|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
time123
HV Guru

|
24.11.2025 13:29:46
Tolmuimeja vaipadele |
|
|
| Ühte suurde vaipadega korterisse oleks vaja kvaliteetset tolmuimejat. Kärcher WD seeria on mõnusa imemisvõimsusega (kuni 280 mbar), aga vooliku kvaliteet ei kõlba kuskile ja on liiga lärmakas ka.
|
|
| Kommentaarid: 204 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
24.11.2025 14:54:30
|
|
|
Kas on üldse olemas mitte-lärmakat tolmuimejat?
Ma endale tellisin ühe odava SprayVac20 just. Pole kohale jõudnud. Plaanis lisaks tolmule ka mööbel ära pesta.
Igapäevaseks tolmuimemiseks sobib akuga varstolmuimeja paremini. Jõudu muidugi vähem neil.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.11.2025 15:28:22
|
|
|
| Electroluxil on vaiksed ja võimsad UltraOne mudelid.
|
|
| Kommentaarid: 742 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
560 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
24.11.2025 16:37:11
|
|
|
| labidas kirjutas: |
Kas on üldse olemas mitte-lärmakat tolmuimejat?
Ma endale tellisin ühe odava SprayVac20 just. Pole kohale jõudnud. Plaanis lisaks tolmule ka mööbel ära pesta.
Igapäevaseks tolmuimemiseks sobib akuga varstolmuimeja paremini. Jõudu muidugi vähem neil. |
Minu kunagine kogemus scheppachiga näitas, et paberist tolmukott rebenes väga ruttu. Ei tea, kas sinu tellitud masinal üldse tolmukotti vaja läheb, aga kui jah, siis soovitan kohe algusest saati fliisist omi kasutada.
| Betamax kirjutas: |
| Electroluxil on vaiksed ja võimsad UltraOne mudelid. |
HV-s on üks ultraone ühelt pakkujalt. Electroluxi Eesti kodulehelt ultraone ei leia.
|
|
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raivoy
HV vaatleja
|
24.11.2025 16:54:51
|
|
|
Kahjuks vist kehtib põhimõte, tahad imemisvõimsust, tuleb müraga harjuda. Füüsikale väga vastu vist ei saa.
Kui ma nüüd õiget Electroluxi vaatasin on mürataseme vahe 5dB võrreldes WD3-ga.
Mida tähendab vooliku kvaliteet?
Scheppahil vist ongi mingi mure paberkottidega, töökaaslane kurtis ka selle probleemi üle.
Ise kasutanud üle 15a Kärcheri MV3 ja nüüd WD3 mudelit, paberkott pole kunagi rebenenud. (Ok, kui üritad niisket asja imeda ja koti märjaks teed siis küll 1 rebenes)
Suurim miinud lühike juhe, aga see oleks lahendatav kui osta pikema juhtmega mudel, kahjuks on soodukas alati lühikeste juhtmetega mudelitel.
_________________ Fossiiliks muutumas. |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
24.11.2025 17:12:15
|
|
|
| Raivoy kirjutas: |
| Mida tähendab vooliku kvaliteet? |
Minu 2 kuud vana Kärcher WD4 painduv imemisvoolik näib masinast kaugemale jäävas otsas liimiga (hot-melt glue) plastmassaddapteri külge kinnitatud olevat. Liimipüstoliga on kõvasti mäkerdatud ja voolikut liigutades on tunne, et kohe annab liim järgi.
|
|
   |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raivoy
HV vaatleja
|
24.11.2025 17:27:18
|
|
|
| time123 kirjutas: |
| Mida tähendab vooliku kvaliteet? |
Minu 2 kuud vana Kärcher WD4 painduv imemisvoolik näib masinast kaugemale jäävas otsas liimiga (hot-melt glue) plastmassaddapteri külge kinnitatud olevat. Liimipüstoliga on kõvasti mäkerdatud ja voolikut liigutades on tunne, et kohe annab liim järgi. |
Ah see asi.
