Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ressi
HV kasutaja
|
18.08.2024 17:12:26
Elisa Zen'i logimine |
|
|
Windows 11 ja Chrome kasutusel ja ei saa Elisa Zeni kõnekaardi kodulehel oma kontole sisse logida.
Lihtsalt mitte midagi ei toimu edasi, kui kasutajanimi ja password on sisestatud. Sinna nupule vajutades ei logi sisse.
Kas Windowsis või Chromis on midagi ära keelatud või kuidas ma seda teada saaks?
Väga imelik, sest teises arvutis Windows 10'ga saab sisse logida.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
18.08.2024 17:17:52
|
|
|
Proovi samas arvutis teise lehitsejaga (edge, firefox näiteks).
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
18.08.2024 20:06:03
|
|
|
ViskeRelv kirjutas: |
Proovi samas arvutis teise lehitsejaga (edge, firefox näiteks). |
Edge'iga proovisin, sama jama ikka.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
23.08.2024 17:22:06
|
|
|
Mul kunagi ei lasknud postimehesse sisse logida mitte ühegi lehitsejaga.. kõik laiendused lükkasin ka välja ja probleem oli ikka endine. Asja blokeeris see tele2 digikaitse. Selle lülitasin välja ja pärast seda sai kenasti sisse logitud.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
25.08.2024 21:13:43
|
|
|
SiMka kirjutas: |
Mul kunagi ei lasknud postimehesse sisse logida mitte ühegi lehitsejaga.. kõik laiendused lükkasin ka välja ja probleem oli ikka endine. Asja blokeeris see tele2 digikaitse. Selle lülitasin välja ja pärast seda sai kenasti sisse logitud. |
Mul arvuti on Telia võrgus, mitte Tele2 võrgus.
Mul seda digikaitset vist polegi.
Mis ma siis nüüd peale hakkan?
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
26.08.2024 02:50:36
|
|
|
Vaata turvasätted üle. Keera ajutiselt antiviirus-tulemüür kinni. Vii arvuti proovimõttes mujale internetti kui Telia.
Kõik on katse-eksitus-meetod. Keegi ei tea mis sul konkreetses arvutis tehtud on.
Kui see zeni kodulehele sisselogimine nii elutähtis on, ja ükski toiming ei tööta, pead c: format tegema ja windows nullist peale installima. Või spetsialisti kätte viia kes asja ära lahendab.
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
30.09.2024 15:48:23
|
|
|
ViskeRelv kirjutas: |
Vaata turvasätted üle. Keera ajutiselt antiviirus-tulemüür kinni. Vii arvuti proovimõttes mujale internetti kui Telia.
Kõik on katse-eksitus-meetod. Keegi ei tea mis sul konkreetses arvutis tehtud on.
Kui see zeni kodulehele sisselogimine nii elutähtis on, ja ükski toiming ei tööta, pead c: format tegema ja windows nullist peale installima. Või spetsialisti kätte viia kes asja ära lahendab. |
Vaatasin, et viga oli liiga suures ekraani pildi sisse zuumimises.
Monitoriga on pilt 100% peal, aga teleriga zoom oli 50% peal ja see oligi põhjus.
Kui panin zoomi uuesti 100% peale, siis lasi lehekülg sisse logida kontole.
Imelik, et selline asi võib olla sisselogimisel takistuseks. Täitsa juhuslikult sain teada selle.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|