praegune kellaaeg 20.06.2025 15:32:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mueve
HV kasutaja

|
13.03.2004 12:22:20
Radiotehnika U 7111 katki, mis võiks viga olla? |
|
|
Et sihuke probleem siis nagu mul kodus selline võim nagu Radiotehnika U 7111 ja siis kui ma sellega oma kõlareid kuulasin, siis kui keegi meie korteris kuskil toas tule kinni kustutas käis pisike kraps võimendist läbi, ja nii iga kord aga ükskord kui pärast seda krapsu enam võimendi häält ei teinud, kõlarid isegi ei undanud mingi häälega ja siis lõi veel ekvalaiserid tuled põhja välja kuni punaste tuledeni välja. Proovisin kõik kanalid ka läbi et äkki läks mingi kanal läbi aga ei, ühestki kanalist ei tule häältki. Võimendi oli maandamata ka. Vaatasin kaitsme ka läbi, kaitse on terve. Kas keegi oskab öelda mis siis seal võimendis katki läks? Olen kuulnud ka et sellel võimendil pidid sees ka veel mingid kaitsmed olema, äkki on need läbi? Aidake, ma muusikahoolik ja tahaks veits musa kuulata, 2 kuud juba võimendi katki. Ootab abi!
_________________ Lups ja valmis!
viimati muutis mueve 08.05.2005 16:01:50, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
13.03.2004 13:10:21
|
|
|
Parandusse viia (mõne pädeva tuttava kätte kui raha pole). Või siis uus osta. Skeem on ju suur ja lai, tuhandeid vidinaid võib läbi minna
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
13.03.2004 13:28:36
|
|
|
HV kaudu oma tehnikat remontida..hmm...interesting ja new
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|