Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oodi200
HV kasutaja

|
28.12.2005 22:12:11
Probleem videokaameraga Sony |
|
|
Selline probleem on kaameraga filmitud asjade kirjutamisega dvd plaadile.
Lugu siis järgmine. Ostsin kaamera Sony DCR-HC19E, kassetide peale filmisin asju ja nüüd tahaks neid asju saada arvutisse. See plaat mis kaameraga kaasas on see laseb ainult teha mingit cd aga dvd-st pole seal juttugi. Plaadil on ainult mingi Picture Package ja Image mixer VCD2. Äkki on kellelgi sellega kogemusi ja oskab soovitada mida teha et saaks normaalse kvaliteediga asjad dvd plaadile sealt kaamerast. Oma softiga mis kaameral kaasas oli ei lase eraldi lihtsalt arvutisse neid asju mis ma filmisin, laseb ainult et cd formaadis teha, mida kohe plaadile lasta.
Ja siis selline asi ka et proovisin kaamerast windows movie makeriga arvutisse lasta oma asju siis ta andis ühe arvuti taga maksimum kvaliteediks 700millegiga neid kbs ja kuskilt ei saand rohkem ka tõsta, aga teise arvuti taga juba 1500 kanti neid kbs, millest see oleneda võiks.
Minu soov on selline et ,ma saaks oma nänni kaamerast arvutisse ja siis edasi arvutist dvd plaadile, mis mängiks dvd mängijas ka.
Kas keegi oskab head nõu anda ja ütelda mis programmidega see võimalik on ja kas üldse võimalik on nii et dvd plaat mängijas tööle hakkab.
Ette tänades.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
29.12.2005 00:55:27
|
|
|
Umm.
Esiteks tuleks see teema tõsta üle multimeedia foorumisse.
Teiseks foorumi otsing võiks midagi juba tuua.
Aga alstame otsast.
Mis kaablga Sa videot arvutisse tõmbad? Ma loodan, et mitte USB vaid ikka FireWire kaabliga.
Üldiselt kui tahad midagi asjalikku teha, siis unusta Movie Maker ära.
Softi on hulgaliselt, kahjuks enamus tasulised. Uleadil on. Raskekahurvägi on adobe premier ja Pinnacle Edition (nüüd Liquid).
Ise kasutan Pinnacle Studio 9 -t.
Siis on veel tasuta softidest sissevõtmiseks Windv. Osad peavad puduseks seda, et igast alustatud võttest, teeb uue faili. Osadele meeldib jälle.
Veel on virtualdub millega saab vajadusel juppe lõigata, filtreid panna, pakkida erinevate koodekitega jne.. Algajale suhteliselt keerukas ja ebamugav.
Mpegi pakkimisks TMPGEnc (mpeg2 30 päeva trial oli vanasti) Samast võid leida ka dvd masterdamise proge. jne..
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
oodi200
HV kasutaja

|
03.01.2006 03:01:31
|
|
|
Et ostsin nüüd endale selle kaardi.
Installisin ära ja proged on ka olemas, aga kui tööle asja panen siis ütleb sellise asja Pleas connect camera to your pc using usb or 1394 cabel.
Kaamerast saab ka sättida, sealt ka proovisin, aga muutust ei miskit.
Arvuti näitab et kaart on installitud ja töötab.
Ja seda et panin kaardi arvutise ja kaardi küles on kaks pistikut üks neist sellise otsaga, kuhu sobib voolu juhe, ja teist ma ei tea mis ots to on.
Et kas see voolu juhe peab ka seal küles olema va mitte.
Proovisin mõlemat moodi aga muutust küll ei näinud.
Et milles siis viga võiks olla. Või on ml endal midagi kahe silma vahele jäänud.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
03.01.2006 11:17:05
|
|
|
Firewire kaardi?
Kaamera ikka panid mahamängimise reziimi?
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
03.01.2006 11:27:52
|
|
|
Kui ma nüüd ei eksi, siis võtsin tuttavalt just samasuguse kaamera enda kätte katsetamiseks, sest temajuures ma seda päris õigelt käima ei saanudki.
Igatahes lisaks nendele picture asjadele on seal ka 2 movie transfer vms nime kandvat asja. Kui selle käima paned ka sealt "play" vajutad, siis hakkab ta arvutis seda maha mängima, record nupp on ka täitsa olemas ja siis salvestab ta selle sulle arvutisse. Kaamera peab olema "play/edit (oli vist selline)" reiimis.
Millegipärast igakord kui kaamera ühedada arvutiga, siis hakkab enda lollakat driverit installima, mis ei ole WHQL certified
Video kvaliteet oli paras kaka igatahes...ei uskunud, et nii halb kvaliteet on.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
03.01.2006 19:01:55
|
|
|
ise leidsin sellise proge nagu "video edit magic 4.13" millega video arvutisse tõmban...mul samuti Sony kaamera, ning selle softiga mis kaasas oli ei olnud küll midagi teha
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
14.01.2006 21:17:55
|
|
|
Mul täpselt sama kaamera. Alles ostsin ja isegi Nero 7 ajab asja ilusti ära ja teeb lõpuks DVD kah valmis. Ise proovisin Uleadiga. Ei tea miks on vaja mpeg2ks konvertimiseks neid TMPEGnc-sid jne. Või paraneb siis lõpptulemus märgatavalt?
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
16.01.2006 12:42:30
|
|
|
Misfits kirjutas: |
Ei tea miks on vaja mpeg2ks konvertimiseks neid TMPEGnc-sid jne. Või paraneb siis lõpptulemus märgatavalt? |
Just. Tmpgenci enkooder on parema kvaliteediga.
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|