Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  kpsys32.dll ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dynamic
HV kasutaja
dynamic

sõnum 02.04.2004 02:18:50 kpsys32.dll ? vasta tsitaadiga

kas keegi teab midagi failist kpsys32.dll? see istus mul windowsi root kataloogis, pest patrol 4 ütles selle kohta, et on keylogger. google midagi mõistlikku vastuseks ei andnud. properties alt product name on: KCMS System Interface Library.

teine asi ... see peaks äkki naljakate juhtumiste alla minema. igal juhul juba aastaid olen ma oma arvutis (kasutajate sisse- / väljalogimiste jälgimiseks) kasutanud programmi start spy, nüüd siis sain teada, et ka see tegeleb keylogimisega. hoiatuseks ka teistele.

edit: photoshop 5.5 ei lähe ilma selleta tööle ...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 02.04.2004 11:12:56 vasta tsitaadiga

Veidi konsulteerimist hr. Moogliga andis järgmist:
- seda DLLi kasutab tõeste ka mingi keylogger (PestPatroli saidil mainitakse SpyBuddyt)
- jah, ka Photoshop vajab seda

Seega võid proovida sellist asja: tiri siit uus KPSYS32.DLL ja kirjuta Winblowsi kataloogis olev üle. Kui Photoshop töötab ning PestPatrol ikka viriseb, siis on tegu lihtsalt false positive'iga (ma ei ole kindel kas PPatrol leiab seda faili ainult nime järgi või kontrollib ka sisu). Enda süsteemil selle DLLi peale karjuma ei pistnud.

Lisaks: Start Spy ei ole keylogger, ta teeb just seda, milleks ette nähtud, ehk on siis activity monitor. PPatrol lihtsalt klassifitseerib loggerina (samamoodi nagu mul leiab Sam Spade'i mis on lihtsalt pisuke pingimisproge). Aga kui kahtlus närib, siis keela SSPy'l võrgu kasutamine tulemüüris ära (võid kindel olla, et midagi välja ei rända).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  kpsys32.dll ?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.