Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 138, 139, 140  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 50 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
6%
 6%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 61 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 231 ]
hääli kokku : 400

autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

liitunud: 11.02.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 01:21:03 vasta tsitaadiga

Mul on jäänud selline mulje, et Sony tegi oma tootele ToSi ja Sony on reaalselt ainuke, keda huvitab selle ToSi jälgimine.
Keegi teine ju Sony eest politseid mängima ei hakka.
Meie väike konnatiik on nii pisike, et selle jaoks oma regiooni tegemine ilmselt suhteliselt kulukas võrreldes mõne suurema regiooniga ja seega on odavam tegeleda ebamugavustega selle asemel.
Jah, Sony on silmakirjalik oma ToS suhtes vist (ei ole viitsinud ToSi välja otsida ja uurida, mis seal siis täpselt kirjas on Sony konto ja regioonide jne kohta).
Kuna ainuke kelle vastu eksida saab selle olukorras on Sony ise ja kui teda ei toki selle reegli inforcimine, siis what gives?
Also, milline suur corpo ei oleks silmakirjalik? isegi kui Vonduril on 100% õigus ja PSi ToSis on kirjas, et võib kasutada ainult korrektse regiooniga ja valetada ei tohi, siis ainuke kes sind reaalselt "kohtusse" selle eest anda võib on Sony. Nemad defineerivad selle mis on legaalne selles kontekstis ja see, et neil on alus vajadusel kohtusse minna või sind sinu mängudest ilma jätta või jumal teab mida sinuga teha, sest sul on vale regiooni konto; ei tähenda, et nad seda teevad. Vähemalt seni, kuni sellest pole võimalik kuidagi kasu lõigata icon_smile.gif Siis teevad kindlasti.

Also, sa saad ju ükskõik mis regiooni konto teha juba 100a konsooli peal. See regiooni värk on kahtlustan tehtud pigem publisheride ja igast veidrate reeglite rahuldamiseks.
Tegelt keegi ei viitsi eriti nendega tegeleda. Sony ka hea meelega müüks ühest storefrontist, aga näed, USA ja EU kaubandusruumides on erienvad reeglid ning ilmselt on neid regioone, kes ühte või teist rida tahavad teistmoodi oma regioonis näha veel.

Mille üle me üldse jagaleme siin hetkel?
SKG, mis siis saab kui Vonduril on õigus? (ma ei tea kas on).
Või teistpidi, mis siis saab kui SKG-l on õigus Vondur?
So what.Me kõik teeme vahest vigu, ei tasu liigselt erutuda.

Vondur, minu meelest ma ei ole liiga pehme icon_smile.gif Olen nii pehme, kui tahan, et minuga oldaks ja mõnes kohas vb võtab natuke aega, aga olen saanud aru, et peaga vastu seina tagudes on lõpuks lihtsalt peavalu, aga sein on ikka alles ja siis noh, mis ma ikka taon icon_smile.gif Ma arvan, et iga mees, kes siin teemas natukegi kauem on olnud, on teinud oma portsu vigu, kui keegi juhuslikult arvab, et tal on perfect track record, siis need on "delusional thoughts from fantasy island" (movie reference)

_________________
Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 02:38:02 vasta tsitaadiga

Jah, PSN Terms of Service ütleb, et kasutustingimuste rikkumisel on neil õigus konto peatada. Seda ei eita keegi, et see seal kirjas on.
tsitaat:
BEFORE YOU START USING YOUR ACCOUNT.‎
Read these Terms. We will rely on these Terms when dealing with you. ‎ We may suspend an account if the account holder breaches these Terms. If you have any questions, contact our customer services – see section 30.

...

6.‏Your commitment to us.‎

6.1.‏ You must be honest with us. Give us accurate personal information about yourself and any Child Family Members. Keep that information up to date via account management.

‎6.2.1.‎ This is important because we rely on the information you provide. We send important information to the email addresses you give us. We use your Child Family Member’s date of birth to tailor their experience.

