praegune kellaaeg 13.02.2026 05:27:58
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Aleksei S Nitrocell
Uus kasutaja
|
12.02.2026 23:55:01
M: Skyloong GK68 Mix V2 HE TMR White 2026 Gaming Keyboard :: Asukoht: Tallinn, Pallasti |
|
|
link :: TMR keyboards are the future?! (SKYLOONG GK68 MIX/TMR Review)
Hind 130 EUR, Uus, karbis (2026, jaanuar).
Kirjeldus
Toetab nii magnet- kui ka mehaaniliste lülitite kombineeritud paigaldust
Nupu saab asendada kas magnet- või mehaanilise lülitiga
USB-C, Bluetooth ja 2,4 GHz juhtmevaba ühendus
8k polling rate nii USB-C kui ka 2,4 GHz ühenduse kaudu
10 000 mAh aku, kuni 400 tundi järjestikust kirjutamist
Uus ülimadala energiatarbega TMR-magnetlüliti tehnoloogia
Mitmekihiline gasket-vedrustuse konstruktsioon
Lülitite pesade lukustuv stabiilsus
Täisalumiiniumist korpus
Web Driver Link: qmk.top
Minu isiklik ülevaade ja kasutuskogemus:
Tellisin selle klaviatuuri esmakordselt GK68 KIT v1 versioonina (ilma klahvikorkide ja lülititeta) 2025. aasta septembris eelmüügi ajal ning olen seda sellest ajast alates kasutanud.
Klaviatuuril on väga kvaliteetne anodeeritud CNC-alumiiniumist korpus. Küljepaneelid ei ole anodeeritud, vaid värvitud, mis aitab vältida libisemist klaviatuuri liigutamisel. Kaal on umbes 1,2 kg.
Varu värvitud alumiiniumist küljepaneele saab minu käest tellida järgmistes värvides: must, valge, punane, roosa ja lilla.
GK68 Mix Version 2 on varustatud uue silikoonist ülemise kattega, mida näete lisatud piltidel. See versioon on saadaval alates 2025. aasta detsembrist.
See on haruldane juhtum, kus alumiiniumkorpusega klaviatuuril on tugevad kokkuklapitavad jalad kahe kõrgusasendiga.
Seda saab täiendada vaiksete mehaaniliste lülitite või vaiksete magnetlülititega, mida saan pakkuda, või saan aidata sobivate valikute leidmisel.
See klaviatuur pakub 0,01 mm täpsust ning puudub topelttrükkimine või nn ghost typing, pakkudes tundlikkust, mis sarnaneb nutitelefoni puuteekraaniga.
Hindan väga nii mängukogemust kui ka madalat energiatarbimist. Suurem osa energiast kulub taustvalgustusele. 20-minutilise unerežiimi taimeri ja aktiivse taustvalgustusega saan klaviatuuri kasutada umbes kaks nädalat ühe laadimisega, kuna sees on kaks akut.
Energiatarve on märkimisväärselt parem võrreldes tavaliste HE-anduritega:
5–20 mA standardsete HE-andurite puhul vs 0,001–0,01 mA TMR-andurite puhul, mis on umbes 2000–5000 korda energiatõhusam. See teeb klaviatuuri ideaalseks juhtmevabaks kasutamiseks.
Aeg-ajalt võib juhtmevabas režiimis esineda väiksemaid ühendusprobleeme, kuid seda juhtub harva. Kui mängite võrgumänge, saate kasutada Type-C kaabliühendust, et tagada stabiilne ühendus ilma katkestusteta.
Komplektis on double-shot PBT klahvikorgid topograafilise disainiga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|