Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  ONLINE-intervjuu 21.detsembril Starmaniga (intervjuu on lõppenud) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

liitunud: 08.02.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.12.2011 14:31:20 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Kas te pole mõelnud luua iga kliendi kohta faili/andmebaasi, kus oleks kirjas eelnevad probleemid, tehtud tööd jne, et ei peaks iga kord hakkama otsast pihta seletama probleemi olemust kui telefoni otsas on uus inimene?

Paljudel klienditeenindustel on nö "reference number" ja uue teenindaja otsa sattudes piisab kui see öelda thumbs_up.gif . Oleks hea mõte jah thumbs_up.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Forgotten
HV kasutaja

liitunud: 12.07.2004




sõnum 17.12.2011 12:34:06 vasta tsitaadiga

Mõnda aega tagasi oli juttu, et syfy kanal tuleb Starmanni aga nüüd enam sellest ei räägita. Kas Starman tegeleb veel selle kanali edastamisõiguse saamisega või jäeti asi sinnapaika ?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

liitunud: 08.08.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2011 15:57:39 vasta tsitaadiga

Miks on zuumis kanalid sedavõrd kokku pakitud, et lausa halb vaadata? Starmanil on ju tervelt 3? sagedust niisama seismas, ei võiks siis nende vahel ära jagada?
Ma ütleks, et see "kvaliteetse telepildi" reklaam on täielik tarbija petmine icon_exclaim.gif

Ehk lasete kanalite resolutsiooni ja bitrate veidi allapoole ning langetate ka FPSi, siis mahub veel hunnik kanaleid lisaks icon_idea.gif Saate veel rohkem raha küsida mingi jama eest.
Mobiilid toodavad ka tänapäeval kenamat pilti, kui see, mida teie kvaliteediks nimetate. Olete üldse kunagi KVALITEETSET SD pilti näinud?

(Ajendas küsima/rääkima eile nähtud zuumtv "hüpersuperkvaliteetne" pilt).

_________________
LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
1dumbpcuser
HV Guru

liitunud: 05.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2011 16:32:11 vasta tsitaadiga

salatoimik, FTA kanalite kohapealt- seal on asi nii, et kuidas telekanalid maksta saavad/tahavad- ETV ja ETV2 on pilt (vähemalt minu arust) parem kui kommertskanalitel K2, tv3, rääkimata nende tütarkanalitest icon_neutral.gif (Minu mäletamist mööda rääkis kasutaja "roska" digi-tv.ee foorumis, et kõigi telekanalite esindajad olid käinud kohapeal pildikvaliteeti hindamas, erakanalitele piisas praegu pakutavast kvaliteedist) MUX2 ja Mux3 ehk tasuliste ZuumTV kanalite koha pealt- eks siin mängib samuti raha rolli, võimalikult palju kanaleid ühele muksile, et saaks kekutada kanalite arvuga kvaliteedi arvelt.
_________________
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WAV
HV veteran

liitunud: 02.03.2010




sõnum 18.12.2011 06:29:01 vasta tsitaadiga

ZUUM-TV küsimused:

1. Mis põhimõtte järgi on tehtud 24 tasulise programmi ärajagamine MUX2 ja MUX3 vahel (ehk siis mis loogilise, sisulise või tehnilise tunnuse alusel on valitud ühele muxile minevad just need konkreetsed 12 programmi ja jäetud teisele muxile just need teised 12 programmi)? Kuna MUX2 ja MUX3 ei levi (eriti levitsooni piiraladel) alati mitte täpselt ühtmoodi (kasvõi juba kandesageduste suure erinevuse tõttu), siis kas ei peaks olema sisulises mõttes kanalite (teleprogrammide) paigutamisel nende kahe MUX'i peale rohkem läbimõeldust?

2. Lisaks samuti huvitab (ka juba eespool esitatud küsimus), et millal on plaanis võtta kasutusele järgmised täiendavad muxid ja kas nende kasutuselevõtul on lootust saada tagasi programmid, mis viimastel aastatel praegustest mux'idest ruumipuudusel välja on visatud (eelkõige just asisema sisuga populaarteaduslikud kanalid jms)?

