1)elioniga oli mul siin piirkonnas 100mbit kiirus alati saadaval. 2) Elioni kaabeldus mugavam (cable kaabel on jäik, raske on peita ning ei saa murda neid eriti) 3)digi-tv süsteem on mugavam + näitab kellaaega 4) elion on odavam. 5) Klienditugi on abistav, kiire ning alati saab lahenduse. Mõttekoht Starmanile.


1. Meili ja telefoni teel suhtelmisega tegeleb igapäevaselt ca 70 inimest. Tugevama tehnilise taustaga inimesi on 4. Lisaks veel insenerid, kes igapäevaselt klientide küsimustega kokku ei puutu, kuid aitavad lahendada muresid, mida tehniline tugi ei oska.

2. Klienditeeninduse jaoks on alates 29. novembrist kuni eelmise nädalani olnud rekordtihe tööperiood. Mitmed muudatused ja lumesajust tekkinud kanali puudumise rikked sattusid samale ajale kokku ning saime 3 korda rohkem pöördumisi päevas kui tavaliselt. Klienditeenindus üritab täisjõududega vahepeal tekkinud järjekorda likveerida ja usun, et peatselt saate vastuse. Kui uueks aastaks vastust pole, siis soovitaksin uuesti saata. Ka kõnede arv on stabiliseerunud ja kiireloomulise küsimuse puhul saate tõenäoliselt ka telefoni teel teenindajaga küsimust arutada.

3. Meil on olemas standardpaigalduspakett, kus on tüüpilised vajaminevad materjalid tasuta. Tõenäoliselt oli Teie paigaldus erandlik ning läks vaja rohkem materjale, mille eest esitati Tteile arve. Kuna me paigaldatud materjalide raha teenime tagasi Teie tulevaste kuumaksudega, siis tasuta materjalide hulga suurendamisel peaksime ka hinda tõstma. Samas paljud kliendid ei vajaksid nii suurt hulka materjali. Praegu tundub olevat kuldne kesktee ja enamike kliente rahuldav.

4. Meie serveritesse tehtud kiirusetest või ise tehtud allalaadimise peaks näitama reklaamitud numbreid. Olen ise proovinud ja näiteks pump.starman.ee allalaadimisel tuleb kiiruseks 150Mbit/s. Kahtlustan arvutit või võrgukaarti, kui meie serverist ei tule reklaamitud kiirust. Soovitan pöörduda meie klienditeeninduse poole, kui kunagi suuremaid kiiruseid pole arvuti näidanud. Koos tehnikuga saate vaadata. Meie tehnikutel on kaasas kontrollitud arvutid, mis kindlasti näitavad õigeid numbreid ja selle abiga leiab üles pudelikaela.

5. Ressurssi monitoorime igapäevaselt ning lisamine protsess läheb alati käima, kus see on täis saanud. Eelmise nädala seisuga polnud meie võrgus ühtegi linna ega maja, kuhu reklaamitud kiirused ei jõuaks. Edasisi küsimusi peaks vaatama koos meie tehnikuga, et leida üles pudelikael.


viimati muutis HannoL 21.12.2011 16:48:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 15:30:44 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:
mis moodi hakkab tööle kevadel see videolaenutus? kui eraldi mingi special boxidega kas siis neil boxidel on salvestus võimalus hdmi? ja kas ned saab tähtajalise lepinguga tasuta? millal hakkab saama seda kaoni kettaga boxi näiteks tähtajalise lepinguga 0 € ga nagu näiteks viasatil on..
samas võiks ju teenuse hind on kõrgem kui stvl
kas on plaanis ka kuutasuline filmi riiul nagu elionil näiteks..


Eraldi boksidega. HDMI on olemas. USB peale salvestuse võimalus samuti. Täpsemaid tingimusi hetkel veel ei oska öelda.

Kaoni salvestavat boksi tõenäoliselt Viasati sarnase hinnaga me pakkuma ei hakka, kuna meie marginaalid on oluliselt väiksemad kui Viasatil. Julgen arvata, et nad subsideerivad boksi ostu. Kui ma viimati vaatasin eelmisel aastal, siis tuli Viasati 40 kanali eest maksta 300 krooni. Meie puhul on hinnad ca kaks korda odavamad ja kanaleid palju rohkem. Võimalik, et Viasati puhul on boksi hind kõrge kuumaksu sisse peidetud.

