praegune kellaaeg 18.06.2025 03:29:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rage-A-t-m
HV vaatleja

|
07.03.2004 21:12:53
Uus protsess Msoft32.exe |
|
|
põmst tegin jusht paar tundi tagasi arvutile formati ja panin Windows XP uuesti peale ja esimest korda ka installisin ilusti SP1'e ära.. nüüd aga on tekkinud uus protsess mis käivitub koos windowsiga - Msoft32.exe - nõuab tulemyyrilt (zonealarm) igasugust sisse ja väljapääsu ja muidu ka kõva mees... otsisin googlest.. see ei osanud midagi asjalikku vastata selllise asja peale.. paar yksikut linki tuli antud sõna kohta.. mis olid piisavalt segased või hispaania keelsed et ma aru ei saanud... seega... ehk on keegi juba kokku puutunud ja teab mis protsess see selline on... võibolla see windoosa enda oma tuleb SP1'ga kaasa? HinnaVaatluse otsingustki ei leidnud midagi msofti kohta...
_________________ .
.
..................Ego sum Rage, flagellum Dei.
<RH9 imeb, Mandrake kärab kahh...> |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
07.03.2004 22:51:15
|
|
|
Siin lingid mis viivad online AV skannritele.
TrendMicro oma oskab ka puhastada
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rage-A-t-m
HV vaatleja

|
08.03.2004 00:57:11
|
|
|
TzigaLind kirjutas: |
Siin lingid mis viivad online AV skannritele.
TrendMicro oma oskab ka puhastada |
nii... need scannerid ei leidnud midagi... st leidsid aga midagi muud.. toakaaslane kes tegi minuga samal ajal formatit ja kelle arvuti läbi minu arvuti netti pääses... ja samad updated tegi mis mina... temal pold sellist asja... kokkuvõttes ma kahtlustan juba.. et asi ilmus mu arvutisse kohalikust võrgust... ajal mil ma veel pold tulemyyri peale pannud... arvatavatsi mingi keylogger or smthing.. sest nagu google tõesti ei leidnud asja kohta mitte midagi... väga kummaline... see tekitas eelarvamusi.. microsoft.com ei teadnud ka sellenimelisest asjast midagi... kaldun arvama, et teen homme uuesti formati.. kindluse mõttes... sest registris oli teda juba päris mitmes kohas... ju ta systeemis ka kuskil kavalamas kohas sees, kust ma teda ocida ei oska...
ahjaa... ärge kasutage Ad-Aware tasuta versiooni... see imeb... jättis päris mitmed asjad leidmata mille Webroot Spy Sweeper yles leidis...
_________________ .
.
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
08.03.2004 01:51:21
|
|
|
Ennemalt kui formaatida võiks ikke selle pahalase üles otsida ja teda nati uurida.
Search files & folders funktsioon ja faili nimi sisse, pärast kirjeldad, kus fail oli,
kui suur fail oli ja mis tema properties \advanced \ version räägivad.
Ainult taimetoitlased ja muud w9x kasutajad formaadivad kogu aeg,
õige mees parandab asja ära.
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
08.03.2004 09:50:40
|
|
|
Miks mitte kasutada google translatorit kui tekst arusaadavas keeles ei ole.
Ega netist mingit konkreetset retsepti selle vastu küll ei leidnud.
Eks tuleb ikka spyware puhastajatega üle lasta.
Ja nagu TzigaLind mainis - ei ole vaja iga tühise asja pärast formatit teha. Enne tuleks ikka vaadata, milles probleem. Format on lahenduseks siis, kui os enam kuidagi üles ei tule. See, et arvutiteenindustes tavaliselt format tehakse, tähendab vaid seda, et see on kiireim (aga mitte alati kõige otstarbekam) viis arvuti taas töökorda seada.
Google translator: http://www.google.com/language_tools?hl=en
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rage-A-t-m
HV vaatleja

|
08.03.2004 11:49:31
|
|
|
khm.. nohh sisu ma vaadata ei osanud.. ja nö suurused ja värgid.. yldiselt ei viicinud nii sygavuti tegeleda... see Msoft32 oli aint yks fail (mujalt sarnast kraami ei leidnud).. aga registris pesitses päris mitmes kohas... nii.. formati ma teen seepärast nii kergekäeliselt.. et ma jusht tegin formati (selle peale see asi üldse sisse pääses) mu arvuti on puhas alles.. ple jõudnud midagi siia lasta nii, et ma kaotaksin vast poolteist tundi... aga syda oleks vähemalt rahul ja kindel... igatahes nägin veiksed 15 minca vaeva sellega, et muucin saitidel paroolid ära kus käisin... õnneks ma kasutan igalpool erinevaid paroole nii, et eriti suurt vaeva polnud... yhesõnaga.. poolteist tundi ja yks nelipack kõrvale pole mingi probleem täna õhtul ära teha.. ja oleksin täpselt sama kaugel kui praegu.. selle vahega lihstalt, et seekord ikka olen ettevaatlikum ja ilma tulemyyrita võrku taha ei pane... loll pea on ikka ihule nuhtluseks olnud...
_________________ .
.
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|