praegune kellaaeg 14.06.2026 21:05:36
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wusses
mehine eesti muffin

|
14.06.2026 16:13:30
M: Oneplus 12R 256GB -ekraan katki :: Asukoht: Sauga |
|
|
OnePlus 12R nutitelefon. Telefon töötab, kuid ekraan on katki ning vajab vahetust.
Ekraani tuli taskus kandes ekraanile praod ja pilt on selline kollakas.Kui valgust peale keerata siis ei näe midagi sest see kollakas värv läheb nii erksaks.
Vanus alla 1 aasta
Muid suuremaid vigu ei ole täheldanud
Aku peab hästi
Kaasa laadija
Mäluversioon 256 GB ja 16GB RAM
Mulle meeldis see telefon väga, sellel oli üli kiire laadimine, ja mugav UI ning üli ere ekraan (hea oli päikese käes nt pakki saata nii et näitad Triipkoodi automaadile) . Ostsin endale uue S26 ultra ja ausaltõeldes mulle meeldis 12R rohkem.
Sobib remondiks, varuosadeks või kellelegi, kes soovib ise ekraani vahetada.
Ekraani remondi kohta uurinud ei ole kuid mulle tundub et ebamõistlikult kallis.
Asub Pärnumaal / võimalik saata pakiautomaadiga.
ah: 50eur
_________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele. |
|
| Kommentaarid: 345 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
282 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|