3. Kolmas küsimus on rohkem soovitus: Kui Zuum saatevõrgus tehakse muxide kandesageduste ümberkolimisi, siis paluks vastavas laialisaadetud eelinfos alati ära märkida ka mis kandesagedus(kanal) millisele kandesagedusele(kanalile) muudetakse, konkreetsete saatejaamade kaupa siis. Viimati näiteks muuhulgas oli Tallinna E64 kolimine E45 peale, mille kohta neidsamu kanalite numbreid (või siis kandesagedusi) ei raatsitud kusagil välja öelda, kuigi muudatuse üldsõnaline teade saadeti Starmani poolt. Isegi Levira suvatses vastava info alles pärast täiendavat tagantutsitamist paar päeva enne muutust avaldada. Paljudel juhtudel on vaja digiboksil ümberhäälestades anda käsitsi ette konkreetne kanal, samuti on selline kanaliinfo väga oluline ribavõimenditega antennisüsteemide kasutajatele ja hooldajatele, mida varem teada seda parem.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

liitunud: 03.07.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.12.2011 17:51:22 vasta tsitaadiga

Starmani digi kaabel TV kliendi mured:

Tehnik käinud korduvalt kodus, mõned probleemid kadunud, teised jälle juurde tulnud.

1. Miks 576i pilt siiski niivõrd kehv on isegi full HD LED teleriga? Näiteks Eesti kanalid kui ka välismaised? Ja imelikul kombel vahest harva muutub jällegi pilt selliseks ilusaks nagu ta peaks olema ning siis vajub selliseks uduseks, halliks tagasi. Tunduks, nagu kontrast kaoks ära vms. Kui pilti hästi lähedalt vaadata, tundub, nagu inimese näol oleks vari ümber ning vari koosneks nö ruutudest.
Kusjuures teises toas on vana Samsungi paks teler mis näitab analoogpilti ning imelik on see, et sama kanal tundub isegi olevat analoogpildi puhul parem, selgeb, puhtam ja kontrastsem kui digiteleril.
Lisaks vahepeal tekivad pilti ka sisse mingid anomaaliad. Kas mõned ruudud või ebaloomulikud triibud. Tehnik kontrollis kõik kaablid ja ühendused üle, tema sõnud ideaalses korras ja peaks ideaalselt pilti näitama. Ning tehniku arvates pidi selline udune ja hägune pilt normaalne olemagi icon_eek.gif No ma ei tea, kas siis terve Eesti tahtsiski sellist telepildi digimuutumist- pilt kehvemaks teha aga see-eest kõiki muid asju juurde müüa.
Lisaks digiteleri kaabli tagant ei tulnud tema aparatuurile sinna ekraanile, kuhu peaks ilmuma need kaks signaali arvu (paremal all nurgas, mis peaks üle 5 olema ja alla 100), ei tulnud just seda almumist väärtust. Ülemine oli olemas, kuid alumine ei tekkinud ka mingi 4 minuti jooksul. Tehnikud isegi imestasid, et nad pole seda asja veel varem näinud.
Kas tõesti on tegu mingi pikaajaliselt kõikiva signaaliga kortermajas? Et mida rohkem tarbijaid (mõtlen erinevaid kortereid) taha tuleb, seda kehvemaks hakkab pilt muutuma.

2. Kuna vahetati ära CI moodul, siis MIKS NÜÜD IGA KORD kui telerit sisse lülitada pean ma vaatama pilti Šifreeritud signaal ja pärast seda pole ei pilti ega ka heli veel ligi 10 sekundit.
Kui minu vana (Euronicsist pärit moodul) mooduliga teler sisse lülitada, tuli pilt praktiliselt hetkega ette. Täpselt sama seis on ka nüüd, kui ma Starmani mooduli asemel tõstan tagasi oma mooduli, siis ka täpselt sama asi: Stamrani omaga šifreeritud signaal, minu omaga töötab koheselt.
3. Miks tekivad pidevalt kas kanalite vahetusel või edasi tagasi liikudes jälle šifreeritud signaal ette? Vahepeal väikese nn aknana, teinekord selle suure, nö CI mooduli infoekraanina ette. Miks vahepeal mõni kanal ütleb, et teenus puudub ja näitab musta pilti ja hiljem uuesti kanalile tagasi tulles täpselt sama kanal töötab?

