Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Arvutitehnika ost »  O: nVidia GeForce FX 5200/5500 (128-bit, passiivne) :: Asukoht: Tallinn märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.03.2026 14:18:39 O: nVidia GeForce FX 5200/5500 (128-bit, passiivne) :: Asukoht: Tallinn vasta tsitaadiga

Sooviks leida ühe FX5200 või FX5500 kaardi, millel on 128-bit mälusiin (8 mälu kiipi peab olema plaadil!) ja mis oleks passiivjahutusega. Mul on olemas FX5200 64-bit versioon, ent sooviks 128-bitist versiooni.

Kõikvõimalikud diilid retro tehnika vahetuse osas on eelistatud raha vahetusele, aga sobiliku hinna puhul teeb ka raha-bisnessi. icon_smile.gif
Mul keldris on üksjagu kraami Pentium 1 ajastust kuni Pentium 4 ja AMD Athlon 64'ni (vist s754). Nipet-näpet ka vanemat-uuemat kraami, nagu midagi 386 ja 486 ajast ja midagi core 2 duo ajast.

Seega kui sul on mulle miskit sobilikku pakkuda, räägime! Küll me leiame mingi hea diili, mis mõlemale meeldib. thumbs_up.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Arvutitehnika ost »  O: nVidia GeForce FX 5200/5500 (128-bit, passiivne) :: Asukoht: Tallinn
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.