Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
22.10.2009 16:57:06
|
|
|
Win 7 launchi puhul said osad riigid (või oli ainult usa????) korraldada pidusid. Nende pidude hostid ehk juhid onggi need. Kuna eestis neid pidusid korraldada ei saanud, siis tuleb otsida mõni välismaalasest tuttav
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
22.10.2009 17:03:42
|
|
|
OK, aitäh. Panen siis Panda.
_________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 oksjonil |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
22.10.2009 17:07:43
|
|
|
Mis krdi Pandast sii njutt käib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.10.2009 17:10:00
|
|
|
Gap kirjutas: |
Spoiler 
jägaja kirjutas: |
päeva pluss..
ja miinus..
|
sry mis mõttes miinus et hind või ?  |
Hind jah. 3000 on ikka vägagi palju, arvaku need tarkvaraarendajad oma töö vaartusest mis tahes. Töölisklassi palk seda ei osta.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 22.10.2009 17:15:44, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
22.10.2009 17:15:09
|
|
|
See on veel raskem see eluke
Loe seda:
Breaking News: Mac OS performs better than Windows - on a Mac
This week, CNET published a "performance showdown" that appears to show that OS X Snow Leopard is faster than Windows 7 in many areas. Of course, the test (which was performed on only one computer) was done on a MacBook Pro using BootCamp. Now, does it really surprise anyone that the Mac OS outperformed Windows (in some areas) on a computer that was made and optimized for it? Oh, and the tests were run using such software as iTunes and QuickTime - Apple software. Nonetheless, Windows 7 handily outdid Snow Leopard in 3D rendering. The kicker here, of course, is that while Windows performs pretty well on a Mac, Snow Leopard won't perform at all on a PC.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.10.2009 17:17:56
|
|
|
XYZ kirjutas: |
See on veel raskem see eluke
Loe seda:
Breaking News: Mac OS performs better than Windows - on a Mac
This week, CNET published a "performance showdown" that appears to show that OS X Snow Leopard is faster than Windows 7 in many areas. Of course, the test (which was performed on only one computer) was done on a MacBook Pro using BootCamp. Now, does it really surprise anyone that the Mac OS outperformed Windows (in some areas) on a computer that was made and optimized for it? Oh, and the tests were run using such software as iTunes and QuickTime - Apple software. Nonetheless, Windows 7 handily outdid Snow Leopard in 3D rendering. The kicker here, of course, is that while Windows performs pretty well on a Mac, Snow Leopard won't perform at all on a PC.
 |
If it doesent suck - we will make it suck
Apple
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
22.10.2009 17:20:02
|
|
|
Oot, mis värk siis ikkagi on selle OEMiga, saab seda eraldi osta või mitte? Windows XP Home OEM ENG, mille juurde on ka märgitud, et saab osta ainult koos uue arvutiga, selle ma omal ajal Ordist ostsin täiesti eraldi ja täiesti müüdi mulle. Hui mulle seda karpi vaja. Ja kas meile upgrade versioone ei tulegi? Vabandan, kui see on sada korda räägitud teema, aga paistab, et ma pole ainuke ja ei viitsi 265 lk läbi ka uurida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
22.10.2009 17:30:59
|
|
|
ihvike kirjutas: |
Oot, mis värk siis ikkagi on selle OEMiga, saab seda eraldi osta või mitte? Windows XP Home OEM ENG, mille juurde on ka märgitud, et saab osta ainult koos uue arvutiga, selle ma omal ajal Ordist ostsin täiesti eraldi ja täiesti müüdi mulle. Hui mulle seda karpi vaja. Ja kas meile upgrade versioone ei tulegi? Vabandan, kui see on sada korda räägitud teema, aga paistab, et ma pole ainuke ja ei viitsi 265 lk läbi ka uurida. |
OEM versioone ei tohi arvutist eraldi müüa, kuigi Ordis oli kunagi vist jah miskine teema, et "piisab ka hiire ostmisest" vms.
