Avaleht
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Varia ja muu tehnika (sh helitehnika) ost/müük/vahetus »  » M: Vintage stereo kõlarid Pioneer CS-797 :: Asukoht: Pärnumaa märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Smith
HV veteran
Smith

sõnum 18.10.2025 13:32:03 » M: Vintage stereo kõlarid Pioneer CS-797 :: Asukoht: Pärnumaa vasta tsitaadiga

Heas seisukorras 80. aastate 110 W 3-ribalised kõlarid, töötavad laitmatult.

Seisnud kasutamata aastaid, mäletamist mööda jäid seisma kuna bassi vuntsid hakkasid läbi minema ja muid kõlareid oli küllalt mida kasutada. Nüüd tuli vaim peale, tõstsin nurgast välja, puhastasin põhjalikult ära ja olen kuulanud nendega paar nädalat. Selle aja jooksul on nad mänginud 100% puhtalt, bassidest ei ole kuulda olnud ainsatki ülearust krõbinat. Võimalik, et mäletasin seda vuntsiprobleemi valesti ja poleks ka ime - tipphetkel oli mul 17 erinevat paari kõlareid.

Seisukord ca 40 a vanuse kohta vägagi hea, ühel õrn niiskuskahjustus küljel all ääres ja servades mõlemal spoon siit sealt koorub, mille ma nüüd kõik ära parandasin, võib olla valesti ja oskamatult, kuid hetkel on igatahes kinni. Katted on ilusad, pisut mõnest nurgast kulumist.

Kõlarid tunduvad väga hea kasuteguriga, võrreldes nende uuemate Sonydega mis mul samas kohas tavaliselt käigus on teevad sama volume asendi juures oluliselt kõvemat häält. Väga bassised ei ole, aga kui võimendist parajalt madalaid peale keerata siis mulle küll ei tundu, et midagi puudu jääks.

6 oomi. Mõõdud 32x25x56 cm, kaal 7.3 kg.

Asuvad Häädemeestel, saata saaks automaadi kaudu kahe pakiga, näiteks Omniva või DPD kokku 11 € või siis misiganes kuller.

Pilte pole veel viitsinud teha, aga neid on ka juba küllalt, näiteks: https://search.brave.com/images?q=pioneer+cs-797&source=web

AH 130 OK 150

Ise järgi tulles EXTRA SPECIAL OSTAKOHE 120!

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Ärifoorumid »  Varia ja muu tehnika (sh helitehnika) ost/müük/vahetus »  » M: Vintage stereo kõlarid Pioneer CS-797 :: Asukoht: Pärnumaa
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.