praegune kellaaeg 19.06.2025 00:52:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GTR
HV veteran

|
30.06.2007 18:49:56
ATA ketta problem |
|
|
Asi selles, et mul hdd 40GB maxtor 5400rpm on kaheks partatsiooniks tehtud...ühe peal on OS ja teisel muud failid ja stuff...eile õhtul lihtsalt hakkas windows hakkima, musa mängis ja hakkis kah ning järjest hullemaks läks...lõpuks oli arvuti täitsa koos...pidin restardi tegema...kui uuesti käima läks siis ei tulnud enam seda Windowsi loadingut ette vaid must pilt ja arvuti tundus töötavat normaalselt...mul on veel üks SATA ketas ning selle peal oli kah nö uus win ning selle sain tööle...siis vaatasin windowsi plaadiga neid ketaste partatsioone, ta näitas seda 40GB ATA ketast küll ja tema kahte partitsiooni aga see kus OS peal oli näitas NTFS'i asemel Unknown ja kui ma vajutasin enterit, et lihtsalt proovida kas hakkab Windwosit installima siis jooksis jälle kinni...
Btw kui ma tahan selle sata kettaga arvutis olla siis pean vahetama biosist IDE seadete alt enchanged mode aga kui ata ketast siis compatible mode...
Et kui ma sata kettaga sees olen siis ma My Computeris 40gb ata ketast ei näe ega ka Device manageris ei näe seda.
Kuidas saada sellelt 40GB ata kõvakettalt vajalikud failid kätte? kui üldse on võimalik?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
30.06.2007 21:20:50
|
|
|
Siukese programmiga nagu GetDataback proovi. Kui see ei aita siis siin foorumis on väga suuri andmetaastusspetsialiste.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
01.07.2007 20:43:28
|
|
|
Proovisin seda proget aga see ei leia seda ketast üldse ülesse.
Et kui ma olen oma praeguse sata kettaga sees siis ta ei näita seda ketast kuskil ja see oli enne ata ketta pange panemist kah nii...
EDIT: vahepeal tõmbasin endale proge nimega HDD Regenerator ja sellega tegin bootiva cd millega saab ketast kontrollida ja bad sectoreid parandada.
Sain asja laetud ja siis programm hakkas ketast kontorllima, protsess oli kahtlaselt aeglane ja kohe algul leidis 2 bad sectorit(mingi poole tunni jooksul ja oli alla mb kettast kontrollinud)...
Et nüüd tean, et kettal on bad sectoreid aga kuidas saaks nii ketta failidele ligi mis pole bad sectori all ?
Äkki oskab keegi soovitada sarnast programmi aga mis töötaks OS all ja kui OS ketas ära kah ei tunne siis proge kuidagi tunneb, et mul BIOS'is tunneb ketta koguaeg ära aga SATA kettaga arvutis olles mitte kuna pean BIOS'is IDE seadetest nii panema, et kas töötavad SATA või IDE.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
erx27
HV vaatleja
|
02.07.2007 22:46:51
|
|
|
katseta ontrack easy recovery-t
partition magicu veits tuksi keeratud ketta mida windows enam kasutada ei suutnud sai küll windowsis töötades taastatud
aga bad sektorite scan ongi muide üliaeglane
üks sõber parandas endal mingi 3-4 päeva ketast
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|