Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ezh
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
clocker
Kreisi kasutaja

|
06.03.2004 18:00:26
|
|
|
Kõik Kaspersky Antivirust endale hankima!
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
06.03.2004 19:10:39
|
|
|
...ei pane mind uuenduste ilmumise kiirus kasutama AVd mille installimise peale raal kokku jookseb 8)
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
06.03.2004 19:24:42
|
|
|
HacaX, mis täpselt juhtis ja millal?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
06.03.2004 19:38:26
|
|
|
IRW. Ma kohe arvasingi, et saabub rüütel valgel ratsul
Ega's asi nii traagiline kah olnud, lihtsalt ei saanud masin enam pärast KAVi installimist korralikult üles buuditud ilma terve hulga veateadeteta. Aga ega ma kaua piinelnud vaid tegin kiirelt uninstalli (ära nüüd näkku löö, eks )
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
06.03.2004 19:44:16
|
|
|
HacaX, mis KAVi versioon oled proovinud?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
06.03.2004 19:49:13
|
|
|
Ermm... mingi 4.5 oli vist... võin ka eksida.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
07.03.2004 22:53:51
|
|
|
BTW Kaspirovskil on kah miski tulemüüri vidin olemas, kellelgi kogemusi on sellega, nimi igastahes on vägev: Anti Hacker vms.
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
08.03.2004 10:25:05
|
|
|
Tavaliselt pannakse selliste artiklite lõppu ka viide originaalartiklile. Ilmselt ei oska ma otsida, sest AV-test.org kodulehel on viimased testid nende endi poolt tehtud märtsis 2003 (vt Testid)
http://www.av-test.org/sites/tests.php3?lang=en
Ülejäänud testid on millegipärast publikatsioonide all. Kas see tähendab, et tegu on tellitud artiklitega?
Ja huvitav, miks on testist välja jäänud Eseti NOD32, mida Virus Bulletini testides üsna heaks peetakse.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vana
HV vaatleja

|
11.03.2004 16:30:57
|
|
|
Imelik, et mina ei saa KAV-ist midagi väga head mõelda-ega öelda.
Esiteks muudab masina sigaaeglaseks, kui monitooringus käima lükata( P-4 1,6G).
Teiseks, hr. Krzin´i suppordis jagatud nõuanded, näiteks Backdoor.Beastdoor.206.b
hävitamiseks, olid pehmelt öeldes kasutud. Kuigi KAVP tundis viiruse ära ,
ei ole suppordil ettekujutust selle olemusest ega toimimisest,ammu siis tööriistast või
removaalist.Kui juhatasin neid Symanteci kodulehele , et nad teada saaks, mis on mis,
ja inimestele lauslollusi ei räägiks, lõpetati kontakt ära.
Edaspidi hoidun "turuliidrist" võimalikult kaugele ja soovitan Teilegi.
_________________ Eesti suved on jahedad, kuid õnneks lühikesed |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
11.03.2004 16:34:29
|
|
|
ma panin ka nüüd AVG asemele selle ja tundub igati asjalik olevat ! ja raali ta küll aeglasex ei tee buy an AMD
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
11.03.2004 21:25:54
|
|
|
heh symantec alles 22.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
11.03.2004 21:35:12
|
|
|
[tiba ot] Aga mitmendad on "Saksa teadlased" teadlaste vaimusuuruse võrdlustabelis ?
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
11.03.2004 21:40:08
|
|
|
ennastki huvitab, miks kaspersky kõikides muudes arvustestes ei küündi kaugeltki esikohapoole
miks ainult kaspersky enda ametlikult lehelehel kiidetakse´programmi, kui nr1 antivirust
samas on nn 22. kohal olev symantec ka oma kodukal ära toonud,et just NEMAD on parimad.
ja nii ütlevad kõik oma kodukal seda.
tahaks siiski mingit asjalikumat tõestust, et ma nüüd peaks tõesti kaspaersky peale panema ja võin südame rahuga öelda ka oma tuttavatele,et kaspersky on parim!
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
11.03.2004 22:19:46
|
|
|
Te antud teksti ikka läbi lugesite (orignaal, kust need näitajad pärineva, on muideks siin: http://www.av-test.org/down/papers/2004-02_vb_outbreak.pdf )? See test ei võrrelnud sugugi ju antiviiruste taset, vaid *reageerimise* kiirust. Kogusummas said KAVi vennad uuenduse, mis võimaldas viirust leida, väljalaskmisega ca. 4x kiiremini hakkama kui Symantec. Mida aga targalt KAVi saidil märkimata jäeti on fakt, et paar tõrjujat (nagu näiteks Malaisiast pärit Virusbuster, millest enamik maarjamaalasi kuulnudki pole) said osade viiruste avastamisega heuristiliselt hakkama, ie nad *ei vajanudki* update'i.
Jään oma arvamuse juurde, et AVP/DOS oli (ja on siiani) kõva tegija, Winblowsi variant oma eellase tasemeni siiski ei küündi.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
12.03.2004 00:26:20
|
|
|
BTW: On saadaval KAV Personal 5.0 beta version
ftp://ftp.kaspersky.ee/beta/ (parem on kav5.0.69beta3_personal_rus.exe, aga ta on venekeelne)
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
12.03.2004 00:30:58
|
|
|
aga kui ma nüüd tooks siis 3 testi, kus symantec on esikohal, siis keda me usume? ei, ma ei taha siin kaspersky't maha teha, vaid olen ise ka otsuse ees,et millist valida. ennem oli nav2k4 ja ei olnud rahul, nüüd avg peal ja vb tahaks isegi soetada kaspersky,aga hetkel pole nii palju eeliseid,et ma siiski selle poole 100% vaataks. ühe kahe viiruse kiire leidmise peale, ei saa veel ju seda kõikseparemaks nimetada.
kuda selle anti häkkeriga lood on? nagu aru saan on tegu tulemüüriga,kas sel juhul tuleb zonealarm kõrvalda arvutist?
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
12.03.2004 00:57:24
|
|
|
posthuman, anti-hacker on tasuline... Kui tahad siis kirjuta info@kaspersky.ee - saad tasuta prooviversiooni.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
12.03.2004 01:06:08
|
|
|
hmm, mul Symantec Antivirus Corporate Edition ja see võtab mul täpselt 3,3MB rammu
enne oli NAV2003 ja sellega võrreldes on arvuti ikka sigakiireks läinud 8)
pealegi pole minu arvutis siiani veel viirust olnud, never-ever, niiet mina olin, olen ja jään Symantec'i peale
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
12.03.2004 01:25:43
|
|
|
Elof kirjutas: |
[tiba ot] Aga mitmendad on "Saksa teadlased" teadlaste vaimusuuruse võrdlustabelis ? |
Mainitud tegelased kindlasti suht tegijad. Eesotsas olev Andreas Marx on igatpidi asjalik tegelinski, kes siiani *isiklikult* üpris mitmele antiviirusele (millest, taas, enamik eestlasi midagi kuulnud ei ole) käed külge paneb.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vana
HV vaatleja

