Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Traadita andmeside (WiFi, 4G, 5G, Starlink) »  Vandenõuteoreetikud panid Inglismaal 5G masti põlema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
netmaster
HV kasutaja
netmaster

liitunud: 21.08.2004




sõnum 13.04.2020 20:23:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Sinuga vaidlema hakata ilmselt oleks nagu peaga vastu seina jooksmine, sest kaugemale sa selles sõnast "vandenõuteoreetik" kahjuks ei näe.


tavaliselt ma idiootidega ei vaidle, aga sinu jutt kõlab küll nagu klassikalise vandenõuteoreetiku suust. Kaasa arvatud muidugi see, et sa ise sellest aru ei saa.
5G vandenõuteoreetikute ühine joon on veel see, et nad on füüsikatunnis maganud ja ei oma absoluutselt mingit aimu, mis on raadiosignaalid või kuidas nad levivad. Muidugi võib 5G (koos muude raadiokiirguse allikatega) täiest ulmelistes olukordades ohtlik olla. Näiteks kui sa kallistad tugijaama antenni 3 kuud järjest. Isegi sellisel juhul sured sa enne palju tõenäolisemalt teistel põhjustel, näiteks külma ilma poolt põhjustatud kopsupõletikku. Reaalsuses on see 5G oht täiesti marginaalne, võrreldes muude ohtudega keskmise inimese tervisele.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2020 21:37:37 vasta tsitaadiga

and12345, kuskohast see delfi üldse mängu tuleb?
Delfi kõlbab vist ainult WRC-ga kursispüsimiseks.

Samas elektroonikainseneriks õppinud ja füüsikat õppisin huviga.

Ma küsiks, et miks 4G, 3G jms ning analoogTV vastu nii innukalt ei võideldud? Need peaks ju kõvasti ohtlikumad olema, sest võimsused on suuremad.

Või on asi suuremas sageduses? Miks siis nii innukalt WiFi või bluetoothi vastu ei võidelda, mis 2.4-5GHz vahemikku jäävad?
Miks päikese vastu ei protesteerida? Nähtava valguse sagedus on ju kõvasti suurem. Päikeselt inimeseni jõudev võimsustase ka kõvasti suurem. Nahk võib juba tundide jooksul vaikselt põleda. Kunas keegi oma naha näiteks teletorni/masti läheduses elades ära on põletanud?

Või on asi selles, et antennid oskavad targalt n.ö kiiri suunata? Võimaldab ju kõvasti vähema energiaga sama töö ära teha.

On mu mõtlemises ja teadmistes miskit delfist pärit ja/või vale?
Palju küsimusi, mis mõtlevalt inimeselt vastust ei vaja.

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 347 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 276
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

liitunud: 14.11.2004




sõnum 13.04.2020 22:29:49 vasta tsitaadiga

Mulle meenus taas 2000. aastakäigud kus nokiate ja ericssonidele müüdi vahvaid hiina kleepekaid millel väike led sees oli, see hakkas siis vilkuma kui tuli telefonikõne või ise telefoniga rääkisid. Eks mõned imestasid kus see elekter tuleb...
Mina raadioamatöör ja spetsialist pole, ütlen kohe ära.
Millegipärast see lahendus aga tänapäeval volte ja vowifi toega telefonidel ei funktsioneeeri, polegi "õhus elektrit"?
Kuidas 5Gga?

1. Eestis pole 5G levinud ja ei levi niipea, pole sagedusi müüdud.
Ometigi on kõik need haigused eestis sadu aastaid levinud, mida spekulandid 5G tulekuga alles seostada tahavad.
2. Miks räägitakse vastasseisust, 5G arendatakse ju ometigi koos teadlastega. Kui kanepit on raske seadustada, uskuge, 5G pole lihtsam.
3. Need sagedused mida eesti tahab kasutusele võtta 5G jaoks, on juba 15 aastat vähemalt eestis levinud, wimax jms. ok, jah, 5G pidi seda sagedust veidi erinevalt kasutama, las spetsialistid selgitavad, kuidas.

On veel palju AGAsid peas keerelnud aga pigem selles osas, miks neid spekulatsioone ja petitsioone üles keerutatakse..?

