praegune kellaaeg 15.06.2025 08:00:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rein001
HV kasutaja
|
21.04.2025 12:39:18
Binance maksu küsimus |
|
|
Tere
Kas keegi oskab öelda miks mõni tehing, kus ma usdt eest olen ostnud teist krüptovaluutat binance saidil, esineb maksu tarkvara järgi nagu ma oleksin kasumit teeninud. Kas ei ole mitte, kui ma ostan kindla summa eest, siis peaksin saama sama summa vastu, miinus veel see maks, mis binance võtab tehingult . Ehk siis, kasumit oleks nagu võimatu teenida sellise tehingu pealt?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
23.04.2025 13:28:45
|
|
|
kui sa ainult kogud - ostad EURO või USD eest näiteks BTC või ETH ja sealt edasi enam ei vaheta ega müü, siis ei pea sa maksma makse sellelt kuniks sa otsustad müüma hakata - siis maksud on peal igal müüdud väärtusel
need binance programmid - terve binance on tsentraliseeritud ju - maksa nii palju kui tahad..
|
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
23.04.2025 13:42:27
|
|
|
USDT ei ole täpselt sama, mis USD. Kas võib olla, et see "kasum" tekib kursi muutumisest?
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
23.04.2025 13:57:11
|
|
|
von Wu kirjutas: |
USDT ei ole täpselt sama, mis USD. Kas võib olla, et see "kasum" tekib kursi muutumisest? |
see vahe on nii väike.
Ma ostan euro "sularaha" (deebetkaardiga) eest otse enda walletisse, mitte mingi CEX-i kontole. Samas saab ka krüptoraha otse deebetkaardile lasta ja ATM-is välja võtta.
Võib ju panna maksuameti jaoks ühe nulli juurde - nad võtavad rõõmsalt kõik vastu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|