praegune kellaaeg 17.06.2025 00:30:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
23.05.2025 11:19:22
M: Netatmo nutikodu kola (2x radika termostaadi pea, ilmajaama tubane purk) :: Asukoht: Tallinn |
|
|
Müün oma seni kasutuses olnud Netatmo tehnikat:
Termostaadipead olid kasutuses kuni käesoleva hetkeni. Toimisid. On pisivigu (üks termostaadi adapterrõngas näritud , ühel termostaadi peal patareide kaas ei püsi avatud asendis küljes). Kaasa saab arvatavasti kõik, mis ostes (välja arvatud patareid). Kui eesmärgiks "blondiinina" soovitud temperatuuri graafikuid teha, siis ideaalne produkt.
Ilmajaama tubane purk oli samuti kasutuses... Välisosa hukkus aastate eest, uut väliosa ei pidavat saama paaritada. Aga tubane osa teeb endiselt seda, mida tegema peab: mõõdab õhutemperatuuri, õhuniiskust, õhurõhku, CO2te, mürataset. Kaasa originaal-adapter, aga ilmselt töötab suvalise laadija ja micro-usb kaabli abil.
Termostaadi peade jaoks vajalik app on https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netatmo.thermostat&hl=en_US (oli olemas ka I-maailma app, kui viimati I olin)
Ilmajaama jaoks vajalik app on https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netatmo.netatmo&hl=en_US (oli olemas ka I-maailma app, kui viimati I olin)
On ka mingid uuemad appid (vähemalt küttele), mida on reklaamitud, aga ma pole huvi tundnud.
Miks müün? Üks sõna: Shelly
Täpset komplektsust vaata pildilt
Hinda sooviks kokku 40€, aga võib pakkuda vahetust mõne Shelly smart home vidina vastu, mida mul veel pole
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|