Ehe näide kuidas sellised asjad algavad.
Postitasin kohalikku facebooki gruppi info, et täna on 4Gga seoses häired kuna mastimehed turnivad ja lisavad antenni masti otsa, et 4G sagedusi(kiirust) lisada, ise elan masti kõrval ja käisin masti all.
Ei läinud kaua mööda kui üks kohalik roheline lillelaps postitas info 5G ohtlikkusest ja lingi petitsioonile. Loomulikult veel kõne doktorikraadiga inimeste juttudest jne.
lühikese arutelu käigus sain selgeks, et ega hulludega pole mõtet vaielda. Lõpetuseks kinnitas ta kõigile, et tema teab kindlalt, et masti pannakse just täna 5G antenne ja, et need varsti käivitatakse. Ja ütle mida kohalik pensionär kes seda loeb, uskuma peaks? Ikka hirmu ja paanikat.

Selgitasin küll kodanikule, et mul on masti info olemas ja tean, et paigaldati tavaline 4G ja 2600Mhz sagedus. Sellepeale jätkus vana laul.

Ahjaa, huvitavaid fakte veel, kodanik küsib et äh, miks nad masti välja lülitavad kui üleval tööd tehakse, et no on ju ohtlik eks.
Vastan, et muidugi ohtlik, mastis on üleval fiiber ja elekter ning uute antennide ühendamisel tuleb elekter ju välja lükata. ma saan aru kuhu sihiti aga nagu eelpool kinnitati, kui sa ikka antenni kuude kaupa ei kallista, siis ei kuku surnud varesena masti otsast niisama alla.
Kommentaarid: 255 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 223
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2020 23:12:23 vasta tsitaadiga

Siin ajasid ka kohalikus grupis mingi vandenõukaader, et kaugloetavad veearvestid kiiritavad.
Krdi asi sul seal kiiritada saab, kui väike liitumpatarei pidas vist 10a vastu icon_lol.gif
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netmaster
HV kasutaja
netmaster

liitunud: 21.08.2004




sõnum 14.04.2020 00:26:15 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Krdi asi sul seal kiiritada saab, kui väike liitumpatarei pidas vist 10a vastu icon_lol.gif


head vandenõuteooriat ei sega ükski füüsikaseadus.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
and12345
HV veteran
and12345

liitunud: 03.10.2013




sõnum 14.04.2020 01:12:36 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
and12345, minu võrdelimisi pika eluea (51aastat) vältel olen kohanud väga palju vandenõuteoreetikuid ja kõigil neil on üks ühine omadus - nad on umbluumeedia poolt mõjutatavad idioodid ja väga sageli oma ümbruskonna jaoks ohtlikud. Kõik! Side lõpp.

edit:
Osa vandenõuteoreetikuid alustavadki oma "süsteemivastast" ristiretke sinu moodi arutledes ja alati jõutakse punkti kus isu lolle asju uskuda ületab selge mõistuse, a'la "valitsused ja farmaatsiakompaniid ei luba inimestel kust juua, sest nad ei taha, et inimesed terveks saaksid". See teooria on elust enesest ja kõik algas antud teoreetikul sinu stiilis arutlustest. Nüüd on tõesti side lõpp.


Sinu puhul ongi see probleem, et sa oled kohanud neid umbluumeedia vandenõuteoreetikuid, aga mida sa kunagi teinud ei ole, ei ole teinud aastaid uurimistööd ja faktide kotrollimist VANDENÕUFAKTIDE puhul. Kõigepealt õpi ajalugu selgeks, siis tead kui palju on ajaloos olnud vandenõusi. Sõna "vandenõuteooria" on mainstream-meedia poolt loodud sõnakõlks lambakarjale, et nad saaks ennast lolliks teha ja naerda neid kes usuvad teistsuguseid asju. Uskumine on üks asi. Usklikud ka usuvad ja sellel see usk põhineb. Minu jaosk täiesti nalja number. Ma ei tegele uskumustega, see on lastele. Ma olen oma 40 aasta jooksul (kui nüüd läks juba vanusest rääkimiseks) tegelenud fandenõufaktidega, mitte teooriatega, mis on 20 aasta jooksul loonud päris selge pildi, mis siin maamuna peal ikkagi toimub. Sellest ei saa mitte kunagi aru kui sa kuulad mõnda vandenõuteoreetikut kes umbluumeediat ammutab. Täiesti vale koht info hankimiseks ja millegi aru saamiseks. Nii kaua kui sa ei valda teemat, ei hõlma fakte, ei ole töötanud läbi meeletul hulgal infot (olen kusjuures alati olnud skeptik), siis sinu arusaam asjadest jääb samasuguseks umbluuks nagu umbluu teoreetikul. Usalda, aga kontrolli ja ära palun ole see sama lambakarja lammas. Kõik! Side lõpp!
Kommentaarid: 273 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 236
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Nipi1000
HV kasutaja

