praegune kellaaeg 20.06.2025 22:55:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ardo
HV Guru

|
22.02.2004 13:46:34
Väga kahtlane |
|
|
Asi algas eile kui üht proget otsisin ja sain selle mingilt väga kahtlaselt lehelt.nüüd lööb arvutit käivitades ette 4-5 popup akend siis kui ma avan mõne folderi siis ei kuva seal ühtegi ikooni.Arvuti on muutunud üliaeglaseks.Nüüd täna ei saand ma enam Msni ka sisse logida!nüüd on ka kadunud selline asi nagu cmd32!Eile sai kõik Ad-Aware'i ja Panda activescaniga üle vaadatud mõlemad leidsid u 90 faili mille ka kustutasin.Kas windowsi asendamine aitaks?või mõni viirusekaitse?Ise arvan et see on mingitsorti Spioonivara.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
22.02.2004 14:11:36
|
|
|
Ju Winblowsi ülelaskmine aitaks, a selle käiguga tasuks äkki veits oodata. Tõmba näiteks SpyBot S&D ning skänni ka sellega üle (SB on veits kõvem sõna kui Ad-aware, nii et võib leiad üht-teist mis Al kahe silma vahele jääb). Ja antiviirusega võiksid *uuesti* üle lasta.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallyfänn
HV vaatleja

|
27.02.2004 17:09:08
|
|
|
Spybot ruulz olen palju selle abil lahti saand!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|