6.2.2. If you give us false information we may suspend the affected accounts. For example, we may suspend adults accounts if children are using them. When that happens, you lose access to PSN and some Products, even paid for ones. You can contact customer services to understand why you or a Child Family Member has been suspended and what you can do.‎

Samas konto asukoha riigi kohta pole midagi eraldi mainitud. Terve ToS teksti rõhk on hoopis pigem sellel, et kasutaja ennast hästi üleval peaks ja ei annaks alaealise kohta valeandmeid.

Lisaks mainitakse, et kohalik seadusandlus on kõrgem kui Sony kasutustingimused (seda on juba korduvalt nämmutatud, et Sony ei saa keelata kasutajatel füüsilisi mänguplaate edasi müümast, kuna see on Eestis legaalne):
tsitaat:
AS A CONSUMER YOU MAY HAVE RIGHTS UNDER APPLICABLE LOCAL LAWS THAT CANNOT BE EXCLUDED, LIMITED OR CHANGED. THOSE RIGHTS TAKE PRIORITY OVER ANYTHING IN THESE TERMS.

Kuid... Seda on siin juba korduvalt mainitud, et Sony enda klienditugi on soovitanud konto muu riigi alla teha. See peaks piisav olema.

Vaatasin huvi pärast, mille üle see jant käib, Steami foorumiski tundub, et üks konsooliomanik ära eksinud üritab seal selgitada, aga see on ilmselt kurtidele kõrvadele icon_lol.gif




Lisaks jäi silma see punkt:
tsitaat:
26. Ownership and Use of Intellectual Property Rights (“IP”)
26.6. Do not do any of the following in connection with Authorised Systems, PSN or Products:
26.6.1. emulate them;

Ehk siis kui on tõesti soov ToS-is näpuga järge ajada, võiks edaspidi igasugu emuleerimuse kohapealt vait olla ja siia teemasse postitamata jätta. Silmakirjalik on öelda, et PSN kontot pole legaalne Eestis luua, samaaegselt viidates nagu PC peal on võimalik konsoolimänge emuleerida.

Lõpetuseks, legaalsuse üle otsustab siiski kohus ja kohtuvaidlus, mitte PSN ToS või mõni foorumikasutaja.


Aeron, aga palun, minugi poolest andsin Vondurile võimaluse oma väiteid selgitada. Mul ei ole probleemi tunnistada kui eksisin. Aga ta valis katkise grammofoni taktika, nii et ilmselt jääbki ootama, millal või kus müümiseks on vaja tootja kasutusluba. icon_lol.gif



edit:
450 eur on hea hind Eesti kohta thumbs_up.gif
https://www.miterassa.ee/et/sony-playstation-5-slim-mangukonsool-digitaalne-versioon-ps5deslim

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

liitunud: 31.01.2006




sõnum 14.05.2024 05:19:38 vasta tsitaadiga

Aeron, loodan et sina saad aru, milles seisneb Sony ämber. Asi on selles, et Sony tormas suure kasumilootusega Steami ja hakkas müüma Helldiversit ILMA PSN konto nõudmiseta. Kuu aega hiljem aga hakkas seda ootamatult nõudma, samal ajal oli eelmüügis juba Ghost of Tsushima, mis samut hakkas nõudma PSN konto olemasolu. Te ajate segi Playstationi 20 aastat kestnud kontode ja regioonide porri praeguse, Steamis toimuva Sony pornoga. Sony astus siin täiega ämbrisse ja piltlikult öeldes müüs kõikidele pileteid tsirkusesse, kuhu tegelikult on pääs vaid väljavalitutele. Nüüd siis jõudis see asi ka Sony jaoks kohale ja kõik 180 no PSN riiki, kaasa arvatud Eesti on Steamis Sony blacklistis. PC mängureid Steamis ei koti Playstationi jaoks tehtavad kontod, ehk siis see mida SKG siin Sony Centeri reklaamide kõrvalt kaitsta üritab. Porr on hoopis mujal.