liitunud: 25.10.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2020 05:54:06 vasta tsitaadiga

olen samuti kohanud enda elu jooksul igast masti vandenõuteoreetikuid ning neid seovad alati ühed ja samad näitajad ja kasutavad nad samu väljendeid...

1. kohe kindlasti ei ole NEMAD vandenõuteoreetikud, nad teavad lihtsalt paremini kui teised...
2. ainult NEMAD on materjali korralikult läbi töötanud ja kui küsid tõestust, siis visatakse hunnikuga kahtlase väärtusega linke ja hakatakse ette lugema mingeid seoseid, mida ainult NEMAD näevad
3. väljendid nagu suurkorporatsioonid, mainstream-meedia, umbluumeedia, süvariik, jne on neil pidevalt keelel, kuna kellegi karvane käsi on ju alati kuskil vahel ja sepitseb vandenõud...
4. ükskõik kui loogilisi vastuseid sa neile annad ja vb isegi võidad väitluse, siis nende jaoks ei muuda see midagi...et ju ma olen ikka selle libameedia poolt mõjutatud ja ma veel kahetsen, kui ükskord TÕDE ka minuni jõuab

võibolla juhus ja see tõesti ei kehti mõne kasutaja kohta siin, aga no väga palju ruumi kahtlusteks ei jäta... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

liitunud: 31.01.2006




sõnum 14.04.2020 08:13:53 vasta tsitaadiga

and12345, Kõige põrunumad vandenõuteooriad kujunevadki välja Google abil läbi viidud "aastatepikkuse uurimistöö" tagajärjel. Sinu puhul on see selge ohu märk. Ole ettevaatlk oma uurimistega. Sinu pealetükkivat ja hüsteeriasugemetega teksti lugedes on siililegi selge, et sa oled juba vandenõuteoreetik, ainult sa pole oma "teemat" veel üles leidnud. Oma aastatepikkuste uurimistöödega leiad sa oma teema kindlasti ja ka ustavad jüngrid liituvad sinuga. Jääb üle ainult loota, et teema on kahjutu ja keegi ei saa haiget.
_________________
Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...


viimati muutis Vondur 14.04.2020 08:23:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

liitunud: 02.04.2007




sõnum 14.04.2020 08:27:19 vasta tsitaadiga

and12345, soovitan sul soojalt kaasata oma uurimustöödesse ka youtuberi thunderf00t videoid. seal ta käsitleb samuti vandenõuteooriaid tuumaenergia ja 5g teemadel, samuti kickstarter/crowdfunding projektidel, mis tunduvad liiga head, et olla tõsi. mõtleva inimese jaoks hea kanal. ei ole küll päris 100% kõigi tema ideedega nõus, aga eks see oleks ka liiga palju tahetud.

scimandan kanalit soovitan samuti soojalt vaadata. tuletab koolifüüsikat meelde.

ei tasu kogu oma energiat kanepi suitsetajate doktoritöödele kulutada, vaid ka reaali vahele uurida. tuleb kasuks.

aastaid tagasi, suvilas, hakkasid osad inimesed surisema selle peale, kui sidemast püsti pandi. nüüd, kui antennid küljes ja vool sees, pole kuulnud, et kellelgi tervis paremaks või halvemaks oleks läinud.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
puna
HV Guru


liitunud: 18.08.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2020 09:19:54 vasta tsitaadiga

indrpo, need kes paigaldusi teevad lülitavad välja ikkagi ka teiste operaatorite jaamad
kuna nad teevad seda tööd siiski koguaeg Ehk kuudekaupa
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
omg
HV kasutaja

