Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Varia ja muu tehnika (sh helitehnika ja fototehnika) ost/müük/vahetus »  » M: Skoda Fabia 2010 :: Asukoht: Tartu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

sõnum 12.08.2026 23:16:55 » M: Skoda Fabia 2010 :: Asukoht: Tartu vasta tsitaadiga

Panen oma Skoda turgu. Universaalkere, 1,2-lidrane ketiga bensumootor, 5-käiguline manuaal.
Vanale autole omaselt ei ole see prillikivi. Aga tehnilise seisukorra suutsin hoida sellise, et hiljutise ülevaatuse läbis masin puhtalt.
Paras vanker igapäevasõitudeks ja kulleritööks. Olen ringi reisides ka autos maganud.

Täpsem info siin:

https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?share=d203f1f7287cbc34bfa5456be5f8d8b4

Müügi põhjus: on idee leida endale hoopis sarnases hinnaklassis kaubiku moodi vanker, "pirukakäru". Kui on soov pakkuda mõnd masinat vahetuseks, eelistan neid. Muidugi võib pakkuda muidki vankreid, mis on lihtsad, sama väikesed (või väiksemad) ja aastamaksuga 50-60 eurot. Et kui ma ei leia endale kaubikut, oleks mul siiski auto olemas. Varustustase võib olla madal, mugavuslisad (elektriaknad, elektripeeglid, ekraanid, tagurdamise abinõud, kliimaseadmed jne) ei ole mulle vajalikud. Kui masinal on "start-stop", siis peab see olema nupust välja lülitatav. Pakutav masin peab olema manuaalkastiga.

Küsite, miks just kaubik? See sobib mu elustiiliga rohkem. Ma kolin iga mõne aasta järel, kaubikuga oleks mugavam asju vedada. Matkadel on sinna lihtsam endale eluruumi tekitada. Ja kui veel üle 1 inimese korraga vedada ei ole plaanis, ei ole mõtet rentida kah. Olgu siis oma.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 13.08.2026 01:10:37 vasta tsitaadiga

Ei paku, aga mainin niisama, et parim igapäevakasutuse "kaubik" on Chrysler Grand Voyager/Town&Country alates aastast 2005 (Stow 'n' Go)
Kui vaja inimesi vedada, on kuni 7 kohta. Kui vaja asju vedada, saab istmed mõnekümne sekundiga põrandasse klappida ja on ~4 kuupmeetrit kaubaruumi. Lisaks kõik vahepealsed variandid.
Sees on võimalik kummargil liikuda ja riideid vahetada, väljasirutatuna magada muidugi ka. Samas ei ole liiga suur linnas liikumiseks, kõigest 5 m pikk, ja sõita on palju mugavam kui päris kaubikuga.

Kommentaarid: 904 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 678
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Varia ja muu tehnika (sh helitehnika ja fototehnika) ost/müük/vahetus »  » M: Skoda Fabia 2010 :: Asukoht: Tartu
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.