SKG, sa kaitsed siin juba mimendat lehekülge järjest aiaauku, samal ajal kui sulle räägitakse hoopis aiast... Loe minu vastust Aeronile või selle postituse viimast lõiku, äkki jõuab kohale, millise totaalse kräpiga Sony seekord hakkama on saanud. Muide, juba kuues kord küsin sinult, näita ette see koht kus ma väitsin, et Playstationi müümiseks on vaja kasutusluba. Milles on probleem? Kaebled siin kõikidele, et ma sulle ei vasta, aga kuidas ma sulle vastata saan ja sulle viiteid annan, kui ma pole midagi sellist väitnud? Muide, sina ei vastanud hoopis minu küsimusele, kas kaubanduslike tehingute puhul on valeandmete esitamine legaalne või mitte. Milles asi? Lihtne vastus. Kas ei või jah. Ja sinu näide ühest Steami ära eksinud põmmpeast kelle postituse sa siia panid. See tüüp pole samuti aru saanud, millest on jutt ja ajab sama mulli mida sinagi. Asi on selles, et kui sinu riiki pole PSN lubatud riikide nimekirjas, siis ei saa mängu Steamist osta ja kui ta sul juba on, makstakse raha tagasi, sest sinu riiki pole PSN riikide nimekirjas. Eesti Läti ja Leedu olid selle jama alguses whitelistis ja lisati blacklisti mitu päeva hiljem. Tundub, et Sony fänboydel on mingi kollektiivne teadvus, mis takistab selget mõtlemist.

Lihtsalt infoks. PSN kontot saab teha 69 riigis ja ei saa 180 riigis. 180 riigi elanikud ei saa osta Steamist PSN kontot nõudvaid mänge, sest neile lihtsalt ei müüda, põhjuseks PSN konto puudumine, kui kontot ei saa teha sinu asukohariigi territooriumil. Näiteks on Steamis sinu elukohaks Eesti, aga sa ei saa teha PSN kontot Eesti elanikuna Eesti territooriumil, sest seda valikut konto loomisel lihtsalt pole ja seega on nii Steami kui Sony jaoks sinu "soome PSN konto" mittelegaalne ning sinu Steami ostukorv on Sony mängude puhul lukus ja juba ostetud mänge enam mängida ei saa, saad hoopis refundi. Tervelt 180 riigis on Sonyl nokk kinni, saba lahti ja vastupidi. Olen valmis kõike seda uuesti kordama, kui keegi, ma näpuga ei hakka näitama kes, ikka veel aru ei saanud. icon_biggrin.gif

_________________
Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HPN
HV veteran
HPN

liitunud: 26.06.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 07:04:37 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Mul on jäänud selline mulje, et Sony tegi oma tootele ToSi ja Sony on reaalselt ainuke, keda huvitab selle ToSi jälgimine.
Keegi teine ju Sony eest politseid mängima ei hakka.
Meie väike konnatiik on nii pisike, et selle jaoks oma regiooni tegemine ilmselt suhteliselt kulukas võrreldes mõne suurema regiooniga ja seega on odavam tegeleda ebamugavustega selle asemel.
...


Ma näen seda põhjendust päris tihti, aga mitte keegi kunagi ei suuda seda ära põhjendada. Meil on Netflix, Disney+, HBO, Apple TV, Amazon Prime (piirangutega), Spotify, Apple Music, Tidal jne. Meil on Steam, EA Play, Uplay (või kuidas iganes seda praegu kutsutakse - kes nende nimevahetustega jõuab sammu pidada), GOG, EGS ja paljud teised, kaasa arvatud Nintendo. Kõik need suudavad oma litsentside ja regioonide iseärasustega hakkama saada (pealegi kuulub Baltikum EU ühtsesse majandusruumi), aga maailma nr1 konsoolitootja ei suuda. WTF?! Luksemburg, Malta ja igasugused teised kääbusriigid tunduvalt väiksema rahvaarvuga, võrreldes Baltikumiga, on PSN-i poolt toetatud.