liitunud: 14.04.2006




sõnum 14.04.2020 09:59:32 vasta tsitaadiga

Hetkel muude viirustega koos levib ka lambagripp - nakatumise eelduseks on suht sile aju. icon_lol.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RCC
HV Guru
RCC

liitunud: 03.12.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2020 10:50:44 vasta tsitaadiga

aga lambagripi vastu aitab: bill gates vaccination - et siis kui sa 5g -ga ei saa aja piisavalt "kontrolli" alla , küll siis onu bill tuleb ja "vaktsineerib"

ja polegi sellist asja nagu vandenõuteooria, vaid on tegelik "teine elu" millest tavameedia ei pasunda. sisuliselt paralleelmaailm, mis kontrollib sinu väikest "elu".
morpheus ju küsis neo käest, kas sa tahad teada tõde?!

_________________
piirkonnas on tõrge - turutõrge. mullnett, 1ns , 870M iops, 1tb/s
Kommentaarid: 183 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 1 :: 146
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

liitunud: 31.01.2006




sõnum 14.04.2020 11:02:46 vasta tsitaadiga

RCC, Bill Gatesi kõike kontrolliv vaktsiin, kõike kontrolliv teine elu millest tavameedia ei pasunda... kuule, sa ikka tead, et Matrix pole dokumentaalfilm, vaid lihtsalt film mille lõid kaks põrutada saanud venda, kes nüüd on õed? icon_biggrin.gif
_________________
Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

liitunud: 09.01.2002




sõnum 14.04.2020 11:34:15 vasta tsitaadiga

Mina ei halvustaks 5G vastaseid, oma agendas ei erine nad muudest usulahkudest, ja usulahud laiemas mõttes on laialt levinud, nii laialt, et kõik inimesed opereerivad suuremal vähemal määral pelgalt usu najal. Võtame kasvõi Eesti riigi, kus riigi olemasolu põhjendatakse - ainult oma riik on meie rahvuse ja kultuuri säilimise tagaja - kui sellele aktsioomile teaduslikult läheneda, on see puhas jama, teaduslikud tõendid räägiksid sellele pigem vastu, sest Eesti rahvus ja kultuur on tuhandeid aastaid ilma riigita kestnud, samuti ajaloos on suuri kultuure ja rahvaid kadunud ka koos oma riigi ja impeeriumitega.
Või Vatikan, paavst, kristlus, Jumala olemasolu, ka lääne ülikoolides teadlased pingutavad naba paigast piibli uurimiseks, leidmaks tõendeid, ka Jeesus inimesena eksisteeris, kui jumala poeg eksisteeris, kas see on ühtlasi teaduslik tõend Jumala enda olemasolule.
Või igapäevaelule lähemale, näiteks paarilise valik, kuidas me saame olla kindlad, et valitud paariline on õige, kui seda pole teaduslikult tõestatud ning statistika järgi pooled kooselud põruvad - võibolla teadus suudaks sulle parema kaasa arvutada, kui sa ise tunde, usu ja müstilise armastuse põhjal valid.
Me kõik oleme vandenõuteoreetikud oma igapäeva otsustes, miks me teisi vandenõuteoreetikuid halvustame ja nende usku ründame - miks nende usk peab olema allutatud teaduslikele faktidele aga meie "usud" mitte.

_________________
---------------


viimati muutis H_K 14.04.2020 11:42:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

liitunud: 31.01.2006




sõnum 14.04.2020 11:37:34 vasta tsitaadiga

H_K, seega sinu jaoks on 5G mastide põletamine OK? Polegi vaja põletajaid halvustada ja hukka mõista?
_________________
Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Janis
HV Guru

liitunud: 30.11.2005




sõnum 14.04.2020 11:40:47 vasta tsitaadiga

Mastide põletamine pole okei. Kuulsin mingit teemat, et 5G sagedus aitas kaasa koroonaviiruse mutatsioonile vms. Ma ei tahaks seda üldse uskuda, kas kellelgi on siin peale " sa magasid kõik füüsikatunnid maha" jutu mingit muud tõestust, et ma saaksin veenduda, et see siiski on udujutt?
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

liitunud: 02.04.2007




sõnum 14.04.2020 11:52:48 vasta tsitaadiga

H_K, teadus ja faktid vastanduvad usule. üks põhineb vaatlustel, katsetel ja nende tulemuste põhjal järelduste tegemisel, teine aga omas peas lihtsalt fantaseerimisel.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

liitunud: 05.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2020 11:57:59 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
Kuulsin mingit teemat, et 5G sagedus aitas kaasa koroonaviiruse mutatsioonile vms.