|
13.03.2004 10:57:33
|
|
|
Pean pisut KAVP suppordi ees vabandama, sest minu 11.03 kirjeldet juhtum leidis lahenduse siiski just nende viite alusel.
See paus , mida pidasin loobumiseks, läks neil vist ikka mõttetöö tegemiseks.Jagan tarkust teilegi- nimelt backdooride remuuvimisel on väga mõistlik kõigepealt netist maha minna , ise tegin seda kõige radikaalsemal moel- võrgukaabel masinast välja. No siis alles KAVP mõjus. Aga aega kulus kaks ja pool päeva kokku koos kirjavahetustega... Arvan, et
KAVP arendab kiiret tegevust peasuunal, massviiruste vastu, jättes alla protsendise esinemissagedusega v.m.s. pahalased "teise esheloni".
_________________ Eesti suved on jahedad, kuid õnneks lühikesed |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
A_Armonk
HV kasutaja
|
16.03.2004 20:14:41
|
|
|
Mis puutub sõltumatusse, siis tehtud USA multinatsionaali IDG saksa ajakirja PC-Welt tellimusel.
Mis tähtis, see on viiruste avastamisprotsent. Seda tuleb vaadata AV-Test.org lehtedelt ja need kaks avastamistabelit andsid pea kõikidele samad tulemused. Nagu juba kirjutati, testid väga vanad. Kui avastab 4x kiiremini, aga 99,5% ja teine avastab 100%, siis ma eelistan aeglasemat.
Kompressitud failitüüpides näib Kasperskyl olevat eelis, aga selle eelise tähtsus sõltub asjaolust, kas te neid asju kasutate. Kui mina näiteks vajan ja saan avada ainult arj ja zip faile, siis on mul ükskõik, mis juhtub teistega.
Iga testimise probleem on ju enesestmõistetav: testimiseks söödetakse rakendusele ette valim viiruseid. Kuidas see tehakse, on iseasi. Kuidas on selle representatiivsus, on iseasi. Viiruste avastamine loomaaias on huvitav, aga metsikus looduses olulisem (zoo ja wild on terminid). Asi pole niisiis mitte aususes ja pettuses, vaid selles, mida tegelikult testitakse ja mis kaal on igal komponendil jne.
Ja ausalt öeldes. niisuguste testide puhul tuleb tingimata vaadata kuupäevi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
A_Armonk
HV kasutaja
|
16.03.2004 20:15:17
|
|
|
Mis puutub sõltumatusse, siis tehtud USA multinatsionaali IDG saksa ajakirja PC-Welt tellimusel.
Mis tähtis, see on viiruste avastamisprotsent. Seda tuleb vaadata AV-Test.org lehtedelt ja need kaks avastamistabelit andsid pea kõikidele samad tulemused. Nagu juba kirjutati, testid väga vanad. Kui avastab 4x kiiremini, aga 99,5% ja teine avastab 100%, siis ma eelistan aeglasemat.
Kompressitud failitüüpides näib Kasperskyl olevat eelis, aga selle eelise tähtsus sõltub asjaolust, kas te neid asju kasutate. Kui mina näiteks vajan ja saan avada ainult arj ja zip faile, siis on mul ükskõik, mis juhtub teistega.
Iga testimise probleem on ju enesestmõistetav: testimiseks söödetakse rakendusele ette valim viiruseid. Kuidas see tehakse, on iseasi. Kuidas on selle representatiivsus, on iseasi. Viiruste avastamine loomaaias on huvitav, aga metsikus looduses olulisem (zoo ja wild on terminid). Asi pole niisiis mitte aususes ja pettuses, vaid selles, mida tegelikult testitakse ja mis kaal on igal komponendil jne.
Ja ausalt öeldes. niisuguste testide puhul tuleb tingimata vaadata kuupäevi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|