Kas keegi on kokku puutunud näiteks Unify või Ajaxi kaamerasalvestajatega? Või mis on veel normaalse hinnaga salvestid, mis erinevate firmade kaameratega töötavad?
On huvi välja vahetada Hikvisioni salvesti ja (omaette võrgus olevad) Hikvisioni kaamerad mingi turvalisema NVRi külge panna.
Unifi plussid on lisaduvate ja varjatud kulude puudumine
Haldamine käib veebiliidese kaudu.
Hikvision kaamerad käivad ONVIF kaudu külge. Pead kaamerate login andmeid teadma, user +password
unifi miinuseks on et kui unifi ökosüsteemiga juhtub midagi või ei soovi enam kasutada siis kaameratega pole midagi peale hakata ega saa isegi Frigate NVR peale üle kolida
degreal, tal on Hikvison kaamerad, mida tahab mujale liigutada. Selles osas toimib kenasti.
Ja viidatud UNVR on täiesti eraldiseisev seade mu teada. See ongi selle boonus. Sõltumatus.
degreal, Frigate mainimine on ka hea, kuigi sellel vist ei ole päris oma äppi telefoni jaoks? Mingi tarkvaraline NVR PC peal oleks ka variant, kas keegi teab veel omast kogemusest vabavaralisi NVR-e soovitada?
Noh. NASid, nagu Qnap, Synology on ka variandid. Kuid mu meelest on nendega majandamine keeruliseks läinud, + kaamera ühekordne litsentsi ost.
Mul selline https://nasstore.eu/product/synology-vs360hd/ Synology taga ja toimib haldamiseks hästi. Või noh, toimis, seisab see kompott riiulis, kuna nüüd Unifi peale üle läinud.
Qnap serveril oli oma lahendus, pidid NASi teleri või ekraani juurde paigaldama ja HDMI kaudu vaatama.
Äpi variandid ka mõlemal olemas siiski.
degreal, tal on Hikvison kaamerad, mida tahab mujale liigutada. Selles osas toimib kenasti.
Ja viidatud UNVR on täiesti eraldiseisev seade mu teada. See ongi selle boonus. Sõltumatus.
kui app jääb sisevõrgus tööle nii et NVR internetist lahti ühendatud on siis
Prederik kirjutas:
degreal, Frigate mainimine on ka hea, kuigi sellel vist ei ole päris oma äppi telefoni jaoks? Mingi tarkvaraline NVR PC peal oleks ka variant, kas keegi teab veel omast kogemusest vabavaralisi NVR-e soovitada?
äppi pole, distansilt vaatamiseks lahenduseks tailscale+veebiliides. Tavakasutajale frigate praegu ei soovitaks. Liikumistuvastuse ja AI seadistamine on nii kohmakas ja ei saa kunagi nii paika nagu sooviks. Samas saaks vanu hikvision kaameraid edasi kasutada, neil hea stabiilne RTSP videostream. Ma just hikvision (ja dahua) kaameraid selle tarbeks ostangi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.