_________________
/digitaalselt allkirjastatud/
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 14.05.2024 08:26:21 vasta tsitaadiga

HPN, nintendo on samas paadis sonyga selles osas.
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sukelduja
HV Guru
sukelduja

liitunud: 14.06.2007




sõnum 14.05.2024 08:57:59 vasta tsitaadiga

HPN kirjutas:
Aeron kirjutas:
Mul on jäänud selline mulje, et Sony tegi oma tootele ToSi ja Sony on reaalselt ainuke, keda huvitab selle ToSi jälgimine.
Keegi teine ju Sony eest politseid mängima ei hakka.
Meie väike konnatiik on nii pisike, et selle jaoks oma regiooni tegemine ilmselt suhteliselt kulukas võrreldes mõne suurema regiooniga ja seega on odavam tegeleda ebamugavustega selle asemel.
...


Ma näen seda põhjendust päris tihti, aga mitte keegi kunagi ei suuda seda ära põhjendada. Meil on Netflix, Disney+, HBO, Apple TV, Amazon Prime (piirangutega), Spotify, Apple Music, Tidal jne. Meil on Steam, EA Play, Uplay (või kuidas iganes seda praegu kutsutakse - kes nende nimevahetustega jõuab sammu pidada), GOG, EGS ja paljud teised, kaasa arvatud Nintendo. Kõik need suudavad oma litsentside ja regioonide iseärasustega hakkama saada (pealegi kuulub Baltikum EU ühtsesse majandusruumi), aga maailma nr1 konsoolitootja ei suuda. WTF?! Luksemburg, Malta ja igasugused teised kääbusriigid tunduvalt väiksema rahvaarvuga, võrreldes Baltikumiga, on PSN-i poolt toetatud.

Peamine probleem on keel ja keelseadus tõenäoliselt.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

liitunud: 11.02.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 09:09:33 vasta tsitaadiga

Ma siis igaks juhuks täiendan, et ma selle Sony shitshow osas olen pigem selles paadis, mis arvab, et Sony fuckedup bad. Kirjutasin ka oma algse nägemuse ühest viisist kuidas seda kõike oleks OK olnud teha.
Minu meelest on täiesti õigustatud, et Valve Sonyle vastu näppe annab selle eest ja levitamise lõpetanud on enne, kui see asi on korras.
HPN, hea point. Tõesti, mingid mikroriigid saavad kuidagi hakkama, aga nüüd siia ei suudeta kuidagi teha. Ju see ikka apaatia või suutmatuse taga on.

SKG, lisan veel ,et isegi kui sa saad vastuoluliselt Sony enda ToSiga teha konto mujale riiki, siis sundida inimest mingit jura kokku valetama, ei ole kuidagi pidi ok.
Veel enam, kui nad ise ähvardavad makstud sisu käest äravõtmisega valeinfo esitamisel. Ehk siis osta meie toode, et seda kasutada riku meie ToSi andes meile õiguse, sinu toote kasutamine lõpetada. Tundub ok?
Also, personal information on ka aadress: https://termly.io/resources/articles/personal-information/#how-personal-information-is-defined-by-data-privacy-laws

Lisaks ma olen pigem selles paadis, et kui sa sunnid inimesi valetama ja ei anna neile normaalset kogemust oma toote müügil, siis vb ei peaks seda müüma. Mitte et ma oleks selle poolt, et konsoole siin ei müüdaks, aga ma arvan, et Sony peaks oma asjad korda tegema lihtsalt.

Viimaks emulatsiooni osas on meil juba n+1 korda see vestlus olnud. Sony võib oma ToSi kirjutada mida iganes. Kohtus on senimaani kaotatud ja kuni on legaalne viis emulatsiooni teha (ebamugav küll) ei ole neil pärismaailmas vettpidavat alust virisemiseks. Veel enam kui nad ise ka oma ToSi niimoodi suhtuvad, on see seda koomilisem.

Emulatsioonist: https://www.bileta.org.uk/wp-content/uploads/Software-Emulation-in-the-Light-of-EU-Legislation.pdf
Üsna vana artikkel, aga minuteada uusi kohtuasju pole peale tulnud, seega võiks relevantne olla.
tsitaat:
8. Conclusions
I tried to illustrate legal issues regarding software emulation and how they would be resolved
according to existing EU legislation in the field, above all the EU Software Directive and (to lesser
extent) the proposed Directive on software patents. Relevant cases and court decisions regarding
emulators almost all emanate from the American jurisprudence. These rulings, however, would not
be all that different according to the EU legislation, because there are counterparts to American
precedents in the EU directives. What was established to be fair-use in the USA, for example, is
protected by the decompilation right in the EU. In general, one can conclude that a comparable legal
framework is established in the EU and USA regarding software-related legal issues and that,
although most cases involving emulators were decided in the USA, European courts would probably
reach decisions much along the same lines as their American counterparts.


