Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Resolume Wire ja Resolume Avenue/Arena countdown timer märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 25.05.2025 11:53:37 Resolume Wire ja Resolume Avenue/Arena countdown timer vasta tsitaadiga

Kas keegi kasutab Resolume Wire ja Resolume Avenue/Arena programme? Oleks vaja abi Wire's taimeri tegemisel Arena/Avenue jaoks. Youtube'ist leiab üht koma teist, kuidas taimerit teha, kuid minu puhul on nendel kaks põhilist asja puudu, mida mul vaja.

- Mul Resolume projektis on mitukümmend tulpa ja layerit, ning on vaja, et tulpa käivitades käivituks ka taimer mis selles tulbas on mingil layeril. Tulpa uuesti käivitades, peaks ka taimer uuesti algusest käivituma. (Üldjoontes näitaks see klipi pikkust, mis selles tulbas teisel layeril asub või siis konkreetset aega tegevuse X-Y-Z tegemiseks). Õpetusetel, mille otsda sattunud, on kõikidel eraldi nupukene klipi seadetes Start/Stop/Paus ja/või Reset, mida peab eraldi vajutama, milleks pole aega, eriti kui on lühikesed klipid. Osade puhul läheb klipilt ära liikudes taimer pausi peale, mis teeb selle ka mõttetuks.

- Teine on see, et taimer jookseks miinusesse. Kui panen 5 minuti taimeri tööle, siis selle nulli tiksudes on vaja, et näitaks ta ka seda, kui palju aega on ületatud (ideaaljuhul muutuks see ka teist värvi ja võib-olla ka mingi lisatekstiga, et aeg läbi või midaiganes).

Ehk keegi oskab vihjeid anda.

Kas keegi kasutab Resolume Wire ja Resolume Avenue/Arena programme? Oleks vaja abi Wire's taimeri tegemisel Arena/Avenue jaoks. Youtube'ist leiab üht koma teist, kuidas taimerit teha, kuid minu puhul on nendel kaks põhilist asja puudu, mida mul vaja.

- Mul Resolume projektis on mitukümmend tulpa ja layerit, ning on vaja, et tulpa käivitades käivituks ka taimer mis selles tulbas on mingil layeril. Tulpa uuesti käivitades, peaks ka taimer uuesti algusest käivituma. (Üldjoontes näitaks see klipi pikkust, mis selles tulbas teisel layeril asub või siis konkreetset aega tegevuse X-Y-Z tegemiseks). Õpetusetel, mille otsda sattunud, on kõikidel eraldi nupukene klipi seadetes Start/Stop/Paus ja/või Reset, mida peab eraldi vajutama, milleks pole aega, eriti kui on lühikesed klipid. Osade puhul läheb klipilt ära liikudes taimer pausi peale, mis teeb selle ka mõttetuks.

- Teine on see, et taimer jookseks miinusesse. Kui panen 5 minuti taimeri tööle, siis selle nulli tiksudes on vaja, et näitaks ta ka seda, kui palju aega on ületatud (ideaaljuhul muutuks see ka teist värvi ja võib-olla ka mingi lisatekstiga, et aeg läbi või midaiganes).

Ehk keegi oskab vihjeid anda.

EDIT:

Esimese punkti, kus taimer lähtestatakse ja automaatselt käima läheb iga kord klippi käivitades, suutsin välja nuputada. Lisasin Transport Play node ja sealt vedasin Play valiku Reset nupu külge.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Resolume Wire ja Resolume Avenue/Arena countdown timer
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.