Võibolla muidu kannataks šifreeritud signaali asja ära, kuid eriti vihaseks ajab see, et antud asi segab TV-d telekanalit salvestamast. Näiteks panen mingil X ajal terveks nädalaks mingi saate salvestama kui mind kodus ei ole, ja siis selgub, et näiteks 5-st korrast salvestas teler vaid 1 kord. Ehk see sama sifreeritud signaali jama segabki telerit, ja see ei hakkagi niimoodi salvestama.
Ükskord vaatasin ja katsetasin- panin saate salvestama X aja pärast. Ootasin, kuna teleri tuluke ära kustub (st et lülitab tööle, ilma et reaalselt ekraanil pilti näitaks) ja vajutasin teleri sisse, et ka mina pilti näeksin ja mis ma nägin- teleril ees sifreeritud signaal ja tuli kiri, et kanalit pole võimalik salvestada kuna signaali ei ole ja teler pani end kinni. Ja oligi kõik.
Tehke see šifreeritud signaali asi korda lõpuks ometi või selgitage välja, milles viga on.
Ja teine asi, kas see on normaalne, et teleka pilti hakkab oga teleri pealt niivõrd hilja nägema? Näiteks teler lülitab end sisse, näed seda nn kanaliinforiba ja et kas normaalne ongi, et pilt tekib alles 20-60 sekundi jooksul??? Lihtsalt oma jamade pärast, küsisin ka tuttavatelt, kellel nii digitelerid kaabi taga kui ka digibokside taga maal?

Ehk ühesõnaga, mis teema Teil selle šifreeritud signaaliga on?

JA kolmas asi, miks, miks ja veelkord miks, EI SAA MA KAABEL TV KLIENDINA ISE OMA KANALEID KOKKU PANNA ! ? ! ? ! ? Miks ma pean mingite pakettidega jändama? Miks ma pean vaatama sunniviisiliselt näiteks kahe paketis oleva kanali pärast mingeid vene kanaleid ja maksma selle eest mingi 15 € kuus.
Pange kanali hinnaks mingi 0,2 € ja mingite eri filmikanalitele 0,4 € ja panen ise omale sobiva listi kokku. No mulle ei ole vaja mingit prantsuse ega venekeelselt möla (ärge solvuge vene keele austajad) mille eest ma maksan, kuid reaalselt terve 365 päeva jooksul MITTE KORDAGI KA EI VAATA.
Noh, valin näiteks eesti kanalid, muusikakanalid, lastekanalid (pisiperele), mingid teadus ja filmikanalid ning ongi kõik. Rohkem jama ma ei tahagi.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MaxMan
HV vaatleja

liitunud: 23.08.2004




sõnum 18.12.2011 21:09:20 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif

viimati muutis MaxMan 28.01.2023 03:10:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

liitunud: 06.08.2004




sõnum 18.12.2011 21:33:44 vasta tsitaadiga

anduke88 kirjutas:

Võibolla muidu kannataks šifreeritud signaali asja ära, kuid eriti vihaseks ajab see, et antud asi segab TV-d telekanalit salvestamast. Näiteks panen mingil X ajal terveks nädalaks mingi saate salvestama kui mind kodus ei ole, ja siis selgub, et näiteks 5-st korrast salvestas teler vaid 1 kord. Ehk see sama sifreeritud signaali jama segabki telerit, ja see ei hakkagi niimoodi salvestama.
Ükskord vaatasin ja katsetasin- panin saate salvestama X aja pärast. Ootasin, kuna teleri tuluke ära kustub (st et lülitab tööle, ilma et reaalselt ekraanil pilti näitaks) ja vajutasin teleri sisse, et ka mina pilti näeksin ja mis ma nägin- teleril ees sifreeritud signaal ja tuli kiri, et kanalit pole võimalik salvestada kuna signaali ei ole ja teler pani end kinni. Ja oligi kõik.
Tehke see šifreeritud signaali asi korda lõpuks ometi või selgitage välja, milles viga on.
Ja teine asi, kas see on normaalne, et teleka pilti hakkab oga teleri pealt niivõrd hilja nägema? Näiteks teler lülitab end sisse, näed seda nn kanaliinforiba ja et kas normaalne ongi, et pilt tekib alles 20-60 sekundi jooksul??? Lihtsalt oma jamade pärast, küsisin ka tuttavatelt, kellel nii digitelerid kaabi taga kui ka digibokside taga maal?

Ehk ühesõnaga, mis teema Teil selle šifreeritud signaaliga on?


See probleem ei kummita ainult sind, algasid probleemid suve lõpus ja isegi Starmani klienditeenindus oli ca. oktoobri keskel probleemist teadlik.
Soovitus nende poolt oli, et ostke Starmani CAM moodul asemele.
Levira poolt oli kommentaare, et Starman on oma dekrüpteerimisalgoritmi muutnud ja sellest ka need jamad.

