Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
indrpo
HV Guru
|
09.11.2023 16:36:20
|
|
|
tsitaat: |
eSIM-i ei saa telefonist välja võtta ja teise telefoni panna. Kui telefon kukub katki (tegelikult üsna tavaline ja sage juhtum) siis füüsilise SIM-i olemsolul on lihtne SIM kaart panna teise telefoni. |
Telefon kusagil Kariibidel üle parda lendab, siis on füüsilisest simist ikkagi vähe tolku.
Samuti kui telefon mõne varga kätte langeb ja sim pin muutmata on, uues telefon saab suslik veel asju korda saata kui sim sulgemata.
Kui telefon koos simiga läinud, oled välisriigis ilma oma numbrita seni kuni eestis uue simi saad. eSIM aga saad kohe aktiviseerida kui selleks digivõimalused on.
eSimi tõsta ei saa, saab sulgeda ja uues seadmes uue aktiviseerida.
Eks on plusse ja miinuseid.
|
|
Kommentaarid: 255 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
223 |
|
tagasi üles |
|
|
pppd
Kreisi kasutaja
|
09.11.2023 18:36:40
|
|
|
Prillpapa kirjutas: |
Läheb telefonil ekraan katki, ei saa kasutada, lased operaatoril e-sim uude seadmesse "üle kanda"&"uuesti tekitada", müüd vana seadme foorumis maha, keegi osavnäpp vahetab ekraani ära ja voilaa võrgus kaks identset e-sim-i. |
Nagu öeldud, mitte mingit e-SIM'i "üle kandmist" ei toimu, operaator lihtsalt seob omalt poolt numbri uue e-SIM'iga, vana enam võrku ei saa. Täpselt nagu füüsilise SIM-i puhul, kui oled uue saanud, siis võid vanaga lutsu visata.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
|
3 |
|
tagasi üles |
|
|
Auron
HV Guru
|
10.11.2023 10:45:43
|
|
|
indrpo kirjutas: |
tsitaat: |
eSIM-i ei saa telefonist välja võtta ja teise telefoni panna. Kui telefon kukub katki (tegelikult üsna tavaline ja sage juhtum) siis füüsilise SIM-i olemsolul on lihtne SIM kaart panna teise telefoni. |
Telefon kusagil Kariibidel üle parda lendab, siis on füüsilisest simist ikkagi vähe tolku. |
Kumba juhtub nüüd klientidega rohkem - telefon kukub maha ja ämblikus aga füüsiline sim kättesaadav vs. "telefon kukub üle laeva parda kriibidel".
Jagad äkki statistikat "täielikult hävinud, kaotatud telefonid e-sim vs. füüsiline sim"?
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
|
128 |
|
tagasi üles |
|
|
indrpo
HV Guru
|
10.11.2023 10:55:16
|
|
|
Statistiliselt pole vahet. pakun, et suht sarnane telefoni kadumine (misiganes põhjustel) või purunemine.
Mõlemal juhul saad e-sim iseteeninduses uues seadmes aktiviseerida kuid ainult ühel juhul saad ringi tõsta füüsilise simi.
Nagu mainisin,on plusse ja miinuseid.
|
|
Kommentaarid: 255 loe/lisa |
|
1 :: |
223 |
|
tagasi üles |
|
|
pois11
HV Guru
|
10.11.2023 10:59:21
|
|
|
Ei tasu üle dramatiseerida. Mul tellitud teliast mõned tühjad SIM kaardid. Üks SIM kaart on läpaka kotiga igal pool kaasas. Kui miskit kiirelt vaja, siis ID kaardiga iseteenindusse ja töötav SIM kaart olemas. Sama lugu tegelikult ka eSIMiga. Aga eks ta ole rohkem nišši toode. Kas e-simil ka mingit praktilist eelist on tava sim kaardi eest. Vaevalt küll.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
|
102 |
|
tagasi üles |
|
|
reints
HV Guru
|
14.11.2023 11:40:26
|
|
|
Hiid kirjutas: |
mis telefonidel need eSIMid on ka?
Eelviimasel Samsa mudelil ei olnud veel, või oli? S23 |
Mul Google Pixel 4a 5G 2020 aasta pill ja ka olemas.
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
|
203 |
|
tagasi üles |
|
|
infiltrant
HV kasutaja
|
14.07.2024 08:15:34
|
|
|
Kuidas seda Super Esimi osta saaks nii, et Superi äpi kontrolli läbiks? Superi äpp ütleb, et mu telefon ei toeta, ja ei lase mind edasi, kuid, tahan kasutada seda n-ö adapterit, mis võimaldab telefonil eSime kasutada. Need on netis saadaval. Tegelikult on mul ju vaja sisuliselt seda QR koodi, et see oma telefonile lisada. Miks ma ei saa seda e-mailile tellida nagu normaalsete esim pakkujate puhul?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
|
17 |
|
tagasi üles |
|
|
medicopter
HV kasutaja
|
14.07.2024 11:25:56
|
|
|
infiltrant kirjutas: |
Kuidas seda Super Esimi osta saaks nii, et Superi äpi kontrolli läbiks? Superi äpp ütleb, et mu telefon ei toeta, ja ei lase mind edasi, kuid, tahan kasutada seda n-ö adapterit, mis võimaldab telefonil eSime kasutada. Need on netis saadaval. Tegelikult on mul ju vaja sisuliselt seda QR koodi, et see oma telefonile lisada. Miks ma ei saa seda e-mailile tellida nagu normaalsete esim pakkujate puhul? |
Tuleb helistada pidevalt Teliasse, et saaks ka ilma järjekordse äpi risuta eSim käivitada ega enne kuulda ei võeta. Varsti kui igal firmal on oma äpp väiksema tühise asja jaoks siis on telefonid nagu prügimäed ja istuvad laadijate otsas. 97% lihtsaid üldkasutatavaid äppe kahjuks on progetud prügikeeltes ka mis muudab asja eriti hulluks.
_________________ Skype alternatiiv tulevikus ja turvalisem ka lisaks |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
|
20 |
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|