See oleks midagi revolutsioonilist, mitu nobeli auhinda oleks kohe soolas isikul kes seda tõestab.

Signaal on liiga nõrk, et kahjustada RNA'd.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

liitunud: 18.10.2007




sõnum 14.04.2020 12:04:00 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Janis kirjutas:
Kuulsin mingit teemat, et 5G sagedus aitas kaasa koroonaviiruse mutatsioonile vms.


See oleks midagi revolutsioonilist, mitu nobeli auhinda oleks kohe soolas isikul kes seda tõestab.

Signaal on liiga nõrk, et kahjustada RNA'd.
mitte nõrkus või tugevus pole niivõrd tähtsad vaid "nobel" tuleks anda sellele teadlasele kes "leiutas" selle revolutsiooniliselt uue (raadio)sageduse mis mõnede idiootide arvates pole varem üldse maailmas eksisteerinud ja kasutusel (muudeks otstarveteks) olnud icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

liitunud: 09.01.2002




sõnum 14.04.2020 13:01:31 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
H_K, seega sinu jaoks on 5G mastide põletamine OK? Polegi vaja põletajaid halvustada ja hukka mõista?
Mis see minu hukkamõist või mõistmine mõjutaks - oleks vaid tühi praalimine.
Kuivõrd usulahu tegevuses vägivalla kasutamine oma usu nimel on õigustatud, on sama kui mistahes muu usu nimel. Eesti riigi nimel elude ohverdamisel ei ole piiri, või kui oled osa võtnud valimistest, loovutanud oma poliitilise otsustusõiguse parteile, ja parlamendiparteid on olnud ühel nõul saata Eesti sõdurid annekteerima-okupeerima Afganistani ja Iraagi rahvast - kas sinu jaoks on sealsete inimeste tapmine sinu antud volitustega OK? mõrtsukas? või pigem ei koti kauge-võõras probleem, kuipalju kaltsupäid sinu poliitilise tahteavalduse alusel mättasse lüüakse. Mingi mastipõletamine inimelude kõrval on pigem tühisus icon_smile.gif

Laiemas plaanis suhestumine mastipõletamisse on neutraalne, sest see mind ei puuduta, kui keegi minu internetimasti maha põletab, on sellel mulle mõju ning olenevalt mõjust, kas thumbs_up.gif icon_biggrin.gif või thumbs_down.gif icon_evil.gif

NATAS999 kirjutas:
H_K, teadus ja faktid vastanduvad usule. üks põhineb vaatlustel, katsetel ja nende tulemuste põhjal järelduste tegemisel, teine aga omas peas lihtsalt fantaseerimisel.
Oleks see nii lihtne, võtame või vihjete otsingud maavälise elu olemasolule, mitukümmend aastat teadlased vaadelnud, katsetanud, mis järelduse tänaste teadlaste andmete põhjal teha saaks - maavälise elu olemasolu võib välistada, sest teadus pole tõendeid leidnud. Aga kas ikka päriselt saab välistada, või meie uurimismeetodid ja teaduslik tase ei ole piisav.
Sama võib laiendada ka muudele aladele, kasvõi see 5G - kas, see kui tänane teadus ei suuda kahjulikku mõju tuvastada, saab tähendada, et kahjulik mõju on 100% välistatud. Vist pigem ei saa välistada.
Samamoodi, kui kunagise teaduse põhjal oli aadrilaskmine edumeelne ravimeetod, on teaduse arenedes meetodid pidevalt muutunud, ka mitmed ravimid, mis 50 aastat tagasi olid teaduse läbimurre, on tänaseks sisuliselt keelustatud, sama taimemürkide jm kohta.
Pole see teadus nii tõemonopol midagi - ainult väga kitsas vaates ja hetkes võib nii tunduda.