On jah miskene asi seal ühenduspunktis. Siiani pole küljest ära tulnud.
Tirin suht julgelt vooliku abil masinat edasi, üle lävepaku jne. WD3 mis vist u 1 a kasutusel olnud (ostsin vist suht koht täpselt aasta tagasi). St hoian torust ja tirin.
Homme võin vaadata, kuidas MV3-l see asi lahendatud oli. MV3 on siis miskene pea 15a vana äkki. Lihtsalt huvi pärast. (MV3 on sama mis WD3 , nimevahetus lihtsalt kunagi Kärcheril)
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 17:31:46
|
|
|
Kahjuks vist kehtib põhimõte, tahad imemisvõimsust, tuleb müraga harjuda. Füüsikale väga vastu vist ei saa.
Kui ma nüüd õiget Electroluxi vaatasin on mürataseme vahe 5dB võrreldes WD3-ga.
Mida tähendab vooliku kvaliteet?
Scheppahil vist ongi mingi mure paberkottidega, töökaaslane kurtis ka selle probleemi üle.
Ise kasutanud üle 15a Kärcheri MV3 ja nüüd WD3 mudelit, paberkott pole kunagi rebenenud. (Ok, kui üritad niisket asja imeda ja koti märjaks teed siis küll 1 rebenes)
Suurim miinud lühike juhe, aga see oleks lahendatav kui osta pikema juhtmega mudel, kahjuks on soodukas alati lühikeste juhtmetega mudelitel. |
Ei see ei kehti nii, mingit Mielet ja Electroluxi on antud vahel kasutada, hiirvaiksed ja vähemalt sama head kui mu WD3. Ise ka kodus aastaid ainult WD3 kasutanud, peamiselt filtriga aga viimasel ajal fliiskotiga.
Karcheri hea eelis ongi see, et kui näiteks lähebki toru katki, siis saad lihtsalt jalutada poodi ja mõistliku hinnaga kohe uue võtta.
WD3 on odav ehitaja tolmuimeja ja keegi ei viitsigi hakata objektile mõeldud masinat vaikseks disainima.
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raivoy
HV vaatleja
|
24.11.2025 17:56:40
|
|
|
Pole pidanud tarvikuid vahetama.
Ainus mis eelmisel katki läks oli põrandaotsik, uus 20-25€. Oli vist nii. Aga uus WD3 Car oli vist 80€, tundus mõistlikum. (Sai mõned head otsikud ka, mida autos hea kasutada.)
Ämmal oli kunagi too überkallis Lux. See oli minuarust veel hullem reaktiiv.
Kahjuks pole ise enam ammu midagi muud kasutanud, seega hea võrdlusmoment puudub, lähtusin vaid kasutusjuhendis leiduvast müratasemenäitajast.
Eks seal ongi oluline mis on imemisvõimsus ja müratase.
Võtsin huvist Euronicsi lehel mõned Miele (300€ hinnaklass) tolmuimejad lahti, 77dB, Samas Kärcher peaks olema 74dB. Niiet ma ei tea kas ikka on vaiksem, vb on asi nö tunnetuslik. Pigem on nende eelis pöörlevad harjased, mida antud Kärcheril pole.
Kärcheri puhumisfunktsioon ka päris äge lisa vahest.
Ise soetasin pm sellise (lühemat peenet otsikut polnud minu komplektis ja toitejuhe vaid 4m Kärcher WD3 V17-6-20 Car
Leidsin arve ka, täpne mudel oli 1.628-121.0 WD 3 V-15/4/20 Car
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 18:00:58
|
|
|
Ma ei tea nendest numbritest midagi, kontorisse toodud Miele kõrval võis lausa sosistada ja oli minumeelest kõvemini vaibas kinni kui kässar.
See muidugi huvitav loogika et 80 eur välja käia tundub mõistlikum kui 20 eur Ma ühe korra olen pidanud toru ostma paarikümpiga aga selle kulutasin ise ära mitte ei juhtunud midagi, stokkeris oli veel mingi uuem upgraded versioon riiulis.
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|