Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Micron
HV kasutaja

|
17.03.2004 16:00:24
Mis siin foorumis toimub |
|
|
Mitte ei saa aru, mis siin foorumis toimub Ma vajan abi multiboot cd valmistamisel ja olen juba kolmel korral, vastavas teemas abi otsinud, aga postitused kustutatakse järjekindlalt lihtsalt maha Minu viimane postitus seal teemas, püsis üleval ainult kümme minutit ja siis oli jälle kadunud. Milles siis asi on Ei tohi enam üldse sõna võtta või
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
17.03.2004 16:05:54
Re: Mis siin foorumis toimub |
|
|
Micron kirjutas: |
Mitte ei saa aru, mis siin foorumis toimub Ma vajan abi multiboot cd valmistamisel ja olen juba kolmel korral, vastavas teemas abi otsinud, aga postitused kustutatakse järjekindlalt lihtsalt maha Minu viimane postitus seal teemas, püsis üleval ainult kümme minutit ja siis oli jälle kadunud. Milles siis asi on Ei tohi enam üldse sõna võtta või  |
Viitad kasulike näpunäidete teemale. Kas sa pimesikk lugeda ka oskad, mis on avalehel kirjutatud kasulike näpunäidete foorumi sisuks? Probleemide jaoks vali õige probleemfoorum ja esita oma küsimus seal!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
17.03.2004 16:09:44
|
|
|
Ja huvitav, mis on kasu seal, kasulike näpunäidete foorumis, sellisest teemast, mida pole lõpuni käsitletud Kas igaüks, kel sama probleem, peab sellekohase uue teema tegema Veits jabur see asi ju niiviisi Palju parem oleks ju seal samas see asi lõpuni selgeks arutada, et ka teised sellest õpetusest edaspidi aru saaksid
viimati muutis Micron 17.03.2004 16:12:56, muudetud 2 korda |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
17.03.2004 16:10:10
|
|
XYZ kirjutas: |
Viitad kasulike näpunäidete teemale. Kas sa pimesikk lugeda ka oskad, mis on avalehel kirjutatud kasulike näpunäidete foorumi sisuks? Probleemide jaoks vali õige probleemfoorum ja esita oma küsimus seal! |
Toda nüüd küll aga olen ka ise kokku puutunud sellega, et postid lihtsalt kaovad. Järsku oleks ilus post mitte kustutada vaid kustutada post sisu ja selel asemele kirjutada mida kasutaja valesti tegi. See on ka teistele näiteks ja posti autor saab ka oma veast aru.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
17.03.2004 16:15:43
|
|
|
mul oli nii et kogu teema kadus järsku ära... ja ps ka ei saadetud et ümber oleks tõstetud või midagi sarnast.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
17.03.2004 16:20:37
|
|
|
Ja siin on näide , kus inimene on teinud sarnase probleemiga, uue teema Mis sest uuest teemast kasu oli Viidati samale teemale, kust minu postid kadusid ja löödi teema lukku Moded võiks ikka natuke ka mõelda, mis teevad See kasulike näpunäidete all olev teema vajaks kindlasti täiendamist, sest pildid on sealt kadunud ja olen üsna veendunud, et selle õpetuse järgi ei saaks enamus, seda cd-d valmis
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
17.03.2004 17:02:09
|
|
|
OK Tegin nüüd Tarkvara foorumisse uue teema oma küsimustega, aga Kasulike näpunäidete all jääb see vana teema nüüd ikkagi segaseks ja modede käitumine jääb käesoleval juhul küll täiesti arusaamatuks
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
17.03.2004 17:11:41
|
|
|
Micron kirjutas: |
OK Tegin nüüd Tarkvara foorumisse uue teema oma küsimustega, aga Kasulike näpunäidete all jääb see vana teema nüüd ikkagi segaseks ja modede käitumine jääb käesoleval juhul küll täiesti arusaamatuks  |
Mis sulle segaseks jäi??? Sinu postitused kustutati ära sellepärast, et need olid vastuolus tolle konkreetse alamfoorumi reeglitega (esilehel sõnaselgelt kirjas)...
Tõsi ta on, et nimetet teemast on pildid "kadunud", aga siin ei saa moded eriti midagi teha - võibolla viitsib libekala oma teemas pildid korda teha (kui tal need screenshotid veel alles on), ainult et libekala (ehk siis lihtsalt HV-kasutajat libe) pole siin ammu näha olnud
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
17.03.2004 17:25:45
|
|
|
Bad Sector kirjutas: |
Mis sulle segaseks jäi??? Sinu postitused kustutati ära sellepärast, et need olid vastuolus tolle konkreetse alamfoorumi reeglitega |
Aga mis sulle segaseks jäi On ju selge, et see vana teema vajaks täiendamist, kuna on ilma nende piltideta ikka üsna segane Kas see, et ma üritasin seal, seda teemat arusaadavamaks muuta, ongi reeglite vastane Mõtleks nüüd natuke: kas teistele foorumi kasutajatele, kes antud küsimuses edaspidi abi vajavad, on nüüdne mitme sarnase teemaga olukord kasulikum, kui et oleks kogu selle teemaline jutt ühes kohas olnud Reegleid peaks ikka oskama tõlgendada nii, et neist reeglitest oleks kasu kõigile foorumi kasutajatele
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
17.03.2004 17:27:06
|
|
udumees kirjutas: |
Järsku oleks ilus post mitte kustutada vaid kustutada post sisu ja selel asemele kirjutada mida kasutaja valesti tegi. See on ka teistele näiteks ja posti autor saab ka oma veast aru. |
Poolt, sest:
1) näeks postitaja, mille vastu ta eksis
2) näeksid teised kasutajad, mille vastu eksiti. Ehk võtavad siis õppust.
Ja btw, endalgi suht hiljuti postitusi kaduma läinud...mitte ei tea, kes maha lasi ja miks
_________________ https://www.instagram.com/morrowshoots/
http://www.morrowshoots.com |
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
17.03.2004 23:06:06
|
|
|
Pigem küsimus selles, miks lasta olla sel poolikul õpetusel ja mitte üles panna see vanem versioon (kus olid need puuduvad failid kirjas olid).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
18.03.2004 01:19:50
|
|
|
Tegin endale asja selgeks ja võtsin julguse kokku, ning täiendasin siiski ka vana teemat Ei tea, mis nüüd küll saab
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
18.03.2004 01:28:03
|
|
|
Ei tohiks probleemi tekkida, tegevus vastab ju esilehel esitet nõuetele (fixib ju bugi )
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
18.03.2004 01:35:35
|
|
|
Aga ega neid modesid tea Enda arust üritasin algul ka puudulikku teemat edasi arendada
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|