Kuutasulise filmiriiuli osas arutelud käivad. Tuleb ta kindlasti aga küsimus on, et millal icon_smile.gif


viimati muutis HannoL 21.12.2011 16:46:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 15:31:50 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:
millal Starman oma teenust hakkab pakkuma Paide Pikk 37 majas? kaablid ja kõik on veetud ainult, et töö on kuidagi pooleli jäänud, nii see saisab juba oma paar aastat.
Seal vajab lahendamist veel üks tehniline probleem, mis võetakse käsile jaanuaris.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MaxMan
HV vaatleja

liitunud: 23.08.2004




sõnum 21.12.2011 15:34:02 vasta tsitaadiga

KristiR kirjutas:
MaxMan kirjutas:
Miks puuduvad pakutavast S paketist Fox life ja Fox crime?(võiks olla eraldi vene ja eesti pakett?) Kui võrrelda elioni kõige odavamat põhikanalite paketti ,mis maksab 3€ ja on S paketist nagunii juba odavam siis on need kaks kanalit juba seal olemas! Hetkel ei leia ühtegi argumenti mis paneks otsustama Starmani pakutavate teenuste kasuks, kuna isegi 5mb/s internetiteenus on Teilt tellides kallim? Kas on plaanis ka hindu langetada või mis on Teie peamine argument elioni ees?
Jaanuari kuust lisanduvad Sony ja Fox'i kanalid meie digiTV M-paketti, kus on kokku 40 kanalit (Elioni põhipaketis on 17 kanalit).


beer_yum.gif thumbs_up.gif


viimati muutis MaxMan 28.01.2023 03:08:52, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
keevitus
HV kasutaja

liitunud: 21.03.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 15:35:47 vasta tsitaadiga

Kas on võimalik, et EstWin vms käigus starman ka oma kaabli tallinna kesklinna majja järvevana tee 3F veab? On see võimalik?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 15:43:51 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
tsitaat:
Koikide pakettide kiiruseid tosteti, valja arvatud S paketi kiirust.
Millest selline eristamine? Kas on plaanis ka S paketi kiirust jargi aidata?
Lähiajal pole meil plaanis S-paketi kiirust tõsta, kuid jälgime koormust võrgus ja klientide tagasisidet ning otsustame sellest lähtuvalt järgmised sammud.

Miks on olemas S ja M telefonipaketid eraldi kui S paketi eest tuleb niikuinii maksta sama palju (miinimumarve noue)?
Need telefonipaketid ei ole ühe hinnaga - valides interneti või digiTV ning lisaks telefoniteenuse, on viimane kuutasuta. Telefoniteenuse M-paketil on kuutasu, aga kõik võrgusisesed kõned on tasuta.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 15:52:06 vasta tsitaadiga

Kõik küsimused, mis on saabunud enne intervjuu algust, on nüüdseks vastatud thumbs_up.gif
Täname Starmani vastuste eest ja loodetavasti igaüks sai siit mingi kasuliku infokillu.

Starman jätkab intervjuu kestel tulnud küsimustele vastamist aja ja võimaluste piires.

_________________
HV valuutakalkulaator


viimati muutis Tanel 21.12.2011 16:07:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 15:57:39 vasta tsitaadiga

mati29 kirjutas:
miks tõsteti zoom-tv 45 kanalile tagasi ja ei arvestatud sellega et soome saatjad töötavad 44 ja 46 kanalil?
ZUUMtv telekanalite edastuste eest vastutab hetkel AS Levira, kes vastava sagedusemuudatuse tegi. Vastavalt Eestis vastuvõetud plaanile tuli Leviral vabastada osa seni ringhäälingu kasutada olevast sagedusalast lairibateenuste jaoks.

Hanno poolt täiendatud:
Paraku on sageduste arv väga piiratud tulenevalt naaberriikide samadel sagedustel töötavatest televisioonisaatjatest. Vaba sageduse leidmine on suur väljakutse. Sagedusloa võitmise järel aasta alguses oleme õppinud, et ka sageduse leidmise järel selle koordineerimine on aasta pikkune protsess.

Kuna MUX3 kasutuses olnud sagedusvahemik 800MHz kandis tuli vabastada 4G jaoks, siis polnud paremat valikut peale 45. kanali polnud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 16:04:12 vasta tsitaadiga

Martin_S kirjutas:
Kas praegu pakutavate digiboksidega kanaleid vahetades ka telekas pildi formaadi ära tunneb (16:9 jne) ja ise paika paneb vastavalt kanalile?
On läbi käinud mõned boksid aja jooksul, nendega pole toiminud, hetkel on ilma boksita.
Ilma boksita töötab nii, nagu vaja.
Kui kasutada korrektset SCART kaablit, siis meie Kaoni boksiga toimib.

Hanno täiendus:
Võiksite pöörduda meie klienditeeninduse poole ja koos tehnikuga üle vaadata. Osa kanaleid saadab stuudiost 16:9 ja 4:3 vahetamise signaale, teised mitte.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 16:06:28 vasta tsitaadiga

elisterr kirjutas:
Kuidas plaanib Starman võidelda ilmselt 2012a turgu vallutava 4G leviga, mis teatud kasutajagruppide puhul võib muuta kaabelühenduse ebavajalikuks?
Prognoosime, et kaabelühendus jääb kodude jaoks valdavaks, kuna võimaldab siiski suuremaid ühenduskiirusi ja stabiilsemat teenust olukorras, kus kodukasutajate netivajadused pidevalt kasvavad. Pigem 4G on täiendav võimalus.