Probleemi olemus on lihtsalt selles, et mingitel suvalistel ajahetkedel ilmub ekraanile kiri "sifreeritud signaal", kuna CAM ei suuda vastuvõetavat infot lahti arvutada. seega pilti sel hetkel ka vaadata ei saa.

_________________
" Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ende
HV kasutaja

liitunud: 06.02.2004




sõnum 18.12.2011 22:49:56 vasta tsitaadiga

1. Mitu inimest töötab tech-supportis? (Mõtlen neid, kes tegelevad tehniliste probleemide lahendamisega, telefoni/meili teel suhtlemisega kliendiga)
2. Miks ignoreeritakse kliendi e-maile? (Mu meilile pole vastatud alates 28. novembrist. Helistasin 16.12.2011 ning siis öeldi, et tegeletakse ikka veel, paari päevaga võetakse ühendust. Eks näis.)
3. Miks on liitumisel mingite pistikute ja üleminekute eest tasu? kokku 4 euri, mingid üleminekud ja asjad. Elionil sellist jama pole. Olen Starmani kasutaja teist kuud, varem alati Elion olnud.
4. Miks on tulemus speedtest.net serverisse 120mbit(nagu lubatud), kuid reaalselt mitte ühestki (kaasa arvatud starmani enda) serverist ei saa üle 65mbit kiirusi? (Viga pole arvutis, puhtalt ühenduses;testitud).
5. Miks Starman ei võta ette midagi 4. punki küsimuses? Mõtlen riistvara uuendusi konkreetses piirkonnas, kus puudused esinevad seoses ülemüümisega. Teise liini vedamine konkreetsesse piirkonda oleks teie huvides, sest 1)elioniga oli mul siin piirkonnas 100mbit kiirus alati saadaval. 2) Elioni kaabeldus mugavam (cable kaabel on jäik, raske on peita ning ei saa murda neid eriti) 3)digi-tv süsteem on mugavam + näitab kellaaega 4) elion on odavam. 5) Klienditugi on abistav, kiire ning alati saab lahenduse. Mõttekoht Starmanile.
6. Miks digiboxis saatekavasid pole kõikidele kanalitele, mida näidatakse?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 11:45:08 vasta tsitaadiga

Peagi intervjuu algab, kui on veel küsimusi Starman või Starman teenuste kohta, siis võiks need siin juba ära esitada thumbs_up.gif
_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
1dumbpcuser
HV Guru

liitunud: 05.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 11:46:33 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif Ootame
_________________
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
softis
HV Guru
softis

liitunud: 07.09.2004




sõnum 21.12.2011 12:15:30 vasta tsitaadiga

Mind huvitaks ka, et miks ikkagi kliendivaenulikud telekanalite paketid on koostatud? Kasum kasumiks, võiks ikkagi kliendile ka mõelda. Ma ei taha võtta 2 huvipakkuva kanali vaatamiseks ehk 70 kanaliga paketti!
Millal on oodata mõistliku ( !! ) hinnaga kanalitest omale sobiva paketi kokku panemist?

_________________
www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

liitunud: 30.03.2010




sõnum 21.12.2011 12:50:28 vasta tsitaadiga

mis moodi hakkab tööle kevadel see videolaenutus? kui eraldi mingi special boxidega kas siis neil boxidel on salvestus võimalus hdmi? ja kas ned saab tähtajalise lepinguga tasuta? millal hakkab saama seda kaoni kettaga boxi näiteks tähtajalise lepinguga 0 € ga nagu näiteks viasatil on..
samas võiks ju teenuse hind on kõrgem kui stvl
kas on plaanis ka kuutasuline filmi riiul nagu elionil näiteks..

_________________
Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/


viimati muutis DjFreeze 21.12.2011 12:59:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MaxMan
HV vaatleja

liitunud: 23.08.2004




sõnum 21.12.2011 13:05:19 vasta tsitaadiga

icon_cool.gif

viimati muutis MaxMan 28.01.2023 03:09:55, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ärihai
HV Guru
ärihai

liitunud: 14.04.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 13:22:49 vasta tsitaadiga

millal Starman oma teenust hakkab pakkuma Paide Pikk 37 majas? kaablid ja kõik on veetud ainult, et töö on kuidagi pooleli jäänud, nii see saisab juba oma paar aastat.
_________________
Ütle siis mõtle icon_smile.gif
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
_marek
HV Guru
_marek

liitunud: 31.12.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2011 13:51:47 vasta tsitaadiga

Koikide pakettide kiiruseid tosteti, valja arvatud S paketi kiirust.
Millest selline eristamine? Kas on plaanis ka S paketi kiirust jargi aidata?

