Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dot4
Kreisi kasutaja
|
29.04.2004 10:35:45
NAV lööb ette "Subscription Service!" |
|
|
Mis aparaat tahab kui Norton Antivirus lööb aegajalt ette teate "Subscription Service! 3.05.2004 ! ", kas vaja mingi update teha või? Tarkvara on täiesti legaalne.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
29.04.2004 10:38:15
|
|
|
nagu mina mäletan, kui ostad NAVi siis saad tasuta 1a. viiruste baasi uuendada... edasi vaja $$$ maksta et uuendada......
...võid proovida windowsi kustutada ju siis uuesti installida ja Navi siis peale..... peab töötama, kuna NAV kirjutab infi WIN. registrysse
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
viimati muutis SCREAMER 29.04.2004 11:14:36, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 436 loe/lisa |
   |
2 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
29.04.2004 10:40:07
|
|
|
Nii ta on. 03.05.2003 installitud järelikult.
tsitaat: |
...võid proovida windowsi kustutada ju siis uuesti installida ja Navi siis peale..... peab töötama, kuna NAV kirjutab infi WIN. registrysse
|
Minu meelest jälle jääb installimisel küsitav nimi ja aadress jne. Symantec'i andmebaasi sisse ja seda ei saa enam kasutada sama toote puhul. Ilmnes probleem win'i puhtal installil, kus NAV teatas rõõmsalt, et üks kuu on veel tasuta uuendusi.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
29.04.2004 12:35:55
|
|
|
Muidu kui tõeste ei raatsi pikendada siis sai vist käsitsi kah neid uuendusi tirida (ehk siis: kui oled mugav (tahad kasutada LiveUpdate'i) - maksa, kui ei ole (saad ka ilma automaatse uuendamiseta hakkama)- ära maksa )
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.S.D.D
HV vaatleja

|
04.05.2004 18:48:59
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Muidu kui tõeste ei raatsi pikendada siis sai vist käsitsi kah neid uuendusi tirida (ehk siis: kui oled mugav (tahad kasutada LiveUpdate'i) - maksa, kui ei ole (saad ka ilma automaatse uuendamiseta hakkama)- ära maksa ) |
Mismoodi/kustkohast sa neid käsitsi tirid? Kui subscription service ette lööb, siis peale seal mainitud kuupäeva ei lase mõhkugi uuendada. Vähemalt mul ei lase. ( või olen ise liiga stupiido)
_________________ BS jätke enda teada  |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.S.D.D
HV vaatleja

|
05.05.2004 21:13:30
|
|
|
ei õnnestu mul kuidagi manuaalne update. Annab veateate:
Virus protection cannot be updated. Your subscription servise has expired ja edasi bla bla bla jadijadijaa....samas vaimus.
Ehk Symantec ei lepi sellega, et kusagilt midagi tasuta saad..kahjuks.
_________________ BS jätke enda teada  |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
06.05.2004 00:53:12
|
|
|
Kumma versiooni sa tirisid, kas 32 või 16 bitise? Esimene pistab mul kah kisama (kuna mul polegi NAVi ), teine aga täitsa ilusti otsib/leiab/lepib mu ajutiselt peale pandud NAVCiga (tasuta NAVi versioon DOSile). Seega, kui veel proovimata, tiri sealt ...-X86.EXE ja vaata kas äkki sööb su lõppenud lepingut (update'id on samad, lihtsalt installer on teine).
Edit: mõlemal juhul peaks tegu olema ZIP SFXiga, seega peaks arhiivi ka käsitsi saama lahti pakkida...
_________________ IMO & GPLed |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|