praegune kellaaeg 13.12.2025 06:41:17
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
jaanjaapan
Kreisi kasutaja

|
11.12.2025 01:27:14
» O: Intel i7-7700K :: Asukoht: Tallinn |
|
|
Tere!
Mul on MSI Gaming M7 plaat ja i5-7600K CPU. Mõtlesin, et vahest on juhuslikult kellelgi pakkuda veel üks aste võimsamat, ehk Kaby Lake lipulaeva: i7-7700K CPU-d mis sellele 2017 a. plaadile sobib.
Hetkel on mu raali kõige nõrgem osa just seesamune i5-7600K. RAM-i klotsid on uued ja kiired + M2 kettad samuti uued ja kiired.
Seega mõtlesin kalastada, õng sisse! Kui joppab, et kellelgi juhtub olema üle veel mõni Kaby-Lake lipulaev aastast 2017, siis võiks kaupa teha!
Ootan pakkumisi!
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herald
HV Guru

|
11.12.2025 02:05:01
|
|
|
I7-7700K
80.-
_________________ Süle- ja lauaarvutid ning varuosad, küsida võib kõike. |
|
| Kommentaarid: 1481 loe/lisa |
   |
999 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaanjaapan
Kreisi kasutaja

|
11.12.2025 02:29:39
|
|
|
Herald, kiire vastus Ma arvasin, et neid prosesi eriti pole enam..
Kas klokkub hästi? Oled ise kasutanud?
ChatGPT soovitas küsida enne ostu:
• kas prose on delid või stock?
• mis taktil ta stabiilselt jookseb (all-core / single-core)?
• kas on olnud volti tõstetud või pigem kerge OC?
• kas mälukanalid töötavad ilusti (dual-channel OK)?
• kas on võimalik mingi testitõend (CPU-Z / BIOS screenshot vms)?
Küsin lihtsalt selleks, et oma M7 peal hiljem üllatusi ei tuleks.
Muidu 80€ peaks olema päris aus hind vist, kui korralik isend?
Kui kõik on tip-top, siis võib kaupa teha varsti. Ma veel igaks juhuks ootan, kas homme ka keegi pakub veel äkki seda isendit, oleks vist mõistlik..
Kuid muidu tean, et oled usaldusväärne müüa ehk 999 positiivset ja 0 negatiivset tagasisidet räägib juba enda eest!
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psauce
HV veteran
|
11.12.2025 04:59:43
|
|
|
Saate vast diilile, kuid panen reklaampakkumise.
7700K + Z270 ROG MAXIMUS IX FORMULA
150.-
Võimalik saada koos ROG STRIX GTX 1060 6GBga (STRIX-GTX1060-O6G-GAMING)
+50.-
Platel palju funktsionaalsust, midagi kellatud pole.
_________________ Kasutajaga meim äri ei tee temapoolse ebaausa käitumise tõttu. |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 989 loe/lisa |
   |
781 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaanjaapan
Kreisi kasutaja

|
11.12.2025 07:14:41
|
|
|
Ohoo, ongi veel müüjaid! Paistab, et see 7700K on hetkel rahvaprotsessor, nagu VW oli rahvaauto, nüüd on Porsche (vähemalt Viimsi vahel)
Ise sattusin peale - https://www.okidoki.ee/item/intel-core-i7-7700k-muua/13301820/?request=fuser - kuid see mees müüs seda prose juba mitu kuud tagasi ja ikka ei osteta + väidab tutvustuses, et üks pin oli paindunud, kuid painutas tagasi.
Tegelikult olid pin-d vanematel CPU-del ju Uuematel on aint kokkupuute-laigud või kuidas neid täppe nimetataksegi? + Chat kinnitas, et nii see on jah. Enam neid pikki ja peeneid "traate" pole juba ammu + Oki-doki müüja küsimustele ka ei vasta + müük üleval juba mitu kuud..
Loodan, et see osta.ee müüja on asjalikum/tublim, kuid aega veel on üle 8h, ehk äkki läheb veel rebimiseks enne lõppu. Mõtlesin, et kui hind üle 75€ läheb, siis ostan parem juba siit HV-st. Samas vaatan, et seal üks pakkuja on ka Heraldi nimeline Samas eespool on teised nimed. Kas siis müüdavat proset pole veel jõudnud välja osta või mitu tükki üle? Veider värk nende i7-7700K müükidega.
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herald
HV Guru

|
11.12.2025 08:51:24
|
|
|
Mul on riiulis olemas, võid täna kätte saada. Piinatud ei ole, toimib hästi.
_________________ Süle- ja lauaarvutid ning varuosad, küsida võib kõike. |
|
| Kommentaarid: 1481 loe/lisa |
   |
999 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaanjaapan
Kreisi kasutaja

|
11.12.2025 11:12:20
|
|
|
| Herald kirjutas: |
| Mul on riiulis olemas, võid täna kätte saada. Piinatud ei ole, toimib hästi. |
Rõõm kuulda, et ikka olemas, mitte pole vaja veel välja osta
Ma ootan selle oksjoni ära. 15:35 lõppeb. Praegu 59€ parim pakkumine. Ise pole veel pakkunud. Kuna seal palju eri kasutajaid paistab olevat pakkumas, siis vist soodsamalt sealt ei saa..
Kui üle 75€ oksjon läheb, siis võtan Sinult! HV on kodusem ja kindlam koht ostmiseks.
Kuid täna ma kätte ei saa, sest asun Tallinnas ja Tartusse asja pole. Eeldan, et see riiul, kus CPU on hetkel, asub Tartus?
Jälgin oksjoni ja hiljemalt enne kella 16 on asi selge!
Ainuke miinus on, et postitamine on eraisikul kallim kui osta müükidel vist?
XS pakk oli viimati juba üle 3€ Omnivas ja Smardis mälu järgi, kui eraklient saadab..
Osta kaudu on saatmise hinnad küll soodsad vaatan: Unisend: Kõigest: 1.18€!!! (XS) - See pakifirmade säästukas. 3 päevaga peab paki välja võtma vs teistel 7 päeva.
Venipak 1.99€, Omniva 2.13€. DPD 2.30€ Osta.ee kaudu. Enamasti DPD olnud odavam (pakk liigub ainult tööpäevadel DPD-l, Omnival laupäeval ka, aga Smartposti, mida pole Ostas üldse, on kõige soliidsema liikumisega, ehk 7 päeva nädalas.
Ok, mis ma ikka jahun, annan vähem kui 5h pärast teada, mis seis jäi!
Mulle sobivad kõik postifirmad. Kui Unisend on lähedal olemas ja tuleb paar € odavam, siis see ok.
Viimsi Rimis on Unisend olemas. + lähedal kõik teised ka!
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|