Miks on olemas S ja M telefonipaketid eraldi kui S paketi eest tuleb niikuinii maksta sama palju (miinimumarve noue)?
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 14:06:18 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
Miks on XL paketiga kaasas olev cisco ruuter nii jõuetu just wifi kohapealt , arvestades kui kiire pakett tegelikult on.
Kaabliga download ~13MB/s ning speedtest ~135Mbit
Wifiga aga speedtest 70-75Mbit ning download kuni 7MB/s
see on ju kõigest pool mahust. ja ei viga ei ole wifi kaardis vaid just teie ruuteris.

samuti ei võimalda ruuter kasutada 5GHZ sagedust kuigi starmanni enda lehel on see kirjas kui soovituslik valik! (huvitav siis kuidas?!?!?)

EDIT: täpsemalt : sooviks siis teada miks antakse paketiga kaasa selline ruuter mis jääb tegelikult antud netiühendusele ilmselgelt nõrgaks.
ja kas ehk oleks võimalik normaalse vastu seda vahetada teie juures?


Eestimaalased peaksid olema õnnelikud suurte internetikiiruste pärast, mida pakutakse kodukasutajatele icon_smile.gif.

Kui ma viimati vaatasin, oli Starmani 150-megane ühendus maailmas kolmandal kohal. Paraku on suurte kiiruste vähese leviku tõttu seadmete valik piiratud ning kiiremaid wifi ruuteriga modemeid pole turult võtta. Kasutame hetkel Cisco toodangut, mis oli valitavatest kiireim. Kahjuks pole valitud seadmel veel 5GHz tuge aga roadmapis on olemas ja lähiajal on loota.

Senikaua tuleb superkiiruste jaoks hakkama saada kaabli kaudu ühendusega ja ka siin on juba arvutid ise pudelikaelaks. Meie tehnikud aitavad leida parima lahenduse.


viimati muutis HannoL 21.12.2011 16:32:03, muudetud 4 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 14:08:58 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Kas midagi nende aasta alguses võidetud sagedustega ette ka võetakse (DVB-T)? Või jäävadki niisama tühjalt seisma, peaasi, et konkurente ei oleks?

Kuna zuumi odavam, vaid eesti telekanaleid sisaldav pakett tuleb? Kindlasti teostatav asi... icon_confused.gif


Hetkel on veel viimased sagedused Venemaaga koordineerimata, kuna TJA-l ei õnnestunud esialgu konkursi korras sagedustele koordineeringut ehk kooskõlastust saada. Tehniline platvorm on valmis kanalite pakkumiseks.

Hea küsimuse ajastus zuumi pakettide kohta icon_smile.gif. Võin teatavaks teha rõõmustava uudise, et sel nädalal värskendasime ZUUMtv teenust ja nüüdsest saab valida kolme paketivahel - S, M, L. Lisaks veel ekslusiivkanal. Täpsem info www.zuum.ee
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 14:11:03 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Mis oleks järgmine samm 150Mbit/s ühendusest edasi?
Ning mis ajaperioodil?
Kas on plaanis ka praegusel kiireimal paketil uploadi kiirust suurendada?


Järgmised sammud sõltuvad kliendiseadmete arengust. Hetkel modem teoreetiliselt toetab 400Mbit/s pakkumist, kuid praktikas ruuteri reziimis jääb kiirus 200 mega alla. Kuna tahame oma lubadusi täita, oleme paketi kiiruseks valinud kindla peale toimiva numbri - 150.

Uploadi kiiruse suurendamise peale oleme mõelnud ja järgime turu trende.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 14:14:54 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Kas millalgi ZuumTV'sse Discovery Science ka tagasi tuleb?
Kanalit Discovery Science ei saa me kahjuks ZUUMtv valikusse tagasi tuua, kuna kanalitootja soovib, et see paikneks teemapaketis. Hetkel edastame kanalit kaabel digiTV looduse ja teaduse teemapaketis.

