Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  probleem 5.1 soundi saamisega. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vindi
HV kasutaja

sõnum 22.02.2004 21:26:55 probleem 5.1 soundi saamisega. vasta tsitaadiga

ostsin just endale creativi 5.1 kõllid, ja Sweex US000020 5.1 kaardi.
probleem on selles et ilmselt ma ei tea millist subist tulevat juhet millisesse kaardi auku panna. et nagu, subist tuleb 3 juhet, rear, front ning bass/center
ning kaardis asuvad center/bass off; mic in, line in, line out for 2 speakers; line out for 4 speakers.
kuna ma mingit manuaali kaasa ei saanud, ei tea kuhu aukudesse need kolm juhet panna. ehk keegi teadjam oskab öelda?

edit: mul paistab olevat pigem mingi draiveri jama (oletatavalt). samas proovisin neid juhtmeid integreeritud soundi aukudesse, ja siis kõlarid töötasid. et siis peaks vist integreeritud heli biosest ära keelama? aga ma ei leidnd sealt midagi seletavat. ootan igasuguseid nõuandeid.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.03.2004 20:23:06 vasta tsitaadiga

Sama kaart ning draiverite installiga ka jama! Kaardi ostsin üleeile ja eile oli paar tundi aega installimiseks. Proovisin siis draivereid installida, andis veateate, et mingid failid on puudu. Kirjutasin need 3 puuduolevat faili ülesse ja pärast proovisin neid arvutist üles leida - vaata aga vaata, olid olemas! Kuigi mujal kataloogides. OK, uninstall. Järgmisel installil aga sama jama, ei leia neid faile, viitasin siis neile, arvuti jäi mõtlema... ja tegi restardi! Peale seda aga kaart ikka ei tööta, Device Manageris kollane hüüumärk ning bla-bla! Ok, eks siis ülehomme mõtleb midagi uut välja, võibolla peaks onboard heli (Realtek) draiverid enne ära kustutama - tekib omavahel mingi konflikt?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  probleem 5.1 soundi saamisega.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.