Hanno poolt lisatud:
Traadita ühendused on alati paar sammu maas traadiga ühendustest ning kui praegu räägitakse 4G puhul teoreetilistest kiirustest 100 mega, siis meie kliendid saavad 150-megase interneti alati kätte.

Ka praeguse ca 20-megase teoreetilise 3.5G puhul kuulda kogemusi, kus mõnes piirkonnas ei saa paari megabitti õhtusel ajal kätte.

Ülaltoodu ei tähenda seda, et me üldse juhtmevaba interneti võimalusi ei vaataks. Sellel teenusel on oma nišš ja väiksema mahuga veeb-email tarbija jaoks täiesti piisav - polegi vaja kiiremat ühendust. Kui aga rääkida videote vaatamisest või lahendusest perele, kus mitu inimest korraga kasutavad, siis traadiga ühendus on kindlasti asendamatu.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
_marek
HV Guru
_marek

liitunud: 31.12.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 16:13:07 vasta tsitaadiga

KristiR kirjutas:
tsitaat:
Miks on olemas S ja M telefonipaketid eraldi kui S paketi eest tuleb niikuinii maksta sama palju (miinimumarve noue)?
Need telefonipaketid ei ole ühe hinnaga - valides interneti või digiTV ning lisaks telefoniteenuse, on viimane kuutasuta. Telefoniteenuse M-paketil on kuutasu, aga kõik võrgusisesed kõned on tasuta.


Telefon S - kuutasu 2,99 EUR
Telefon M - kuutasu 4,99 EUR

Telefon S paketile lisandub kõnede miinimumarve 1,99 EUR (seega telefon S paketti kasutades ei ole võimalik kuidagi maksta fikseeritud tasu alla 4,98 EUR)
Telefon M paketile miinimumarvet ei lisandu, seega fikseeritud minimaalne tasu on 4,99 EUR. Lisaks saab M paketis võrgusisesed kõned tasuta.

Sisuliselt on S paketi fikseeritud tasu (2,99+1,99=4,98EUR) ja M paketi fikseeritud tasu (4,99EUR) ju samad, milleks kaks eraldi paketti?
Sama on olukord ka siis kui võtta telefonipakett lisaks interneti või digitv pakettidele. S paketti võtta on täiesti mõttetu, see tuleb igal juhul sama kallis kui M pakett.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

liitunud: 30.03.2010




sõnum 21.12.2011 16:20:22 vasta tsitaadiga

kas starmanil pole plaanis oma foorumit teha kuhu kasutaja saavad postitada oma muresid
_________________
Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 16:21:07 vasta tsitaadiga

keevitus kirjutas:
Kas on võimalik, et EstWin vms käigus starman ka oma kaabli tallinna kesklinna majja järvevana tee 3F veab? On see võimalik?


Estwini projekti idee on saada kiire internet väiksematesse asulatesse, kuhu operaatoritel pole tasuv omal kulul võrku rajada. Suurlinnad kahjuks Estwini tõttu paremini internetiseeritud ei saa.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lauri
HV veteran
lauri

liitunud: 05.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 16:38:14 vasta tsitaadiga

HannoL kirjutas:
Pean väga vähe tõenäoliseks, et lähema 5 aasta jooksul hakkaksime DVB-T2 edastama.

Selle aja peale on väljas DVB-T4 ning DVB-T2 võib unustada.

_________________
Powered by MacBook Pro.
The sh*t has hit the fan.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ärihai
HV Guru
ärihai

liitunud: 14.04.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 16:38:15 vasta tsitaadiga

KristiR kirjutas:
ärihai kirjutas:
millal Starman oma teenust hakkab pakkuma Paide Pikk 37 majas? kaablid ja kõik on veetud ainult, et töö on kuidagi pooleli jäänud, nii see saisab juba oma paar aastat.
Seal vajab lahendamist veel üks tehniline probleem, mis võetakse käsile jaanuaris.


suurimad tänud vastuse eest thumbs_up.gif
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 16:50:46 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:
kas starmanil pole plaanis oma foorumit teha kuhu kasutaja saavad postitada oma muresid


Oleme selle peale mõelnud paar aastat tagasi ja siis tundus, et e-kirja kirjutamine klienditugi@starman.ee on kliendi jaoks praktiliselt sama mugav kui foorumisse postitamine. Võib-olla peaks nüüd otsuse uuesti üle vaatama.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MaxMan
HV vaatleja

liitunud: 23.08.2004




sõnum 21.12.2011 16:56:22 vasta tsitaadiga

lauri kirjutas:
HannoL kirjutas:
Pean väga vähe tõenäoliseks, et lähema 5 aasta jooksul hakkaksime DVB-T2 edastama.

