Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
circles
HV kasutaja

|
15.02.2004 22:43:04
W95/CIH.remnants cd peal |
|
|
Et leidis Mcafee ühe plaadi pealt mul viiruse W95/CIH või selle teisendi ja sellega seal midagi teha ei saa, mujale ta levinud ei ole, op sys on XP, failiformaat FAT32, kas on midagi ohtlikku, et peaks midagi tegema, vähemalt enda arvutile?
_________________ Võtke õuna! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
16.02.2004 10:01:59
|
|
|
Minu mäletamist järgi ei hakka CIH viirus NTFS-i külge, samas igasugused FAT-d peaksid sellele suht meelepärased olema.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
16.02.2004 10:27:13
|
|
|
CIH viirus on äärmiselt salakaval viirus ... kui ma ei eksi kipub ta tekitama muude asjade hulgas bad sectoreid.
Loomulikult on asi nii vaid siis, kui ma ei eksi !
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
none
HV kasutaja
|
16.02.2004 13:48:30
|
|
|
cih jah oli tore elukas mis nii mõnedki emaplaadid õhtule saatis. (flashis biosi)
aga kujutage ette kui win95/CIH oleks teinud seda mida ta tegi ja lisaks levinud sedasi nagu siin viimastel päevadel levinud viirused (welchia, mydoom)
oioi kus oleks siis paksu pahandust olnud.. aga win95/CIH oli omal ajal kah väga kibeda levikuga..
kui mcafee sul midagi leidis, siis tõenäoliselt ta ei levi.. aga kui plaadil midagi vajalikku siis soovidan plaadi sisu kettale kopeerida, av-ga üle skännida ja uus plaat teha.. vana pooleks murdes. kuigi ma ei tea kas CIH tänapäeva windowsi üldse näribki..
_________________ mnjah... a võibolla ei ole ka... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karel
HV kasutaja

|
17.02.2004 16:04:17
|
|
|
Kopeerid tolle plaadi sisu omal arvutisse (soovitavalt mõne windows commander laadse asjandusega, et windows sealt omast "tarkusest" kohe faile käivitama ei tormaks) ja lased viirustõrje kallale tervele masinale. Pärast puhastustööd kirjutad uue plaadi, vanast sõidad linttraktoriga paar korda üle.
_________________ Minus vaidlevad sageli kaks häält ja mõlemad on võõrad. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
17.02.2004 23:47:30
|
|
|
kasutad mõnda sõpra, kel masinas Linux või BSD, kes kirjutaks plaadi jättes vigastatud faili välja (üks võimalus)
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karel
HV kasutaja

|
17.02.2004 23:57:58
|
|
|
Jah, päris hea variant. Linuxi jaoks F-prot ka olemas ju, saab faili ehk isegi korda lasta teha
_________________ Minus vaidlevad sageli kaks häält ja mõlemad on võõrad. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
19.02.2004 00:51:39
|
|
|
Nagu nimigi ütleb on tegu Winsux 9x asukaga ning XP peal asi enam ei tööta (kui mälu ei peta, siis kasutas CIH hardcoded kerneli aadressi ja too on NTl teine). Seega võid vabalt ka omaenda masina/OSi peal kraami über kopida/puhastada/uuesti põletada.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|