Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  nav 2002 imeb vilinal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sant
HV veteran

sõnum 20.05.2004 02:46:51 nav 2002 imeb vilinal vasta tsitaadiga

Minul, kui arvuti inimesel (kes arvuti eest tõsist hoolt ka ikka kannab), juhtus huvitav nali.
Mul turvalise eest kannab hoolt nis (norton integrated service), tulemüüri kiidan- keegi pole veel sisse saand (mul umbes 500 eventi päevas, see on normaalne siin starmani võrgus), arvasin et ka nav on hea asi- samas pole ta mul kunagi, enne eilset ühtegi viirust leidnud. Turvalisusele aitab kaasa ka adaware ja spybot- talutav, aga ei kiida.
Nali selline, näpin nfs 5-te, krt arvuti viskas desktopi ja pani dll errorit? wtf? Mul arvuti ei viska enam ammu erroreid, pärast toiteploki vahetust, ja seda sõltumata asjolust et OP sys on kurikuulus win ME. Ok mäng uuesti käima ja jälle läks kinni ja dll error, egas midagi- uuendasin oma nav definitsioonid ära ja full system scan- ei leid midagi-hmm? ok, adaware ja spybot, samuti ei leid midagi? Ok siis, symantec online scan- vot see leidis kohe 10 infected faili- kõik ussid ja erinevad kah, oli kohe huvitav vaadata neid- istusid seal restore kataloogis. Tegin siis uuesti oma nav 2002-ga full system scanni- ei midagi, möh selle peale? Kuna juhe jooksis kinni ja hommik oli käes, siis jätsin asja sinna paika. Järgimne päev astus siis sõber läbi, mainisin talle oma probleemi. Sõber istus arvuti taha, näppis nav 2002-te, manas suure irve näole ja näitas seda, et restore on excluded- väga hea lüke symanteci meeste poolt. Kuna system restore niikuinii vaja ei lähe, siis kustutasime restore kataloogi ilusti dosi all ära.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Raiku
HV Guru
Raiku

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2004 08:15:53 Re: nav 2002 imeb vilinal vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
Mul turvalise eest kannab hoolt nis (norton integrated service)

Naljakas jah... Ise mõtlesid selle tähenduse välja?
Vaatasin just uuesti pakendi ja CD-de pealt.... isegi kiikasin korraks Symanteci lehele... ikka ja igal pool on kirjas Norton Internet Security.

aise
HV Guru
aise

sõnum 20.05.2004 08:37:14 Re: nav 2002 imeb vilinal vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
mul umbes 500 eventi päevas

minu rekord 1 päevaga on 8K kopikatega. see siis f-secure poolt blokeeritud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 20.05.2004 12:40:02 vasta tsitaadiga

mis te arvate mehed kaas pc-cillin aitab nende sissetulijate vastu...mul pyyavad nad iga päev sadade kaupa sisse saada...
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 20.05.2004 13:32:30 Re: nav 2002 imeb vilinal vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
Tegin siis uuesti oma nav 2002-ga full system scanni- ei midagi, möh selle peale? Kuna juhe jooksis kinni ja hommik oli käes, siis jätsin asja sinna paika. Järgimne päev astus siis sõber läbi, mainisin talle oma probleemi. Sõber istus arvuti taha, näppis nav 2002-te, manas suure irve näole ja näitas seda, et restore on excluded- väga hea lüke symanteci meeste poolt. Kuna system restore niikuinii vaja ei lähe, siis kustutasime restore kataloogi ilusti dosi all ära.

järgnev siis symantec'i www'st:
"1. To disable System Restore (Windows Me/XP)
If you are running Windows Me or Windows XP, we recommend that you temporarily turn off System Restore. Windows Me/XP uses this feature, which is enabled by default, to restore the files on your computer in case they become damaged. If a virus, worm, or Trojan infects a computer, System Restore may back up the virus, worm, or Trojan on the computer.

Windows prevents outside programs, including antivirus programs, from modifying System Restore. Therefore, antivirus programs or tools cannot remove threats in the System Restore folder. As a result, System Restore has the potential of restoring an infected file on your computer, even after you have cleaned the infected files from all the other locations.

Also, a virus scan may detect a threat in the System Restore folder even though you have removed the threat."

su loogika järgi siis absoluutselt kõik antiviirused "imevad vilinal" kuna windows ei lase system restore kallal toimetada neil icon_smile.gif
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.05.2004 14:40:08 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
mis te arvate mehed kaas pc-cillin aitab nende sissetulijate vastu...mul pyyavad nad iga päev sadade kaupa sisse saada...

Sõltub Pc-Cillinist. Kuni PC 2003 pole need firewallid just eriti tõsiseltvõetavad, aga selle uue Trend Micro Internet Security firewall on juba päris kobe tükk.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
haipija
HV kasutaja
haipija

sõnum 20.05.2004 19:48:48 vasta tsitaadiga

mine noh. NAV on jumala hea asi. ise kasutan siiani NAV 2003 PRO'd. pole paremat leidnud. kunagi sai PC-Cillin2000 kasutada aga siis kolisin NAV'i peale yle.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sant
HV veteran

sõnum 20.05.2004 21:57:02 vasta tsitaadiga

Tead Pealuu, sa vist ei saand mu postist aru.
Esiteks oli restore excluded nav 2002-e optionite all- see tähendab seda, et nav ei scanninud restore kataloogi. Piisas sellest et restore olemas on ja nav 2002-he arust võib sinna kasvõi tuhat viirust sisse kobida- see on bullshit, niimoodi need asjad ei käi.
Teiseks kui ma poleks online scanni teind, oleks mul ka praegusel hetkel need ussid kettal, kuna nav 2002 neid ei leidnud. Ja ennetamaks väiteid, et mul oli vana definitsioon- siis mainin veelkord et ei olnud vana, just enne scanni updatesin oma definitsioonid ära- nagu alati.

Ahjaa restore oli mul algusest saadik disabled, ma ei ole seda kunagi kasutand, aga pole ka maha viitsinud kustutada;

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  nav 2002 imeb vilinal
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.