praegune kellaaeg 14.09.2026 00:11:49
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Gaudi
HV kasutaja

|
13.09.2026 19:32:56
» M: Merida Big Trail :: Asukoht: Rakvere |
|
|
Tere!
Rattaid on liiga palju tekkinud, seega on pakkuda üks Merida Big Trail 200 '25, oranži värvi.
Suurus XL, mis on üksjagu petlik. Olen 187 cm pikk, enne ostu proovides oli L mudel minu jaoks väike. Ei oska uut mudelit kommenteerida, kuid vana pidigi selles osas natuke veider olema.
Läbisõit on väike, ca 300 km.
Ostetud Veloplusi poest 08.07.2025, kaasa tuleb pass ja ostutšekk, mille alusel kehtib
1) eluaegne raamigarantii
2) 2 aastat garantiid komponentidele
3) 2 aastat garantiid eraldi Shimano detailidele
4) Amortide oma kahjuks enam ei kehti, oli kuueks kuuks.
Esmane hooldus on tehtud, hoitud soojas keldriboksis, kasutatud vaid suvel, ning hoitud heaperemehelikult. Ainsaks iluveaks on raamil olev väike värvile tekkinud täke suure hammasratta juures (peaks olema pildile klikkides näha).
Poe link.
https://veloplus.ee/et/merida-bigtrail-200-58467?srsltid=AfmBOood_MwOxDxoEBRQXIxkP9o3q25n8Jh7gB5O2_xJ9MyIjCDad14_
Kaasa tulevad ka SKS X-Blade/X-Board porilauad, mis toimivad täitsa hästi.
https://veloplus.ee/et/porilauad-sks-set-x-blade-29-ja-x-board-10802
Asub Rakveres. Kuskile eraldi saatma ei hakka, las huviline tuleb ja vaatab üle, sobivusel teeme tehingu ära. Kuni 20.09 ehk järgmise pühapäevani olen Eestis, siis kaks nädalat eemal. Küsimuste korral vastan hea meelega.
51 997 11kaks
AH/OK : 400 €
|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|