praegune kellaaeg 25.05.2026 16:52:18
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
KurtA
HV kasutaja

|
24.05.2026 15:11:34
O: Windows 95 compliant võrgukaart :: Asukoht: Saku |
|
|
Tere! On ehk kellelgi kuskil kapis vedelemas üks vana PCI võrgukaart ning sooviks sellest nii sümboolse hinna eest lahti saada? Läheks see mul ühte vanasse retro masinasse ning seega tähtsad on 2 asja:
Windows 95 ühilduv
Driverid kaasas floppyl (väga tähtis, kuna mul CD-ROM miskipärast ei loe ühtegi plaati)
Sooviks sellele Pentium 100 masinale miski võrguühenduse saada lõpuks.
Suured tänud ette!
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kosses
HV kasutaja
|
25.05.2026 10:47:00
PCI võrk |
|
|
Tere
Mul on lausa 2 erinevat kaarti, mis töötavad koos Windows 95. Milline võiks olla sümboolne hind, kui ma leian sinna juurde ka sobiva floppi? On pakkuda ka CD seadmeid.
|
|
| Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KurtA
HV kasutaja

|
25.05.2026 16:51:42
|
|
|
| Super! No hinna määrab ikka müüja - ma võin ju öelda, et sümboolne hind on 10 euri aga sellega võin julmalt üle pakkuda. Või liiga vähe. Aga ühest kaardist täitsa piisab ning kui floppy driveritega leiad siis olen vägagi huvitatud. CD seadmeid mul ka täitsa 2 - mõlemad tunneb arvuti ära aga ühtegi plaati nad ei loe. Ei hakka enne kolmandat juurde võtma, kuni juurpõhjus teada.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|