Hanno täiendus:
ZUUMtv peamine sihtgrupp on eesti keeles telerit vaadata soovivad kliendid. Viimastel aastatel on eestikeelsete tõlgetega kanaleid (Universal, Foxid, Sony, Showtime, Silver, TLC) hulgaliselt lisandanud ning kuna kanalite arvu suurendada ei saa, siis oleme pidanud mõned ilma tõlgeteta kanalid valikust ära võtma. Ise olen ka pigem Discovery kui filmikanali fänn ja seda otsust ei toetaks, kuid saan aru, et mind on vähemuses. Enamik inimesi soovib vaadata tõlgitud filmi- ja seriaalikanaleid.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 14:16:10 vasta tsitaadiga

t2ring kirjutas:
1. Kas millalgi on plaanis Starmani internetti hakata pakkuma ka eramajarajoonides nagu Nõmmel(täpsemalt Rahumäel)?
2. Miks on ZuumTV levi Rahumäel nii halb? Kas tõesti pean eramajja ostma väga võimsa antenni, et näeks korralikult telekat? Hetkel näen 20nest kanalist healjuhul 5te... Sobiva ilmaga kuni 10t.


1. Kõik sõltub võrguga ühendamise kuludest. Meil on ka praegu eramaju võrguga ühendatud ja tavaliselt on need majad kas meie olemasoleva võrgu lähedal või on klient olnud nõus kinni maksma kaabli vedamise kulud. Meie klienditeenindusega suheldes saate teada, mis on kulud täpsemalt.

2. ZUUMtv-d levitavad Kloostrimetsa ja Kristiina tänava saatjaid. Kindlasti on kohti ka Tallinna sees, kus raadiolainete kohalejõudmine on häiritud. Võimas antenn aitab aga veel paremini aitab kõrgemale tõstetud antenn. Vahel aitab lausta ühest-kahest meetrist kõrgusest juurde.

Tasuks kutsuda meie tehnik, kes vaatab üle antennisüsteemi - seal võib olla võimendi viga, ühendused halvad vms.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 14:16:29 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Millal ViaSat Sport HD hakatakse edastama?

Postitatud Nokia mobiililt
Lähiajal pole meil plaanis seda tegema hakata.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KristiR
HV vaatleja
KristiR

liitunud: 20.12.2011




sõnum 21.12.2011 14:17:16 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Kas millalgi ZuumTV'sse Discovery Science ka tagasi tuleb?
Vaata vastust eelpool.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HannoL
HV vaatleja
HannoL

liitunud: 21.12.2011




sõnum 21.12.2011 14:18:54 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Tanel kirjutas:
Kas on plaanis ka praegusel kiireimal paketil uploadi kiirust suurendada?
Kordaks küsimust ning küsiks juurde kas on võimalik ka erikokkuleppeid teha kus näiteks vähendatakse downloadi 2x ning tõstetakse uploadi 2x või miskit sarnast? Eesmärk loomulikult uploadi tõstmine.

Kui kumbki variant lähiajal plaanis pole siis oleks hea teada miks mitte? Tehniliselt ei tohiks probleeme olla, pigem kahtlustaks majanduslikke kuid lisatasu küsimine peaks ka nood probleemid lahendama.


Suudame häid kiiruseid ja soodsaid hindu pakkuda ainult seetõttu, et oleme efektiivsed. See tähendab, et peame pakkuma standardseid lahendusi.

Tahaksin loomulikult ka rätsepaülikonna stiilis kõiki valikuid pakkuda aga kahjuks ei saaks me siis enam nii efektiivsed olla ja peaksime paljude eranditega tegelema.

Kuivõrd uploadi tõstmine on suhteliselt kulukas, siis tõenäoliselt ei leiaks me piisavat hulka kodukasutajaid, kes selle kinni maksaksid. Paarisaja kliendi jaoks erilahenduse tegemine oleks aga niivõrd ebaefektiivne, et selle kuutasu eurodes oleks kolmekohaline.


viimati muutis HannoL 21.12.2011 16:31:11, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Martin_S
Team Estonia
Martin_S

liitunud: 06.03.2006




sõnum 21.12.2011 14:22:57 vasta tsitaadiga

Kas praegu pakutavate digiboksidega kanaleid vahetades ka telekas pildi formaadi ära tunneb (16:9 jne) ja ise paika paneb vastavalt kanalile?
On läbi käinud mõned boksid aja jooksul, nendega pole toiminud, hetkel on ilma boksita.
Ilma boksita töötab nii, nagu vaja.


viimati muutis Martin_S 21.12.2011 14:39:01, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  ONLINE-intervjuu 21.detsembril Starmaniga (intervjuu on lõppenud) mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.