Selle aja peale on väljas DVB-T4 ning DVB-T2 võib unustada.


beer_yum.gif thumbs_up.gif


viimati muutis MaxMan 28.01.2023 03:08:10, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

liitunud: 30.03.2010




sõnum 21.12.2011 16:57:14 vasta tsitaadiga

HannoL kirjutas:
DjFreeze kirjutas:
kas starmanil pole plaanis oma foorumit teha kuhu kasutaja saavad postitada oma muresid


Oleme selle peale mõelnud paar aastat tagasi ja siis tundus, et e-kirja kirjutamine klienditugi@starman.ee on kliendi jaoks praktiliselt sama mugav kui foorumisse postitamine. Võib-olla peaks nüüd otsuse uuesti üle vaatama.

saaksite oma klienditeeninduse koormust vähendada kasutajad saavad üksteist aidata..

_________________
Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wiinanina
HV kasutaja

liitunud: 27.02.2003




sõnum 21.12.2011 21:17:00 vasta tsitaadiga

HannoL kirjutas:
DjFreeze kirjutas:
kas starmanil pole plaanis oma foorumit teha kuhu kasutaja saavad postitada oma muresid


Oleme selle peale mõelnud paar aastat tagasi ja siis tundus, et e-kirja kirjutamine klienditugi@starman.ee on kliendi jaoks praktiliselt sama mugav kui foorumisse postitamine. Võib-olla peaks nüüd otsuse uuesti üle vaatama.


Oleks vist hea küll üle vaadata.
Siis paneksite vist ka inimese vaatama, mis vastused kliendini jõuavad.
Esialgsed vastused ei ole sageli küsimusele. See on reaktsioon mõnele kirjasolnud võtmesõnale.
Isiklikult olen pidanud rohkem kui paaril korral pidanud paluma mulle vastanud tibil küsimus uuesti üle lugeda, ning palunud targematega suhelda kui ise piisavalt keelt ei oska.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

liitunud: 06.08.2004




sõnum 21.12.2011 22:20:14 vasta tsitaadiga

Vaadates tänast Zuum-TV pakettideks jagamist paistab vanadele olijatele terendavat uus sunniviisiline hinnatõus.

Starman seda ilmselt kuidagi põhjendab, kuid asja olemust see e muuda. Lisaväärtust see mulle kui praegusele paketiomanikule ei loo.

Tähendab see ilmselt lisadigiboksi Elioni teenuse jaoks. Hetkel on lisa vaatajakoht tasuta ja enamjaolt vaadatavaid kanalid ka seal sees.

Tasub see lisaboks ennast vähemalt kiiresti ära, ühekordne 63. euri boksi eest jägada igakuise 9. eurise Zuumi kuutasuga.

_________________
" Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 22:22:26 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Vaadates tänast Zuum-TV pakettideks jagamist paistab vanadele olijatele terendavat uus sunniviisiline hinnatõus.

Starman seda ilmselt kuidagi põhjendab, kuid asja olemust see e muuda. Lisaväärtust see mulle kui praegusele paketiomanikule ei loo.

Tähendab see ilmselt lisadigiboksi Elioni teenuse jaoks. Hetkel on lisa vaatajakoht tasuta ja enamjaolt vaadatavaid kanalid ka seal sees.

Tasub see lisaboks ennast vähemalt kiiresti ära, ühekordne 63. euri boksi eest jägada igakuise 9. eurise Zuumi kuutasuga.

teine vaatajakoht maksab ju vaid 5€ ja boks antakse aastaks vms tasuta icon_rolleyes.gif

_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MaxMan
HV vaatleja

liitunud: 23.08.2004




sõnum 22.12.2011 13:49:06 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
jägaja kirjutas:
Vaadates tänast Zuum-TV pakettideks jagamist paistab vanadele olijatele terendavat uus sunniviisiline hinnatõus.

Starman seda ilmselt kuidagi põhjendab, kuid asja olemust see e muuda. Lisaväärtust see mulle kui praegusele paketiomanikule ei loo.

Tähendab see ilmselt lisadigiboksi Elioni teenuse jaoks. Hetkel on lisa vaatajakoht tasuta ja enamjaolt vaadatavaid kanalid ka seal sees.

Tasub see lisaboks ennast vähemalt kiiresti ära, ühekordne 63. euri boksi eest jägada igakuise 9. eurise Zuumi kuutasuga.

teine vaatajakoht maksab ju vaid 5€ ja boks antakse aastaks vms tasuta icon_rolleyes.gif

thumbs_up.gif


viimati muutis MaxMan 28.01.2023 03:07:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  ONLINE-intervjuu 21.detsembril Starmaniga (intervjuu on lõppenud) mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.