praegune kellaaeg 24.05.2026 06:39:44
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
shaolin
HV kasutaja

|
24.05.2026 03:33:16
OT: PHASEDNET OÜ - Wi-Fi planeerimise ja mõõtmise teenused | Enterprise võrgulahendused |
|
|
Pakun PHASEDNET OÜ kaudu järgnevaid teenuseid:
1. Wi-Fi planeerimise ja mõõtmise teenused
2. 5G ISP ühenduste signaali ja läbilaske mõõtmise teenused
3. Enterprise võrgulahenduste disain, auditeerimine, ehitamine ja kaughaldus
4. Ametlik partner: Hamina, HPE Aruba, Sophos
5. Lisaks kogemus vendorite lahendustega HPE Juniper, Cisco Meraki, Ubiquiti, Sophos, Fortinet (Fortigate tulemüürid), Checkpoint jne
Mul on olemas Hamina Wi-Fi planeerimise ja mõõtmise täislahenduse komplekt:
1. Hamina Planner Plus - AI põhine planeerimistarkvara (sh IoT võrkude ja Private 5G võrkude planeerimise võimekus)
2. Hamina On-Site - Wi-Fi mõõtetarkvara
3. Hamina Live - võimaldab reaalajas koguda andmeid olemasolevatest võrkudest
4. Oscium Nomad - Wi-Fi mõõteseade (4x4 ja Wi-Fi 8 ühilduv)
5. AP-on-Stick mõõtmise võimekus kuni 7.5m kõrguse statiivi ja akupangaga
NB! Tegemist on projektipõhise tööga, kus hinnastamine on iga projekti korral eraldiseisva kokkuleppe teema.
Mõeldud eelkõige suurematele Wi-Fi paigaldustele, nagu tootmised, laod, hotellid, koolid/ülikoolid, büroohooned.
Samas soovitatav ka väiksematele kontorilahendustele, juhul kui kontor elabki 100% Wi-Fi baasil - nagu tänapäeval kombeks on saanud.
Põhjus, miks sellist teenust hakkasin üldse pakkuma:
Olen tegelenud 12a Enterprise võrgulahenduste disaini ja ehitamisega, mille hulgas tegin aastaid Ekahau baasil Wi-Fi võrkude planeerimisi ja mõõtmisi.
Minu esimene Wi-Fi AP-on-Stick mõõtmise projekt oli tootmine, mis koosnes 8 hoonest ja custom raport tuli 97 lehekülge pikk..
Oma esimese võrgu ehitasin juba aastal 1995 kui olin veel teismeline - lihtsalt naljakas tagantjärgi fakt, et juba nii varakult alustasin.
Teadmised ja oskused on sellised, mille baasil saab ehitada mitmetest hoonetest koosnevaid võrke tuhandetele kliendiseadmetele.
Olemas HPE Networking Campus Access Professional kehtiv sertifikaat ja teadmised SASE, Zero Trust ja SDWAN lahendustest.
Millalgi lisandub ka uudne teenus, mis on veel arendusjärgus, aga sisuliselt juba töötab mul kodus mitu kuud - 5G väliühenduse testimise võimekus.
Vajalik klientidele, kelle piirkonnas on 5G ainuke lahendus aga ta ei tea, millise ISP 5G ühendust valida, sest ISP'd ei paku täistestimise lahendust.
Vajalik ka mobiilsetele harukontoritele ja liikuvatele lahendustele.
Vajadusel saaks välja arendada ka satelliitside testimise võimekuse, aga seda teemat oleks vaja jällegi kõigepealt ise arendada ja testida.
On kokkupuude olemas juba ka Starlink lahendusega - tol aastal ta eriti hästi ei töötanud, aga nende faasvõre antennitehnoloogia on pärit 3D radarisüsteemidest.
Hariduselt lennundusinsener ja tegelenud pikka aega ka lennunduse 3D rarartehnoloogiatega. Ülikoolis olen õppinud telekommunikatsiooni aineid nagu antenniterooria, saatjaid, vastuvõtjaid, signaalitöötlus (digitaal ja analoog), impulstoitelahendused, DSP'de programmeerimine jne.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|