OEM on need eelinstalleeritud versioonid tuntud firmade arvutitel, millega kaasas pole ei OS karpi ning enamasti ka insstallimeediat (selle asemel on mingid "recovery" partitsiooonid)
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
22.10.2009 18:11:50
|
|
|
Spezz kirjutas: |
Loebki ju DVD'd ja installi käigus ütleb sulle selle veateate. |
Error tuleb 1 samm enne installimist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.10.2009 18:13:49
|
|
|
Etz kirjutas: |
 |
Oih ma väga vabandan etzituse pärast
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
22.10.2009 18:57:48
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
ihvike kirjutas: |
Oot, mis värk siis ikkagi on selle OEMiga, saab seda eraldi osta või mitte? Windows XP Home OEM ENG, mille juurde on ka märgitud, et saab osta ainult koos uue arvutiga, selle ma omal ajal Ordist ostsin täiesti eraldi ja täiesti müüdi mulle. Hui mulle seda karpi vaja. Ja kas meile upgrade versioone ei tulegi? Vabandan, kui see on sada korda räägitud teema, aga paistab, et ma pole ainuke ja ei viitsi 265 lk läbi ka uurida. |
OEM versioone ei tohi arvutist eraldi müüa, kuigi Ordis oli kunagi vist jah miskine teema, et "piisab ka hiire ostmisest" vms.
OEM on need eelinstalleeritud versioonid tuntud firmade arvutitel, millega kaasas pole ei OS karpi ning enamasti ka insstallimeediat (selle asemel on mingid "recovery" partitsiooonid) |
Ma siiski ei ostnud mingit hiirt, ainult kilekotis litsentsikleepsuga plaadi. Vanemaid teemasid uurides tundub ka, et on olnud hetk, kus arvutimüüjad seda legaalseks pidasid (või siis see oligi legaalne). Ju ma siis lihtsalt sattusin õigele hetkele.
Ja ikkagi, Microsoft ise müüb oma lehel (vist ainult USAsse) upgrade versioone (ka lihtsalt allatõmmatavana), miks meil sellist võimalust pole?
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.10.2009 19:04:03
|
|
|
saab osta ka OEM lisentsi täpselt sellisel kujul(kiles mingi paber ja plaat).
Ütled et komplekteerid endale uut arvutit(või ostad kõik jupid ja lisaks tellid selle OEM asja).
Tuttav just ostis kuskilt a'la Klickist endale XP Home firma tarbeks, kuna Vista jukerdas osade seadmetega(mingi valvekaameral polnud tuge vms.)
Keegi ei öelnud midagi ja lisentsis on öeldud ju et PC builder võib,antud juhul oled ise uue kasti üles ehitaja,samasugune nagu ML arvutid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
22.10.2009 19:18:33
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
saab osta ka OEM lisentsi täpselt sellisel kujul(kiles mingi paber ja plaat).
... ja lisentsis on öeldud ju et PC builder võib,antud juhul oled ise uue kasti üles ehitaja,samasugune nagu ML arvutid. |
JOKK
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.10.2009 19:51:38
|
|
|
Vast mõni teadjam-kogenum kommenteeriks sealt mikisofti poest tarkvara ostmise poolt. Nad ikka eestisse saadavad? Sest W7 seitsmepäevakul allalaadimist ei pakuta, ainult füüsiline saatmine.
http://www.microsoft.com/Windows/buy/default.aspx
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
22.10.2009 20:07:00
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Vast mõni teadjam-kogenum kommenteeriks sealt mikisofti poest tarkvara ostmise poolt. Nad ikka eestisse saadavad? Sest W7 seitsmepäevakul allalaadimist ei pakuta, ainult füüsiline saatmine.
http://www.microsoft.com/Windows/buy/default.aspx |
Vali Inglismaa pood, see küll saadab
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.10.2009 20:26:13
|
|
|
Snääzi värk
|
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
22.10.2009 20:39:08
|
|
|
Ma lasin küll järjekorra asemel msdnaa-sse ja kakkusin pro alla. Nüüd sai peale pandud (ennemalt oli RC1), kuid lenovo switchable graphicsit ei taha kuidagi toimima saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|