praegune kellaaeg 20.06.2025 22:55:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dynamic
HV kasutaja

|
02.04.2004 02:18:50
kpsys32.dll ? |
|
|
kas keegi teab midagi failist kpsys32.dll? see istus mul windowsi root kataloogis, pest patrol 4 ütles selle kohta, et on keylogger. google midagi mõistlikku vastuseks ei andnud. properties alt product name on: KCMS System Interface Library.
teine asi ... see peaks äkki naljakate juhtumiste alla minema. igal juhul juba aastaid olen ma oma arvutis (kasutajate sisse- / väljalogimiste jälgimiseks) kasutanud programmi start spy, nüüd siis sain teada, et ka see tegeleb keylogimisega. hoiatuseks ka teistele.
edit: photoshop 5.5 ei lähe ilma selleta tööle ...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
02.04.2004 11:12:56
|
|
|
Veidi konsulteerimist hr. Moogliga andis järgmist:
- seda DLLi kasutab tõeste ka mingi keylogger (PestPatroli saidil mainitakse SpyBuddyt)
- jah, ka Photoshop vajab seda
Seega võid proovida sellist asja: tiri siit uus KPSYS32.DLL ja kirjuta Winblowsi kataloogis olev üle. Kui Photoshop töötab ning PestPatrol ikka viriseb, siis on tegu lihtsalt false positive'iga (ma ei ole kindel kas PPatrol leiab seda faili ainult nime järgi või kontrollib ka sisu). Enda süsteemil selle DLLi peale karjuma ei pistnud.
Lisaks: Start Spy ei ole keylogger, ta teeb just seda, milleks ette nähtud, ehk on siis activity monitor. PPatrol lihtsalt klassifitseerib loggerina (samamoodi nagu mul leiab Sam Spade'i mis on lihtsalt pisuke pingimisproge). Aga kui kahtlus närib, siis keela SSPy'l võrgu kasutamine tulemüüris ära (võid kindel olla, et midagi välja ei rända).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|