Teisalt elame paradokside ajastul, kus inimene sööb keemiat täis ja taimekaitsemürgi jäänustega toitu, pakenditest-nõudest, mis eraldava mikroplasti, kõiksugu kiirguste hulk aina suureneb alates nutiekraani kiirgusest, kuni G-deni, keskkond on globaalses mõõtmes saastunud, inimene ei ole kunagi hinganud nii saastunud õhku, kui tänapäeval - ometi ajas inimese eluiga ja tervelt elatud aastad aina kasvavad.
Pigem usuks icon_smile.gif, et 5G-l ühest tuntavat kahjulikku mõju ei ole ega tule.

Aga 5G teemat võib vaadelda ka üksikisiku tasandil, kus ei saa välistada üksikute indiviidide füüsilist ülitundlikkust 5G kiirguse suhte. Üks teaduse viimaste aastakümnete edusammudest on erinevate allergiate ja ülitundlikkuse teemade avastamine. Päriselt on terve rida keskkonnamõjureid, mis osadele inimestele mõjuvad negatiivselt, on inimesi, kes ei talu kassikarvu, tolmu, õietolmu, erinevaid toidus sisalduvaid aineid, kuni füüsikaliste ülitundlikkusnähtudeni, kus füüsiline ärrituvus võib avalduda ereda valguse, müra, vaikuse, külma, kuuma jm põhjusel. Kirjeldatud on isegi pingestatud elektrikaablite peale tundlikkust.
Kas me saame üheselt väita, et 5G suhtes ei või osad inimesed omada ülitundlikkust.
Alahinnata ei saa ka psühholoogilist mõju, kus arste väisavad igapäevaselt teatud hulk patsiente, kelle diagnoosid on nende endi peades tekkinud aga need on nii tõsised, et võivad kohati avalduda füüsiliste sümptomitena. Omamoodi reaalsuse seegi - inimese jaoks pole vahet kuidas tekkis, kui kannatused on reaalsed icon_smile.gif

_________________
---------------
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RCC
HV Guru
RCC

liitunud: 03.12.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2020 13:02:53 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
RCC, Bill Gatesi kõike kontrolliv vaktsiin, kõike kontrolliv teine elu millest tavameedia ei pasunda... kuule, sa ikka tead, et Matrix pole dokumentaalfilm, vaid lihtsalt film mille lõid kaks põrutada saanud venda, kes nüüd on õed? icon_biggrin.gif


kas sa vimeo oled ära vaadanud? alusta sellest. mina näiteks tean - mulle tuleb raport igal hommikul lauale.

_________________
piirkonnas on tõrge - turutõrge. mullnett, 1ns , 870M iops, 1tb/s
Kommentaarid: 183 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 1 :: 146
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NATAS999
HV Guru

liitunud: 02.04.2007




sõnum 14.04.2020 13:15:29 vasta tsitaadiga

H_K, erinevalt usust uurib teadus oma valdkonda edasi. kui miskit läheb pekki, siis usklik ütleb et jumal tegi, näiteks ostab usklik omale 5G telefoni, läheb sellega koju ja avastab, et leib on hallitama läinud, siis uskliku jaoks on seos selge, 5G telefon paha pani leiva hallitama. teadus võtab mitu leivatükki, paneb muist 5G telefoni juurde, muist niisama lauale seisma ja muist isoleerib igasugusest kiirgusest ära jättes temperatuuri ja õhuniiskuse samaks kõigile tükkidele ning kordab katset mitu korda ning teeb nende põhjal järelduse.

täpselt sama kehtib ka sinu poolt toodud mikroplastide, tulnukate ja keemia näidete kohta. üks konks on teadusel veel, see ei saa tõestada millegi mitte olemasolu, vaid saab tõestada katsetega korratavat. usk seevastu ütleb, et nii on, sest mina arvan nii ja teadus on loll ja ei tea.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

liitunud: 09.01.2002




sõnum 14.04.2020 14:50:58 vasta tsitaadiga

NATAS999, miks arvad, et usu temaatikas valdkonna uurimist ei toimu. Kristluse puhul tänaseni uuritakse piiblitekste, nende algtekste, päritolu, tõlgendusi, kuni usulahkude tekkeni. Isegi Tartu Ülikool, mis vist on akadeemiline kõrgkool omab usu nimelist teaduskonda, usutavalt vorbivad nad samuti usu teemalisi magistritöid samamoodi, kui füüsikud keemikud omi icon_smile.gif
Väidetavalt esimesed teadlased olla tekkinud religioossetest ringkondadest, kus kirjasõna ja mõtlemine levis - esimesed usumeestest teadlased olid oma aja esimesed vandenõuteoreetikud, kes senikehtinud tõdesid oma alternatiivtõdedega mürgitasid icon_smile.gif