Lisaks veel: https://readwrite.com/apple-opens-app-store-to-game-emulators-amid-eu-pressure/

_________________
Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 10:35:07 vasta tsitaadiga

Aeron, tõmmates mängu netist, ilma maksmata ja seda PC peal emuleerides ei erine kuidagi lihtlabasest piraatlusest. Need nn. emuleerijad tavaliselt Xboxi või PlayStationi füüsilist meediat ei osta. Kas pooldad tarkvarapiraatlust?

Vondur, kuna sa järjekordselt aru ei saanud - antud screenshotil olev jutt käis PS peal konto loomise kohta, mitte arvutil.

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 14.05.2024 10:39:26 vasta tsitaadiga

psn konto on psn konto, teed-kasutad sa seda ps-l või pc-l.
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 10:43:11 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
psn konto on psn konto, teed-kasutad sa seda ps-l või pc-l.

Milles siis probleem, osta Steamist mäng ja mängi.

oh wait..

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 14.05.2024 10:52:34 vasta tsitaadiga

steamis on mingil põhjusel võimatu osta. kuna need piirangud peaks olema kirjastaja poolt, siis on nende taga sony.
olukorras, kus sony praegu näitab, et neile on riikidepõhised piirangud olulised ja kus psn konto tos ütleb, et valeandmete esitamise puhul võib konto kinni panna, siis kas see ei pane sind mõtlema? okei, sind ei pane. sa oled toetatud riigis.
mu mäletamist mööda on sonyl tos-is ka spetsiifiliselt kirjas, et kui mingid rikkumised jäetakse tähelepanuta, siis see ei välista järgmistele rikkumistele reageerimist.

_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 11:02:32 vasta tsitaadiga

Mind see ei häri, sest:

- PS Support ise soovitas seda workaroundi (samuti Microsofti).
- PS/Xbox mängurid on seda workaroundi kasutanud ligi 20 aastat, mil PS3 välja tuli ja pole kontode sulgemisega probleemi olnud.
- see, et ma HETKEL toetatud riigis elan, ei oma tähtsust. Xboxi ja PS kontod olid mul juba ligi 20 aastat tagasi valede riikide alla loodud ja polnud probleemi. Mul oli USA kontod. Magasin täiesti rahulikult.


Ideaalis võiks muidugi ka Eesti jt valikus olla, kuid hetkel on see rohkem arvutimängurite probleem ja hapude viinamarjade tõttu pole PlayStationi kasutamine Eestis enam legaalne icon_lol.gif

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 14.05.2024 11:07:32 vasta tsitaadiga

tsushima on ka edasimüüjate saitidelt tänaseks kadunud kui eesti asukohana ära tuntakse.
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 11:24:06 vasta tsitaadiga

Arvan, et see õigustab piraatlust thumbs_up.gif

/s


Aga paljud teist on reaalselt probleemiga tegelenud, näiteks PlayStation Eesti supportile kirjutanud vms, selle asemel, et foorumis vinguda?

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sukelduja
HV Guru
sukelduja

liitunud: 14.06.2007




sõnum 14.05.2024 11:34:19 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:


Aga paljud teist on reaalselt probleemiga tegelenud, näiteks PlayStation Eesti supportile kirjutanud

rofl.gif

Mis piraatlusesse puutub, siis sellises situatsioonis, nagu praegune Steami ja Sony vägikaika vedu, võiks olla isegi õigustatud.


viimati muutis sukelduja 14.05.2024 11:35:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

liitunud: 26.12.2006




sõnum 14.05.2024 11:35:25 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
beastbeats kirjutas:
Rõõm kuulda, et probleemi pole - vabandan, et mulle selline "ekslik" mulje jäi...
rofl.gif


Ei olegi probleemi ju. Kuna Sony on oma asiaatlikus ass-backwards eksistentsis endiselt kinni ega muutu ilmselt eales, siis keerasid nad ise suuremale osale maailmast oma mängud kinni. Sucker Punchist on küll kahju, aga Tshushima läheb pirana peale, sest ma ei saa ju seda puhfüüsiliselt mänguna Steamis osta.

