Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Steelseries GG rakendus ja Sonar audio märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 11.06.2025 15:18:16 Steelseries GG rakendus ja Sonar audio vasta tsitaadiga

Mul tekkis selline küsimus kas keegi seda Steelseeries Sonar audiot ka kasutab? Installisin selle peale ja testisin, kõrvaklappideks on mul Logiech Prox. Kui ma võtsin windowsi System soun seadete alt Logitechi kõrvaklapid siis oli audio üsna nigel ja väga G-Hubis midagi paremaks ei saanud ka või siis jääb asi oskamatuse taha.
Valisin siis Windowsi System soun seadete alt Steelseeries Sonar Gaming ja heli muutus klappides kordades paremaks. Siit ka minu järgmine küsimus kas keegi teist veel kasutab Steelseries Sonar rakendust ning mis on teil seal heliseadeteks valitud, pean siis silmas presetit või olete ise oma preseti teinud?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Steelseries GG rakendus ja Sonar audio
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.