Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
davidco
HV veteran
|
27.04.2004 18:36:39
Väikekontoris arvuti turvamine |
|
|
Kuidas turvata pisikeses firmas arvuteid? Järsku oskab keegi mingi õpetuse teha. Ma juba see kuu 3 korda pidand reinstalli tegema. Kuidas see failide ära keelamine käis (swf, zip, jne.), et kui talle mingi *.swf saadetakse, siis ta seda ei näe, et ei saaks downloadida. Kuidas ma saaksin ära keelata, et mingeid mirc'e ja muid programme ei saaks käivitada ja downloadida, et ei saaks teatud lehekülgedele käia, jne... Mis oleks parim viirusetõrje programm (hetkel norton antivirus) ja firewall (hetkel zonelabs)?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
27.04.2004 22:52:24
|
|
|
Mis OS? NT põhiste (Pro) versioonidel kõige lihtsam kasutajad paika panna (ehk siis kõik peale sinu oleksid restricted). See annab võimaluse igasugune installimine ära keelata. IEs saab kah tõmbamise maha võtta (ning vist sai ka nii sättida, et tavakasutaja enam lubada ei saa, jne). Tulemüür... ZA käib küll (ma põle küll kindel kas tolle tasuta versiooni firmades üldse kasutada võib).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja

|
27.04.2004 23:11:54
|
|
|
HacaX kirjutas: |
ZA käib küll (ma põle küll kindel kas tolle tasuta versiooni firmades üldse kasutada võib). |
Ei või. Ega vist ühtegi neist ei või ?
Mul asutuses on sellepärast üks igivana Tiny versioon, sellel pole veel firmade kohta kusagil midagi öeldud ja enamuse asju ikka loodetavasti kinni peab.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
27.04.2004 23:23:53
|
|
|
Hangid sis mõne GPLitud asja (noid isegi leidub, tahavad aga kõik vähemalt Win2Kd )
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
27.04.2004 23:32:15
|
|
|
Mis OS? NT põhiste (Pro) versioonidel kõige lihtsam kasutajad paika panna (ehk siis kõik peale sinu oleksid restricted). See annab võimaluse igasugune installimine ära keelata. IEs saab kah tõmbamise maha võtta (ning vist sai ka nii sättida, et tavakasutaja enam lubada ei saa, jne). Tulemüür... ZA käib küll (ma põle küll kindel kas tolle tasuta versiooni firmades üldse kasutada võib). |
näiteks win95'ga? huvitaks mind ka...
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
27.04.2004 23:53:56
|
|
|
Mis OS? NT põhiste (Pro) versioonidel kõige lihtsam kasutajad paika panna (ehk siis kõik peale sinu oleksid restricted). See annab võimaluse igasugune installimine ära keelata. IEs saab kah tõmbamise maha võtta (ning vist sai ka nii sättida, et tavakasutaja enam lubada ei saa, jne). Tulemüür... ZA käib küll (ma põle küll kindel kas tolle tasuta versiooni firmades üldse kasutada võib). |
win98se baasil on
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Omega
HV kasutaja
|
28.04.2004 01:14:42
|
|
|
win95, 98 puhul tasub uurida sellist asja nagu Poledit
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
28.04.2004 17:07:01
|
|
|
Ront-linux-router-purk?
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
28.04.2004 20:40:25
|
|
|
Omega kirjutas: |
win95, 98 puhul tasub uurida sellist asja nagu Poledit |
tänud vihje eest!
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
29.04.2004 19:42:28
|
|
|
Alan B'Stard kirjutas: |
ZA käib küll (ma põle küll kindel kas tolle tasuta versiooni firmades üldse kasutada võib). |
Ei või. Ega vist ühtegi neist ei või ?
Mul asutuses on sellepärast üks igivana Tiny versioon, sellel pole veel firmade kohta kusagil midagi öeldud ja enamuse asju ikka loodetavasti kinni peab. |
Veica offtopic aga tea kuidas nende vanade ver. kasutamise legitiimsusega on - kasutan ise ka ver.2.x Tiny Fw, tõsi kodus, aga asjast uuem versioon (vist teise nimega juba) ja mitte freeware. Kas ma selle vana versiooni kasutamist võin ikka jätkata ja rahulikult öösiti magada?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
29.04.2004 22:51:34
|
|
|
Võid küll. Ükski seadus ei ütle, et uue versiooni ilmudes pead vana kõrvale viskama. Ja kui litsents (toona) lubas, siis kehtib ta edasi.
Levitamisega *võib* asi teisiti olla (ehk siis vana versiooni ei või levitada kui uuem on väljas)... aga see peaks kah juba litsentsist sõltuma (pole küll veel ühtegi näinud kus säärane asi sees oleks, küll aga on osadel asjadel mainitud seda dokumentatsioonis).
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|