Eestis on täiesti legaalne võimalus antud mängu mängida:
https://www.euronics.ee/meelelahutus/playstation/ps-konsoolid/711719577195/sony-playstation-5-slim-mangukonsool
https://www.euronics.ee/meelelahutus/playstation/ps5-mangud/711719713692/ps5-mang-ghost-of-tsushima-director-s-cut

Vondur kirjutas:
SKG, ma andsin juba sulle vastuse ja kui see sulle ei sobinud, siis mõtle ise midagi sinna juurde. Minu väite sa ju mõtlesid välja. Terve lause millest sa endale sobiliku välja lõikasid on siin:
tsitaat:
see ei puuduta ju arvutimängureid, vaid konsoolimängureid, kui Sony lustikaste müüakse kusagil tootja kasutusloata.

Näita kus ma selle lausega üldse midagi väitsin. Sa suures õhinas vist ei märganud seal sõnasid "kui" ja "kusagil"? Tõesti jääb tunne, et minu vastas on jonniv laps, kes on harjunud kõike saama, aga seekord ei saa... icon_razz.gif Muide, kui sina seda Sony lollust siin nii agaralt ei kaitseks, siis ei "nämmutaks" sellest keegi... Kõik postitused sellel teemal on vastused sinu jonnimisele sony kaitseks.

Ta järgis ju sinu enda "Tee Soome konto" tõlgenduse põhimõtet.
#teisesilmaspindunäedomasilmaspalkimitte

londiste kirjutas:
HPN, nintendo on samas paadis sonyga selles osas.

Ei, Eesti on ametlikult Nintendo e-Shop'i nimekirjas olemas.

_________________
Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

liitunud: 23.04.2003




sõnum 14.05.2024 12:35:28 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
londiste kirjutas:
HPN, nintendo on samas paadis sonyga selles osas.
Ei, Eesti on ametlikult Nintendo e-Shop'i nimekirjas olemas.
ohoh, on jah. eelmine nädal kui tegin kontot, siis ei leidnud eestit nimekirjast. nüüd on täitsa olemas ja sai sinna vahetada. aitäh. thumbs_up.gif
_________________
- londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 13:48:50 vasta tsitaadiga

Ei soovi enam kuulda teemal "PS5 kasutamine pole Eestis legaalne" või muid sarnaseid lollusi.
tsitaat:
Subject: PSN account creation query
To: support@ee.playstation.com

Hi,

I have moved back to Estonia and have just bought myself a brand new PlayStation 5 Digital console. During the PSN account creation my country (Estonia) is not listed. Please advise how to proceed.

Thank you

Kind regards

Spoiler Spoiler Spoiler

Enda nime, emaili aadressi ja support case numbri eemaldasin. Vastus saabus 2h20min jooksul.

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."


viimati muutis SKG 14.05.2024 13:50:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

liitunud: 26.12.2006




sõnum 14.05.2024 13:50:51 vasta tsitaadiga

SKG, ei-ei, see on scam ja/või AI genereeritud!
#sarkasm

_________________
Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Auron
HV Guru
Auron

liitunud: 19.08.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 17:09:39 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
tõmmates mängu netist, ilma maksmata ja seda PC peal emuleerides ei erine kuidagi lihtlabasest piraatlusest. Need nn. emuleerijad tavaliselt Xboxi või PlayStationi füüsilist meediat ei osta. Kas pooldad tarkvarapiraatlust?
Kui mingi asi pole officially saadaval või on hädadega siis tead ei koti absoluutselt - cry me a river.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