NATAS999 kirjutas:
üks konks on teadusel veel, see ei saa tõestada millegi mitte olemasolu, vaid saab tõestada katsetega korratavat.
Kas ikka on päris nii lihtne, võtame aktuaalse teema, koroonatestid, eeldame, et need on teaduslikud testid - kui test on positiivne, ehk tuvastas proovis viiruse - järelikult tegemist teadusliku tõestusega, kui proov osutub negatiivseks ehk "ei saa tõestada millegi mitte olemasolu" antud juhul viirust proovis - ei ole tegemist teadusliku tõestusega icon_smile.gif
_________________
---------------
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2020 15:08:21 vasta tsitaadiga

H_K, ja sellepärast võetaksegi tervenemise kinnituseks kaks proovi, et oleks suurem TÕENÄOSUS õigeks diagnoosiks.

Kui vastus on positiivne, siis leiti midagi. Kui negatiivne, siis on tõenäosus, et lihtsalt juhtuti mitte leidma midagi. Teisel korral negatiivne, siis juba kõvasti suurem tõenäosus, et polegi midagi.

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 347 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 276
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

liitunud: 02.04.2007




sõnum 14.04.2020 15:17:44 vasta tsitaadiga

H_K, piibli tekstide uurimisega on paraku selline asi, et kogu see pull käibki ühe raamatu ümber. ühes kohas ütleb, et nii on... kus on tõestus... keeratakse järgmine lehekülg ette ja öeldakse, et näed, siin kinnitab, et tõesti nii on. laiemale rahvale tuntud lood konnade lendamisest, munade maagilisest värvimisest, mingi venna kohtumisest jumalaga, kes mingeid seadusi jagas, vee peal käimised, vee veiniks muundamistrikid... kõik puhta pullisitt.

karoona testiga ongi nii, kui proov näitab, et on viirus sees, siis nii ongi, kui proov ei näita, et viirus sees on, siis seda sul organismis pole.

nagu ma eelpool juba mainisin nende mastide kohta, siis on inimesi, kes juba tühja masti nähes hakkavad tervisehädade üle kurtma, mis sellest, et masti otsa pole ühtegi kiirgavat elementi paigaldatud ega isegi mitte elektri juhtmeid sinna juurde veetud.

minu teada pole ka avastatud, et 5g midagi käkki keeraks organismiga. suurem kisa käib mingite aura väljade ja tsakrate kontekstis, mida "5g'ga juhtima hakatakse".

soovitan uurida ka lapiku maa teemat ja mudeleid sellise süsteemi toimimisest. kuidas sellises maailma mudelis toimuvad aastaaegade ja päeva tsüklid, kuidas toimub gravitatsioon jne jne. pehmelt öeldes viisakalt väljendudes mina sellise mudeli tõepärasusse pead panti ei paneks, samuti suhtun ülima skepsisega 5g kahjulikkuse paanikasse.

religiooniga on veel üks jama. nimelt neid jumalaid on igal rahval ja kokku hirmus palju. mis kreeklastest/roomlastest sai üldse? neil oli sitaks palju erinevaid jumalaid, iga nähtuse, tegevuse jaoks oma, pluss titaanid ja kurat teab mis elukad veel kõik. ja mis nüüd? kummardavad ja palvetavad ühte kuskilt islami maadest pärit pilve pealset vanameest. ja siis ameerika... need peavad jeesust jumalaks. religiooniga on nii palju vasturääkivusi ja jama, et väga raske on sellist asja kuidagi tõsiselt võtta, erinevalt teadusest, mis suudab oma välja käidud mudelid katsetega reaalses maailmas ära tõestada.

e:

soovitan vaadata 5g vandenõuteoreetikutel.
Spoiler Spoiler Spoiler


viimati muutis NATAS999 14.04.2020 15:36:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Traadita andmeside (WiFi, 4G, 5G, Starlink) »  Vandenõuteoreetikud panid Inglismaal 5G masti põlema mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.