liitunud: 31.01.2006




sõnum 14.05.2024 17:41:10 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Vondur, kuna sa järjekordselt aru ei saanud - antud screenshotil olev jutt käis PS peal konto loomise kohta, mitte arvutil.
No shit Sherlock... 🤣 See on klassikaline SKG stiil - jätta vastamata ebameeldivatele küsimustele ja hakata keerutama. Mõtle nüüd ise, ainult loll läheb Steami ja hakkab täiesti teemast mööda seletama kuidas PS peal kontot luua. Seal arutati ju hoopis midagi muud. Täpselt nagu siin, suurem osa räägib Sony ämbrist Steamis, sina aga ajad mingit oma joru valeandmete esitamise abil PS peal tehtavast kontost. Ah jaa, seitsmes kord küsin sinult, näita mulle koht, kus ma väitsin, et Playstationit ei tohi ilma kasutusloata müüa ja kas kaubandusliku tehingu sõlmimisel on valeandmete esitamine legaalne. icon_wink.gif
_________________
Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 17:41:55 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
SKG kirjutas:
tõmmates mängu netist, ilma maksmata ja seda PC peal emuleerides ei erine kuidagi lihtlabasest piraatlusest. Need nn. emuleerijad tavaliselt Xboxi või PlayStationi füüsilist meediat ei osta. Kas pooldad tarkvarapiraatlust?
Kui mingi asi pole officially saadaval või on hädadega siis tead ei koti absoluutselt - cry me a river.

See on täiesti teine teema ju icon_rolleyes.gif

Aga nagu beastbeats tõi ennist näite, antud mäng on saadaval. On olnud saadaval 4 aastat.
Või enamus emuleerimisvideosi, mida Aeron siia postitanud on - need mängud on konsoolidel siiani saadaval. See "emuleerimise" põhjendus on lihtsalt oma piraatluse vabanduseks välja mõeldud.

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

liitunud: 31.01.2006




sõnum 14.05.2024 17:43:58 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Ei soovi enam kuulda teemal "PS5 kasutamine pole Eestis legaalne" või muid sarnaseid lollusi.
tsitaat:
Subject: PSN account creation query
To: support@ee.playstation.com

Hi,

I have moved back to Estonia and have just bought myself a brand new PlayStation 5 Digital console. During the PSN account creation my country (Estonia) is not listed. Please advise how to proceed.

Thank you

Kind regards

Spoiler Spoiler Spoiler

Enda nime, emaili aadressi ja support case numbri eemaldasin. Vastus saabus 2h20min jooksul.
Ehk selgitad siis, miks ei saa Eesti resident osta Steamist Sony PSN kontot nõudvaid mänge? Või miks ei saa PSN konto loomisel valida asukohaks Eestit?
_________________
Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...


viimati muutis Vondur 14.05.2024 17:47:51, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2024 17:48:06 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
SKG kirjutas:
Ei soovi enam kuulda teemal "PS5 kasutamine pole Eestis legaalne" või muid sarnaseid lollusi.
tsitaat:
Subject: PSN account creation query
To: support@ee.playstation.com

Hi,

I have moved back to Estonia and have just bought myself a brand new PlayStation 5 Digital console. During the PSN account creation my country (Estonia) is not listed. Please advise how to proceed.

Thank you

Kind regards

Spoiler Spoiler Spoiler

Enda nime, emaili aadressi ja support case numbri eemaldasin. Vastus saabus 2h20min jooksul.
Ehk selgitad siis, miks ei saa Eesti resident osta Steamist Sony PSN kontot nõudvaid mänge?

Seda pead Steami supportist küsima, sest konsoolidel pole probleemi PSN kontodega. Nagu eelkõneleja ütles - cry me a river thumbs_up.gif

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

liitunud: 31.01.2006




sõnum 14.05.2024 17:51:39 vasta tsitaadiga

SKG, Püha taevas... jutt ei käi ju konsoolidest! Steam müüb mänge publisheri reegleid järgides. Sony aga keelab oma mänge müüa regioonides, kus PSN kontot teha ei saa. Et mis me nüüd siis teeme, keda me nüüd süüdistama hakkame, mis? icon_wink.gif
_________________
Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...


viimati muutis Vondur 14.05.2024 18:01:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 138, 139, 140  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.